- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.141
anammmm bacım miğdenmi bulanıyor tuzlu birşeyler ye
geçmiş olsun gamzelihatun bi metpamid iç doktorun izin veriyorsa..benim çok seyrek bulanıyor gerçi ama içince de hemen kesiyor...
ya kızlar sadece ben mi böyleyim anlamadım... herkes ne güzek uyuyormuş.. bende uyku sıfır yemin ederim sağa dön 1 dk dur, sola dön 2 dk. dur, bir dk sırt üstü bu döngüde sabaha kadar gözlerim açık ezanı ediyorum... ne olacak benim bu halim... uyuyamıyoruuuuummmmm....
bir de bende ara ara çok kasık ağrısı oluyor yaaa... gaz mı bilmiyorum... bazen de sanki rahmim dışarı çıkcak, birşey aşağı doğru baskı yapıyor gibi oluyor. çok fazla ayakta kalamıyorum bu sebeple... bir ben mi böyleyim...
kızlar üçlü sonucum çıkmış doktora gidiyorumm iyi haberler veririm size inşallah
çalışan anne olmak ne kadar zor dün bütün gün gezdik o kadar yoruldumki kızımda gece hiç uyumadı sürekli ağladı sürekli meme istiyo hamile olduğum içinde fazla emziremiyorum hiç uyumadan işe geldim ilk hamişler hamileliğin tadını çıkarın 2. çok zor oluyıo helede benim gibi bide küçük bebeğiniz varsa allahım şu ocak ayı gelde iş hayatımı bitirsem
ya kızlar sadece ben mi böyleyim anlamadım... herkes ne güzek uyuyormuş.. bende uyku sıfır yemin ederim sağa dön 1 dk dur, sola dön 2 dk. dur, bir dk sırt üstü bu döngüde sabaha kadar gözlerim açık ezanı ediyorum... ne olacak benim bu halim... uyuyamıyoruuuuummmmm....
bir de bende ara ara çok kasık ağrısı oluyor yaaa... gaz mı bilmiyorum... bazen de sanki rahmim dışarı çıkcak, birşey aşağı doğru baskı yapıyor gibi oluyor. çok fazla ayakta kalamıyorum bu sebeple... bir ben mi böyleyim...
kızlar üçlü sonucum çıkmış doktora gidiyorumm iyi haberler veririm size inşallah
çalışan anne olmak ne kadar zor dün bütün gün gezdik o kadar yoruldumki kızımda gece hiç uyumadı sürekli ağladı sürekli meme istiyo hamile olduğum içinde fazla emziremiyorum hiç uyumadan işe geldim ilk hamişler hamileliğin tadını çıkarın 2. çok zor oluyıo helede benim gibi bide küçük bebeğiniz varsa allahım şu ocak ayı gelde iş hayatımı bitirsem
kızlar hani doktor bebeğin boyunu söylüyor ya
bu baştan popya mı,yoksa ayak ucuna kadar mı?:26::26:
ay hiç bilmiyorum canım benimmmm
kızlar hani doktor bebeğin boyunu söylüyor ya
bu baştan popya mı,yoksa ayak ucuna kadar mı?:26::26:
oyyyy canım benim ya kıyamam kaç yaşında kızın bu bebiş doğduktan sonra çalışmayacakmısın hiç peki kızına kim bakıyor bide Allah yardımcın olsun canım hepimizin bende çalışıyorum bebiş olduktan sonrada çalışacağım ne yapacağım bilmiyorum
baştan popoya kadar canım
saol canım kızım 16 aylık annem bakıyo işyerimde evime çok yakın kızım sürekli yanıma geliyo işe başladığımda kızım 6 aylıktı gene zor oluyordu ama şimdi çok zor yorgunluk uykusuzluk bi yana onu bırakıp işe gelmek çok kötü bide sadece bi pazarım var ALLAHIM nasip eterse oğlum olunca işi bırakacağım ikiside küçük olduğu için kendim bakacam
slm kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
bugün okulumuza tekrar başladık, sıcakta git gel
biraz zor oldu bi de en yakın 2 arkadaşım eş durumundan tayinleri
çıktı onlar da gitti çok üzüldüm
ama bugün sabah okula giderken normal pantolonlarımdan birini giymiştim
oturunca biraz sıkılyodu, bebişimi galiba biraz rahatsız ettim hemen kendini
gösterdi pıt pıt die vurdu bana bu kez eminim bebeğimdi o :) daha önce
bir iki defa olmuştu ama emin değildim, hatta okula gidince de ara ara
kendini hissettirdi, yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim
bütün günben de çok rahatsız olmasın die otururken kimseye çaktırmadan
düğmemi açıp öyle rahatlattım bebişimi
teşekkür ederim canım
sizlerin bebekelrinin ağırlığı ve boyları özellikle yakında kontorle gidenler nasıl?
slm kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
bugün okulumuza tekrar başladık, sıcakta git gel
biraz zor oldu bi de en yakın 2 arkadaşım eş durumundan tayinleri
çıktı onlar da gitti çok üzüldüm
ama bugün sabah okula giderken normal pantolonlarımdan birini giymiştim
oturunca biraz sıkılyodu, bebişimi galiba biraz rahatsız ettim hemen kendini
gösterdi pıt pıt die vurdu bana bu kez eminim bebeğimdi o :) daha önce
bir iki defa olmuştu ama emin değildim, hatta okula gidince de ara ara
kendini hissettirdi, yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim
bütün günben de çok rahatsız olmasın die otururken kimseye çaktırmadan
düğmemi açıp öyle rahatlattım bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?