2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar saglıklı mutlu huzurlu bırgun gecırırız ınsallah.bebıslerımız de koynumuz da keyıfle ve saglıkla buyusunler.
sıtede sureklı yazısmayalı uzun zaman oldu 10 gunden fazla ozledım valla kımsenın yazdıklarını takıp edemıyorum.son yazılanlara bakıyom arada ama muhabbet ne bılmedıgımden gıremıyorum.

benım zamanımdakı cogu kısıde yok tatıle dıye cıktı herkez baya kısı donmedı gerı daha.meltem burda sedayı goruyom okadar.
sevgı.burs85.bırsy.morcıvet.trıptafon.pkaca.papaya.gamzelıhatun.bıkac kısı daha vardı aklıma gelmıyo sımdı yoklar.
onlarda benım gıbı sureklı zamanları yok.

ınsallah herkez cok ıyıdır.1 hafta olcak en son kızımı gordugumde 200 gr dı.keyfı yerındeydı.bende toplam 2 kılo almısım kılo almalar basladı.benden bukadar kımse yokken yazıyodum ama bunu yollayana kadar bırılerı gırmıstır belkı:)

canım önce sağlık olsun bebiş inatçı o zaman göstermicem diye tutturuyor:))bende yarın gitcem doktora belki bizimkide gösterir.salı günde 3lü teste il merkezine gitcem ama hayırlısı...

günaydın arkadaşlar:))keyifli bir pazar günü diliyorum.bugün sabah 5 ten beri uyuyamıyorum.rüyamda rahmetli annemi gördüm.çok heyecanlandım.çok özlemşim.rüyama girince dünyalar benim oldu.o heyecanla o saatten beri uyuyamadım.yarın bir de doktora gidecem belki bizim minik kendini gösterir...

merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?

haya gelsin özlemcim özlemini gidermişsindir annenle...

günaydın herkeseeee
ben de sabahın körü uyandım
bi uyanıyorum ruhum daralıyor daha da uyuyamıyorum
besyo hoşgeldin sen de..takip falan etmeden bodozlama dal muhabbete boşver:)

yarın okul açılıyor 2 aY tatil bitti...
ben bu sefer isteksizim hep özlemiş olurdum ama keyfim de yok yaa o yüzden sanırım
ama belki de oyalar beni iyi gelir...

geçmiş olsunlara çok teşekkürler
grip oldu kuzum sıra bendedir kesin yapışık ikiz gibiyiz sürekli:)

canım ikilide biyokimyasal riskin kaç çıkmıştı peki?
benim kombine 1:1230 biyokimyasal 1:288 çıktı
doktorlar kombineyi baz alsa da ben de huzursuzum 4lü yapılacak bu hafta
senin ikilin gayet güzel çıkmış demek ki ense kalınlığınız falan da güzel
ki 796 amniyosentez için epey düşük bir risk değil mi?
doktorun paralı mı yapacak amniyosentezi?

offff o huzursuzluk wilma arkadaşımızla bende de var kaç gündür..midem kalbim her bi yerim sıkışıyor
bir de çok soru sordum ama bebeğin doktor kontrollerinde hareketli mi canım?

cnm moralını bozma olcumlerın ve ıkılın cok ıyı cıktıysa bence amnıoya gırme amıyoda tehlıkelı cocuk dusebılır.
benım ılk gebelıgımde ıkılı testım cok ıyı cıkmıstı olcumlerımde doktordan ben ucluyu ıstememe ragmen gerek yok hormonların etkısıyle bazen kafa karıstırıcı seyler cıkıyo dedı yaptırmadı
bu gebelıgımdede olcumlerım cok ıyıydı ıkılı bıle yaptırmadım.
uzulme allahın ıznıyle bıse cıkmaz baska doktorada sor y da ayrıntılı ypılcak ya o zaman cıkar hersey.yınede sen bılırsın tabı.

canım ikilide biyokimyasal riskin kaç çıkmıştı peki?
benim kombine 1:1230 biyokimyasal 1:288 çıktı
doktorlar kombineyi baz alsa da ben de huzursuzum 4lü yapılacak bu hafta
senin ikilin gayet güzel çıkmış demek ki ense kalınlığınız falan da güzel
ki 796 amniyosentez için epey düşük bir risk değil mi?
doktorun paralı mı yapacak amniyosentezi?

offff o huzursuzluk wilma arkadaşımızla bende de var kaç gündür..midem kalbim her bi yerim sıkışıyor
bir de çok soru sordum ama bebeğin doktor kontrollerinde hareketli mi canım?[/QUOTE]

canım genelde kızım haraketli oluyor.2lide ense kalınlığı 1.3 mm çıkmıştı.kombine riski 1:4487 ikili test 1:1004 yaş riski:782 trisomy 13/18+nt <1:10000 çıkmıştı.başkada bir şey yazmıyor.doktor bu sonuçlara ii demişti.3lü 1:796 de de amniyosentez yaptıranlar varmış.özel hastaneye gidiyorum ama yapılırsa o hastanede olacak.zamanım da daralıyor.20. haftaya kadar yaptırılabiliyormuş amniyosentez.şaşırdım kaldım.

