2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

amin canım dün eşim geç geldigi için geç gittim hastaneye acile vardım ankara kadın dogum zekai tahir hastanesine gittim yarin 2 hastaneye gidemeyi düşünüyorum inşallah kötü birşey demezler korkumdan bebege birşey olacak diye sırt üstü yatıyorum şuan

benimkini dün almıştım afp 17,5/0,67 hcg 8093 / 0,25 ue3 0,74/1,51 yazıyo en altta da hesaplanan trisomy 18 riski 1/9252 dir risk tespit edilmemştir nöral tüp defekt için afp mm değeri 0,67 risksiz bölgede bulunmaktadır diyo doktorda değerler çok iyi bebeğin maşallahı var demişti

canım çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın canım senden isteğim lütfen tek doktorla kalma benim 13. haftamda açılmam olmuştu hemen doktora gittim yatış yaptı progestan ve düşük önleyici iğne vurdu o gün gece yarısına kadar yattım hastanede ben istediğim için eve geldim ev yakındı alllahtan doktorum bana birer gün arayla 10 tane düşük iğnesi verdi hemde progestana devam et dedi 16. haftadan beri lekem falan yok allaha şükür ama hala progestan kullanıyorum doktor tedbir amaçlı bunu 22. haftaya kadar kullan deddi sonra yine sıkıntı olursa doğuma kadar iğnelere başlarız dedi bu iğneleri düşüğün şiddetine göre arttırıyoruz dedi kanaması daha çok olanlara günde 2 defa bile verdiğimiz oluyor demişti hala kanaman leken falan varsa çevrede başka hastanelere git canım sonra neden gitmedim diye pişman olmazsın hem

kızlarrr benim kociş dayanamadı sonuçlarımda çıkmış biz şimdi gidiyoruz dr a dua edin bize

yarın hastaneye gidecegim canım hayırlısı bakalım birde 3lü taramamda var

hiç bilmiyorum ki valla aynı test sonucunu bende bekliyorum ama daha çıkmadı benim ben büyük ihtimalle yarın gidicem sen ne zaman sonuç göstericeksin ?
ben tatildeyim artık dönüşte eylülün 20 sine yakın olur heralde sonucu göstermem
Berrak abla nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıların geçmiştir inşallah cinsiyetini öğrendin mi kız geçiyor benim aklımdan amaözelden de yazacaktım ama mesaj kutun dolu

iyiyim şükür sana baktım ama göremedim dikız gelioooo kızzzzisim düşünüorumsen ne koyacaksınmsg kutumu hep silmiştim neden doluki:26::26:

ben geldiiiimmmmm :)
ya ne kadar ilerlemiş sayfalar, önce yazayım sonra okurum,
okuldan gelince doktora gittim miniğimi gördüm teyzeleri
239 gr ve 14cm olmuş ne kadar büyümüş prensesim maşallah,
bu doktor cinsiyetini göremedi ters duruyodu bana da gösterdi,
ama asıl doktoruma 17 eylülde gitcem, ayrıntılı ultrasona 3 hafta
sonra gel, tetanoz aşısı için 2 hafta sonra yaptır dedi, daha önce
gyno ferro sanol kullanıyodum yanına bide elevit yazdı, bi de ilk defa
çikolata yemeden gittim bebişim çok hareket etmedi, çikolata yediğim
zamanlarda taklalar atıyodu bi daha çikolata yemeden gitmem

maşalllaahhh bıdığına cinsiyetini göremesende senin isteğin belli daha şimdiden alıştırmışsın sen kendini kız olacğaına prensesim diye yazmışsın :))

benn geldım, sukur 3lu tarama testı sonucum normal cıktı korkudan ole ole gıttım, bıdaha 1ay sonra gel dedı doktor enazından 1ay rahatımm yanı :)

yahu şu aramızda bebek var filmini kim tavsiye etmişti. film benim için çok güzeldi de adam benim görüş açımdan bakmıyor ki yahu.... tüm sex sahnelerinde ooo bak kadına sen yaptırmıyon, kadının dibi yaaaaaa falanlar... tüüüüüü.... izler miyim birdaha :)))))

haydi gözünaydın..darısı bundan sonraki kontrollere...

amın canım, amın o kadar streslıyım kı uzun zamandır su 4haftalık bosluk bıraz gevsememı saglıcak ınsallah, cok sık hastaneye gıtmek ve ne duycam korkusuyla cok yıprandım be mınıgımıde yıprattım ınsallah bundan sonra hıcbırımız uzucu seyler duymucazz

selam kuzularrr geldik bizzz

test sonuçlarımız şükür temiz çıktı bi sorun yokmuş

ama nolduuuuu bizim sıpa yine açmadı bacaklarını deliricem yahuuu bundan sonraki kontrolü 25 eylül de tam 5.5 aylıkken öğrencem cinsiyeti yaaa var mı böle bişiy çıldırmak üzereyizzzz

neyse Allah tan sağlıklı bebişimiz

senin de gözünaydın tatlım....

benn geldım, sukur 3lu tarama testı sonucum normal cıktı korkudan ole ole gıttım, bıdaha 1ay sonra gel dedı doktor enazından 1ay rahatımm yanı :)

Gözün aydın tatlımm
Nasıl dayanacağız bakalım ay sonuna kadar görmeden

bu arada hergün isim değişiyor bizim :))) bugün kuzey oldu... :)))))

İnsan karışıyor isim mevzusunda :) Normaldir kuzucumm

Gözün aydın esincimm
Senin kuzu çok nazlı valla:) Olsun sağlıklıya canım

Hoşgeldinn canımm :)
Maşallah kuzucuğa
Çikolata ye diye şimdiden sana oyun yapıyor desene :)

maşalllaahhh bıdığına cinsiyetini göremesende senin isteğin belli daha şimdiden alıştırmışsın sen kendini kız olacğaına prensesim diye yazmışsın :))

yok kuşum ben 2 doktora gidiyorum diğer sürekli gittiğim
doktor kız dedi ama 1 ay sonra dana net söylerim dedi
o yüzden prensesim diyorum, bu doktor göremedi ters dönmüştü.

cnm ben söyledim ama hepsini de yazmıştım
müstehcen sahneleri bol ee öyle olunca arada argo
kelimler de çıkabiliyor normal doğumdan
korkanlar izlemesin flan demiştim. demekki sen sadece
filmin ismine bakmışsın msjımı tam okumamışsın,
bu arada "başımıza gelenler" die de bi film var
romantik komedi biraz da duygusal tarzlı bi film,
izlemek isteyenlere tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…