2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
korkmaya başladım çünkü dün gece siteye girmiş ama msjıma cvp atmadı acaba buraya yazdımı geçmişe bakamadım yada msj atıpta cvp alan varmı

canım besyoya yazmış sanırım geçenlerde. ev taşıma telaşı varmış interneti filan yoksa belki rahat giremiyodur.

korkmaya başladım çünkü dün gece siteye girmiş ama msjıma cvp atmadı acaba buraya yazdımı geçmişe bakamadım yada msj atıpta cvp alan varmı

hoşgeldin cnm nasılsın
geçenlerde biri yazmıştı kim bilmiyorum ama
msjına cvp vermiş iyiymiş en kısa zaman da gelecekmiş
tabi siteye girip neden hiç bişey yazmıyor onu ben de anlamadım.

canım besyoya yazmış sanırım geçenlerde. ev taşıma telaşı varmış interneti filan yoksa belki rahat giremiyodur.
sevndm valla ya
hoşgeldin cnm nasılsın
geçenlerde biri yazmıştı kim bilmiyorum ama
msjına cvp vermiş iyiymiş en kısa zaman da gelecekmiş
tabi siteye girip neden hiç bişey yazmıyor onu ben de anlamadım.

iyiyim cnm sen nasılsın bebekleri büyütmüşsünüz hepiniz cinsiyetleri öğrenmeyende kalmamış ne güzel hayırlısıyla bide doğum yapın daha ne isterki insan ya bnde msj atmıştım ama bana cvp yazmamış profiline baktım gece girmiş ama aceleyle girdi çıktı heralde neyse cnm iyi olsunda önemli olan o

canım aynen dediğin gibi okuyorum ama cevap yazamıyorum. yinede kopmamaya çalışıyorum. yarın okul başlıycak artık daha yoğun günler bizi bekliyor. ben 4,5 kilo aldım şimdiye kadar. doktor fazla almışsın dedi. 10 kilo daha izin veriyorum başkada vermiyorum dedi.ayrıca önemli olan kaç kilo ile hamile kalındığı değil kaç kilo alındığıymış.

merhaba gümüşcüm..hoşgeldin..nasılsın..seni burda görmek çok güzell..

kızlar dün halam çok canımızı sıktı. oğlumuzun ismi osman cihan oalcak osman kayınbabamın ismi ve koymayı ben istedim. çünkü onu çok severim.herneyse halama söyledik böyle koycaz diye.oda eşim zorladı sandı sanırım. niye öyle yaptınız sevmedim. yok bilmem ne ben sadece cihan derim. eşimin çok zoruna gitti. yani bu halam devamlı böyle ve evimizde yakın sık sık görüşüyoruz. devamlı sanki ihtiyacım var gibi beni eşime karşı savunuyo. devamlı koca kötüdür mantığıyla eşime şöle yap böle yapma. zaten biz çok iyi geçiniyoruz gerenkk yok. ufff siinir etti. konuşsammmı yoksa zamanla anlar mı böyle savunmaya ihtiyacım olmadığını.

bide bişey daha soracam isim koyarken büyüklere danışılır mı?

Afiyet olsunn :)) arkadaşıma hamile olduğumu söylediğimde bana demişti kesinlikle ''aramızda bebek var'' ı seyret diye.. internetten indirememiştik ama bende en yakın zamanda seyretmeyi düşünüyorum,, eminim güzeldir :))

ya benim de vizyona girdiğinden beri aklımdaydı..tatil falan derken unutmuşum..iyi ki hatırlattın canım yaa.ben de hemen seyretmeliyim...bu arada yeni sezon da başlıyor..ben muhteşem yüzyıl manyağıyım...sizin var mı öyle takıntılı olduğunuz diziler...

halan mı ne alaka canım yaa.takma kafana..herkes konuşur..ama sonunda sizin dediğiniz olur...ben büyüklerime danışmadım..eminim danışsam kafam karışşacak..ama annemin fikrini aldım ne yalan söyliyim..ve ada ismine karar verdik..eşim de denize aşık bir erkek..onun da hoşuna gitti neyse ki...

Çorbayı yaptım geldim
bu arada papaa nın iyi olduğuna sevindim bende merak ediordum

şu an eşimle kız isimlerine bakıoruz nettenaz kaldı kafga çıkacak

kızlar 2li test filan bende ayşeeylül gibi yaptırmadım stres olmayayım nasıl olsa tedavisi yok diye. sadece ense kalınlığın abaktık burun kemiğine baktık onlar normaldi.şimdi test sonucu riskli çıkan arkadaşalr için söylüyorum.kordon villüs diye bişe varmış. doktor ümit korucuoğlunun sitesine bakıyordum dün gördüm orda tekrar 1 ay beklemenize gerek yok bunu yaptırın rahat edin filan diyodu. belki bunu deneyebilirsiniz.

ayyy gece saat 5 te acayip acıktım midem resmen kazındı kalktım azcık üzüm 1 şeftali 5-6 fındık yedim yattım. oğlum çok acıkıyo çokkkk

ZUzumm sölemese bende unutacaktım..hoş arkadaşım seyrettinmi diye kafamın etini yerdi zaten :))) benim dizilere pek ilgim yok sadece leyla ile mecnun u seyrediyorum en başından beri o kadar.

Halan öyle yapmamalıydı bencebuyuklere isim konusu danışılırsa mutlaka bir kargaşalık yaşanır o yuzden hiç bulaşmıcaksınbiz kimseye sormuyoruz aramızda halletmeye çalışacağız

kuşlar bi film daha buldum "başımıza gelenler" de bi film sanırım
bu komedi tarzında tabi yine bebişli, yorumlarına baktım herkes çok beğenmiş
onu da bu akşam izlicez kocamla, bütün bebekli filmleri izleyip bitircem
galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…