2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun arkadaşım kolay bi karar değil. eşinle oturup konuşun. amnio yaptıran çok insan var .gerçekten gün geçtikçe risk azalıyo ama az bi risk bile düşündürüyo insanı.
tekrar geçmiş ollsn umarım ii haberlrini alırız.

çamaşırına gelmemiş devamı da olmamış..tetikte ol ama bir şey değildir bence de canım

valla ben ara ara dışardan yiyorum. bişey olacağını düşünmüyorum. ama çiğ etten uzak duruyorum. çok canın çektiyse ye bence.

canım çekmedi şükür zaten bulantılarım anca geçiyor şu ara da iç sıkıntısından bulanıyır midem..moralim bozuksa iştahtan kesilirim ben direk o dönemdeyim..ama pide lahmacun yemişliğim oldu yemek yapamayınca

kesinlikle ufacık bi riski bi evlat sözkonusu olunca almaya korkuyor insan...4lü yaptırayım da bakalım benim durum ne olacak..

slm hanımlar bugün alışveriş yapayım kendime dedim badi vs baktım ama doğru düzgün bişi bulamadm

vejeteryan pizza yerdim ben kızımda canım isterse dominostan söylerdik
y akızlar bu kadar buyutmeyın ben herseyı yıyorum kebabta karısık sandvıc pızza hepsini de yedımmm

ruzgara bayılıyorum zten ruzgar deniz olacak nasipse bırde poyraz,ayaz,aras , ares, çınar,kuzey arda ,barça ılgaz, ılgar var aklınızda olsun

oğlumun ismi inşallah Mehmet Tuna olacak
Tuna'ya bayılıyorum

tuna ismini bende çok severim..ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım.. yarın kontrolüm var.. insallah gösterir bebiş kendini...

ben de okul açılıyor diye kendime hamile pantolunu,eteği aldım
artık normal belli kıyafetler olmuyor kesinlikle

canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...

oğlumun ismi inşallah Mehmet Tuna olacak
Tuna'ya bayılıyorum

tuna ismini bende çok severim..ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım.. yarın kontrolüm var.. insallah gösterir bebiş kendini...

ben de okul açılıyor diye kendime hamile pantolunu,eteği aldım
artık normal belli kıyafetler olmuyor kesinlikle

canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...

canım ben de izmirdeyim ve ben de öğretmenim t shirtlerimi falan lcwde buldum ama sana bir yer önerebilirim. kemeraltının konak tarafından girişinde çok ilerlemeden sol tarafta hamile kıyafeti satan bi dükkan var okulda giyilebilecek pantolonlarımı oradan aldım ben fikrin olsun...

canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...[/QUOTE]

aynen ben de yarın elbise giyerek başlıyorum döneme:)
kot aldım ama kumaş pantolon etek falan almadım henüz
o kemeraltındakine gidemedim bitürlü gideceğim ben de...agorada gebbe mağazası var ama fiyatlar tuzlu..waikikiden kumaş bulanlar olmuş ben bir tek kot bulabilldim..bornova ve karşıyaka da da küçük hamile giyim dükkanları var

o kemeraltındakine gidemedim bitürlü gideceğim ben de...agorada gebbe mağazası var ama fiyatlar tuzlu..waikikiden kumaş bulanlar olmuş ben bir tek kot bulabilldim..bornova ve karşıyaka da da küçük hamile giyim dükkanları var[/QUOTE]

gebeyi ben de gördüm ama çok pahalı. waikikiden de bir tane siyah kumaş panyolon buldum bu arada ben. agoradakinden aldım hatta.

o kemeraltındakine gidemedim bitürlü gideceğim ben de...agorada gebbe mağazası var ama fiyatlar tuzlu..waikikiden kumaş bulanlar olmuş ben bir tek kot bulabilldim..bornova ve karşıyaka da da küçük hamile giyim dükkanları var[/QUOTE]
kızlar kemeraltı saat kulesı tarafından gırın duz devam edın tenanın karsısında hamıle kıyafetlerı satan yer var her tzr sey var ellerınden bırde marka dunyası var hatay uckuyular şirinyerde ordada hamıle kot etek sort pantolon keten pantolon vs. var ben kot ortıu 20 tl ye almıştım gebebde mını etek beğendım kot 104 lıra dedı yaaa valla marka dunyasında 20 tl ye alıp terzıde kısalttırmayı dusunuyorum:)))

senın yazıyı gormeden aynı yerı bende tarıf etmısım:)

yok canım bana da diyebilirsin ne olacak ki
burda birbirimizden farklı davranışlarımız elbet olacak
bu çocuk yetiştirirken de aynen devam edecek hatta
önemli olan kalp kırmamak söyleyiş şekli falan...rahat olanlar daha rahat geçiriyor bence de.

