2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi teyzoşu napsın büyümeye çalışıyo bu hafta öğrenicez inşallah bakalım kız mı erkek mi sıpamız

Allah gönlüne göre versin canımcım. Yiğenim sağlıkla gelsin inşallah :)

günaydın kızlar bugün nasılsınız ben biraz iyi degilim kasıklarım agrıyor o yüzden bebişte hareketli bugün

Günaydın özlemcim,
geçen hafta bende inanılmaz kasık ağrısı çektim.Günlerimizi yaklaşık senle sanırım rahim genişlemesinden ve ufaklıkların hareketliliğinden kaynaklanıyor :)
Çok geçmiş olsun kuzucumm

teşekür ederim ilgin alakan cevabın için canım ben tam olarak 7 hafta 3 günlük hamileyim canım burda 8 hafta yazıyor nasıl düzeltecegimi bilmiyorum

teşekür ederim ilgin alakan cevabın için canım ben tam olarak 7 hafta 3 günlük hamileyim canım burda 8 hafta yazıyor nasıl düzeltecegimi bilmiyorum

Evet canım bebeklerimiz herşeye deger sanada geçmiş olsun canım birde yatarken üstün açılmamasınada dikkat et onunda etkisi olabilir bebişin cinsiyetini ögrendin mi ilk mi

merhabalar.... okuldan yeni gelebildim... offf... çok yoruldum... araba sürmeyi de unutmuşum kaç tane korna yedim ama başka çarem yok mecbur sürcem...

sağol canım içiyorum pekmez hergün olmasa da...ya aslında merak etmemin asıl sebebi bir arkadaşımın kan değerlerinin 2-3 hafta içinde sıfırlaması. gerçi o 5.5 aylık hamileydi ama insan yine de tedirgin oluyor işte...

bu aralar da inanılmaz kasık ağrıları ve gaz sancıları çekiyorum hep kendimi korumama rağmen üşütüyor muyum diye düşünmeye başladım artık...uyku da zaten ayrı bir olay en az 10-11 saat uyuyorum hergün. bebişin büyüdüğünü anlayamıycam uyumaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…