- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.321
Merhaba arkadasım bu formu takip ediyorum ama yazmıyorum bende Şubat annesi adayiyim durumunu okuyunca yazma gereği duydum cok gecmis olsun gittiğin doktor kim bilmiyorum ama riskli gebeliklerde uzman bı doktor degilse bence hemen bu alanda uzman bı doktora görün Isini sansa bırakma ben ilk bebeğimi doktor ihmalıyız kaybettim umarim ciddi bı sorun değildir Rabbim bebeğini korusun
tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
kızlarrr benim kociş dayanamadı sonuçlarımda çıkmış biz şimdi gidiyoruz dr a dua edin bizetamam kuzucan banada ondan yaptı demekki yarın göstercem sendmi yarın giidyosun doktora sonucu almak için ben tabi yarın 4,30 da orda olcam oyüzden ertesi gün yazarım size bilgiyi dua edelmde hepimizin güzel çıksın sonuçları
canım çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın canım senden isteğim lütfen tek doktorla kalma benim 13. haftamda açılmam olmuştu hemen doktora gittim yatış yaptı progestan ve düşük önleyici iğne vurdu o gün gece yarısına kadar yattım hastanede ben istediğim için eve geldim ev yakındı alllahtan doktorum bana birer gün arayla 10 tane düşük iğnesi verdi hemde progestana devam et dedi 16. haftadan beri lekem falan yok allaha şükür ama hala progestan kullanıyorum doktor tedbir amaçlı bunu 22. haftaya kadar kullan deddi sonra yine sıkıntı olursa doğuma kadar iğnelere başlarız dedi bu iğneleri düşüğün şiddetine göre arttırıyoruz dedi kanaması daha çok olanlara günde 2 defa bile verdiğimiz oluyor demişti hala kanaman leken falan varsa çevrede başka hastanelere git canım sonra neden gitmedim diye pişman olmazsın hem
kızlarrr benim kociş dayanamadı sonuçlarımda çıkmış biz şimdi gidiyoruz dr a dua edin bize
kızlarrr benim kociş dayanamadı sonuçlarımda çıkmış biz şimdi gidiyoruz dr a dua edin bize
ben tatildeyim artık dönüşte eylülün 20 sine yakın olur heralde sonucu göstermemhiç bilmiyorum ki vallaaynı test sonucunu bende bekliyorum ama daha çıkmadı benim ben büyük ihtimalle yarın gidicem sen ne zaman sonuç göstericeksin ?
Berrak abla nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıların geçmiştir inşallahcinsiyetini öğrendin mi kız geçiyor benim aklımdan ama özelden de yazacaktım ama mesaj kutun dolu
ben geldiiiimmmmm :)
ya ne kadar ilerlemiş sayfalar, önce yazayım sonra okurum,
okuldan gelince doktora gittim miniğimi gördüm teyzeleri
239 gr ve 14cm olmuş ne kadar büyümüş prensesim maşallah,
bu doktor cinsiyetini göremedi ters duruyodu bana da gösterdi,
ama asıl doktoruma 17 eylülde gitcem, ayrıntılı ultrasona 3 hafta
sonra gel, tetanoz aşısı için 2 hafta sonra yaptır dedi, daha önce
gyno ferro sanol kullanıyodum yanına bide elevit yazdı, bi de ilk defa
çikolata yemeden gittim bebişim çok hareket etmedi, çikolata yediğim
zamanlarda taklalar atıyodu bi daha çikolata yemeden gitmem
benn geldım, sukur 3lu tarama testı sonucum normal cıktı korkudan ole ole gıttım, bıdaha 1ay sonra gel dedı doktor enazından 1ay rahatımm yanı :)
haydi gözünaydın..darısı bundan sonraki kontrollere...
senin de gözünaydın tatlım....selam kuzularrr geldik bizzz
test sonuçlarımız şükür temiz çıktı bi sorun yokmuş
ama nolduuuuu bizim sıpa yine açmadı bacaklarını deliricem yahuuu bundan sonraki kontrolü 25 eylül de tam 5.5 aylıkken öğrencem cinsiyeti yaaa var mı böle bişiy çıldırmak üzereyizzzz
neyse Allah tan sağlıklı bebişimiz
benn geldım, sukur 3lu tarama testı sonucum normal cıktı korkudan ole ole gıttım, bıdaha 1ay sonra gel dedı doktor enazından 1ay rahatımm yanı :)
bu arada hergün isim değişiyor bizim :))) bugün kuzey oldu... :)))))
selam kuzularrr geldik bizzz
test sonuçlarımız şükür temiz çıktı bi sorun yokmuş
ama nolduuuuu bizim sıpa yine açmadı bacaklarını deliricem yahuuu bundan sonraki kontrolü 25 eylül de tam 5.5 aylıkken öğrencem cinsiyeti yaaa var mı böle bişiy çıldırmak üzereyizzzz
neyse Allah tan sağlıklı bebişimiz
ben geldiiiimmmmm :)
ya ne kadar ilerlemiş sayfalar, önce yazayım sonra okurum,
okuldan gelince doktora gittim miniğimi gördüm teyzeleri
239 gr ve 14cm olmuş ne kadar büyümüş prensesim maşallah,
bu doktor cinsiyetini göremedi ters duruyodu bana da gösterdi,
ama asıl doktoruma 17 eylülde gitcem, ayrıntılı ultrasona 3 hafta
sonra gel, tetanoz aşısı için 2 hafta sonra yaptır dedi, daha önce
gyno ferro sanol kullanıyodum yanına bide elevit yazdı, bi de ilk defa
çikolata yemeden gittim bebişim çok hareket etmedi, çikolata yediğim
zamanlarda taklalar atıyodu bi daha çikolata yemeden gitmem
maşalllaahhh bıdığına cinsiyetini göremesende senin isteğin belli daha şimdiden alıştırmışsın sen kendini kız olacğaına prensesim diye yazmışsın :))
yahu şu aramızda bebek var filmini kim tavsiye etmişti. film benim için çok güzeldi de adam benim görüş açımdan bakmıyor ki yahu.... tüm sex sahnelerinde ooo bak kadına sen yaptırmıyon, kadının dibi yaaaaaa falanlar... tüüüüüü.... izler miyim birdaha :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?