- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.361
ya kızlar geçen hafta gittim..18.haftaydı..hatta kağıt imzalattılar...detaylı usg ile ilgili...dediğim gibi böbreğine kadar herşeyini ölçtü...bacak boyunu daha ne bileyim..elleri ayakları içe-dışa dönük mü değil mi..kafasına,beyinciğine,kalbine de baktı..acaba doktorun cihazıyla alakalı bişey mi...1 ay sonrada kalbine detaylı bakarız dedi...hadi hayırlsı...
ya kızlar geçen hafta gittim..18.haftaydı..hatta kağıt imzalattılar...detaylı usg ile ilgili...dediğim gibi böbreğine kadar herşeyini ölçtü...bacak boyunu daha ne bileyim..elleri ayakları içe-dışa dönük mü değil mi..kafasına,beyinciğine,kalbine de baktı..acaba doktorun cihazıyla alakalı bişey mi...1 ay sonrada kalbine detaylı bakarız dedi...hadi hayırlsı...
fıstıklar ben kaçtım kendime şöyle ballı bi süt
yapayım arkasından da yemek yapmaya başlayayım
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm
şifa olsun kuzuya bende şimdi içtim sütümüüüüüü kolay gelsin sana bizde öptük sizi
selam kızlar. okuldan gelip yiyip içip uyuyorum 2 gündür . sonrada akşam koca geliyo filan öyle geçiyo zaman.yazın trafiğe çıkmayıpta ankaralılar bilir istanbul yolunda trafiğe çıkınca kollarım filan kasılıyor çokn yoruluyorum. son haftalara kadar kendim kullanıcam arabayı mecburen sizce bi sakıncası olur mu?
hıı bu arada biizm okulda bi arkadaş geçen sene down sendromu olur çocuğun diye doktoru korkuttu da kadın nasıl üzüldü aylarca. dün bebeğini getirdi kızz hemde mis kokulu çok ttaatlııı.....
özlemcim inşallah sadece doktorun patavatsızdır dedikleri de kötü bir senaryodur. bazı doktorlar kötü senaryo çizmeye bayılıyolar çünkü sanırım ölümü gösterip sıtmaya razı etmek sözündeki gibi.arkadaşalrında dediği gibi başka doktora git istersen.ne demek yapacak bişe yok en azından çabala yani demi.
Özlem şimdi okudum progestan vermediğini neden vermedi acaba acıklama falan yapmadı mı yani? Bence bir doktora daha gitmelisin, bir doktorun lafına kanıp zaman kaybetme
progestan vermedi müdahale etmiyorlarmış direk 20 haftaya kadar düşük yapabilirsinde yapmıya bilirsin dedi hastaneye yatışını yaparız ama müdahale etmeyiz sadece israhat edersin dedi.bende bugün yengemle görüştüm onunda böyle şeyler geçmişti başından 3 ay yatmak zorunda kalmıştı bitkisel çay içtinmi herhangi bir ot yedinmi farklı diye sordu bende içmedigimi ama salatanın içine su teresi maydonoz koydugumu söyledim kesinlikle bitkisel çay su teresi maydonoz yememem gerektigini söyledi kaysi suyu içmemi söyledi zararlı oldugunu söyledi kasıkta agrı yapar dedi
canım geçmiş olsun...maydonozu ilk 3 ay yememeli die ben duymuştum hatta İbrahim Saraçoğlundan adam üstüne basa basa demişti nane-adaçayı-maydanoz kesinlikle yenmeyecek die...şimdi yengende şimdi yeme diyor ilk defa duyuyorum bu zamanda demek sakıncalı oluyor kimisinesende dikkat et bari atlatırsın inş. sağlıklı bir şekilde şu içinde olduğun durumunu
yok cnm yapılmadıcnm tr 21 yani down testi yapılmadı mı sana merak ettim. bir de kızlar 3 hafta sonrası için ayrıntılı ultrasona girmem lazım. bildiğiniz tecrübeli bir perinatolog var mı? prof ya da doç olursa daha iyi olur.
sorma gitsin bacım herşeye kıl kapıyoruz neyseki burda ve diğer grupta takıldıkça normal diyorumiyice paranoyak olduk ya...bu nasıl bişeydir...nasıl bir çaresizlik,nasıl bir bilinmezliktir..hepimiz merak içindeyiz ama elden bişey gelmiyor...beklemekten başka...hadi inşallah siznkiler de iyi çıkar..kalbim ve dualarım hep benim gibi olanlarla..yani sizlerle...
2013 ocak annelerı hedıyelesıyor tablo yapmslar bırı organıze edıyor kurban bayramına kım kıme cıkarsa onun bebısıne hedıye yollayacak fıkır guzel geldi:)
anammm ben bunu hiç duymadım dünyanım maydanozunu rokasını yedimcanım geçmiş olsun...maydonozu ilk 3 ay yememeli die ben duymuştum hatta İbrahim Saraçoğlundan adam üstüne basa basa demişti nane-adaçayı-maydanoz kesinlikle yenmeyecek die...şimdi yengende şimdi yeme diyor ilk defa duyuyorum bu zamanda demek sakıncalı oluyor kimisinesende dikkat et bari atlatırsın inş. sağlıklı bir şekilde şu içinde olduğun durumunu
Bugün kayınvalidem geldi yedik içtik,, Allah kısmet ederse bebişime kuvuşursam babannesi herşeyini yapacak :))) dolabını, beşiğini, perdesini biz yaparız dedi halısını da şimdiden almış zaten ohh ne sevindim ne sevindimbana sadece odayı süslemek kalır, o da işin an zevkli tarafı zaten :))
hadi yine iyisin benim de bi sponsor bulmam lazım
Birkaç hafta sonra başlarlar dökülmeyebenimkiler daha yeni açıldı :))) daha sonra sende duruma göre teklifleri değerlendirirsin :
İstanbulda msn cnm?
maydonozu kaynatıp suyunu ocmek dusuk yaptırır kızlar taze maydanoz bısey yapmazyok cnm yapılmadı
sorma gitsin bacım herşeye kıl kapıyoruz neyseki burda ve diğer grupta takıldıkça normal diyorum
bence de güzel fikir uygulayabiliriz :) fikir çalmak suç değil nasılsa
anammm ben bunu hiç duymadım dünyanım maydanozunu rokasını yedim
ama senın kı de artık tam sopalık:)selam kuzularrr geldik bizzz
test sonuçlarımız şükür temiz çıktı bi sorun yokmuş
ama nolduuuuu bizim sıpa yine açmadı bacaklarını deliricem yahuuu bundan sonraki kontrolü 25 eylül de tam 5.5 aylıkken öğrencem cinsiyeti yaaa var mı böle bişiy çıldırmak üzereyizzzz
neyse Allah tan sağlıklı bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?