- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.161
ben asla giyemiyorum eski pantolonlarımı beller fena
ham,le kıyafetlerine geçtim
oyyyyy bebişin küçükmüş daha kıyamam ben ona zor iş valla 2 tane küçük çocuk Allah yardımcın olsun canım benim bırak tabii evinin kadını çocuklarının anası olişinin eve yakın olması avantaj olmuş ne güzel anammm sadece pazar günü çok zor çok
slm kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
bugün okulumuza tekrar başladık, sıcakta git gel
biraz zor oldu bi de en yakın 2 arkadaşım eş durumundan tayinleri
çıktı onlar da gitti çok üzüldüm
ama bugün sabah okula giderken normal pantolonlarımdan birini giymiştim
oturunca biraz sıkılyodu, bebişimi galiba biraz rahatsız ettim hemen kendini
gösterdi pıt pıt die vurdu bana bu kez eminim bebeğimdi o :) daha önce
bir iki defa olmuştu ama emin değildim, hatta okula gidince de ara ara
kendini hissettirdi, yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim
bütün günben de çok rahatsız olmasın die otururken kimseye çaktırmadan
düğmemi açıp öyle rahatlattım bebişimi
allah seni ne etmesin emi ne giyiyorsun sen o pantolonunu bacımmm bebiş var artık bol bol giyin hamiş pantolonu giy kız rahatsız etme bebeği aaaaaaaaaaaaa çok güzel bi duygu rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.
Benim ilk cnm kizimiz olcak hayirlisiyla insallahEvet canım bebeklerimiz herşeye deger sanada geçmiş olsun canım birde yatarken üstün açılmamasınada dikkat et onunda etkisi olabilir bebişin cinsiyetini ögrendin mi ilk mi
kızlar hani doktor bebeğin boyunu söylüyor ya
bu baştan popya mı,yoksa ayak ucuna kadar mı?:26::26:
hanimlar bende subat annesiyim. bisey sorcam esinizle duzenli iliskiye gectiniz mi?
sen hala eski pantolonlarına girebiliyo musun? valla senin düğme açma işlemi beni ancak 1 ay önce rahatlatıyodu
demek ki düşündüğümden çok kilo almışım
hanimlar bende subat annesiyim. bisey sorcam esinizle duzenli iliskiye gectiniz mi?
cnm ben de bu sabah tartıldım iki kilo almışım
ama göbişim baya var biraz üst tarafa doğru olunca
düşük bel olan pantolonlarımı giyebiliyorum
bide daha önce kemerle kullanıyodum çünkü 9 kilo vermiştim
ondan da kaynaklanan bolluğu şimdi dolduruyorum
şanslıyım bol pantolonum var diyosun yaniayyy keşke 2 kilo olsa ben 4 kilo aldım galiba bazen diyorum ki amaaaan boşver verilir kilolar önemli olan bebişin sağlığı ama bazen de kendimi nasıl vercem aldığım kiloları diye düşünürken buluyorum elimde olmadan
hmmm dimek öleeBenim ilk cnm kizimiz olcak hayirlisiyla insallah
Cnm 16. Haftadan itibaren ultrasona vucudunun tumu sigmadigi icin masallah bacak kemiginden toplam boyunu hesaplayip soyluyolar. Crl daha guccukkeneydi yani
kızlar son kontrollrinizde bebeğinizin boy ve kilosu nasılsı haftanızı da yazar mısınız?
ay ne güzel anlatıyor açtınız mı??? :)))
ayyy bu kadın ne diyo böyle? kasık+bel ağrısına düşük riski ya da erken doğum diyor
erken doğum 19 haftada olur mu yaaa tırstım valla halbuki ne güzel de dinliyodum :18:
şanslıyım bol pantolonum var diyosun yaniayyy keşke 2 kilo olsa ben 4 kilo aldım galiba bazen diyorum ki amaaaan boşver verilir kilolar önemli olan bebişin sağlığı ama bazen de kendimi nasıl vercem aldığım kiloları diye düşünürken buluyorum elimde olmadan
kızlar son kontrollrinizde bebeğinizin boy ve kilosu nasılsı haftanızı da yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?