- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.121
iyi teyzoşu napsın büyümeye çalışıyoGünaydınn kuzucumm
Miniğin nasıl bakalım
günaydın kızlar bugün nasılsınız ben biraz iyi degilim kasıklarım agrıyor o yüzden bebişte hareketli bugün
iyi teyzoşu napsın büyümeye çalışıyobu hafta öğrenicez inşallah bakalım kız mı erkek mi sıpamız
günaydın kızlar bugün nasılsınız ben biraz iyi degilim kasıklarım agrıyor o yüzden bebişte hareketli bugün
Allah gönlüne göre versin canımcım. Yiğenim sağlıkla gelsin inşallah :)
Günaydın özlemcim,
geçen hafta bende inanılmaz kasık ağrısı çektim.Günlerimizi yaklaşık senle sanırım rahim genişlemesinden ve ufaklıkların hareketliliğinden kaynaklanıyor :)
Çok geçmiş olsun kuzucumm
Allah gönlüne göre versin canımcım. Yiğenim sağlıkla gelsin inşallah :)
Günaydın özlemcim,
geçen hafta bende inanılmaz kasık ağrısı çektim.Günlerimizi yaklaşık senle sanırım rahim genişlemesinden ve ufaklıkların hareketliliğinden kaynaklanıyor :)
Çok geçmiş olsun kuzucumm
ama 18 hafta yazıyor
teşekür ederim ilgin alakan cevabın için canım ben tam olarak 7 hafta 3 günlük hamileyim canım burda 8 hafta yazıyor nasıl düzeltecegimi bilmiyorum
benim bebiş çoktandır hareket etmiyordu bugün çok hareketli
benim bebiş çoktandır hareket etmiyordu bugün çok hareketli
merhabalar.... okuldan yeni gelebildim... offf... çok yoruldum... araba sürmeyi de unutmuşum kaç tane korna yedim ama başka çarem yok mecbur sürcem...
gunaydın cnm bence doktorun solemeden baslama ben ılk gebelıgımde sadece elevıt kullandım degerlerım ıı dıye.ama bu hamılelıgımde kullanıyorum.aynı doktor.
sende degerlerım ıı demıssın cıktıgı tarıhte gorseydı ıı dıye vermıycektı o zamandan bu zamana bırdaha tahlıl yapmıycan ıcın kanın dustumu bılmıycektın.onun ıcın bı fark olmaz yanı.sen doktora gıdene kadar sabahları bır tatlı kasıgı pekmezı yut ılac nıyetıne sevmem ıcemem deme ama ılac verse mecbur ıccektın.hıc bısecıkler olmaz cnm.ıstersen doktora gıtmeden 2.3 gun oncede saglık ocagında bıdaha baktır kanına ıcınde rahat olur.
nerden döndü bu mide bulantıları ne güzel geçmişti yaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?