2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşallah bişey yoktur canım yaa dikkat et kendini çok yorma. bak ne güzel devam da etmemiş. riskli dönemlerimizi geçirdik diye biliyorum ben bişe olmamıştır inşallah

Ahh canım bende öyle sanıyordum tam rahatlamıştım ama dediğin gibi devamı gelmediği için birşey yoktur diye düşünüyorum bende Allah bebişlerimize de bizlerede sağlık sıhhat versin inşallah...güzel yorumun içinde sağoll

ohhh maşallah kuzuna ve sana bacımm allah nazardan saklasın
aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))

ahhhhh ahhhhhh sorma gitsin kuzum yaaaaa
ohh hadi gözün aydınnnn

inşallah bişey yoktur canım yaa dikkat et kendini çok yorma. bak ne güzel devam da etmemiş. riskli dönemlerimizi geçirdik diye biliyorum ben bişe olmamıştır inşallah
hadi gözün aydın hepimizinki iyi çıkar inşallahhhhhh

sağolun ballar kaymaklarrr darısı herkese inşallahhhhhhh

yoruldummmm yarın buyuk oglusumun yenı odası gelecek onun dolabını sıfonyer ve komıdınınıde ara odaya tasıdık bende hazır oda boşaldı sıldım supurdum ruzgar paşa şimdilik abısının eskı mobılyalarını kulanacak hoş zaten su an oda yapmayacagım nasılsa besıgı benım odamda olcak 2 yasında da ya abısının odasına ranzayla ortak yada yenı bır couk odası bakalım hangısı nasıpse aldıgım kıyafetlerı bezlerı dolabına yerleştırdım acıcık da vıcdan yaptım onada yenı dolap alsamıydım dıye:26:

ya kızlar okuldan gelince sabah ayakkabımı çıkarmak için ayağımı yana doğru çekip fermuarını açayım dedim o an babağımla kalçamın bağlantı noktasına iç tarafa (apışarasının yan tarafı işte) damar damara biner gibi oldu. şimdi de geçmiyor. sekerek yürüyorum. bu nasıl geçer neyden olur ki yaa.. ilk defa oluyor...nazar mı değdi ne :)))

ben sepeti var nasılsa kızımın takımına uygun başlıklı baza alıp onu kullandırmaya devam edicem..ufaklığa da bi şifonyer alırım diye düşünüyorum...aslında direk büyüğe takım almak da mantıklı..vicdan yapacak bişi yok canım yaaa ne anlıyolar onlar asıl genç olunca önemli olacak eski yeni olması:)

kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)

gözünaydın canım darısı başımızaaaaa

aman maşallah gelmesin devamı falan...

damar binişmesi gibi olmuş masaj uygula oraya dinlen geçer herhalde canım

ne bıleyım abısı hep yenı seyler kullandı , gercı ruzgarın abısınden kalan baska hıcbıseyı olmayacak ben 2. cocuk dusunmedıgım ıcın neyı varsa vermıstım oyuzden herseyı yenı alacağım ama yınede vıcdan yaptım sacmalıyorum galıba

Hayaller bitmiyor ki kuzucum:) Hele nasıl olcak tipi kime benzicek çok meraklanıyorumm :))

Gözün aydın tatlımm:) Ufaklık nazlı çıktı desene , olsun annesi gösterir çarşamba hayırlısıyla :))

kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)

Gözün aydınn arkadaşımm..

Doktora gittiğinde sormayı unutma canım, önemli bişey olsaydı devamı gelirdi bence:) Sağlıklı günler kuzucmm

Çok yormasaydın kuzu kendini ya Çok yüklenmemek gerek.Büyüyünce en güzelini alırsın annesi hiç takılma bence buna

merhaba kızlar ve mınıklerı...okula baslayanlar hayrlı ugurlu olsn tatılden snra ıse baslamak banada cok ii geldı baya sıkılmısım yalnz su kıyafet olayını bıran once halletmem lazım pek rahat eedemedm bugun

ZUZUM senn dedgn fılmı ızledm dun gece aramızda bebek var valla cok begendm doktor peynir yemek yok dedı nıe ole dedı takıldm oraya:):):)dogum yaparken valla dogurasım kactı ama bebek dogunca hungur hungur agladım neyse guzel bır fılmdı bende tavsıye ederm bır fılm daha demıstın sankı ama sayfayı bulamadm onuda ızlesem bugece

kızlar merhaba. bugün yeni bir yıla başladık okula gittim geldim ama geldiğimden beri nasıl bir baş ağrısı var anlatamam size. gözüm açılmıyor sanki. sizce ağrı kesici içeyim mi ne dersiniz? doktorum rahatlıkla kullanabilirsin demişti ama karar veremiyorum...

Çok yormasaydın kuzu kendini ya Çok yüklenmemek gerek.Büyüyünce en güzelini alırsın annesi hiç takılma bence buna[/QUOTE]
ben sadece temızlıgını yaptım hazır oda boşalmısken ruzgar beyde sankı otur ann der gıbı ıs bıtene kadar uyumadı

aynen arkadaşım bendede oluyo hatta bazen öyle bi baskı oluyoki (rahmim dışarı fırlıycakmış gibi) elimle itesim geliyo:))))

ewet hem çalışan hem küçük bebeği olan hemde hamile olan.....gerçekten zor ama bi okadarda güzel:))benimde 2 yaşında bi oğlum var.

benim bugün giydiğim pantolonda öyleydi. rahatsız etti biraz ve dediğin gibi en net hareketlerini bugün hissettim. sanki pantolonun kemerini dışarı doğru ittirdi:))
sanırım sende lisede öğretmensizn. sınavlar var demişsinde:) bende lisedeyim..bide bugün bütün gün benimde karnım acıdı daha doğrusu tam göbek deliğim acıdı. ama sanırım gazdı çünkü eve gelip güzel bi pırt yapınca geçti.:)
unnadoda hamıle koyafetlerı lımangoda da gebbe ındırımde
saolasın hemen bakalım...kışlık bişiler varmıdırki?

vardı bışıler daha cok sayfanın ogretmen hamışlerı ıcın kumas pantolonlar vardı:)

çok sağol canım.. elbiseyle idare ederim ama yarın ne giyeceğim.. hep elbise mi?pantolanada ihtiyacım var...bakacağım yarın...

gebeyi ben de gördüm ama çok pahalı. waikikiden de bir tane siyah kumaş panyolon buldum bu arada ben. agoradakinden aldım hatta.

lcw de hep kot gördüm bende.. ama bir daha bakarım olmazsa...

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…