- Konu Sahibi papatya3459
-
- #12.981
Canım 15. Ve 16. Haftada doktora gittim göstermedi. Tam kasigimda duruyor hala çıkmadı yukarı. Bağdaş kurmuş popoşunun üstüne oturmuş dedi doktor 2sindede öyle dedi. Cinsiyetini göstermedi yani dönemiyo göbek deliği hizasinda olması lazımmiş bu haftalarda ama benim bebis hala aşağıda aklımada kötü şeyler gelmiyoda değil bir hafta arayla gittim hala bağdaşi çözmemişmi. Eylül 18de yine gidicem doktora cinsiyetinide merak ediyorum en çok sağlıklimi onu merak ediyorum. Eşimin tarafında annesinin 9torunu var 8i kız 1i erkek kayinvalidem inşallah erkektir demeye başladı. Annemlerinde 3torunu var 3üde kız bakalım bu ne olacak göstermiyor cinsiyetini diye doktor kız olabilir dedi ama kızım 16. Haftada bacaklarını 2ye ayırıp göstermişti demekki illa kızlar göstermiyo değil ay yoruldum çok uzun oldu:-|
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
günaydınlar.... canım sıkkın bugün...eşimle kavga ettik. dün manyağın biri telefonuma merhaba tanışalım mı diye mesaj atmış. sanki ben at dedim. allah böyleleri nasıl biliyorsa öyle yapsın... hadi neyse onu hallettik sandım ama sonra da tutturdu ayakkabı alacağım ben diye.. ben kendime bile bişey almıyorum borç harç bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayalım bir yandan diyoruz.. adam 100 120 tl lik ayakkabılara bakıyor. bu ne sorumsuzluk dedim. sonra ordan yine mesaja döndü. içinde kalmış. saçmalığa bak yaa benim ne günahım var...(( offfff neyse...
canım ikilide biyokimyasal riskin kaç çıkmıştı peki?
benim kombine 1:1230 biyokimyasal 1:288 çıktı
doktorlar kombineyi baz alsa da ben de huzursuzum 4lü yapılacak bu hafta
senin ikilin gayet güzel çıkmış demek ki ense kalınlığınız falan da güzel
ki 796 amniyosentez için epey düşük bir risk değil mi?
doktorun paralı mı yapacak amniyosentezi?
offff o huzursuzluk wilma arkadaşımızla bende de var kaç gündür..midem kalbim her bi yerim sıkışıyor
bir de çok soru sordum ama bebeğin doktor kontrollerinde hareketli mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?