- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.261
iyi yapmışsın üşüttüysen sıcak iyi gelir. inşallah enfeksiyon falan değildir. dr unu bugüne alsan yarın ı beklemesen ?
izmirden mardine gidicem thy aktarmalı pegasus ise direk gidiyor toplm 2 saat işte dr um gidebilirisn dedi ama karar veremedimm fikri olan varmı napmalıyım?tayin durumu malumm
off biliyroum hiçbişey bebekten önemli değil ama bugünde maaşları yapmam lazım( çıkamamki ne diyim şimdide çıkayım enefeksiyonda olabilir havuza bikez girdim kalabalık değildi ama klorlu aslında girmesem daha iyiydi offf esinu ya napcam ben bide minnacıkda olsa hissediyodum ben sanki onu ama 2 gündür hiçbişey yok gibi bu beni dahada çok korkutuyo bişey olsa Allah korusun kanamam olurdu dimi canım yaaa:2:
bende ıstnbula gıtmeyı dusunuyorum ucakla ama 28 olmadan gıtmek lazımBen bu haftasonu gittim Trabzon'a, 1,5 saat sürüyor. Hiçbir olumsuz yanı yok, 7 . aya kadar gidebilirsin.
vala ben ınternette gezıyorum acaba ne alsam dıye alışverıs modundayım:)günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız gene geldik işimize çalışmaya başladık bakalım güzel bir gün olur inş.
kızlarr günaydınn bebişlerimizle beraber güzel bigün geçiririz umarım
günaydınlarr anneler ve prensler -prensesler ve tabiki hala süpriz olan bebişler
günaydııııııııın koca göbüşlü anneler................
günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız gene geldik işimize çalışmaya başladık bakalım güzel bir gün olur inş.
bebişlerimiz daha o kadar büyük değil canım bi kaç gün hissedip bi kaç gün hissetmemen normal daha hiç hissedemeyenler bile vardır aramızda. bence sen işi falan boşver bir an önce git dr una enfeksiyon kaptıysan ne kadar çabuk müdahale edilirse o kadar iyi olur. eğer gidemeyeceksen de malum özel sektörde o kadar kolay olmuyor kendini sıcak tut sıcak ballı süt falan iç bi de öğlen ve akşam yemeğinde bol sarımsak ve soğan ye. doğal antibiyotikler ne de olsa.
inşallah bişey yoktur ama bence de bişey olsa kanaman falan olması lazımdı. kuzucuklarımız bizim sandığımızdan çok daha güçlüler canım içini ferah tut ama dikkat et ve gidebildiğin kadar erken git dr a
Günaydınnn güzell anneler ve kuzucukları :)
Hepimize güzel birgün olsun
kızlarrrrr az once face ten bu tactan sipariş verdımm:)lohusa lohusa takarım:)Eki Görüntüle 502578
Haklısın canım onlar gerçekten güçlüler ilk aylarda hep kanamam oldu benim dr.yat dinlen dedi ama yatıp dinlenemedim bile zaten yeni ameliyat olmştum göğsümden 1,5 ay istirahat kullanmıştım bide bunun için izin alamazdım nitekimde öle oldu özel şirket izin alamadım ama çok şükür tutundu benim yavruşum buzamana kadar gelebildik bundan sonrasınıda sıkıntısız atlatırız inşallah akşama belki giderim dra ama gün içinde izin alamam bugün sen nasılsın?
hemen resım ıstıyorummmmm:):) dün akşam bende yaptım çok güzel oldu ama isim yazmadım daha ismi kesinleşsin onu da yazarım
off biliyroum hiçbişey bebekten önemli değil ama bugünde maaşları yapmam lazım( çıkamamki ne diyim şimdide çıkayım enefeksiyonda olabilir havuza bikez girdim kalabalık değildi ama klorlu aslında girmesem daha iyiydi offf esinu ya napcam ben bide minnacıkda olsa hissediyodum ben sanki onu ama 2 gündür hiçbişey yok gibi bu beni dahada çok korkutuyo bişey olsa Allah korusun kanamam olurdu dimi canım yaaa:2:
tamam balım yarın ilk iş resim atıyorumhemen resım ıstıyorummmmm:)
bende sıze arastırmacı gazetecılık ypmaya devam edıyorum:)[/QUOTEyap yap bende keçeden kapı süsü görmüştüm geçen onu tasarlamaya çalışıyorum nasıl bişey yapsam die:)
yap yap bende keçeden kapı süsü görmüştüm geçen onu tasarlamaya çalışıyorum nasıl bişey yapsam die:)
ben de özel sektördeyim o yüzden iyi bilirim sıkma canını kucaklarımıza sağsalim aldığımızı da göreceğiz inşallah kuzum Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın evlat acısı sağsalim doğurup büyütmeyi nasip etsin
biz iyiyiz teyzoşu biraz heyecanlıyız bakalım yarın ya da öbürgün cinsiyete gidicez
takma kafaya bu kadar bacım allahın izniyle hiç bişi olmicak telaş etme benimde sürekli belim ağrıyo her fırsatta uzanıyorum bol bol dinlenmeye bak aklına kötü şeyler getirme
amin canım benim amin ne güzel dua etmişsin.Sende öğrenmedin dimi daha cinsiyetini benim kız olcak gibi geliyo ogün göbek kordonu önüne gelmeseydi görcektik ama yarın netleşir inşallah iyi olsunlarda cinsiyeti önemli değil kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?