- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.081
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
kızlar biraz önce lavoboya girdim çamaşırımda falan leke yoktu tuvalet kağıdıyla sildiğimde çok çok az ve koyu kahverengi akıntı vardı ama tekrar sildiğimde birşey yoktu bir fikriniz varmı ? korktum şimdi((
valla ben ara ara dışardan yiyorum. bişey olacağını düşünmüyorum. ama çiğ etten uzak duruyorum. çok canın çektiyse ye bence.
geçmiş olsun arkadaşım kolay bi karar değil. eşinle oturup konuşun. amnio yaptıran çok insan var .gerçekten gün geçtikçe risk azalıyo ama az bi risk bile düşündürüyo insanı.
tekrar geçmiş ollsn umarım ii haberlrini alırız.
slm hanımlar bugün alışveriş yapayım kendime dedim badi vs baktım ama doğru düzgün bişi bulamadm
y akızlar bu kadar buyutmeyın ben herseyı yıyorum kebabta karısık sandvıc pızza hepsini de yedımmmvejeteryan pizza yerdim ben kızımda canım isterse dominostan söylerdik
bizim çocuk x baby olacak bu gidişle... isimlerin hiçbiri içime sinmiyor erkeksi bir isim olsun diyorum tam hah diyorum bu olsun eşim beğenmiyor. onunla ortak olması çoooooooookkk önemli..o da beğenmeli... yoksa olmaz, istemem... demir i beğendim o beğenmedi. furkan dedim en yakın arkadaşım olmaz saçma olur dedi.takmış rüzgar da rüzgar şimdi de kayra da olabilir diyor. kayra yı da ben sevmedim. kız ismi gibi geliyor bana... doruk dedim kaba çıkıyor ağızdan doooorukkk diyor :)))) offf offf isimsiz doğacak yavrum... şimdi kaan ı buldum akşam dicem bakalım beğenecek mi??? benim hoşuma gitti. erkeksiiiiiiiiii :)))))
oğlumun ismi inşallah Mehmet Tuna olacak
Tuna'ya bayılıyorum
ben de okul açılıyor diye kendime hamile pantolunu,eteği aldım
artık normal belli kıyafetler olmuyor kesinlikle
oğlumun ismi inşallah Mehmet Tuna olacak
Tuna'ya bayılıyorum
ben de okul açılıyor diye kendime hamile pantolunu,eteği aldım
artık normal belli kıyafetler olmuyor kesinlikle
tuna ismini bende çok severim..ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım.. yarın kontrolüm var.. insallah gösterir bebiş kendini...
canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...
y akızlar bu kadar buyutmeyın ben herseyı yıyorum kebabta karısık sandvıc pızza hepsini de yedımmm
canım bunu be demiyorum ki 3 doktor da ayrı ayrı sucuk salam kokoreç vs diye saydı..toksoplazma ıgg si pozitif çıkan için sucuk salam belki farketmez de negatif olan için önemli..
sana afiyet bal şeker olsun:)
canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...
senın yazıyı gormeden aynı yerı bende tarıf etmısım:)canım ben de izmirdeyim ve ben de öğretmenim t shirtlerimi falan lcwde buldum ama sana bir yer önerebilirim. kemeraltının konak tarafından girişinde çok ilerlemeden sol tarafta hamile kıyafeti satan bi dükkan var okulda giyilebilecek pantolonlarımı oradan aldım ben fikrin olsun...
bende cıg yememek gerekıyor dıye bılıyorum doktor yasakladıysa yeme tabı sen , kokorecte ve mıdeyede hıjyenden dolayı bende yemıyorum çunku cabuk zehırlenen bır bunyem var ama çokda canım cektıyse sucuk ve salamı ıyıce pişmiş yıyıorum zaten benım lafım sucuk salam kokorece değil bazı arkadaslar dışardan yenen herseye karsı galıba onlaraydı esas yorumum ama alıntım sana denk gelmış ben bu 2. hamılelıgımden once sunu gozlemledım rahat ınsanların hamılelıklerı de rahat gecıyor ve saglıklı bebeklerı oluyor ama pımpırık olanlar da da sorunlar bıtmıyor ondan bu hamılelıkte oz verdım xxxlarge olacagım dıye ama bakalım:)y akızlar bu kadar buyutmeyın ben herseyı yıyorum kebabta karısık sandvıc pızza hepsini de yedımmm
canım bunu be demiyorum ki 3 doktor da ayrı ayrı sucuk salam kokoreç vs diye saydı..toksoplazma ıgg si pozitif çıkan için sucuk salam belki farketmez de negatif olan için önemli..
sana afiyet bal şeker olsun:)
bende cıg yememek gerekıyor dıye bılıyorum doktor yasakladıysa yeme tabı sen , kokorecte ve mıdeyede hıjyenden dolayı bende yemıyorum çunku cabuk zehırlenen bır bunyem var ama çokda canım cektıyse sucuk ve salamı ıyıce pişmiş yıyıorum zaten benım lafım sucuk salam kokorece değil bazı arkadaslar dışardan yenen herseye karsı galıba onlaraydı esas yorumum ama alıntım sana denk gelmış ben bu 2. hamılelıgımden once sunu gozlemledım rahat ınsanların hamılelıklerı de rahat gecıyor ve saglıklı bebeklerı oluyor ama pımpırık olanlar da da sorunlar bıtmıyor ondan bu hamılelıkte oz verdım xxxlarge olacagım dıye ama bakalım:)
kızlar kemeraltı saat kulesı tarafından gırın duz devam edın tenanın karsısında hamıle kıyafetlerı satan yer var her tzr sey var ellerınden bırde marka dunyası var hatay uckuyular şirinyerde ordada hamıle kot etek sort pantolon keten pantolon vs. var ben kot ortıu 20 tl ye almıştım gebebde mını etek beğendım kot 104 lıra dedı yaaa valla marka dunyasında 20 tl ye alıp terzıde kısalttırmayı dusunuyorum:)))[/QUOTE]aynen ben de yarın elbise giyerek başlıyorum döneme:)
kot aldım ama kumaş pantolon etek falan almadım henüz
o kemeraltındakine gidemedim bitürlü gideceğim ben de...agorada gebbe mağazası var ama fiyatlar tuzlu..waikikiden kumaş bulanlar olmuş ben bir tek kot bulabilldim..bornova ve karşıyaka da da küçük hamile giyim dükkanları var
kızlar kemeraltı saat kulesı tarafından gırın duz devam edın tenanın karsısında hamıle kıyafetlerı satan yer var her tzr sey var ellerınden bırde marka dunyası var hatay uckuyular şirinyerde ordada hamıle kot etek sort pantolon keten pantolon vs. var ben kot ortıu 20 tl ye almıştım gebebde mını etek beğendım kot 104 lıra dedı yaaa valla marka dunyasında 20 tl ye alıp terzıde kısalttırmayı dusunuyorum:)))
hemde en pahalısı 25 tl pantolonların öğretmenler renklı keten pantolon yada kot gıyebılıyormu bılmıyorum ama bakın bı derım bu arada sen ılkogretım oğretmenımısın? daha dogrusu sınıf ögretmenımı[/QUOTE]marka dünyasında olacağı hiç aklıma gelmezdi bakarız oraya da sağol canım
hemde en pahalısı 25 tl pantolonların öğretmenler renklı keten pantolon yada kot gıyebılıyormu bılmıyorum ama bakın bı derım bu arada sen ılkogretım oğretmenımısın? daha dogrusu sınıf ögretmenımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?