2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

özlemciğimmmm çok çok geçmiş olsun canım benim dikkat et bol bol yat dinlen

sağolun canım bende saten sırt üstü yatıyorum ayagımın altına 2 minder koyuyorum herşeyin hayırlısı canım ben bundan 1,5 yıl önce yeni evlendigimizde bir düşük yapmıştım 1 haftalık sabah ögrenmiştim ogünün ögleni düşük yapmıştım ozamanda kanamam gelmişti bilgisizdim geli gelmez hastaneye gitmiştim ordada kese gözüktügünü başka bir hastaneye göndermişlerdi tıpa düşük yapıyor olabilirsin diye tahlil yapmadan gelen giden karnıma basmıştı düşük yaşamıştım kanama oldugunda en dogru hemen doktora gitmek degil sırt üstü yatmak en iyisiymiş allah korusun sizinde başınızdan böyle birşey geçerse bunu dikkate alın yinede siz bilirsiniz

cnm cok gecmıs olsun dıkkat et progestan vermıstır heralde hep yat dınlen ve allaha dua et.

kızlar birde bir şey soracagım hastaneye 3 sefer gittim 3de'de haftaları farklı söylediler memlekette özele gittim orda 17+3 dediler burda ankaranın büyük kadın dogum hastanesine gittim küçük gözüküyor 16+3 dedi rahatsızlandım dün gittim 18+3 dedi bebek iri dedi sizce hangisi bende bilmiyorum vallaha

merhabalaraynen devam gün sayıyoruzdetaylıultrasoniçin randevu alınacak bakalım bebiş nasıl çıkcak ekranda

benim de farklı farklı çıkabiliyor o bebeğin o ayki gelişine bağlı sanırım ama bi sıkıntı olsa söylerlerdi.

canım progestan hiç birşey vermedi direk gönderdi eve yapabilecekleri birşey yokmuş düşük yapabilirmişim yapamıyada bilirmişim 20 haftaya kadar normalmiş
lafa bak ya böyle mi söylenirmiş hastanelerin hamilelere yaklaşımı için özel kurs falan görmeleri gerekiyor sanırım. ilk bebeğini düşürmüş , zaten telaşla gitmişsin ne biçim insanlar anlamıyorum. sen içini ferah tut. bol bol dinlen bişey olmaz inşallah Allah ım saklasın bebişlerimizi insana kalırsak yandık baksana

kızlar 3'lü test sonucumu nete vermiş hastane değerlerden anlayan varmı acaba??? çok merak ettim:26:

AFP:26,7

FE3:0,808

canımmm çok geçmiş olsun dikkat et yat dinlen madem evindesinde belki bebişde yorulmuştur annesi ikinizde dinlenin kendinize gelin

kızlar 3'lü test sonucumu nete vermiş hastane değerlerden anlayan varmı acaba??? çok merak ettim:26:

AFP:26,7

FE3:0,808

hiç bilmiyorum ki valla aynı test sonucunu bende bekliyorum ama daha çıkmadı benim ben büyük ihtimalle yarın gidicem sen ne zaman sonuç göstericeksin ?

hiç bilmiyorum ki valla aynı test sonucunu bende bekliyorum ama daha çıkmadı benim ben büyük ihtimalle yarın gidicem sen ne zaman sonuç göstericeksin ?

benim sonucumda çıkmış ama bana 3 lü yapmadı kızlar 2 liye ek olarak bi tane daha ek yapılcak dedi 3 lüye gerek duymuyorum dedi o sonuçta çıkmış ama bende hala götürmedim size 3 lümü yapıldı kızlar?

Berrak abla nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıların geçmiştir inşallah cinsiyetini öğrendin mi kız geçiyor benim aklımdan amaözelden de yazacaktım ama mesaj kutun dolu

yok kuzum benim 2 li güzel çıkınca 3 lü yapmadı. sadece AFP yi yaptı. bakalım o da iyi çıkar inşallah.
artık hepimizin tüm değerleri güzel çıksın bebiş heyecanı sarsın her yanııııı

Merhaba arkadasım bu formu takip ediyorum ama yazmıyorum bende Şubat annesi adayiyim durumunu okuyunca yazma gereği duydum cok gecmis olsun gittiğin doktor kim bilmiyorum ama riskli gebeliklerde uzman bı doktor degilse bence hemen bu alanda uzman bı doktora görün Isini sansa bırakma ben ilk bebeğimi doktor ihmalıyız kaybettim umarim ciddi bı sorun değildir Rabbim bebeğini korusun

canım afp nedir banada omurilikdemi ne bi açıklığa bakılcağını söyledi ama o an bebeğin görüntülerini görünce aklımdan uçup gitti ama 3 lü yapmıcam dedi özellikle sonra bacaklarıma geceleri kramp giriyo demiştim magnorm 365 mg.ve santafer fort film tablet verdi bunları hamileliğin sonuna kdr içeceksin dedi ama ben demir ilacını bile zorla içiyorum magnezyumu hiç içemiyorum midem bulanıyo

omurilik ve sinir sistemi ile ilgili bir test diye biliyorum canım nette de öyle yazıyor.

omurilik ve sinir sistemi ile ilgili bir test diye biliyorum canım nette de öyle yazıyor.

tamam kuzucan banada ondan yaptı demekki yarın göstercem sendmi yarın giidyosun doktora sonucu almak için ben tabi yarın 4,30 da orda olcam oyüzden ertesi gün yazarım size bilgiyi dua edelmde hepimizin güzel çıksın sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…