cnm moralını bozma olcumlerın ve ıkılın cok ıyı cıktıysa bence amnıoya gırme amıyoda tehlıkelı cocuk dusebılır.
benım ılk gebelıgımde ıkılı testım cok ıyı cıkmıstı olcumlerımde doktordan ben ucluyu ıstememe ragmen gerek yok hormonların etkısıyle bazen kafa karıstırıcı seyler cıkıyo dedı yaptırmadı
bu gebelıgımdede olcumlerım cok ıyıydı ıkılı bıle yaptırmadım.
uzulme allahın ıznıyle bıse cıkmaz baska doktorada sor y da ayrıntılı ypılcak ya o zaman cıkar hersey.yınede sen bılırsın tabı.[/QUOTE]

2lide ense kalınlığı 1.3 mm çıkmıştı.kombine riski 1:4487 ikili test 1:1004 yaş riski:782 trisomy 13/18+nt <1:10000 çıkmıştı.ben bu iki testi farklı hastanelrde yaptırdım.şimdi acaba ilk doktor çok ii diyerek çok mu abarttı sonuçları ondan da emin olamıyorum artık.kafam karıştı iyice.

ikili sonuçların çok iyi bence de...için nasıl rahat edecekse onu yap ama detaylı ultrasonu bekleyebilirsin orda da iyice incelenir..

günaydınlar.... canım sıkkın bugün...eşimle kavga ettik. dün manyağın biri telefonuma merhaba tanışalım mı diye mesaj atmış. sanki ben at dedim. allah böyleleri nasıl biliyorsa öyle yapsın... hadi neyse onu hallettik sandım ama sonra da tutturdu ayakkabı alacağım ben diye.. ben kendime bile bişey almıyorum borç harç bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayalım bir yandan diyoruz.. adam 100 120 tl lik ayakkabılara bakıyor. bu ne sorumsuzluk dedim. sonra ordan yine mesaja döndü. içinde kalmış. saçmalığa bak yaa benim ne günahım var... (( offfff neyse...

canım benim üzülme inşallah bişey olmayacak.

canım 3lü tarama yaptırmışın korkma genelde risk diyor benim 2 tanıdıgımda iyi çıkmamıştı yengemin 2 bebegine kafası büyük çocuk sakat olabilir dediler çocuk şuan dogdu 17 aylık hamdolsun hiçbirşeyi yok eşimin arkadaşına 3lü taramada iyi çıkmamıştı bebege kafasında 3 tane kis var demişlerdi kasıgından bildigim kadarıyla sıvı almışlardı çocuk dogdu şuan 6 aylık hiçbirşeyi yok hamdolsun allah korktugun yerlere ugratmasın canım herşey allahtan gelir canım canını sıkma kafanı takma fazla demesi kolay biliyorum

üzülme canımm düzelir arasınız.. o sapıkları da öldüürmek lazım valla

günaydın kuzular nasılsınız bügün tatil olunca
kocişim güzel bi kahvaltı hazırladı bize :)
dün gece kocamla "aramızda bebek var" die bi film izledik
size de tavsiye ederim, bir annenin hamile kalmasından doğumdan sonraki 1 yıla
kadar geçen süredeki annenin duygusal değişimlerini anlatıyo
normal doğumdan korkanlar izlemesin çünkü normal doğumdan da
kesitler var, ayrıca ben kocamla izledim ama müstehcen sahneleri de
baya var kocamın gözlerini kapatmaya çalıştım ama tabi başarılı olamadım

canım genelde kızım haraketli oluyor.2lide ense kalınlığı 1.3 mm çıkmıştı.kombine riski 1:4487 ikili test 1:1004 yaş riski:782 trisomy 13/18+nt <1:10000 çıkmıştı.başkada bir şey yazmıyor.doktor bu sonuçlara ii demişti.3lü 1:796 de de amniyosentez yaptıranlar varmış.özel hastaneye gidiyorum ama yapılırsa o hastanede olacak.zamanım da daralıyor.20. haftaya kadar yaptırılabiliyormuş amniyosentez.şaşırdım kaldım.[/QUOTE]

benm de ultrasonda ense kalınlığım 1.3 mm çıkmıştı cnm. amniyosentez yaptırmak isteyen arkadaşım bence hata yapıyosun.benim risk 1:283 ben bile istemiyorum. 700-800 küsurda olanlar bence gereksiz panik yapıyor. son 2 ultrasonda bebeğim hareketsizdi.birinde dr dürttü birz hareketlendi,sonuncuda kafası aşağıda ayağı yukarıda öylece duruyodu. ooooofff off

korkmaya başladım çünkü dün gece siteye girmiş ama msjıma cvp atmadı acaba buraya yazdımı geçmişe bakamadım yada msj atıpta cvp alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…