2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet çok zor pvc dekorasyon işinde ön muhesebe tutuyorum bide müşteri hesapları filan bürode tekim cumartesi ödeme gelecek diye akşam 7 kadar bekliyorum bide çoğu çumartesi kimse gelmiyo deliye dönüyorum pazar günüde temizlikmi yapayım kızımamı zaman ayırayım bilemiyorum allahtan eşim çok yardımcı o cumartesi evde temizlik işini bana bırakmıyo ama bende birazda titizlik var zor oluyo benim için sen ne iş yapıyorsun

ben asla giyemiyorum eski pantolonlarımı beller fena
ham,le kıyafetlerine geçtim

cnm genelde pantolonlarım hep düşük bel olduğu için ben giyebiliyorum
birazcık oturunca sıkıyo yani en azından şöyle soğuklar başlayana kadar
idare eder zaten ondan sonra kışlık hamile pantolonlarından almayı düşünüyorum.

evet çok zor pvc dekorasyon işinde ön muhesebe tutuyorum bide müşteri hesapları filan bürode tekim cumartesi ödeme gelecek diye akşam 7 kadar bekliyorum bide çoğu çumartesi kimse gelmiyo deliye dönüyorum pazar günüde temizlikmi yapayım kızımamı zaman ayırayım bilemiyorum allahtan eşim çok yardımcı o cumartesi evde temizlik işini bana bırakmıyo ama bende birazda titizlik var zor oluyo benim için sen ne iş yapıyorsun

sen hala eski pantolonlarına girebiliyo musun? valla senin düğme açma işlemi beni ancak 1 ay önce rahatlatıyodu

demek ki düşündüğümden çok kilo almışım

ay cnm ne yapayım aradım okulda giyebilecek
bi hamiş pantolonu bulamadım hep kot olarak vardı
bi tane lcw siyah pantolon gördüm onu da beğenmedim
neyse tulum flan almıştım onu giyerim bir iki eteğim var
onları giyerim artık ne yapayım kış geliyo zaten
yeni sezon ürünler çıkar die umud ediyorum, ama bebişimi
rahatsız etmem çok ii oldu çünkü o kadar net hissettirdi ki
kendini ya yerim ben onu

Evet canım bebeklerimiz herşeye deger sanada geçmiş olsun canım birde yatarken üstün açılmamasınada dikkat et onunda etkisi olabilir bebişin cinsiyetini ögrendin mi ilk mi
Benim ilk cnm kizimiz olcak hayirlisiyla insallah
kızlar hani doktor bebeğin boyunu söylüyor ya
bu baştan popya mı,yoksa ayak ucuna kadar mı?:26::26:

Cnm 16. Haftadan itibaren ultrasona vucudunun tumu sigmadigi icin masallah bacak kemiginden toplam boyunu hesaplayip soyluyolar. Crl daha guccukkeneydi yani

sen hala eski pantolonlarına girebiliyo musun? valla senin düğme açma işlemi beni ancak 1 ay önce rahatlatıyodu

demek ki düşündüğümden çok kilo almışım

cnm ben de bu sabah tartıldım iki kilo almışım
ama göbişim baya var biraz üst tarafa doğru olunca
düşük bel olan pantolonlarımı giyebiliyorum
bide daha önce kemerle kullanıyodum çünkü 9 kilo vermiştim
ondan da kaynaklanan bolluğu şimdi dolduruyorum

hanimlar bende subat annesiyim. bisey sorcam esinizle duzenli iliskiye gectiniz mi?

cnm burda bazı annelerimiz eşleriyle kanka omuşlar ama
ben en başından beri devam ediyorum bi sıkıntımız yok çok şükür
eşimde de bende de aynı düzenimiz devam ediyo
bebişimiz hayatımıza renk kattı sadece onun dışında bişeyi değiştirmedi :)
bazen kocam kızım kapat gözlerini flan die espri de yapar

Benim ilk cnm kizimiz olcak hayirlisiyla insallah

Cnm 16. Haftadan itibaren ultrasona vucudunun tumu sigmadigi icin masallah bacak kemiginden toplam boyunu hesaplayip soyluyolar. Crl daha guccukkeneydi yani
hmmm dimek ölee
kızlar son kontrollrinizde bebeğinizin boy ve kilosu nasılsı haftanızı da yazar mısınız?

eee hadi ama yazınnn
önce ben yazayım o zaman
16+6, 20cm ,175 gr
acık zayıf mı ne

Son düzenleme:
ayyy bu kadın ne diyo böyle? kasık+bel ağrısına düşük riski ya da erken doğum diyor
erken doğum 19 haftada olur mu yaaa tırstım valla halbuki ne güzel de dinliyodum :18:

düşük belirtisi onlar zaten de aşırısıdır herhalde... bende hepsi fazlasıyla mevcut valla dr 1 hafta önce düşük tehliken falan hiçbişeyin yok herşeyin çok güzel dedi... dr lar anlıyomuş en ufak hareketenden bile demin öyle diyor... ay daha öncesini de dinledin mi 6. ayda babayı tanıyor 5 . aydan itibaren anneyi tanıyor alışıyor...

bakalım ne zamana kadar idare edecekler o pantolonlar,
ben de kendimi kilo almış gibi hissediyodum ama tartıya
çıkınca kilo olduğunu görünce sevindim, ben çok müsaitim kilo
almaya ama daha önceden 9 kilo verdiğim için yine verebilirim
die düşünüyorum şimdilik, inşallah biz değilde bebişerimiz sağlıklı
kilolar alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…