2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aslında çok basit biraz elin yatkınsa harikalar yaratabilirsin :) şimdi işteyim akşama eve gittiğimde aşama aşama nasıl yapıldığını fotoğrafla anlatırım yarın sabah atarım buradan bakarsın cnm benim bebiş kız olduğu için pembenin tonlarını kullanırım diye netten ona göre almıştım keçeleri ama gemi de kolay tabi ki yapılamicak die bişey yok yaparsın :)

saol canım el işlerine elim yatkın ama önce nasıl yapıldığının fikrini edinmem lazım tabi merakla bekliyorummmm o yüzden

biz eşimle mevlüt şekerlerimizi falan da kendimiz yapıcaz o yüzden böyle kapı süsü falan da kendimiz yapmak istiyoruz hem özel olucak hem de uğraşması çok keyifli

ayy heyecan yaptım akşamları iple çekiyorum valla bebiş hazırlığı düğün hazırlığından çok daha keyifli gerçekten. Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin

:13:

o zaman sana bi fikir de benden hasane ve sonrasında+mevlütte bebek kurabiyesi oluyo ya onu da kendin yapabilirsin çok kolay ben de kendim yapçam netten kalıp siparişi verdim onu bekliyorum :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm

o zaman sana bi fikir de benden hasane ve sonrasında+mevlütte bebek kurabiyesi oluyo ya onu da kendin yapabilirsin çok kolay ben de kendim yapçam netten kalıp siparişi verdim onu bekliyorum :)

yaa ona çok baktık da benim arkadaşımın kurabiye dükkanı var şeker hamurundan kurabiyeler ve pastalar yapıyo , bana bırakmaz o işi o yüzden rahatım canım şimdiden diş buğdayı pastamızı bile tasarlıyo ben daha doğuramadım ama

hımm bak bu iyiymiş

tamam canlarrrr takmıcam ahh bide ağrım geçseydi :)))

takma zaten rahim büyüdüğü ve genişlediği için ağrılarının olması çok normal ayrıca daha çok küçükler onlar hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz

insanın böyle arkadaşları olması çok çok güzel

Gunaydin kizlar.
Ben de nisan davetiyemi kendim yapmistim tek tek :) nikah sekerimi de yapmak istiyodum ama evlenecegim tarihi 1 ay kala ogrendigim icin yetismemisti.
Simdi de bebek sekerini ve kapi susunu kendim yapmak istiyorum ben de. Sevmiyorum o heryerdeki susleri hic.
Anneme karnim buyumeden eminonune gidelim dedim ama evlenirken kendi kendine yaptin herseyi karistirtmadin hic, simdi biz alcaz diyo.( gene kavga cikmasa bari. O hazir sekerleri de hic begenmiyom. Arkadaslarinin cocuklarininkine ne atmaya kiyabildim ne de tutasim var. Gereksiz sacma sapan seyler gibi. Ben boyle sekerini yedigin zaman kalani kullanisli bisiy olsun da saklansin istiyom.:)

nasıl kıpırdadı canım yaaa ay okudum heyecan yaptım benim henüz kıpırdamalar yok sanki korkuyorum aslında küçük seyirmeler vardı 2-3 gündür sanki onuda hissetmiyorum normalmidir sizce?
Bayaa bildigin icerde dönüyo kipirdaniyo bazen tik tik yapiyo bazen sanki ittiriyo karnimi yavrucak :) darisi basina cnm hissediceksin merak etme az kaldi

bende bu hafta sonu gitçem eminönüne sınavlar var eşiminki istanbul ünv. ben bi güzel dolaşırım oraları indirimler varmış avm ye inat die kampanya başlatmışla gidim bi görim bakim

bende hala hissetmiyorumm yaaaaa

üzülme kuzum eli kulağındadır her an hissedebilirsin :)

ayyy inşallah canım bekliyorum valla bi hevesle kıpır kıpır dolaşsın içimde hissedeyim

tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın

çok geçmiş olsun cnm inşallah hiç bişi olmaz sım sıkı tutunur yawrun sana ALLAHa emanet olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın doktorun dediğini yap bol bol dinlen

çok geçmiş olsun aman dikkat et bol bol dinlen bişey olmaz inşallah bebişine Allah saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…