- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.201
hıhhh..şimdi bi de bu çıktı..hiç duymamıştım canım...ama ıspanak da yoğurtsuz yenmez ki ya..kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm
kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm
merak etmez miyiz canım :)))) hoşgeldiiiiinnn... bizler iyiyiz... sen nasılsın kötü bişey yok??? herşey yolunda???nabersınız arkadaslar benım tatıl bıttıı ohhhhh bı hafta kafa dınledım o kdr guzel huzurlu gectiki bebısım kocam ben taam keyif yaptık ama akılmda hep sızde vardınız ayy ınsallah kımseye bişi olmamıstır dıye dıye dolandım:)gecmısıde cok okuyamadım umarım herkez ıyıdır bebısler buyudu benımkı bıde bıze ayak uyduruyor artık gürültülü yere gıttığımde ıcım kıpır kıpır yatınca yatağimdan kaldırıyor artık resmen hareketlendiğini hıssedıyorum okdr güzel değişik bişiymişki o her hopladığında allaha şükredıyorum.sonuc olarak hersey yolunda gerci kımse merak edıp sormamıs galıba benii((
aşka gelmişsin arkadaşım..al benden de o kadar...nasıl geçecek bilmiyorum....sorunsuz su gibi geçer inşallah....aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))
aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))
merak etmez miyiz canım :)))) hoşgeldiiiiinnn... bizler iyiyiz... sen nasılsın kötü bişey yok??? herşey yolunda???
kızlar ıspanak ve yoğurt aynı anda yiyince faydası yokmu? Vitaminini öldürür diyorlar bilgisi olan var mı çok acill bilgi istiyorummmmmmm
nabersınız arkadaslar benım tatıl bıttıı ohhhhh bı hafta kafa dınledım o kdr guzel huzurlu gectiki bebısım kocam ben taam keyif yaptık ama akılmda hep sızde vardınız ayy ınsallah kımseye bişi olmamıstır dıye dıye dolandım:)gecmısıde cok okuyamadım umarım herkez ıyıdır bebısler buyudu benımkı bıde bıze ayak uyduruyor artık gürültülü yere gıttığımde ıcım kıpır kıpır yatınca yatağimdan kaldırıyor artık resmen hareketlendiğini hıssedıyorum okdr güzel değişik bişiymişki o her hopladığında allaha şükredıyorum.sonuc olarak hersey yolunda gerci kımse merak edıp sormamıs galıba benii((
aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))
Gunaydin tatli bebik yegenlerim ve anneleri :)
Biz kizimla kahvaltimizi yaptik ohhsimdi de klasik muzik dinliyoruz. kizim pek bi kipir kipir
Dun gece de oyle bi kipirdadi ki disardan bile gorduk esimle. Bi de esimin sesini duyunca elini koyunca falan da kipirdiyo. Taniyo mu acaba babasini?
kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)
Selam kızlar akşam demiştim tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde koyu kahve akıntı vardı diye.... akşam da bugünde birdaha hiçbirşey gelmedi akıntı vardı ama normal herzaman olan beyaz renk te...sanırım birşey yok ama neden o bikereliğine geldi anlamadım devam etseydi bayaa korkacaktım ama Allaha şükür devamı gelmedi... inşallah birşey yoktur ....dimi ? :26: cuma günü de doktor randevum az kaldı hayırlısıyla sorunsuz atlatırım inşallah...
kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?