2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

içini ferah tut kuzum 1 ay sonra dahada büyüyecek ya onun için demiştir bence

cnm normal bence zaten onlar ölçümlerini hafta
hesabına göre yapıyolar bir sitede de 18-23. haftalar diyor
ama 23. haftayı geçmeyin diyo yani seninki normal.

fıstıklar ben kaçtım kendime şöyle ballı bi süt
yapayım arkasından da yemek yapmaya başlayayım
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm

iyice paranoyak olduk ya...bu nasıl bişeydir...nasıl bir çaresizlik,nasıl bir bilinmezliktir..hepimiz merak içindeyiz ama elden bişey gelmiyor...beklemekten başka...hadi inşallah siznkiler de iyi çıkar..kalbim ve dualarım hep benim gibi olanlarla..yani sizlerle...

Triptofan... ben de kendim kullanıyorum kız arabayı amaaannn ne olacak kaza riski başkasının sürdüğü arabaya binince de var. mecburum ne yapayım... yalnız uzun zamandır kullanmıyordum unutmuşum ama alıştım hatta eşim istanbuldan iş toplantısından gelecek birazdan onu alıcam...

canım allah izin verirse yarın gideceyim bakalım bugün agrım tek bisefer oldu inşallah birşey olmaz

2013 ocak annelerı hedıyelesıyor tablo yapmslar bırı organıze edıyor kurban bayramına kım kıme cıkarsa onun bebısıne hedıye yollayacak fıkır guzel geldi:)

Özlem şimdi okudum progestan vermediğini neden vermedi acaba acıklama falan yapmadı mı yani? Bence bir doktora daha gitmelisin, bir doktorun lafına kanıp zaman kaybetme

progestan vermedi müdahale etmiyorlarmış direk 20 haftaya kadar düşük yapabilirsinde yapmıya bilirsin dedi hastaneye yatışını yaparız ama müdahale etmeyiz sadece israhat edersin dedi.bende bugün yengemle görüştüm onunda böyle şeyler geçmişti başından 3 ay yatmak zorunda kalmıştı bitkisel çay içtinmi herhangi bir ot yedinmi farklı diye sordu bende içmedigimi ama salatanın içine su teresi maydonoz koydugumu söyledim kesinlikle bitkisel çay su teresi maydonoz yememem gerektigini söyledi kaysi suyu içmemi söyledi zararlı oldugunu söyledi kasıkta agrı yapar dedi

canım geçmiş olsun...maydonozu ilk 3 ay yememeli die ben duymuştum hatta İbrahim Saraçoğlundan adam üstüne basa basa demişti nane-adaçayı-maydanoz kesinlikle yenmeyecek die...şimdi yengende şimdi yeme diyor ilk defa duyuyorum bu zamanda demek sakıncalı oluyor kimisinesende dikkat et bari atlatırsın inş. sağlıklı bir şekilde şu içinde olduğun durumunu

inşallah canım herşeyde vardır bir hayır hayırlısı gebelikte elektirik sübürgeside iyi olmazmış sarstıgı için ben şuan 4.5 aydır kullanmıyorum el sübürgesini kullanıyorum eşim allah razı olsun elektirik sübürgesini evde oldugunda kullanır bana yardımcı olur eşim biyana dünya biyana gözü gibi bakar allahım bebişimizi bize bagışlasın

cnm tr 21 yani down testi yapılmadı mı sana merak ettim. bir de kızlar 3 hafta sonrası için ayrıntılı ultrasona girmem lazım. bildiğiniz tecrübeli bir perinatolog var mı? prof ya da doç olursa daha iyi olur.
yok cnm yapılmadı

sorma gitsin bacım herşeye kıl kapıyoruz neyseki burda ve diğer grupta takıldıkça normal diyorum

2013 ocak annelerı hedıyelesıyor tablo yapmslar bırı organıze edıyor kurban bayramına kım kıme cıkarsa onun bebısıne hedıye yollayacak fıkır guzel geldi:)

bence de güzel fikir uygulayabiliriz :) fikir çalmak suç değil nasılsa
anammm ben bunu hiç duymadım dünyanım maydanozunu rokasını yedim

Bugün kayınvalidem geldi yedik içtik,, Allah kısmet ederse bebişime kuvuşursam babannesi herşeyini yapacak :))) dolabını, beşiğini, perdesini biz yaparız dedi halısını da şimdiden almış zaten ohh ne sevindim ne sevindim bana sadece odayı süslemek kalır, o da işin an zevkli tarafı zaten :))

hadi yine iyisin benim de bi sponsor bulmam lazım

Birkaç hafta sonra başlarlar dökülmeye benimkiler daha yeni açıldı :))) daha sonra sende duruma göre teklifleri değerlendirirsin :

şu cinsiyet belli olsun da intten bulup iş bölümü yapcam siz puseti siz beşiği alın diye...öyle bedavadan torun sahibi olmak yok

maydonozu kaynatıp suyunu ocmek dusuk yaptırır kızlar taze maydanoz bısey yapmaz
ama senın kı de artık tam sopalık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…