2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar sizinde karnınızda peki sertlik oluyor mu benim oluyor bir bakıyorım göbeegimin sag tarafında bi bakıyorum göbegimin sol tarafında hayırlısı
walla ben öyle bişey hissedemiyorum..çünkü hergün göbeğimin yanlarından iğne vuruyuyorum..oralar morarıyor ve sertleşiyor...o yüzden anlayamıyorum...

iyi aksamlar kizlar...
biz de bebegimizi gormeye gittik 2 gun once.
2li test cevaplarimiz cikmis,gayet iyiydi.
14+0 olmusdum o gun,cinsiyyetine kiz dedi ama idrarla yaptigim testte erkek cikmisti..
farketmez,hayirli ve saglikli evlat olsun yeter ki.
kizimin bas popo mesafesi 9sm
bi anlik dusundum de daha en az 39-41 sm buyucekler bunlar doguma kadar yaa :))))

zaten ben de öyle düşünmüyorum ki...aksine kızıyorum...benim gebeliğim problemli...doktorum da bu alanda adanadaki en iyi doktor..muayenede bile zaman kısıtlaması yaşıyorum...sinir oluyorum..ama bi bakıma mecburum...bebeğim için katlanacağım...değiştirmek için başka bi seçeneğim yok...

walla ben öyle bişey hissedemiyorum..çünkü hergün göbeğimin yanlarından iğne vuruyuyorum..oralar morarıyor ve sertleşiyor...o yüzden anlayamıyorum...

anladım canım benim bir haftadır var bu sorunum elimi koydugumda hissediyorum karnımdaki sertligi çogunlukla göbeyimin sag tarafında oluyor bir kaç kişi bebektir dediya bilmiyorum doktora gitmeme daha 5 gün var

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin inşallah :)
Daha kocaman olcaklar tepiklerden duramayacağız

Anladım canım benim Bebeğin için elbette en iyisini düşünmek zorundasın.Doktorun durumu lehine çevirme olayı yapacak bişey yok.Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

anladım canım benim bir haftadır var bu sorunum elimi koydugumda hissediyorum karnımdaki sertligi çogunlukla göbeyimin sag tarafında oluyor bir kaç kişi bebektir dediya bilmiyorum doktora gitmeme daha 5 gün var
diğer arkadaşların anlattıklarına göre bebektir o...ben karnımda elektrik çarpması gibi yada böyle bir yerden bir yere gaz geçiyomuş gibi şeyler hissediyorum o kadar...

iyi aksamlar kızlar...nasılsnz 2 gundur bebegımn hareketlerını oyle net hıssedyrumkı ondan oncekıler hıcbısımıs dıorum resmen bır tık tık yapıo karnıma gunun bellı saatlerınde ara ara hssedyrum super bısı sag yanıma vryor sanırım ayakları orda cnku kalbını dınlerken hem sol tarafta yakalıyrum kalp seslerını

kuzum ateşlendi onun başında bekliyorum ben nöbetteyiz bu gece uyku yok bize
aman yaa evlattan kıymetli bir şey yok şu dünyadaa
Alah yokluklarını göstermesin valla...

diğer arkadaşların anlattıklarına göre bebektir o...ben karnımda elektrik çarpması gibi yada böyle bir yerden bir yere gaz geçiyomuş gibi şeyler hissediyorum o kadar...

ben de aynen bi yerden bi yere hızlı şekilde gaz geçişi gibi hissediyorum. dışardan elimi koyduğumdada gayet açık açık hissdiliyor... senınkının cinsiyeti ne, belli oldu mu ? doktorum benım bebişe erkek dedi

cansastr şimdi gördüm bebişinin cinsiyetini yazmış olduğun mesajını.. kız olcakmış Allahım izniyle sağlıkla doğup sağlıkla büyüsünler inşallah

kuzum ateşlendi onun başında bekliyorum ben nöbetteyiz bu gece uyku yok bize
aman yaa evlattan kıymetli bir şey yok şu dünyadaa
Alah yokluklarını göstermesin valla...

ahh ah bizdede aynı durum ... gündüz ateş yok akşam oldumu başlıyoruz. üstelik 2 hafta önce antibiyotik bitirdik. yeni toparladı derken çiçek gibi soluveriyor kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…