- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.101
bende kocaman bır gobek oldu allahtan oğluş ben urdayım dıyorda hamıle oldugum ve göbegım buyudugu ıcın sevınıyorumKizceler nassiniz? Gene hiziniza yetisemiyom yaaokuyamadim gecmisi daha fazla. Herkescikler iyi umarim?
Yarin okulu dondurma talebim kabul edildi mi onu ogrencem. İnsallah edilmistir kizlar dua edin.
Ben bu demir hapini almaya alisamadim ya unutuyorum hep. 1 haftadir 3 tane ictim.
Bu arada karnim cok sevimli olmaya basladi benim.
iyi geceler kızlar
yarın okul var ama benim uykum gelmiyo kaç zamandır
alıştım iice geç yatıp geç kalkmaya yarın ilk gün
biraz zor olacak benim için ama yavaş yavaş alışcam artık
Okul 17sinde 1. Siniflara da 10unda baslamiyo muydu yaa?
senın muhakkak bılgın vardır 4+4 yuzunden 2ser ınıf mezun verıldı bızım okula bazı oğretmenler okul degırstırmek ıstemıyormus ve 2 yıl daha kalma hakları varmış ama cıkta kalmışlar bu yuzden karma sınıflar yapılacakmış bı ögrencıler nasıl secılıyor kuraylamı oğretmenlerlemı nedır proseduru ögretmen olarak fıkrın ne benım oğlumun öğretmenı degısırse +- ne olur oğlum acısından ( öğretmenın egıtımınden memnunum ama bazı gıt gellerı var psikolojık anlamda gecen sene öğrencı öğretmen ılıskısınde sorunlar yasadık hatta oğlum okulunu bıle degıstırmek ıstedı bu yuzden, ama oğlum akademık olarak basarılı bır çocuk baska okulda alışma evresınde gerıler dıye korktum açıkçası)[/QUOTE]alıntılar kafayı yedi kendi kendime cevap vermişim gibi görünüyo yukarda gören de deli sanacak:)))
ben Türkçe öğretmeniyim canım..kot giyemiyoruz malesef...aslında önden çizgili kumaş pantalon şu bu kuralları var da onlar esnetiliyor hele ki hamileyken daha anlayışlı olurlar herhalde..kten giyilir ama idarecisine göre de değişebilir bilemiyorum..
ben de okul açılıyor diye kendime hamile pantolunu,eteği aldım
artık normal belli kıyafetler olmuyor kesinlikle
gunaydın cnm bence doktorun solemeden baslama ben ılk gebelıgımde sadece elevıt kullandım degerlerım ıı dıye.ama bu hamılelıgımde kullanıyorum.aynı doktor.kızlar benim doktorum daha demir ilacına başlamadı 13 ünde gidicem büyük ihtimal o zaman başlayacak kan tahlillerimde eksiklik çıkmadı ama son gidişimin üzerinden de 3 hafta geçti. acaba bebişimin ihtiyacı olur mu şu haftalarda alıp başlasam mı diye de tereddüt ediyorum çünkü demir içeren pek bişey de yiyemiyorum. siz kaçıncı haftada başlamıştınız?:26:
evet canım maalesef yine 10 can gittigünaydın kızlar...şehit haberleriyle uyanmak ne kötü.okula başlayacak arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınınz hayırlı olsun.güzel bir eğitim yılı geçirmeniz dileğiyle...
canım ben dde lcw siyah kumaş pantolon aldım sanırım aynı pantolundurgnydn hanımlar hepberaber sen alışverişi nerden yaptın bende okulda etek elbise fln idare edicem ama yağmurlar fln başlarsa pantolon lazım olacak lcw dan bir tane siyah pantolon aldım o kadar oda yetmez
canım bende öğretmenim.. ve aynı dertten müzdaribim.. ve bu hamile kıyafetleri izmirde nerde satılır hiç bilmiyorum...
Günaydınn kızlarr
Hepimize bebişleriyle sağlıklı ve hızlı bir hafta diliyorum.
Bebeklerini görecek olanları güzel haberlerle bekliyoruz
Gunaydin tatli bebik yegenlerim ve anneleri :)
Biz kizimla kahvaltimizi yaptik ohhsimdi de klasik muzik dinliyoruz. kizim pek bi kipir kipir
Dun gece de oyle bi kipirdadi ki disardan bile gorduk esimle. Bi de esimin sesini duyunca elini koyunca falan da kipirdiyo. Taniyo mu acaba babasini?
günaydn günaydın iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim canım benimmmm cumartesi gelsede görsemmmm :)
Gunaydin tatli bebik yegenlerim ve anneleri :)
Biz kizimla kahvaltimizi yaptik ohhsimdi de klasik muzik dinliyoruz. kizim pek bi kipir kipir
Dun gece de oyle bi kipirdadi ki disardan bile gorduk esimle. Bi de esimin sesini duyunca elini koyunca falan da kipirdiyo. Taniyo mu acaba babasini?
günaydın canlarrrrhayırlı haftalar herkese
nasılsınız ?
bebişler nasıl ?
geçmişi okuyamadım. umarım herkescikler iyidir. öpüyoruz bebişimle sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?