- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.301
tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
cnm cok gecmıs olsun dıkkat et progestan vermıstır heralde hep yat dınlen ve allaha dua et.tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
cnm cok gecmıs olsun dıkkat et progestan vermıstır heralde hep yat dınlen ve allaha dua et.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm sizi
benim de farklı farklı çıkabiliyor o bebeğin o ayki gelişine bağlı sanırım ama bi sıkıntı olsa söylerlerdi.kızlar birde bir şey soracagım hastaneye 3 sefer gittim 3de'de haftaları farklı söylediler memlekette özele gittim orda 17+3 dediler burda ankaranın büyük kadın dogum hastanesine gittim küçük gözüküyor 16+3 dedi rahatsızlandım dün gittim 18+3 dedi bebek iri dedi sizce hangisi bende bilmiyorum vallaha
lafa bak ya böyle mi söylenirmiş hastanelerin hamilelere yaklaşımı için özel kurs falan görmeleri gerekiyor sanırım. ilk bebeğini düşürmüş , zaten telaşla gitmişsin ne biçim insanlar anlamıyorum. sen içini ferah tut. bol bol dinlen bişey olmaz inşallah Allah ım saklasın bebişlerimizi insana kalırsak yandık baksanacanım progestan hiç birşey vermedi direk gönderdi eve yapabilecekleri birşey yokmuş düşük yapabilirmişim yapamıyada bilirmişim 20 haftaya kadar normalmiş
tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
kızlar 3'lü test sonucumu nete vermiş hastane değerlerden anlayan varmı acaba??? çok merak ettim:26:
AFP:26,7
FE3:0,808
hiç bilmiyorum ki vallaaynı test sonucunu bende bekliyorum ama daha çıkmadı benim ben büyük ihtimalle yarın gidicem sen ne zaman sonuç göstericeksin ?
benim sonucumda çıkmış ama bana 3 lü yapmadı kızlar 2 liye ek olarak bi tane daha ek yapılcak dedi 3 lüye gerek duymuyorum dedi o sonuçta çıkmış ama bende hala götürmedim size 3 lümü yapıldı kızlar?
Merhaba arkadasım bu formu takip ediyorum ama yazmıyorum bende Şubat annesi adayiyim durumunu okuyunca yazma gereği duydum cok gecmis olsun gittiğin doktor kim bilmiyorum ama riskli gebeliklerde uzman bı doktor degilse bence hemen bu alanda uzman bı doktora görün Isini sansa bırakma ben ilk bebeğimi doktor ihmalıyız kaybettim umarim ciddi bı sorun değildir Rabbim bebeğini korusuntünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
yok kuzum benim 2 li güzel çıkınca 3 lü yapmadı. sadece AFP yi yaptı. bakalım o da iyi çıkar inşallah.
artık hepimizin tüm değerleri güzel çıksın bebiş heyecanı sarsın her yanııııı
canım afp nedir banada omurilikdemi ne bi açıklığa bakılcağını söyledi ama o an bebeğin görüntülerini görünce aklımdan uçup gitti ama 3 lü yapmıcam dedi özellikle sonra bacaklarıma geceleri kramp giriyo demiştim magnorm 365 mg.ve santafer fort film tablet verdi bunları hamileliğin sonuna kdr içeceksin dedi ama ben demir ilacını bile zorla içiyorum magnezyumu hiç içemiyorum midem bulanıyo
omurilik ve sinir sistemi ile ilgili bir test diye biliyorum canım nette de öyle yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?