2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bunuda duyurayım

facebookta grubumuz var 2013 şubat anneleri adı altında

üye olmak isteyen özelden fato'ya yada bana ismini özel mesaj atsın ekleyelim

şimdilik biraz işim var mutfakta, acaba bu akşama ne yapsam

sayfa açık ben kaçtım arada bakarım

Son düzenleme:
selam canım halen hastaneye gitmedim o yüzden bebeğimden henüz habersizim:18:.inşallah haftaya hafta içi gideceğim.inşallah bebişim sağlıklıdır büyümüştür güzel güzel

selam canım halen hastaneye gitmedim o yüzden bebeğimden henüz habersizim:18:.inşallah haftaya hafta içi gideceğim.inşallah bebişim sağlıklıdır büyümüştür güzel güzel
INSALLAH CANIM.HABERINI ALINCA yazarsin.bende kismetse 4-5 gun sonra keseyi gormek icin gidicem.bana kalsa simdi giderdim de anneme izin vermiyor,gelsen bile bakmam diyor,sabrli olmami istiyor.

OO Sen baslamissin bile.bende henuz mide bulantilari falan yok.merak etme 15 haftadan sinra hepsi gecicek.

İnşallahh

hehe geçmiş olsun belfü :) ben de folik asitin 3.süne dayanamıyorum hemen öğürüyorum yaa. geceleri hep benim bulantılarım. kokular aynen bende de öyle. 20 mt.den alıyorum hepsini.

Zor zamanlar bizi bekliyor sanırım, umarım rahat geçiririz canımm

Aynı durumdayız 2 kilo şimdiden eklendi.Vermeye çalışıyorum ama zaten abartı yediğim hiçbişey yok.
Spor ne derece yapabilirim bilmediğim için karışık durumdayım.

Şekilleri cevap yazarken alt kısımda şekiller var üzerine tıklayarak ekleyebilirsin cevaplarına canım.

kizlar listeyi duzenliyorum.bebekte sondurum neyse yazin listeye eklemem lazim.kese gorundu ve ya kalbi duyuldu yazarmisiniz.DELIKIZ.seni burda gordum,listede kaliyormusun yoksa silelimmi.?yani devamli arkadaslarla paylasim yapicaksan listede kal.

Kese göründü.

kızlaaaaarrrr bende 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bebegimin muhtemelen dogacagı tarih 17 subatt

Tebrikler tatlım :) Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Tebrikler

INSALLAH CANIM.HABERINI ALINCA yazarsin.bende kismetse 4-5 gun sonra keseyi gormek icin gidicem.bana kalsa simdi giderdim de anneme izin vermiyor,gelsen bile bakmam diyor,sabrli olmami istiyor.
benim anne de aynı tarafta biraz beklemelisin kalp atışlarını duymak için erken olabilir dedi bende büyük dedim dinledim.:)bakalım inşallah gidince heyecanımı paylaşırım.

benim anne de aynı tarafta biraz beklemelisin kalp atışlarını duymak için erken olabilir dedi bende büyük dedim dinledim.:)bakalım inşallah gidince heyecanımı paylaşırım.
sekerim sen 6.haftanin icindesin zaten kalp atislarin mutlaka duyulmali.5.haftada alttan bakinca kalp atisi duyulur.bence gitmelisin doktora.

neyse seker hamsler. gobusler,tombisler.sabah saat 9dan burdayim.artik cok yoruldum.basim cok agriyor.arada kakip 1 kere yemek yedim.bugun cok yogun oldu.bilgisayar basinda bu kadar oturulmamaliyim,yalniz ben diyil,hepimiz.
benim kocis isten geldi belkide gelmeseydi biraz daha oturucaktim,simdi kalkip ona yemek vericem,ve birazcik sahilde yuruyus yapicaz.gozlerim cok aciyor ve basim agriyor.hatta olmayan mide bulantisi bile basladi.hoscakalin hamisler.sinirlerinize hakim olun,bebisinize dikkat edin.ALLAH bu topikte olan veya olmayan tum hamilelerin bebegini korusun.hepsi saglicakla bebeklerine kavussunlar VE ALLAHIM hic kimseye bebek kaybi,acisi yasatmasin.nesye ben artik cikiyim.listemizde tamam.artik gezmeden gelince uyumasam girerim yeni eklenenler veya listeye bilgi verenler varsa yazarim.
BIDE UNUTMADAN yaziyim...HAMISLER.listede adi ve bilgleri olmayanlar lutfen bana ozelden yazssinlar listeye almam icin.hadi saglicakla ciktim ben
.

kızlar sürekli yattığım için internete nadir girebiliyorum ve çok az kalabiliyorum bu yüzden geçmişleri okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallahh...benim gebelik ikizdi fakat birini düşürdüm maalesef 4 gün hastanede yattım 10 günü gecti evde yatıyorum ve 12.haftam bitene kadar kalkmam yasak...

2 gündür hafif lekelenmede var umarım devamı gelmezz.. herkesi öptümm....

benim kesemde görüldüüüüüüüüüüüüüüüü kalp sesine 10 gün sonra gidicem inş...

canım çok geçmiş olsun. umarım diğeri daha sağlıkla devam eder. kendine dikkat et bakalım...

ben gidiyorummm haftaya görüşmek üzereeee sanırım salı günü kalp atışlarını duyabilcem.. herkese öpücükler ve sağlıklı haftasonları. çok yormayın kendiniziii.

Canım çok geçmiş olsun.Kendine çok dikkat.
Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah

geçmiş olsun canım.Rabbim karnındaki bebişine sağlık ve uzun ömür nasip etsin inşallah...

sladi ben bilgilerimi yazmıştım ama özelden mesaj hakkı 100 ileti sonrası dediler özelden yollamadım o yüzden

tekrar yazayım:
ezel-30 yaş- prensesime kardeş- 9 mayıs sat (geç döllenme var doğum tarihi doktor belirleyecek)
kese ve kalp atışı göreceğiz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…