- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.341
selam kuzularrr geldik bizzz
test sonuçlarımız şükür temiz çıktı bi sorun yokmuş
ama nolduuuuu bizim sıpa yine açmadı bacaklarını deliricem yahuuu bundan sonraki kontrolü 25 eylül de tam 5.5 aylıkken öğrencem cinsiyeti yaaa var mı böle bişiy çıldırmak üzereyizzzz
neyse Allah tan sağlıklı bebişimiz
sağolun canım bende saten sırt üstü yatıyorum ayagımın altına 2 minder koyuyorum herşeyin hayırlısı canım ben bundan 1,5 yıl önce yeni evlendigimizde bir düşük yapmıştım 1 haftalık sabah ögrenmiştim ogünün ögleni düşük yapmıştım ozamanda kanamam gelmişti bilgisizdim geli gelmez hastaneye gitmiştim ordada kese gözüktügünü başka bir hastaneye göndermişlerdi tıpa düşük yapıyor olabilirsin diye tahlil yapmadan gelen giden karnıma basmıştı düşük yaşamıştım kanama oldugunda en dogru hemen doktora gitmek degil sırt üstü yatmak en iyisiymiş allah korusun sizinde başınızdan böyle birşey geçerse bunu dikkate alın yinede siz bilirsiniz
yok kuşum ben 2 doktora gidiyorum diğer sürekli gittiğim
doktor kız dedi ama 1 ay sonra dana net söylerim dedi
o yüzden prensesim diyorum, bu doktor göremedi ters dönmüştü.
cnm ben söyledim ama hepsini de yazmıştım
müstehcen sahneleri bol ee öyle olunca arada argo
kelimler de çıkabiliyornormal doğumdan
korkanlar izlemesin flan demiştim. demekki sen sadece
filmin ismine bakmışsın msjımı tam okumamışsın,
bu arada "başımıza gelenler" die de bi film var
romantik komedi biraz da duygusal tarzlı bi film,
izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Yaw nasi oruyosunuz bi anlatin bakem sunu. Ben de istiyom ama kalin tigla mi yapsam sisle yapip parcalaricinsiyeti belli olsada bebişime battaniye örsemmmm :)
tünaydın kızlar dün çok rahatsızdım kasıklarımda şiddetli agrı öglene dogru az kanamam oldu bende eşim gelene kadar sırt üstü yatmıştım eşim geldikten sonra hastaneye gittim durumu anlattım doktor bana 20 haftaya kadar düşük yapabilirsin yapmıyada bilirsin dedi yaparsanda biz birşey yapamayız yatışını yapabiliriz ama hiç birşey yapmıyacaklarını sadece israhat edebilirsin dedi ultrasyona soktu bebegin kalp atışı oldugunu söyledi gösterdi bebek çok hareketli dedi demekki dedikleri dogruymuş tatlı yeyince çocuk hareketli oluyormuş rahatsızım diye yemek yiyememiştim bir kaç tatlı şeylerden gofret gibi öyle şeyler yemiştim birde ilginç olanım doktor bana nededi biliyormusunuz çocuk 18+3 günlük dedi memlekette 17+3 demişlerdi buranın poliniginde çocuk küçük gözüküyor16+3 demişlerdi acilde 18+3 dediler hangisi artık bende bilmiyorum16-17-18 mi sadece 3 gün dedikleri dogru tahliler yaptırdılar idrar kan temiz çıktı bol bol israhat etmemi 3 litreden az su içmememi söyledi birde ben bi ara tansiyonumu ölçüyordum 1 hafta hep düşük çıkıyordu sordum olabilir dedi gönderdiler hamdolsun bugün iyiyim yinede korktugumdan sırt üstü yatıyorum allah bebişlerimizi bize bagışlasın
benimkini dün almıştım afp 17,5/0,67 hcg 8093 / 0,25 ue3 0,74/1,51 yazıyo en altta da hesaplanan trisomy 18 riski 1/9252 dir risk tespit edilmemştir nöral tüp defekt için afp mm değeri 0,67 risksiz bölgede bulunmaktadır diyo doktorda değerler çok iyi bebeğin maşallahı var demişti
canımm ozaman kesin kız sen 2 doktorla garantilemeden emin olamıyosun dimi yarınada ben ve bebeğim süpris yapcez inşallah tabi esinin bebişi gibi nazlı çıkarsa benimkide bilemem tabi ama çikolatanın hiç etkisi yok dedi doktroum yanlış bilinen bi olay dedi.Ogün benimde göstermedi doktorum merdiven inip çıkmamı söyledi 6 katı indim çıktım indim çıktım gittim tekrar popoyu havaya kaldırmıştı ama göbek kordonu geçmişti bu seferde önüne ben doktorumun yalancısıyım kızlar
yahu şu aramızda bebek var filmini kim tavsiye etmişti. film benim için çok güzeldi de adam benim görüş açımdan bakmıyor ki yahu.... tüm sex sahnelerinde ooo bak kadına sen yaptırmıyon, kadının dibi yaaaaaa falanlar... tüüüüüü.... izler miyim birdaha :)))))
cnm tr 21 yani down testi yapılmadı mı sana merak ettim. bir de kızlar 3 hafta sonrası için ayrıntılı ultrasona girmem lazım. bildiğiniz tecrübeli bir perinatolog var mı? prof ya da doç olursa daha iyi olur.
kızlar benım 2'li testim iyi çıkmıştı. Dr o yuzden 3'lü yapmadı. AFP falan bakılmadı. Benzer durum yaşayan var mı?
kızlar benım 2'li testim iyi çıkmıştı. Dr o yuzden 3'lü yapmadı. AFP falan bakılmadı. Benzer durum yaşayan var mı?
cnm benim de 2li testim güzel çıkınca doktorum diğer
testlere gerek görmedi, bugün gittiğim başka bi doktora da
sordum 2li testim güzel çıkmıştı diğerleri de yapılacak mı
die o da 2 li güzelse diğerlerine gerek yok dedi benim de
içim rahat yaptırmayı düşünmüyorum. sadece ayrıntılıya gitcem
3 hafta sonra, şu anda 18. haftamdayım.
ya anlamadığım ben detaylı usg ye erken mi girmişim...25 eylül de de kalbine bakacağız dediler..of ya...bu nasıl bişi..her doktor farklı...
ya anlamadığım ben detaylı usg ye erken mi girmişim...25 eylül de de kalbine bakacağız dediler..of ya...bu nasıl bişi..her doktor farklı...
detaylı usg 19-22. haftalar arasında yapılıyor canım bütün organlarını kalbini beynini kalp odacıklarını falan kontrol ediyorlar
cnm sen öyle diyince ben baktım internetten
19-23. haftalar arasında bakılır diyo yani
senin bebişin önden gidiyosa 19. haftanın içindeyse sıkıntı
yoktur telaşlanma, ben 21. haftada gitmiş olcam tam ortasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?