- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.221
inşallah bişey yoktur canım yaa dikkat et kendini çok yorma. bak ne güzel devam da etmemiş. riskli dönemlerimizi geçirdik diye biliyorum ben bişe olmamıştır inşallah
nabersınız arkadaslar benım tatıl bıttıı ohhhhh bı hafta kafa dınledım o kdr guzel huzurlu gectiki bebısım kocam ben taam keyif yaptık ama akılmda hep sızde vardınız ayy ınsallah kımseye bişi olmamıstır dıye dıye dolandım:)gecmısıde cok okuyamadım umarım herkez ıyıdır bebısler buyudu benımkı bıde bıze ayak uyduruyor artık gürültülü yere gıttığımde ıcım kıpır kıpır yatınca yatağimdan kaldırıyor artık resmen hareketlendiğini hıssedıyorum okdr güzel değişik bişiymişki o her hopladığında allaha şükredıyorum.sonuc olarak hersey yolunda gerci kımse merak edıp sormamıs galıba benii((
aşkımmmm bebebğimmmmmm birtanemmmm nartanemmmmm ayyyy doğsa da artık alsak kucağımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok acele edesim geldi :)))))
ohh hadi gözün aydınnnn
inşallah bişey yoktur canım yaa dikkat et kendini çok yorma. bak ne güzel devam da etmemiş. riskli dönemlerimizi geçirdik diye biliyorum ben bişe olmamıştır inşallah
hadi gözün aydın hepimizinki iyi çıkar inşallahhhhhh
yoruldummmmyarın buyuk oglusumun yenı odası gelecek onun dolabını sıfonyer ve komıdınınıde ara odaya tasıdık bende hazır oda boşaldı sıldım supurdum ruzgar paşa şimdilik abısının eskı mobılyalarını kulanacak hoş zaten su an oda yapmayacagım nasılsa besıgı benım odamda olcak 2 yasında da ya abısının odasına ranzayla ortak yada yenı bır couk odası bakalım hangısı nasıpse aldıgım kıyafetlerı bezlerı dolabına yerleştırdım acıcık da vıcdan yaptım onada yenı dolap alsamıydım dıye :26:
kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)
Selam kızlar akşam demiştim tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde koyu kahve akıntı vardı diye.... akşam da bugünde birdaha hiçbirşey gelmedi akıntı vardı ama normal herzaman olan beyaz renk te...sanırım birşey yok ama neden o bikereliğine geldi anlamadım devam etseydi bayaa korkacaktım ama Allaha şükür devamı gelmedi... inşallah birşey yoktur ....dimi ? :26: cuma günü de doktor randevum az kaldı hayırlısıyla sorunsuz atlatırım inşallah...
ya kızlar okuldan gelince sabah ayakkabımı çıkarmak için ayağımı yana doğru çekip fermuarını açayım dedim o an babağımla kalçamın bağlantı noktasına iç tarafa (apışarasının yan tarafı işte) damar damara biner gibi oldu. şimdi de geçmiyor. sekerek yürüyorum. bu nasıl geçer neyden olur ki yaa.. ilk defa oluyor...nazar mı değdi ne :)))
ne bıleyım abısı hep yenı seyler kullandı , gercı ruzgarın abısınden kalan baska hıcbıseyı olmayacak ben 2. cocuk dusunmedıgım ıcın neyı varsa vermıstım oyuzden herseyı yenı alacağım ama yınede vıcdan yaptım sacmalıyorum galıbaben sepeti var nasılsa kızımın takımına uygun başlıklı baza alıp onu kullandırmaya devam edicem..ufaklığa da bi şifonyer alırım diye düşünüyorum...aslında direk büyüğe takım almak da mantıklı..vicdan yapacak bişi yok canım yaaa ne anlıyolar onlar asıl genç olunca önemli olacak eski yeni olması:)
ay artık kendi kendime gözlerimi kapatıp hayaller kuruyorum... kimseye söylemedim saçma belki ama size söylim anlarsınız beni... gözlerimi kapatıp kendi kendime sanki doğmuş gibi hikayeler uyduruyorum...
... bak babası güldü
....bak babası şöyle yaptı böyle yaptı...
sıyırdım yaaa :)))))) senaryolar senaryolar :)))))))) hayaller hayaller.....
okulda da seminere getirmişler bebeklerini doğuranlar iyice doğurasım geldi yahu, çok tatlılar....
oy benim kuzum neye benzicek acaba... o kadar meraklanıyorum ki.....
kızlarrrr ben geldimmm geç saaatte geldim ama olsun en azından selam verip kaçarım, bir hafta tatilin ardından enerji doluyum çok şükür:)) bu arada geçen hafta cumartesi günü kontrole gittik benim bıcırık bacaklarını kapamış göstermedi ne oldğunu çarşamba bikez daha gidicez bakalım sizde ne var ne yok geçmiş çok uzamış 1 haftayı okuyamıyorum şimdilik ama biara bakıcam tabiki kim neler yapmış neler kaynattınız hepsine bakıcam ama şimdilik bukdr anlatınbakem
kızlar sonuçlar iyi temiz çıktı yani darısı hepinize inşallah:)
Selam kızlar akşam demiştim tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde koyu kahve akıntı vardı diye.... akşam da bugünde birdaha hiçbirşey gelmedi akıntı vardı ama normal herzaman olan beyaz renk te...sanırım birşey yok ama neden o bikereliğine geldi anlamadım devam etseydi bayaa korkacaktım ama Allaha şükür devamı gelmedi... inşallah birşey yoktur ....dimi ? :26: cuma günü de doktor randevum az kaldı hayırlısıyla sorunsuz atlatırım inşallah...
