- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.161
belfu
serdemf
ahbubenkendimi
alya
fato09
kate3
bebegin kesesi gorunduyse ve kalbi duyulduysa yazin bekliyorum.
INSALLAH CANIM.HABERINI ALINCA yazarsin.bende kismetse 4-5 gun sonra keseyi gormek icin gidicem.bana kalsa simdi giderdim de anneme izin vermiyor,gelsen bile bakmam diyor,sabrli olmami istiyor.selam canım halen hastaneye gitmedim o yüzden bebeğimden henüz habersizim:18:.inşallah haftaya hafta içi gideceğim.inşallah bebişim sağlıklıdır büyümüştür güzel güzel
OO Sen baslamissin bile.bende henuz mide bulantilari falan yok.merak etme 15 haftadan sinra hepsi gecicek.
hehe geçmiş olsun belfü :) ben de folik asitin 3.süne dayanamıyorum hemen öğürüyorum yaa. geceleri hep benim bulantılarım.kokular aynen bende de öyle. 20 mt.den alıyorum hepsini.
benim anladığım genelde 7. haftada başlıyor bulantılar. benim de öyle oldu.
yaa bi de ben hemen 2 kilo alıverdim.halbuki hiç iştahım yok. aş ermiyorum bile. sadece ayran, meyve ve salatayla beslenebiliyorum ama tartı şimdiden kızdırmaya başladı beni. şişti böle bi vücudum. korkuyorum 9 ayda nolucak diye??
bide bişey sorucam şu komik şekilleri nası ekliyosunuz? takla atan bebek falan :)
kizlar listeyi duzenliyorum.bebekte sondurum neyse yazin listeye eklemem lazim.kese gorundu ve ya kalbi duyuldu yazarmisiniz.DELIKIZ.seni burda gordum,listede kaliyormusun yoksa silelimmi.?yani devamli arkadaslarla paylasim yapicaksan listede kal.
kızlaaaaarrrr bende 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bebegimin muhtemelen dogacagı tarih 17 subatt
tamam o zaman listeye ekliyelim.kalp atislarini duyarsan yazarsin canim.canım dün gördük keseyi yazmıştım aslında arada kaynamış.
benim anneINSALLAH CANIM.HABERINI ALINCA yazarsin.bende kismetse 4-5 gun sonra keseyi gormek icin gidicem.bana kalsa simdi giderdim de anneme izin vermiyor,gelsen bile bakmam diyor,sabrli olmami istiyor.
sekerim sen 6.haftanin icindesin zaten kalp atislarin mutlaka duyulmali.5.haftada alttan bakinca kalp atisi duyulur.bence gitmelisin doktora.benim annede aynı tarafta biraz beklemelisin kalp atışlarını duymak için erken olabilir dedi bende büyük dedim dinledim.:)bakalım inşallah gidince heyecanımı paylaşırım.
aaa dogru gizlilik ayarlarımı şimdi değiştirdim.zahmet olmazsa bidaha aratıver canım.
belfu
serdemf
ahbubenkendimi
alya
fato09
kate3
bebegin kesesi gorunduyse ve kalbi duyulduysa yazin bekliyorum.
tamamcanim ekliyorum,insallah kalbi duyulunca yazarsin.:2::2:benim kese görüldü daha önce yazmıştım:)) daha kalp sesi yok
canım arattım ama hala yoksun, mesajını bekliyorum
neyse seker hamsler. gobusler,tombisler.sabah saat 9dan burdayim.artik cok yoruldum.basim cok agriyor.arada kakip 1 kere yemek yedim.bugun cok yogun oldu.bilgisayar basinda bu kadar oturulmamaliyim,yalniz ben diyil,hepimiz.
benim kocis isten geldi belkide gelmeseydi biraz daha oturucaktim,simdi kalkip ona yemek vericem,ve birazcik sahilde yuruyus yapicaz.gozlerim cok aciyor ve basim agriyor.hatta olmayan mide bulantisi bile basladi.hoscakalin hamisler.sinirlerinize hakim olun,bebisinize dikkat edin.ALLAH bu topikte olan veya olmayan tum hamilelerin bebegini korusun.hepsi saglicakla bebeklerine kavussunlar VE ALLAHIM hic kimseye bebek kaybi,acisi yasatmasin.nesye ben artik cikiyim.listemizde tamam.artik gezmeden gelince uyumasam girerim yeni eklenenler veya listeye bilgi verenler varsa yazarim.
BIDE UNUTMADAN yaziyim...HAMISLER.listede adi ve bilgleri olmayanlar lutfen bana ozelden yazssinlar listeye almam icin.hadi saglicakla ciktim ben.
kızlar sürekli yattığım için internete nadir girebiliyorum ve çok az kalabiliyorum bu yüzden geçmişleri okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallahh...benim gebelik ikizdi fakat birini düşürdüm maalesef 4 gün hastanede yattım 10 günü gecti evde yatıyorum ve 12.haftam bitene kadar kalkmam yasak...
2 gündür hafif lekelenmede var umarım devamı gelmezz.. herkesi öptümm....
kızlar sürekli yattığım için internete nadir girebiliyorum ve çok az kalabiliyorum bu yüzden geçmişleri okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallahh...benim gebelik ikizdi fakat birini düşürdüm maalesef 4 gün hastanede yattım 10 günü gecti evde yatıyorum ve 12.haftam bitene kadar kalkmam yasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?