2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar sadece ben mi böyleyim anlamadım... herkes ne güzek uyuyormuş.. bende uyku sıfır yemin ederim sağa dön 1 dk dur, sola dön 2 dk. dur, bir dk sırt üstü bu döngüde sabaha kadar gözlerim açık ezanı ediyorum... ne olacak benim bu halim... uyuyamıyoruuuuummmmm....

bir de bende ara ara çok kasık ağrısı oluyor yaaa... gaz mı bilmiyorum... bazen de sanki rahmim dışarı çıkcak, birşey aşağı doğru baskı yapıyor gibi oluyor. çok fazla ayakta kalamıyorum bu sebeple... bir ben mi böyleyim...

çalışan anne olmak ne kadar zor dün bütün gün gezdik o kadar yoruldumki kızımda gece hiç uyumadı sürekli ağladı sürekli meme istiyo hamile olduğum içinde fazla emziremiyorum hiç uyumadan işe geldim ilk hamişler hamileliğin tadını çıkarın 2. çok zor oluyıo helede benim gibi bide küçük bebeğiniz varsa allahım şu ocak ayı gelde iş hayatımı bitirsem

yalnız değilsin canım ben hamilelikten önce akşam yatar sabah kalkardım şimdi saat gibiyim her saat başı tik tak tik tak

kızlar üçlü sonucum çıkmış doktora gidiyorumm iyi haberler veririm size inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah yardımcın olsun canım ya zormuş işin valla

uykuyu bilmiyorum canım ama kasık ağrılarında yalnız değilsin ben de ayakta kaldığımda aynı şeyleri yaşıyorum..eşim yat dinlen niye geziniyosun diyor ama nereye kadar yatacaksın ki? bu sefer de belim boynum ağrıyor...maalesef çekicez,ters bu durum olmasında ağrısın artık napalım

oyyyy canım benim ya kıyamam kaç yaşında kızın bu bebiş doğduktan sonra çalışmayacakmısın hiç peki kızına kim bakıyor bide Allah yardımcın olsun canım hepimizin bende çalışıyorum bebiş olduktan sonrada çalışacağım ne yapacağım bilmiyorum

kızlar hani doktor bebeğin boyunu söylüyor ya
bu baştan popya mı,yoksa ayak ucuna kadar mı?:26::26:

saol canım kızım 16 aylık annem bakıyo işyerimde evime çok yakın kızım sürekli yanıma geliyo işe başladığımda kızım 6 aylıktı gene zor oluyordu ama şimdi çok zor yorgunluk uykusuzluk bi yana onu bırakıp işe gelmek çok kötü bide sadece bi pazarım var ALLAHIM nasip eterse oğlum olunca işi bırakacağım ikiside küçük olduğu için kendim bakacam

slm kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
bugün okulumuza tekrar başladık, sıcakta git gel
biraz zor oldu bi de en yakın 2 arkadaşım eş durumundan tayinleri
çıktı onlar da gitti çok üzüldüm
ama bugün sabah okula giderken normal pantolonlarımdan birini giymiştim
oturunca biraz sıkılyodu, bebişimi galiba biraz rahatsız ettim hemen kendini
gösterdi pıt pıt die vurdu bana bu kez eminim bebeğimdi o :) daha önce
bir iki defa olmuştu ama emin değildim, hatta okula gidince de ara ara
kendini hissettirdi, yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim
bütün gün ben de çok rahatsız olmasın die otururken kimseye çaktırmadan
düğmemi açıp öyle rahatlattım bebişimi

oyyyyy bebişin küçükmüş daha kıyamam ben ona zor iş valla 2 tane küçük çocuk Allah yardımcın olsun canım benim bırak tabii evinin kadını çocuklarının anası ol işinin eve yakın olması avantaj olmuş ne güzel anammm sadece pazar günü çok zor çok

ben asla giyemiyorum eski pantolonlarımı beller fena
ham,le kıyafetlerine geçtim

allah seni ne etmesin emi ne giyiyorsun sen o pantolonunu bacımmm bebiş var artık bol bol giyin hamiş pantolonu giy kız rahatsız etme bebeği aaaaaaaaaaaaa çok güzel bi duygu rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…