2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

en azından sağlıklı olduğunu gördün sonuçlarımızda temiz daha ne istiyosun kuzumya son dkya kadar bekletcek senin minnak

Özlem geçmiş olsun progestan falan vermedi mi yani? Bol bol yat dinlen bacaklarını dik tut, hiç bir iş yapma,

Özlem şimdi okudum progestan vermediğini neden vermedi acaba acıklama falan yapmadı mı yani? Bence bir doktora daha gitmelisin, bir doktorun lafına kanıp zaman kaybetme

canımm ozaman kesin kız sen 2 doktorla garantilemeden emin olamıyosun dimi yarınada ben ve bebeğim süpris yapcez inşallah tabi esinin bebişi gibi nazlı çıkarsa benimkide bilemem tabi ama çikolatanın hiç etkisi yok dedi doktroum yanlış bilinen bi olay dedi.Ogün benimde göstermedi doktorum merdiven inip çıkmamı söyledi 6 katı indim çıktım indim çıktım gittim tekrar popoyu havaya kaldırmıştı ama göbek kordonu geçmişti bu seferde önüne ben doktorumun yalancısıyım kızlar

cinsiyeti belli olsada bebişime battaniye örsemmmm :)
Yaw nasi oruyosunuz bi anlatin bakem sunu. Ben de istiyom ama kalin tigla mi yapsam sisle yapip parcalari
Mi birlestirsem bilemiyorum.

Cok gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine. Atlatirsin insallah.

cnm tr 21 yani down testi yapılmadı mı sana merak ettim. bir de kızlar 3 hafta sonrası için ayrıntılı ultrasona girmem lazım. bildiğiniz tecrübeli bir perinatolog var mı? prof ya da doç olursa daha iyi olur.

tatlım evet iki doktor da söylesin kesinleşsin istedim
ayrıca cnm doktorun bilmiyo bence
çünkü ben resmen üstümde denedim iki defa çikolata yedim
gittim bebeğimin attığı taklaları bir görseydin doktorum bile dedi
ya bu çok hareketli die ben de dedim çikolata yedim o da bana
sen nerden öğrendin bakiyim dedi güldü, bu kez tatlı hiç bişey yemedim
resmen poposunu dönmüş hatta uyuyo galiba flan dedi doktor,
ayrıca benden önceki kadın da cinsiyet öğrenmek için gelmiş onunki
de kapatmış yatmış, doktor ona da bi dahakinde meyve suyu iç şekerli
şeyler ye gel daha hareketli olur dedi. bende işe yaradı bi daha
gitsem yine çikolata yiyip giderim

ay kuşum ben senin msjı tekrar okuyunca anladım
o lafı diyen senin kocan mıydı kız benim kocişiminde
gözlerini kapatmıştım ama pek engel olamadım

kızlar benım 2'li testim iyi çıkmıştı. Dr o yuzden 3'lü yapmadı. AFP falan bakılmadı. Benzer durum yaşayan var mı?

cnm benim de 2li testim güzel çıkınca doktorum diğer
testlere gerek görmedi, bugün gittiğim başka bi doktora da
sordum 2li testim güzel çıkmıştı diğerleri de yapılacak mı
die o da 2 li güzelse diğerlerine gerek yok dedi benim de
içim rahat yaptırmayı düşünmüyorum. sadece ayrıntılıya gitcem
3 hafta sonra, şu anda 18. haftamdayım.

kızlar benım 2'li testim iyi çıkmıştı. Dr o yuzden 3'lü yapmadı. AFP falan bakılmadı. Benzer durum yaşayan var mı?

canım benim de ikilim iyiydi..18.haftada detaylı ultrasona girdim(geçen Hafta yani)bi sorun yok %90 sağlıklı dedi...herşeyini ölçtü,biçti..amniyosentez seçimini de bize bıraktı....anlayacağın 3'lü ve de afp bende de yok...ki ben 36 yaşındayım..doktorum bu konularda çok hassas..ama bana zorunlu kılmadı...anlamadım..acaba bişeyler yanlış yada eksik mi...

arkadaşlar

3 haftadır elevit kullanıyorum
10 gündür vücudumda mercimek kadar küçük kırmızı deri döküntülü kabarcıklar çıkmaya başladı
şuan 5 6 tane kadarlar sanırım
ilacın yan etkilerinde yazıyor bu durum ve ciddi yan etkidir hastanede yatmaya yada acil müdahaleye gerek olabilir yazıyor
korktum tabi hemen drumu aradım sekreterine anlattım drun verdiği tek cevap ilacı kessin.fazladan iki kelime kurmaya üşeniyorlar

o kadarını bende akıl ettim zaten.umarım prospektüste yazılan kadar ciddi birşey değildir.
bu durumu yaşayanınız varmı bilmek istedim ayrıcada uyarmak.

ya anlamadığım ben detaylı usg ye erken mi girmişim...25 eylül de de kalbine bakacağız dediler..of ya...bu nasıl bişi..her doktor farklı...

birsy canım valla bende bilmiyorum nasıl yapacağımı kesme şeker örneği örerim belki ama şişle zor oluyor tığ ile güzel birşey görürsem ondan örerim artık :)

ya anlamadığım ben detaylı usg ye erken mi girmişim...25 eylül de de kalbine bakacağız dediler..of ya...bu nasıl bişi..her doktor farklı...

cnm sen öyle diyince ben baktım internetten
19-23. haftalar arasında bakılır diyo yani
senin bebişin önden gidiyosa 19. haftanın içindeyse sıkıntı
yoktur telaşlanma, ben 21. haftada gitmiş olcam tam ortasında.

selam kızlar. okuldan gelip yiyip içip uyuyorum 2 gündür . sonrada akşam koca geliyo filan öyle geçiyo zaman.yazın trafiğe çıkmayıpta ankaralılar bilir istanbul yolunda trafiğe çıkınca kollarım filan kasılıyor çokn yoruluyorum. son haftalara kadar kendim kullanıcam arabayı mecburen sizce bi sakıncası olur mu?

hıı bu arada biizm okulda bi arkadaş geçen sene down sendromu olur çocuğun diye doktoru korkuttu da kadın nasıl üzüldü aylarca. dün bebeğini getirdi kızz hemde mis kokulu çok ttaatlııı.....

özlemcim inşallah sadece doktorun patavatsızdır dedikleri de kötü bir senaryodur. bazı doktorlar kötü senaryo çizmeye bayılıyolar çünkü sanırım ölümü gösterip sıtmaya razı etmek sözündeki gibi.arkadaşalrında dediği gibi başka doktora git istersen.ne demek yapacak bişe yok en azından çabala yani demi.

detaylı usg 19-22. haftalar arasında yapılıyor canım bütün organlarını kalbini beynini kalp odacıklarını falan kontrol ediyorlar

ya kızlar geçen hafta gittim..18.haftaydı..hatta kağıt imzalattılar...detaylı usg ile ilgili...dediğim gibi böbreğine kadar herşeyini ölçtü...bacak boyunu daha ne bileyim..elleri ayakları içe-dışa dönük mü değil mi..kafasına,beyinciğine,kalbine de baktı..acaba doktorun cihazıyla alakalı bişey mi...1 ay sonrada kalbine detaylı bakarız dedi...hadi hayırlsı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…