- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.181
düşük belirtisi onlar zaten de aşırısıdır herhalde... bende hepsi fazlasıyla mevcut valla dr 1 hafta önce düşük tehliken falan hiçbişeyin yok herşeyin çok güzel dedi... dr lar anlıyomuş en ufak hareketenden bile demin öyle diyor... ay daha öncesini de dinledin mi 6. ayda babayı tanıyor 5 . aydan itibaren anneyi tanıyor alışıyor...
bakalım ne zamana kadar idare edecekler o pantolonlar,
ben de kendimi kilo almış gibi hissediyodum ama tartıya
çıkınca kilo olduğunu görünce sevindim, ben çok müsaitim kilo
almaya ama daha önceden 9 kilo verdiğim için yine verebilirim
die düşünüyorum şimdilik, inşallah biz değilde bebişerimiz sağlıklı
kilolar alır
ben en son 12. haftanın içindeyken gittim 5.5 cm di boyu ama kilosunu hatırlamıyorum yaa
ben en son 12. haftanın içindeyken gittim 5.5 cm di boyu ama kilosunu hatırlamıyorum yaa
bakalım ne zamana kadar idare edecekler o pantolonlar,
ben de kendimi kilo almış gibi hissediyodum ama tartıya
çıkınca kilo olduğunu görünce sevindim, ben çok müsaitim kilo
almaya ama daha önceden 9 kilo verdiğim için yine verebilirim
die düşünüyorum şimdilik, inşallah biz değilde bebişerimiz sağlıklı
kilolar alır
ay msjımda sayılar çıkmamış 5 kilo
aldığımı sanıyodum tartıya çıkınca 2 kilo aldığımı
gördüm yazacaktım
Geçenki ciğer sohbetine birşeyler ekleyeyim bugün öğrendiğim bende. Sağlık ocağına gittim idrar testi, hormon testi, hemogram testi, kansızlık testi, triod testi için bana gün verdiler. Ayrıca yemem gereken şeyleri saydılar. Haftada iki kere balık, bir kere kırmızı et bir kerede ciğer veya dalak dedi, kalan günlerde ise sebze. Ciğer ve dalağa çok şaşırdım, hatta yenmemesi gerekir diye biliyordum , hemşire aksine yenmeli kansızlık için haftada bir kere mutlaka yemelisin dedi.
herkese merhaba....nasılsınız arkadaşlar bugün...okulu açtık...bizim sınavlar hemen yarın başlıyor..tüm öğretmen arkadaşların yeni dönemi hayırlı olsun..çabukcak aksın geçsin inşallah..yaşasın evde sıkılmak yok artık...bu arada benim bi sıkıntım var...aynı durumda olan var mı...gece karnımda sanki yara varmış gibi hep acı hissettim..bu gündüz de hatta şimdi bile devam ediyor..neresine dokunsam karnımın içi acıyor...gerginlik de var..onu sorun etmiyorum aama bu acıma duygusunu anlamadım...
selam kızlarr
yeni okulumda başladım bugün ama tanıdık arkadaşlarım var eğlenceli geçti
bir de uzaktan eğitim olmasa daha zevkli olurdu 3 saat konuştu adamlar yaa
ben boy kilo falan bilmiyorum bebişimin
3-4 gündür hissediyordum bugün ilk defa dışardan da gördüm maşallah
ama ablasına göre çoook tembel çokk
şimdi kızlar bunlar iyice büyüyene kadar arada mesela 1-2 gün hareket etmemeleri doğal mıydı?
kızımda nasıl oldu unuttum ben...
Geçenki ciğer sohbetine birşeyler ekleyeyim bugün öğrendiğim bende. Sağlık ocağına gittim idrar testi, hormon testi, hemogram testi, kansızlık testi, triod testi için bana gün verdiler. Ayrıca yemem gereken şeyleri saydılar. Haftada iki kere balık, bir kere kırmızı et bir kerede ciğer veya dalak dedi, kalan günlerde ise sebze. Ciğer ve dalağa çok şaşırdım, hatta yenmemesi gerekir diye biliyordum , hemşire aksine yenmeli kansızlık için haftada bir kere mutlaka yemelisin dedi.
herkese merhaba....nasılsınız arkadaşlar bugün...okulu açtık...bizim sınavlar hemen yarın başlıyor..tüm öğretmen arkadaşların yeni dönemi hayırlı olsun..çabukcak aksın geçsin inşallah..yaşasın evde sıkılmak yok artık...bu arada benim bi sıkıntım var...aynı durumda olan var mı...gece karnımda sanki yara varmış gibi hep acı hissettim..bu gündüz de hatta şimdi bile devam ediyor..neresine dokunsam karnımın içi acıyor...gerginlik de var..onu sorun etmiyorum aama bu acıma duygusunu anlamadım...
selam kızlarr
yeni okulumda başladım bugün ama tanıdık arkadaşlarım var eğlenceli geçti
bir de uzaktan eğitim olmasa daha zevkli olurdu 3 saat konuştu adamlar yaa
ben boy kilo falan bilmiyorum bebişimin
3-4 gündür hissediyordum bugün ilk defa dışardan da gördüm maşallah
ama ablasına göre çoook tembel çokk
şimdi kızlar bunlar iyice büyüyene kadar arada mesela 1-2 gün hareket etmemeleri doğal mıydı?
kızımda nasıl oldu unuttum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?