- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.061
bizim çocuk x baby olacak bu gidişle... isimlerin hiçbiri içime sinmiyor erkeksi bir isim olsun diyorum tam hah diyorum bu olsun eşim beğenmiyor. onunla ortak olması çoooooooookkk önemli..o da beğenmeli... yoksa olmaz, istemem... demir i beğendim o beğenmedi. furkan dedim en yakın arkadaşım olmaz saçma olur dedi.takmış rüzgar da rüzgar şimdi de kayra da olabilir diyor. kayra yı da ben sevmedim. kız ismi gibi geliyor bana... doruk dedim kaba çıkıyor ağızdan doooorukkk diyor :)))) offf offf isimsiz doğacak yavrum... şimdi kaan ı buldum akşam dicem bakalım beğenecek mi??? benim hoşuma gitti. erkeksiiiiiiiiii :)))))
bizim çocuk x baby olacak bu gidişle... isimlerin hiçbiri içime sinmiyor erkeksi bir isim olsun diyorum tam hah diyorum bu olsun eşim beğenmiyor. onunla ortak olması çoooooooookkk önemli..o da beğenmeli... yoksa olmaz, istemem... demir i beğendim o beğenmedi. furkan dedim en yakın arkadaşım olmaz saçma olur dedi.takmış rüzgar da rüzgar şimdi de kayra da olabilir diyor. kayra yı da ben sevmedim. kız ismi gibi geliyor bana... doruk dedim kaba çıkıyor ağızdan doooorukkk diyor :)))) offf offf isimsiz doğacak yavrum... şimdi kaan ı buldum akşam dicem bakalım beğenecek mi??? benim hoşuma gitti. erkeksiiiiiiiiii :)))))
yıgenımın ısmı zumra cok begenıyorumyıgenımın ısmı olmasa bende koymak ısterdım.
bende BERRE.MERVE ZUHRE bunlardan bırını koycam
kerem canımmm abimin ismiiii havalara girer şimdi koyarsak güzel ama :)))))))kerem ve yaman isimlerini beğenmiştik biz eşimle
özellikle kerem
kerem canımmm abimin ismiiii havalara girer şimdi koyarsak güzel ama :)))))))
kızlar canım çok pizza istiyor ve genellikle de dominostan yeriz biz.. yesem mi yemesem mi ne yapsam :26:
17+0 ...... :)))))))
18+0 :)))Herkese iyi pazarlar
hakketten yaa..nasıl bi tesadüf bu böle..bende 17+ 0 noldu herkesler haftasonu tatilde mi bebek yapmış hııı. mesai yokkene.
kızlar canım çok pizza istiyor ve genellikle de dominostan yeriz biz.. yesem mi yemesem mi ne yapsam :26:
kızlar biraz önce lavoboya girdim çamaşırımda falan leke yoktu tuvalet kağıdıyla sildiğimde çok çok az ve koyu kahverengi akıntı vardı ama tekrar sildiğimde birşey yoktu bir fikriniz varmı ? korktum şimdi((
kızlar biraz önce lavoboya girdim çamaşırımda falan leke yoktu tuvalet kağıdıyla sildiğimde çok çok az ve koyu kahverengi akıntı vardı ama tekrar sildiğimde birşey yoktu bir fikriniz varmı ? korktum şimdi((
vejeteryan pizza yerdim ben kızımda canım isterse dominostan söylerdik
geçmiş olsun kırmızı değilse ve çamaşırına bile bulaşmamışsa bence pek önemli değildir. ama sen yinede bugece dinle kendini. ağrı vb değişik bi durum olursa hemen doktorunu ara. biraz dinlendir kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?