2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm

valla canım intte şöyle bir araştırdım da diyetisyenler bile 2ye ayrılmış durumda yoğurt demir emilimini azaltır ve azaltmaz diye...şahsen ben yoğurtsuz hayatta yemem zaten içinde ne kadar demir var ki? günlük ihtiyacını karşılamak için günde 2 kilo ıspanak yemen lazım onu da yiyemeyeceğine göre...bence bu kadar ince eleyip sık dokuma canın nasıl istiyorsa öyle ye...

nabersınız arkadaslar benım tatıl bıttıı ohhhhh bı hafta kafa dınledım o kdr guzel huzurlu gectiki bebısım kocam ben taam keyif yaptık ama akılmda hep sızde vardınız ayy ınsallah kımseye bişi olmamıstır dıye dıye dolandım:)gecmısıde cok okuyamadım umarım herkez ıyıdır bebısler buyudu benımkı bıde bıze ayak uyduruyor artık gürültülü yere gıttığımde ıcım kıpır kıpır yatınca yatağimdan kaldırıyor artık resmen hareketlendiğini hıssedıyorum okdr güzel değişik bişiymişki o her hopladığında allaha şükredıyorum.sonuc olarak hersey yolunda gerci kımse merak edıp sormamıs galıba benii((

aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))

merak etmez miyiz canım :)))) hoşgeldiiiiinnn... bizler iyiyiz... sen nasılsın kötü bişey yok??? herşey yolunda???

aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))
aşka gelmişsin arkadaşım..al benden de o kadar...nasıl geçecek bilmiyorum....sorunsuz su gibi geçer inşallah....

içimden geçenleri yazmışsın her ne kadar hamilelikler de çok keyifli olsa da insan bir an önce kucağına alıp koklayıp sarıp sarmalamak istiyo yaa nasıl geçecek kalan zaman

merak etmez miyiz canım :)))) hoşgeldiiiiinnn... bizler iyiyiz... sen nasılsın kötü bişey yok??? herşey yolunda???

cnm hb.

bende superım vallaaa evı toparlamakla uğrasıyorum bavulları boşalttım çamasır felan allaha sükür hıc kımsede sorunolmasın senıenson bıraktığımda mıden felan kotuydu ii toparlamıssın sevındım.

kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm

ben de demir emilimini azaltıyo diye biliyorum ama ıspanak yoğurtsuz yenmezzz kiii
amannn nasıl olsa demir hapı içiyos ki
bişe olmaz heralde yani inşallah

canım demir hapının içinde bile yazar sütle aynı zamanda almayın diye
2 saat önce veya 2 saat sonra alınır
demir emilimini c vitamini arttırır.
ama ıspanağı ben de yoğurtsuz yiyemem doğrusu...

Yoğurtsuz da bişeye benzemez ki ama

Ohh sefan olsun canımm:)
Hoşgeldin canım, genel olarak herşey yolunda herkesin.

Daha ne tekmeler atacak minikleriminn :))

Şu sıralar aynı durumdayız demektir.
Nasıl meraklıyım gelişine bir bilsen :) Hemen zaman geçsin büyüsünde kavuşayım istiyorum :))

ay artık kendi kendime gözlerimi kapatıp hayaller kuruyorum... kimseye söylemedim saçma belki ama size söylim anlarsınız beni... gözlerimi kapatıp kendi kendime sanki doğmuş gibi hikayeler uyduruyorum...

... bak babası güldü
....bak babası şöyle yaptı böyle yaptı...

sıyırdım yaaa :)))))) senaryolar senaryolar :)))))))) hayaller hayaller.....

okulda da seminere getirmişler bebeklerini doğuranlar iyice doğurasım geldi yahu, çok tatlılar....

oy benim kuzum neye benzicek acaba... o kadar meraklanıyorum ki.....

kızlarrrr ben geldimmm geç saaatte geldim ama olsun en azından selam verip kaçarım, bir hafta tatilin ardından enerji doluyum çok şükür:)) bu arada geçen hafta cumartesi günü kontrole gittik benim bıcırık bacaklarını kapamış göstermedi ne oldğunu çarşamba bikez daha gidicez bakalım sizde ne var ne yok geçmiş çok uzamış 1 haftayı okuyamıyorum şimdilik ama biara bakıcam tabiki kim neler yapmış neler kaynattınız hepsine bakıcam ama şimdilik bukdr anlatın bakem

Selam kızlar akşam demiştim tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde koyu kahve akıntı vardı diye.... akşam da bugünde birdaha hiçbirşey gelmedi akıntı vardı ama normal herzaman olan beyaz renk te...sanırım birşey yok ama neden o bikereliğine geldi anlamadım devam etseydi bayaa korkacaktım ama Allaha şükür devamı gelmedi... inşallah birşey yoktur ....dimi ? :26: cuma günü de doktor randevum az kaldı hayırlısıyla sorunsuz atlatırım inşallah...

nasıl kıpırdadı canım yaaa ay okudum heyecan yaptım benim henüz kıpırdamalar yok sanki korkuyorum aslında küçük seyirmeler vardı 2-3 gündür sanki onuda hissetmiyorum normalmidir sizce?

kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)

ohh hadi gözün aydınnnn

inşallah bişey yoktur canım yaa dikkat et kendini çok yorma. bak ne güzel devam da etmemiş. riskli dönemlerimizi geçirdik diye biliyorum ben bişe olmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…