- Konu Sahibi papatya3459
-
- #12.961
walla ben öyle bişey hissedemiyorum..çünkü hergün göbeğimin yanlarından iğne vuruyuyorum..oralar morarıyor ve sertleşiyor...o yüzden anlayamıyorum...kızlar sizinde karnınızda peki sertlik oluyor mu benim oluyor bir bakıyorım göbeegimin sag tarafında bi bakıyorum göbegimin sol tarafında hayırlısı
zaten ben de öyle düşünmüyorum ki...aksine kızıyorum...benim gebeliğim problemli...doktorum da bu alanda adanadaki en iyi doktor..muayenede bile zaman kısıtlaması yaşıyorum...sinir oluyorum..ama bi bakıma mecburum...bebeğim için katlanacağım...değiştirmek için başka bi seçeneğim yok...Ben pek öyle düşünmüyorum :)) Sonuçta düzenli gidip ona bi bedel ödüyorum.Kendi rahatı için sezeryan yapması hoşuma gitmiyor.İlk doktorum sezeryan taraftarıydı dediğin gibi.Ama ben ona nasıl para veriyorsam o da bana emek ve zaman vermeli.Elbette şartlar sezeryanı gerektirirse başka, ama normal olanı kendi rahatı için es geçmemeli.Bu doktorumda da son anda bi değişiklik sezersem değiştiririm.
kızlar sizinde karnınızda peki sertlik oluyor mu benim oluyor bir bakıyorım göbeegimin sag tarafında bi bakıyorum göbegimin sol tarafında hayırlısı
walla ben öyle bişey hissedemiyorum..çünkü hergün göbeğimin yanlarından iğne vuruyuyorum..oralar morarıyor ve sertleşiyor...o yüzden anlayamıyorum...
evet canim,ilk kziimda oluyordu oyle,o yuzden dr-a da gitmistim,bebek buyuyor o yuzden demisti,meraklanma.
iyi aksamlar kizlar...
biz de bebegimizi gormeye gittik 2 gun once.
2li test cevaplarimiz cikmis,gayet iyiydi.
14+0 olmusdum o gun,cinsiyyetine kiz dedi ama idrarla yaptigim testte erkek cikmisti..
farketmez,hayirli ve saglikli evlat olsun yeter ki.
kizimin bas popo mesafesi 9sm
bi anlik dusundum de daha en az 39-41 sm buyucekler bunlar doguma kadar yaa :))))
zaten ben de öyle düşünmüyorum ki...aksine kızıyorum...benim gebeliğim problemli...doktorum da bu alanda adanadaki en iyi doktor..muayenede bile zaman kısıtlaması yaşıyorum...sinir oluyorum..ama bi bakıma mecburum...bebeğim için katlanacağım...değiştirmek için başka bi seçeneğim yok...
diğer arkadaşların anlattıklarına göre bebektir o...ben karnımda elektrik çarpması gibi yada böyle bir yerden bir yere gaz geçiyomuş gibi şeyler hissediyorum o kadar...anladım canım benim bir haftadır var bu sorunum elimi koydugumda hissediyorum karnımdaki sertligi çogunlukla göbeyimin sag tarafında oluyor bir kaç kişi bebektir dediya bilmiyorum doktora gitmeme daha 5 gün var
kuzum ateşlendi onun başında bekliyorum ben nöbetteyiz bu gece uyku yok bize
aman yaa evlattan kıymetli bir şey yok şu dünyadaa
Alah yokluklarını göstermesin valla...
geçmiş olsun canım..bu gece için sana kolay gelsin...kuzum ateşlendi onun başında bekliyorum ben nöbetteyiz bu gece uyku yok bize
diğer arkadaşların anlattıklarına göre bebektir o...ben karnımda elektrik çarpması gibi yada böyle bir yerden bir yere gaz geçiyomuş gibi şeyler hissediyorum o kadar...
cansastr şimdi gördüm bebişinin cinsiyetini yazmış olduğun mesajını.. kız olcakmışAllahım izniyle sağlıkla doğup sağlıkla büyüsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?