2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bizim çocuk x baby olacak bu gidişle... isimlerin hiçbiri içime sinmiyor erkeksi bir isim olsun diyorum tam hah diyorum bu olsun eşim beğenmiyor. onunla ortak olması çoooooooookkk önemli..o da beğenmeli... yoksa olmaz, istemem... demir i beğendim o beğenmedi. furkan dedim en yakın arkadaşım olmaz saçma olur dedi.takmış rüzgar da rüzgar şimdi de kayra da olabilir diyor. kayra yı da ben sevmedim. kız ismi gibi geliyor bana... doruk dedim kaba çıkıyor ağızdan doooorukkk diyor :)))) offf offf isimsiz doğacak yavrum... şimdi kaan ı buldum akşam dicem bakalım beğenecek mi??? benim hoşuma gitti. erkeksiiiiiiiiii :)))))

bizimki erkek olsaydı ben uygar düşünüyordum..şu erkeksi takıntısı bende de var canım..ilerisini düşünerek hep 'uygar bey' denmesi hoşuma gidiyordu..al sana bir fikir daha..tabii beğenirsen...

kerem ve yaman isimlerini beğenmiştik biz eşimle
özellikle kerem

kerem canımmm abimin ismiiii havalara girer şimdi koyarsak güzel ama :)))))))

benim küçük abim büyük abimin ismini koydu oğluna aman pek bi havalarda bizimki gerçekten:)
beşi bi yerde yaptı ne alacağını da şaşırıyo soyadı da aynı ya bi de:))

kerem anlamı da güzel ama bizimki büyük ihtimal kız erkek olsa biz düşünüyorduk işte:)

kızlar canım çok pizza istiyor ve genellikle de dominostan yeriz biz.. yesem mi yemesem mi ne yapsam :26:

mert de güzel, ertuğrul, mert kaan , cihan favorilerimdi.

kızlar biraz önce lavoboya girdim çamaşırımda falan leke yoktu tuvalet kağıdıyla sildiğimde çok çok az ve koyu kahverengi akıntı vardı ama tekrar sildiğimde birşey yoktu bir fikriniz varmı ? korktum şimdi ((

ilk fırsatta doktora git bişe yoksa için rahatlar. bişe varsa zaman kaybetmemiş olursun önlemi alınır..geçmiş olsun canım. inşallah bişe yoktur.

bu nası bişii yahuuu.. bazen giriyom oku oku bitmiyo, bazen giriyom kimsecikler yok. gerçi bu haftasonu sessizliği olsa gerek. tabi kocalar evde giremiyonuz yada misafirler vardır:)))) walla ben oldukça sıradan bi pazar geçirdim. bol dinlendim. oğlumla oynadım falan. güzeldi. bütün gün yatınca ev dağıldı tabi toplamak için oğlumun uyumasını bekliyom. bide çamaşırlar var. katla dür ütüle yerleştir. muhteşem yüzyıl olaydı. ütü dizisi diyom ben ona başka zaman izlemiyom ama ütü yapcaksam o diziyi bekliyorum:)

geçmiş olsun kırmızı değilse ve çamaşırına bile bulaşmamışsa bence pek önemli değildir. ama sen yinede bugece dinle kendini. ağrı vb değişik bi durum olursa hemen doktorunu ara. biraz dinlendir kendini.

sağol canım,, banada önemli değildir gibi geliyor ama belli olmaz.biraz önce de tuvaletimi yaptım sildim birşey yoktu ara ara bakıyorum yine birşey yok..ağrımda yok bakalım bu akşam tekrar ederse yarın giderim doktora artık ...

ben toprak diyorum eşim yaman diyo.....yiğitte aklıma geliyo bazı baazıı....walla hepimize kolay gelsin.. isim seçmek çok zor. ömür boyu taşıycak çocuuklar. komik olmamalı, aileler beğenmeli,kuranda geçmeli, anlaşılmalı vs.... zor çok zor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…