- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.021
ben ilk kez duydum..ama okunuşu zor gibi geldi...anlamı neymiş...
Zümra ismi nasıl sizce kızlar
1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.
bana zor gelmedi dilime doladım şu an ama tabi eşiminde onaylaması lazım
ben bu ismi severim arkadaşımın kızının ismi.
Zümra ismi nasıl sizce kızlar
ya demek koyanlar varpeki kızı nasıl özellik olarak huyu suyu isimler etkiliyor çünki
ben bu ismi severim arkadaşımın kızının ismi.
ya bazı anneler oluyor devamlı sızlanıyor uyuyamadımm şölee yordu böle üzdü, bazılarıda oluyor çocuğun çocuk olduğunu biliyor tabi uyumayacak tabi emecek onlar pek anlatmıyor sıkıntıları çünkü geçici old. biliyor. bu arkdaş 2. tiptendi. olumlu bakardı o yüzden hep güzel şeyler duyardım ve kesinlikle yaşına göre algısının çok iyi olduğunu söylüyordu.
Allahım 2. tip olmayı nasibetsin. çocuğu var diye dünya başına yıkılanlara sinir oluyorum. okuldada çocuğum var diye iş almazlar herşeyi çocuksuz ve bekarlara yıkan tipler var sinir oluyorum onlara. İnşallah ben öyle olmam.
bide çocuğu olupta bu beyaz koltukları çocuk olunca görürüm ben, çocuk olunca böyle takı takamazsın bakım yapamazsın,çocuk olunca görürüm snei evin şöle olur kocan şöle olur filan deyip gözümü korkutanlara sinir oluyorum. sanki o dedikleri şeyler olsa sevinecekler bi kıskançlıkmıdır nedir. yaa erkekler ne kadar yalın yaşıyor hayatı onların hayatında laf sokma kıskançlık filan olmuyor enden kadınlarda var.
bide çocuğu olupta bu beyaz koltukları çocuk olunca görürüm ben, çocuk olunca böyle takı takamazsın bakım yapamazsın,çocuk olunca görürüm snei evin şöle olur kocan şöle olur filan deyip gözümü korkutanlara sinir oluyorum. sanki o dedikleri şeyler olsa sevinecekler bi kıskançlıkmıdır nedir. yaa erkekler ne kadar yalın yaşıyor hayatı onların hayatında laf sokma kıskançlık filan olmuyor enden kadınlarda var.
evet yaa..bi de ben 28 yaşında evlendim..taa o zamanlarda evlenince görürsün diyorlardı..şimdi de çocuk..ya ben zaten 8 yıldır çocuk diye ölüyorum..hepsinin de üstesinden geleceğim..yeter ki kızım sağlıklı olsun...
heee bide şeyi unuttum öyle kadınlar kendinden daha üstününü istemez sen karşısında ne kadar aşığıysan bu konum-mekan-vs. gibi daha çok hoşlarına gidero zaman sana daha bir sıcak davranırlar
aynen ..negatiflerini atıyorlar üstümüze sonra da gidiyorlar..walla benim okulda ayrı odam var..benim gibi olanlar benim gibi düşünenler zaten yanıma geliyor...yoksa 10 dakikalık tenefüste öğrt. odası sendromu yaşayamam ben...sıkılıyosan sen de gelebilirsin...kesinlikle bu konuda çok rahatsızım ben. sorunları çok büyüten bişr insan değilim. ve etrafımda sorunlarını kocaaamaaannn yapan insanlar var devamlı ağlamaklı sanki dünyada tek sorunu olanblar onlar. bu gibi insnaları çevremden uzaklaştırmak istiyorum. okulda 30 kadın öğretmeniz öğretmenler odasını düşün yani pazar gibi. hepsi ayrı şey söyler üfff. duymaycam kötü şeyler hele kötü doğum hikayeleri anlatanın ağzına çorap tıkaycamm.
aynen ..negatiflerini atıyorlar üstümüze sonra da gidiyorlar..walla benim okulda ayrı odam var..benim gibi olanlar benim gibi düşünenler zaten yanıma geliyor...yoksa 10 dakikalık tenefüste öğrt. odası sendromu yaşayamam ben...sıkılıyosan sen de gelebilirsin...
kesinlikle bu konuda çok rahatsızım ben. sorunları çok büyüten bişr insan değilim. ve etrafımda sorunlarını kocaaamaaannn yapan insanlar var devamlı ağlamaklı sanki dünyada tek sorunu olanblar onlar. bu gibi insnaları çevremden uzaklaştırmak istiyorum. okulda 30 kadın öğretmeniz öğretmenler odasını düşün yani pazar gibi. hepsi ayrı şey söyler üfff. duymaycam kötü şeyler hele kötü doğum hikayeleri anlatanın ağzına çorap tıkaycamm.
ben de o yüzden gündüz oturmalarına katılmam..günlere falan girmem..okulda da yok ev hayırlama, düğün hayırlama..bu ne ya..gezecek yer arıyorlar...sonrada oturup dedikodu yapıyorlar..benim görüşmelerim ikili,üçlü grup halindedir...şu aşağılama olayı da tamamen kompleksli insanların işi..burada bile bazı yazışmalarda var bu olay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?