yoruldummmmyarın buyuk oglusumun yenı odası gelecek onun dolabını sıfonyer ve komıdınınıde ara odaya tasıdık bende hazır oda boşaldı sıldım supurdum ruzgar paşa şimdilik abısının eskı mobılyalarını kulanacak hoş zaten su an oda yapmayacagım nasılsa besıgı benım odamda olcak 2 yasında da ya abısının odasına ranzayla ortak yada yenı bır couk odası bakalım hangısı nasıpse aldıgım kıyafetlerı bezlerı dolabına yerleştırdım acıcık da vıcdan yaptım onada yenı dolap alsamıydım dıye :26:
bir de bende ara ara çok kasık ağrısı oluyor yaaa... gaz mı bilmiyorum... bazen de sanki rahmim dışarı çıkcak, birşey aşağı doğru baskı yapıyor gibi oluyor. çok fazla ayakta kalamıyorum bu sebeple... bir ben mi böyleyim...
çalışan anne olmak ne kadar zor dün bütün gün gezdik o kadar yoruldumki kızımda gece hiç uyumadı sürekli ağladı sürekli meme istiyo hamile olduğum içinde fazla emziremiyorum hiç uyumadan işe geldim ilk hamişler hamileliğin tadını çıkarın 2. çok zor oluyıo helede benim gibi bide küçük bebeğiniz varsa allahım şu ocak ayı gelde iş hayatımı bitirsem
benim bugün giydiğim pantolonda öyleydi. rahatsız etti biraz ve dediğin gibi en net hareketlerini bugün hissettim. sanki pantolonun kemerini dışarı doğru ittirdi:))slm kuşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
bugün okulumuza tekrar başladık, sıcakta git gel
biraz zor oldu bi de en yakın 2 arkadaşım eş durumundan tayinleri
çıktı onlar da gitti çok üzüldüm
ama bugün sabah okula giderken normal pantolonlarımdan birini giymiştim
oturunca biraz sıkılyodu, bebişimi galiba biraz rahatsız ettim hemen kendini
gösterdi pıt pıt die vurdu bana bu kez eminim bebeğimdi o :) daha önce
bir iki defa olmuştu ama emin değildim, hatta okula gidince de ara ara
kendini hissettirdi, yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim
bütün günben de çok rahatsız olmasın die otururken kimseye çaktırmadan
düğmemi açıp öyle rahatlattım bebişimi
sanırım sende lisede öğretmensizn. sınavlar var demişsinde:) bende lisedeyim..bide bugün bütün gün benimde karnım acıdı daha doğrusu tam göbek deliğim acıdı. ama sanırım gazdı çünkü eve gelip güzel bi pırt yapınca geçti.:)herkese merhaba....nasılsınız arkadaşlar bugün...okulu açtık...bizim sınavlar hemen yarın başlıyor..tüm öğretmen arkadaşların yeni dönemi hayırlı olsun..çabukcak aksın geçsin inşallah..yaşasın evde sıkılmak yok artık...bu arada benim bi sıkıntım var...aynı durumda olan var mı...gece karnımda sanki yara varmış gibi hep acı hissettim..bu gündüz de hatta şimdi bile devam ediyor..neresine dokunsam karnımın içi acıyor...gerginlik de var..onu sorun etmiyorum aama bu acıma duygusunu anlamadım...
saolasın hemen bakalım...kışlık bişiler varmıdırki?unnadoda hamıle koyafetlerı lımangoda da gebbe ındırımde
vardı bışıler daha cok sayfanın ogretmen hamışlerı ıcın kumas pantolonlar vardı:)aynen arkadaşım bendede oluyo hatta bazen öyle bi baskı oluyoki (rahmim dışarı fırlıycakmış gibi) elimle itesim geliyo:))))
ewet hem çalışan hem küçük bebeği olan hemde hamile olan.....gerçekten zor ama bi okadarda güzel:))benimde 2 yaşında bi oğlum var.
benim bugün giydiğim pantolonda öyleydi. rahatsız etti biraz ve dediğin gibi en net hareketlerini bugün hissettim. sanki pantolonun kemerini dışarı doğru ittirdi:))
sanırım sende lisede öğretmensizn. sınavlar var demişsinde:) bende lisedeyim..bide bugün bütün gün benimde karnım acıdı daha doğrusu tam göbek deliğim acıdı. ama sanırım gazdı çünkü eve gelip güzel bi pırt yapınca geçti.:)
saolasın hemen bakalım...kışlık bişiler varmıdırki?
canım ben de izmirdeyim ve ben de öğretmenim t shirtlerimi falan lcwde buldum ama sana bir yer önerebilirim. kemeraltının konak tarafından girişinde çok ilerlemeden sol tarafta hamile kıyafeti satan bi dükkan var okulda giyilebilecek pantolonlarımı oradan aldım ben fikrin olsun...
aynen ben de yarın elbise giyerek başlıyorum döneme:)
kot aldım ama kumaş pantolon etek falan almadım henüz
o kemeraltındakine gidemedim bitürlü gideceğim ben de...agorada gebbe mağazası var ama fiyatlar tuzlu..waikikiden kumaş bulanlar olmuş ben bir tek kot bulabilldim..bornova ve karşıyaka da da küçük hamile giyim dükkanları var
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?