2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Bu arada benim bulantılarım çok fena..hergün 4-5 kez çıkarıyorum..benim gibi olan var mı? Bulantıları önlemek için bir çok şey deniyorum ama ne yersem çıkarıyorum...en son soğuk suyun içine limona sıktım içine taze nane yaprakları koydum..biraz da şeker ilave ettim..umarım en azından bunun faydasını görürüm..sizlerinde önerisi olursa sevinirim..

bende aralik annelerinin topik sahibiyim ama hic bu sekilde tartisma istemiyorum listeden cikaririm falan dilan boyle soyleyiste bulunmadim

bencede arkadas abartmis biranda ucmus desek daha dogru

listeye eklenen bidaha cikmiyor bizde kiz belki ayda biz kez ugruyo ama yinede listede
soylediklerine sonuna kadar katiliyorum

daha bi kacyuz mesajiyla siteyi sahiplenenler oluyo maalesef neyse insaallahh saglikla gelsin bebisleriniz

canımm liste kalabalık olunca birazda tartışmalar olunca uzak kaldım birazcık ama geldim listeye doğum tarihimizi yanlş
yazmışsın bebeğimin doğum tarihi hayırlısıyla 17 şubat teyzesi

o zamaannn bende senin azcık zamanını çalmak istiyorm canım:)
sat 13.05.2012 - siklus 29 - doğum tar. 28.10.1986

haberini bekliyorum canım:)

canım merhaba,

hayırlı olsun öncelikle.
benim bu konuda birebir tecrübem yok ama bir arkadaşımın başına gelmişti bu kanama durumu.
doktor eğer kan kahverengiyse eski kandır yani bebek yerleşmeye çalışlırken damarlardan birine temaz etmiştir ve kan buna dayalı gelmiştir demişti.

bence hiç canını sıkma. çok şükür keseyi de görmüşsün.

ben henüz doktor kontrolüne bile gitmedim. salı gidicem inşallah :) inşallah keseciği görürüm bende

SLADİ,bana kese gorundu yazmssn canm ben pıtırcgmn kalp atışlarını gordum ya dunn benı degstrrsen sevnrm bıde ben sımdı bugun 7+0 ama 8. haftann ıcınde oluyomusum 8.hafta dıe guncellersende sevnrm

canım müsaitsen bana da vaktinin bir bölümünü ayırabilir msn minuıre? doğum tarihim :22.06.1986. siklus 26 günde bir son adet tarihim 14 mayıs çok teşekkür ederim şimdiden tatlım:)

MİNURE
canım banada bakarmısın çooooook merak ettim: sat:3 mayıs, siklüs:29 gün, dt:04.12.1982 :18::18:

SLADI
canım süpersin yaa, dünden okumadığım sayfaları okumaya başladım, minureyi okuyunca içimden keşke söylesekte sladı bu tahminleri kişilerin yanına yazsa süper bi istatistik çıkarırız we birde baktım zaten yapmışsın

Son düzenleme:
Merhaba
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Burada herhangi bir başlıktan sizleri çıkarma yetkim yok sadece siteden yasaklayabilirim ama buna gerekçe burada ki ikili polemiklerde artık 3. şahısları rahatsız etmeniz sebep olabilir. Sizlerden ricam artık şu anlamasız gerginliğe bir son vermeniz. Buna ek olarak konu sahibinin üzerinde yük var bu yükte 1. sayfadaki tabloları taze tutmak bunun dışında bölüm editorüne editörler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Güzel bir hamilelik dileriz ....

evet gördüğünüz gibi konu sahibinin sorumluluğu, listeyi güncel tutmak,

topicte gerginlik istemiyorum gibi cümleler yerine varsa bir sıkıntısı editörlere bildirmek ,

teşekkürler kazen...

tamam ezelcim listeyi guncelligince seni ekliyicem tabloya

son adet tarihim 27 Nisan 2012 .. 7 haftalık hamileyim..ilk bebeğim..27 yaşındayım..:))
rabiscim tebrikler,aramiza hosgeldin listeyi guncelledigimde bilgilerini tabloya yazicam

bu arada bebeğiminiz kalp atışlarını geçen hafta gördük... :))
okis canim kalp atislarini da yazicam findiginin.

canımm liste kalabalık olunca birazda tartışmalar olunca uzak kaldım birazcık ama geldim listeye doğum tarihimizi yanlş
yazmışsın bebeğimin doğum tarihi hayırlısıyla 17 şubat teyzesi
ok bitanem zaten sen boyle az girmeye baslamissin,belkide listede rahatsizlik olunca girmemekte en dogrusunu yapmissin,listeyi guncellegince dohum tarihini degisiem tatlim.

SLADİ,bana kese gorundu yazmssn canm ben pıtırcgmn kalp atışlarını gordum ya dunn benı degstrrsen sevnrm bıde ben sımdı bugun 7+0 ama 8. haftann ıcınde oluyomusum 8.hafta dıe guncellersende sevnrm
tamam sekerim herhalde orasini kacirmisim,bildiyin gibi bebek durumu mevzusunu yeni actim.hemen pitirciginin kalp atislarini yazicam listeyi guncellerken

evet tatlim kizlarin bazilarida bu teklifi bana ozelde yaptilar ve bende kizlarin isteyi uzerine tablomusa cinsiyet tahminide ekledim,nede olsa topik ve tablo hepimizin.

benm cnsyet tahmınım kız mı mınure ne zaman soledıı ayy cok heyecanlaandmmm
sekerim demin topikte gerginlik olunca minure yazmamayi tercih etti ve bana ozelde tahminleri yazdi bende direk tabloya yazdim

KAZEN yazmiski,burda herhangi bir basliktan sizleri cikarma yetkim yok..acaba birileri ondan cikarilmamimi istedi.
KAZEN tamamen hakli.gerginliye son vermek gerek,gerginlikten birkac saat sonrada baska topiklerden gelip bu konusmalarla ilgili yaziyorlar,acaba biz baska topikte olan gerginliklere karisiyormuyuz.evet bende belki liste guncelledigimden dolayi.gerginlik istemiyorum dedim.bunu yalniz ben diyil,topikteki herkiz soyleye bilir.neyse bugunde bitti.a
seker hamisler ozelde ve burda yazdiginiz bilgileri bir kac saat icinde listeye ekliyicem.simdilik hoscakalin.KAZEN cok iyi bir sekilde konuyu noktaladi.umarim bidaha hickimse konuyu acmaz.findiklarin sinirli anneleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…