2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ilaçlar bulantı yapıyor diye sallamıştım yine kan ilacımı içtim hemen valla bakalım sadece kan ilacıyla deneyeyim, magnezyumla kalsiyumu içmeyeyim ne olacak...

kanamamız yok çok şükür herhalde bişey yoktur içimizi ferah tutalım ağrılarımızla oturalım
ayy evet yaa oralar çok güzeldi erkeklerin hipotezini de çürüttü önce babayı falan tanımıyomuş canım bebişim yaa demek ki şurda 1 ay sonra beni tanıycak artık babası beklesin benden sonra bir ay daha o kadar taşıyoruz sonuçta 1 ay gecikme olsun dimi ama

ben de çok müsaitim gerçekten kiloya genelde aldığım gibi verebiliyorum da yemeyince ama şimdiye kadar hep 55-58 arası gittim geldim..daha şimdiden 61 kiloyum...annem de yazık teselli etmeye çalışıyo beni o kilolar bebeğe gidiyodur diye..70-80 gr lık bebeğin neresine 4 kilo gidecekse

ben de çok müsaitim gerçekten kiloya genelde aldığım gibi verebiliyorum da yemeyince ama şimdiye kadar hep 55-58 arası gittim geldim..daha şimdiden 61 kiloyum...annem de yazık teselli etmeye çalışıyo beni o kilolar bebeğe gidiyodur diye..70-80 gr lık bebeğin neresine 4 kilo gidecekse

ay msjımda sayılar çıkmamış 5 kilo
aldığımı sanıyodum tartıya çıkınca 2 kilo aldığımı
gördüm yazacaktım

Geçenki ciğer sohbetine birşeyler ekleyeyim bugün öğrendiğim bende. Sağlık ocağına gittim idrar testi, hormon testi, hemogram testi, kansızlık testi, triod testi için bana gün verdiler. Ayrıca yemem gereken şeyleri saydılar. Haftada iki kere balık, bir kere kırmızı et bir kerede ciğer veya dalak dedi, kalan günlerde ise sebze. Ciğer ve dalağa çok şaşırdım, hatta yenmemesi gerekir diye biliyordum , hemşire aksine yenmeli kansızlık için haftada bir kere mutlaka yemelisin dedi.

herkese merhaba....nasılsınız arkadaşlar bugün...okulu açtık...bizim sınavlar hemen yarın başlıyor..tüm öğretmen arkadaşların yeni dönemi hayırlı olsun..çabukcak aksın geçsin inşallah..yaşasın evde sıkılmak yok artık...bu arada benim bi sıkıntım var...aynı durumda olan var mı...gece karnımda sanki yara varmış gibi hep acı hissettim..bu gündüz de hatta şimdi bile devam ediyor..neresine dokunsam karnımın içi acıyor...gerginlik de var..onu sorun etmiyorum aama bu acıma duygusunu anlamadım...

ben de ciğer fazla tüketildiğinde yüksek oranda A vitamini içerdiği ve bu da bebeğe zararlı olduğu için yenmemesi gerekir diye biliyorum hani arada olsa neyse de her hafta çok gibi sanki...bence ciğeri sadece canın isterse ye kansızlık için bişey kullanmak istiyosan pekmez var

selam kızlarr
yeni okulumda başladım bugün ama tanıdık arkadaşlarım var eğlenceli geçti
bir de uzaktan eğitim olmasa daha zevkli olurdu 3 saat konuştu adamlar yaa

ben boy kilo falan bilmiyorum bebişimin
3-4 gündür hissediyordum bugün ilk defa dışardan da gördüm maşallah
ama ablasına göre çoook tembel çokk

şimdi kızlar bunlar iyice büyüyene kadar arada mesela 1-2 gün hareket etmemeleri doğal mıydı?
kızımda nasıl oldu unuttum ben...

yeni döneminiz hayırlı olsun canım ve de geçmiş olsun...valla bende hiç acıma olmuyo sadece gerginlik oluyor...doktorunu arayıp sor istersen için rahatlar..

ben henüz tekme olarak hissedemedim maalesef ama bi kere hissettiğimi sanmıştım sonra da bi daha olmayınca araştırdım...doğalmış hatta bazen hamilelerin bi kaç kere hissedip sonra bi kaç hafta bile hissedemedikleri oluyormuş.

Sağlık ocağına gitmek gerek desene :) Beni arayıp kayıt yaptırmadın dediler ama gidemedim hala.
Ne güzel bilgiler vermişler

Yeni döneminiz hayırlı olsun canımcımm:) Bebişinle sağlıklı geçsin

Yeni döneminiz hayırlı olsun kızlarr:) Bebişinizle sağlıklı geçsin

valla cnm bende cıger et goturuyorum ınek etını pek sevmem ama ıyı dıye onuda yıyorum.ama bol soganlı tavuk cıgerı offf dıyorum:)ama bencıgken ellemem baskasına dogratıyorum bıze gore cıg cıgere elledıkten sonra elını yıkamadan bıryerıne dokunursan orda cıger lekesı olurmus. onun dısında yıyorum yanı:)

kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…