kızlar kemeraltı saat kulesı tarafından gırın duz devam edın tenanın karsısında hamıle kıyafetlerı satan yer var her tzr sey var ellerınden bırde marka dunyası var hatay uckuyular şirinyerde ordada hamıle kot etek sort pantolon keten pantolon vs. var ben kot ortıu 20 tl ye almıştım gebebde mını etek beğendım kot 104 lıra dedı yaaa valla marka dunyasında 20 tl ye alıp terzıde kısalttırmayı dusunuyorum:)))[/QUOTE]

marka dünyasında olacağı hiç aklıma gelmezdi bakarız oraya da sağol canım

marka dünyasında olacağı hiç aklıma gelmezdi bakarız oraya da sağol canım[/QUOTE]
hemde en pahalısı 25 tl pantolonların öğretmenler renklı keten pantolon yada kot gıyebılıyormu bılmıyorum ama bakın bı derım bu arada sen ılkogretım oğretmenımısın? daha dogrusu sınıf ögretmenımı

Son düzenleme:
marka dünyasında olacağı hiç aklıma gelmezdi bakarız oraya da sağol canım
hemde en pahalısı 25 tl pantolonların öğretmenler renklı keten pantolon yada kot gıyebılıyormu bılmıyorum ama bakın bı derım bu arada sen ılkogretım oğretmenımısın? daha dogrusu sınıf ögretmenımı[/QUOTE]

alıntılar kafayı yedi kendi kendime cevap vermişim gibi görünüyo yukarda gören de deli sanacak:)))

ben Türkçe öğretmeniyim canım..kot giyemiyoruz malesef...aslında önden çizgili kumaş pantalon şu bu kuralları var da onlar esnetiliyor hele ki hamileyken daha anlayışlı olurlar herhalde..kten giyilir ama idarecisine göre de değişebilir bilemiyorum..

alıntılar kafayı yedi kendi kendime cevap vermişim gibi görünüyo yukarda gören de deli sanacak:)))

ben Türkçe öğretmeniyim canım..kot giyemiyoruz malesef...aslında önden çizgili kumaş pantalon şu bu kuralları var da onlar esnetiliyor hele ki hamileyken daha anlayışlı olurlar herhalde..kten giyilir ama idarecisine göre de değişebilir bilemiyorum..[/QUOTE]
senın muhakkak bılgın vardır 4+4 yuzunden 2ser ınıf mezun verıldı bızım okula bazı oğretmenler okul degırstırmek ıstemıyormus ve 2 yıl daha kalma hakları varmış ama cıkta kalmışlar bu yuzden karma sınıflar yapılacakmış bı ögrencıler nasıl secılıyor kuraylamı oğretmenlerlemı nedır proseduru ögretmen olarak fıkrın ne benım oğlumun öğretmenı degısırse +- ne olur oğlum acısından ( öğretmenın egıtımınden memnunum ama bazı gıt gellerı var psikolojık anlamda gecen sene öğrencı öğretmen ılıskısınde sorunlar yasadık hatta oğlum okulunu bıle degıstırmek ıstedı bu yuzden, ama oğlum akademık olarak basarılı bır çocuk baska okulda alışma evresınde gerıler dıye korktum açıkçası)

Kizceler nassiniz? Gene hiziniza yetisemiyom yaa okuyamadim gecmisi daha fazla. Herkescikler iyi umarim?
Yarin okulu dondurma talebim kabul edildi mi onu ogrencem. İnsallah edilmistir kizlar dua edin.
Ben bu demir hapini almaya alisamadim ya unutuyorum hep. 1 haftadir 3 tane ictim.
Bu arada karnim cok sevimli olmaya basladi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…