2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bugün cinsiyetini öğrendim bebeğimin...
ERKEKİM geliyormuş....

hadi gözüm aydın bir an önce kucağına almayı nasip etsin allah...darısı da henüz benim gibi bebişinin cinsiyetini öğrenememiş annelerin başına

kızlarrrrr az once face ten bu tactan sipariş verdımm:)lohusa lohusa takarım:)Eki Görüntüle 502578

çok güzel bişeymiş bu yaa face de nerden sipariş ettin canım? gerçi daha ortada ne cinsiyet ne isim var ama adresi elimde bulunsun çok değişikmiş çünkü...sen de güle güle tak

kıyamam göstermedı daha sıpa dımı:)
Adsız Albüm | Facebook

[url=http://www.facebook.com/media/set/?set=a.514001785293646.135806.284564931570667&type=3 .!.:
Adsız Albüm | Facebook[/url]

bende bayıldımmm bu tclaraaa kesınlıkle yaptırcam ayy lk defa gördum vallaa neler cıkmıs nelerr ohh en yenılerıne yetıstık kızlar:))

maalesef daha gidemedim doktora

adresi de kaydettim bu arada çok sağol canımmm anaaaaa keçeden yapmışlarrr evde de keçe falan vardı yapabilir miyim acaba ben de bi deniyim bakıyım
canım eger becerın avrsa al bak sana baska bır fıkır vereyım daha dogrusu göstereyım

canım eger becerın avrsa al bak sana baska bır fıkır vereyım daha dogrusu göstereyımEki Görüntüle 502630 Eki Görüntüle 502631

ay çok güzelleeeeeer hepsini kaydettim ya çok becerim olduğundan değil de böyle yeni şeyler denemek istiyodum uzun zamandır keçeli falan...keçeyi aldım saat mi yapsam süs mü yapsam acaba diye düşünüyodum...en güzeli böyle bişeyler olcak sanırım tabi becerebilirsem

kızlar bişey sorcam rahim içinde inanılmaz bir sancım var yürürken bile ağrıyo neyden kaynaklanıyodur yarın akşam gidicem doktora ama telaşlanıyorum ben sizlerdede varmı böyle bi durum:18:

günaydın canım hamiş arkadaşlarım ve minnacık kuzucukları

gününüz çookkkkkkk güzel geçsin

kızlar bişey sorcam rahim içinde inanılmaz bir sancım var yürürken bile ağrıyo neyden kaynaklanıyodur yarın akşam gidicem doktora ama telaşlanıyorum ben sizlerdede varmı böyle bi durum:18:

geçmiş olsun canım dikkat et aman kendine dr a gidene kadar dinlen benim ara ara bıçak saplanması gibi oluyo ama dayanılmayacak kadar değil ki

kuzum benimki dayanılmıcak kadar şimdi şirketteyim üzerime hırka aldım elektrikli soba yaktım ayaklarımın altınada belki üşütmüşümdür denizde geçen hafta diyorum ama 2 gündür böyleyim ve gece bile sancılarım durmadı

iyi yapmışsın üşüttüysen sıcak iyi gelir. inşallah enfeksiyon falan değildir. dr unu bugüne alsan yarın ı beklemesen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…