2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Zümra ismi nasıl sizce kızlar

ya demek koyanlar varpeki kızı nasıl özellik olarak huyu suyuisimler etkiliyor çünki

ya bazı anneler oluyor devamlı sızlanıyor uyuyamadımm şölee yordu böle üzdü, bazılarıda oluyor çocuğun çocuk olduğunu biliyor tabi uyumayacak tabi emecek onlar pek anlatmıyor sıkıntıları çünkü geçici old. biliyor. bu arkdaş 2. tiptendi. olumlu bakardı o yüzden hep güzel şeyler duyardım ve kesinlikle yaşına göre algısının çok iyi olduğunu söylüyordu.

Allahım 2. tip olmayı nasibetsin. çocuğu var diye dünya başına yıkılanlara sinir oluyorum. okuldada çocuğum var diye iş almazlar herşeyi çocuksuz ve bekarlara yıkan tipler var sinir oluyorum onlara. İnşallah ben öyle olmam.

ben bu ismi severim arkadaşımın kızının ismi.

Anladım canım bakış açısına bağlı tabi annenin hakimiyeti önemli burdabaşımıza geldi atacak değiliz ya o anı yaşıcaz mecburen işin içinden başarıyla çıkmaya çalışacağız saten ilk aylar gaz problemi yuzunden çekeceğiz mecburen
okula gelince annenin yine sorumluluk duygusuna bağlı hep bana hep bana olmaz çevrendekileride düşüneceksin valla biz öyle yetiştirildik

Son düzenleme:
bide çocuğu olupta bu beyaz koltukları çocuk olunca görürüm ben, çocuk olunca böyle takı takamazsın bakım yapamazsın,çocuk olunca görürüm snei evin şöle olur kocan şöle olur filan deyip gözümü korkutanlara sinir oluyorum. sanki o dedikleri şeyler olsa sevinecekler bi kıskançlıkmıdır nedir. yaa erkekler ne kadar yalın yaşıyor hayatı onların hayatında laf sokma kıskançlık filan olmuyor enden kadınlarda var.

dün tütü eteğin malzemelerini aldım akşama da başladım
şimdi de devamını yapayım çok zevkli bişey:) daha sonra da
kuaföre gideyim yarın okul başlıyo bi fön çektireyim
hepinizi öptüm fıstıklar

çekememezlik var o yuzden mutlaka onların başına gelenler bizimde başımıza gelmelisaten böle düşünerek seni proğramlıolar sölemeseler bileAllah onların şerrinden korusunEşimin bazı uyarıları vardır mesela beni günlere yollamaz orası tam kıskançlık yuvası der

evet yaa..bi de ben 28 yaşında evlendim..taa o zamanlarda evlenince görürsün diyorlardı..şimdi de çocuk..ya ben zaten 8 yıldır çocuk diye ölüyorum..hepsinin de üstesinden geleceğim..yeter ki kızım sağlıklı olsun...

heee bide şeyi unuttum öyle kadınlar kendinden daha üstününü istemez sen karşısında ne kadar aşığıysan bu konum-mekan-vs. gibi daha çok hoşlarına gidero zaman sana daha bir sıcak davranırlar

kesinlikle bu konuda çok rahatsızım ben. sorunları çok büyüten bişr insan değilim. ve etrafımda sorunlarını kocaaamaaannn yapan insanlar var devamlı ağlamaklı sanki dünyada tek sorunu olanblar onlar. bu gibi insnaları çevremden uzaklaştırmak istiyorum. okulda 30 kadın öğretmeniz öğretmenler odasını düşün yani pazar gibi. hepsi ayrı şey söyler üfff. duymaycam kötü şeyler hele kötü doğum hikayeleri anlatanın ağzına çorap tıkaycamm.

heee bide şeyi unuttum öyle kadınlar kendinden daha üstününü istemez sen karşısında ne kadar aşığıysan bu konum-mekan-vs. gibi daha çok hoşlarına gidero zaman sana daha bir sıcak davranırlar

ben de o yüzden gündüz oturmalarına katılmam..günlere falan girmem..okulda da yok ev hayırlama, düğün hayırlama..bu ne ya..gezecek yer arıyorlar...sonrada oturup dedikodu yapıyorlar..benim görüşmelerim ikili,üçlü grup halindedir...şu aşağılama olayı da tamamen kompleksli insanların işi..burada bile bazı yazışmalarda var bu olay...

aynen ..negatiflerini atıyorlar üstümüze sonra da gidiyorlar..walla benim okulda ayrı odam var..benim gibi olanlar benim gibi düşünenler zaten yanıma geliyor...yoksa 10 dakikalık tenefüste öğrt. odası sendromu yaşayamam ben...sıkılıyosan sen de gelebilirsin...

sadece 2 gündür girmedim 20 sayfa gitmiş valla oku oku bitiremedim kızlar amma hızlısınız biz de bu arada haftasonu gezdik eğlendik pazar gününün tembelliğini yaşıyoruz. yarın işe başlayacak bütün öğretmenlere kolay gelsin ve allah sabır versin diyorum

geliym vala rehber öğretmen misin canım.. bende bu sene öğretmenler odasına takılmaycam pek.üfff valla köyde bundan rahattım 2-3 öğretmendik ne gruplaşma vardı ne dedikodu ne kocasının parasıyla 2 arabasıyla övünenler,nede öğrencilerinden gerizekalı diye bahsedenler. köy öğretmeni olmayı özledim yeniden sıcak samimi,velileri içten.bugün negatfi günümdeyim sanırım. dünki halamın canımı sıkmasının yansımalarını yaşıyorum gerginümmm. neyse sizinde canınızı sıkmayım daha fazla ben çıkıyorum ütüler beni beklerr yarın koca göbeğimle gidem de velilerde sorup durur hocam kaç aylık cins belli mi diye valla ben mi çok samimiyim bilmiyorumda velilerle bu tarz konular konuşabiliyoruz çekinmiyolar yani.hatta geçen yıl bitanesi hocam sizin için dua ediyorum çocuğunuz olsun diye demişti. sanki yllardııır olmuyor da üstelik o zmaan hiç düşünmüyorduk. bana olmuyor muamelesi yaptı 2 yıllık evliyiz halbuki. sınırı aşanlarda oluyo ama yinede memnunum.

Kızlar bende biraz önce iş yaparken aklıma bu konular gelmişti içimi okumuşsunuz :)) bana da şimdiden başladılar çocuk olunca böle olcak şöyle olacak bilmem ne..sonuçta her bebek gibi benimkide tabii uyumucak, etmiyecek.. dediğiniz gibi çocuğu olunca hemen dünyaya küsüp onu engel miş gibi görenler çok fazla.. İşte her kafadan bir ses çıkıyor ben asla bu tarz söylemlere izin vermiyorum.. sizde öyle yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…