- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.241
bugün cinsiyetini öğrendim bebeğimin...
ERKEKİM geliyormuş....
kızlarrrrr az once face ten bu tactan sipariş verdımm:)lohusa lohusa takarım:)Eki Görüntüle 502578
kıyamam göstermedı daha sıpa dımı:)hadi gözüm aydın bir an önce kucağına almayı nasip etsin allah...darısı da henüz benim gibi bebişinin cinsiyetini öğrenememiş annelerin başına
çok güzel bişeymiş bu yaa face de nerden sipariş ettin canım? gerçi daha ortada ne cinsiyet ne isim var ama adresi elimde bulunsun çok değişikmiş çünkü...sen de güle güle tak
kıyamam göstermedı daha sıpa dımı:)
Adsız Albüm | Facebook
bakın bakın:)bendeee geldımm :) ayy cnmm ıyıkı eklemıssın bızde Allah nasıp ederse Huseyın Efe koycaz ısmını bende hemen bakıorumm :)
kıyamam göstermedı daha sıpa dımı:)
Adsız Albüm | Facebook
[url=http://www.facebook.com/media/set/?set=a.514001785293646.135806.284564931570667&type=3 .!.:Adsız Albüm | Facebook[/url]
evet canım ya ılk oglumda ne kadar sanssızmısım ne kapı susu bebek sekerı hıc bısey yoktubende bayıldımmm bu tclaraaa kesınlıkle yaptırcam ayy lk defa gördum vallaa neler cıkmıs nelerr ohh en yenılerıne yetıstık kızlar:))
canım eger becerın avrsa al bak sana baska bır fıkır vereyım daha dogrusu göstereyımEki Görüntüle 502630 Eki Görüntüle 502631
bakın bakın:)
fıyatı yazayım ben buraya 12 tl +7 tl kargo ptt kargo ıle kapıda odeme
kuzum bu sıtede kadına mesaj atacaksın adres ve telfonunla referans olarka benım adımıda ver kı sonrakı alışverıslerımde forsum olsun dimi"meltem dalaklı" :)))bıdee sıparıs gırmeyı becersemm off off, cozemedım su bılgısayarı dahaa
kızlar bişey sorcam rahim içinde inanılmaz bir sancım var yürürken bile ağrıyo neyden kaynaklanıyodur yarın akşam gidicem doktora ama telaşlanıyorum ben sizlerdede varmı böyle bi durum:18:
günaydın canım hamiş arkadaşlarım ve minnacık kuzucukları
gününüz çookkkkkkk güzel geçsin
geçmiş olsun canım dikkat et aman kendine dr a gidene kadar dinlen benim ara ara bıçak saplanması gibi oluyo ama dayanılmayacak kadar değil ki
kuzum benimki dayanılmıcak kadar şimdi şirketteyim üzerime hırka aldım elektrikli soba yaktım ayaklarımın altınada belki üşütmüşümdür denizde geçen hafta diyorum ama 2 gündür böyleyim ve gece bile sancılarım durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?