2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
chıcconun kendı magazasında begendım 350 tl nakıt dedı

bende baktım iyi güzel hoşta bizim komşu almıştı kullanamadı iade ettiler titreşimli olanınıçünki bebeğin midesini bulandırmış hep kusmuş çocuk ona göre göz önünde bulundurun derim

bu arada ben geldimmm

aa hıc aklımagelmedı dusuneyım ama neden ıade ettıklerını anlamadım tıtresımı kullanmasalardı onlarda:44:

kızlar benden cok azda olsa iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geliyo sizdede var mı bu sorun

su değil de akıntım oluyor benim doktoruma sordum hamilelikte akıntıların fazlalaşması normal koku ya da renk değişikliği yoksa sorun olmaz demişti...bilmiyorum seninki de böyle mi ama??

su değil de akıntım oluyor benim doktoruma sordum hamilelikte akıntıların fazlalaşması normal koku ya da renk değişikliği yoksa sorun olmaz demişti...bilmiyorum seninki de böyle mi ama??

bazen beyaz akıntı şeklide oluyo bazen sadece su geliyo perşembe günü randevum var artık gidince sorucam

bazen beyaz akıntı şeklide oluyo bazen sadece su geliyo perşembe günü randevum var artık gidince sorucam

bende hep beyaz yumurta akı gibi oluyor..neyse sen sor hatta sorunca bize de haber ver canım bazen doktorların söylediği birbirini tutmuyor belki değişik bişey söyler...

heyyyyyy milupaya mail atmıştım cvp gelmiş

"Sizin paketiniz yeni çıkacak gönderimlerimiz arasında.

1 aya kadar adresinize ulaşacaktır."

demişler çok sevindirik oldum

ne zaman kayıt olmuştun canım?

temmuzada kayıt olmuştum cnm
geçenlerde buraya yazmışlardı kızlar onlara gelmiş bende
kıskandım mail attım benim paketim ne zaman gelecek die
bana cvp vermişler neyse artık bekleyebilirim haberi aldım

temmuzada kayıt olmuştum cnm
geçenlerde buraya yazmışlardı kızlar onlara gelmiş bende
kıskandım mail attım benim paketim ne zaman gelecek die
bana cvp vermişler neyse artık bekleyebilirim haberi aldım

ben de geçen gün herkes paketim gelmiş falan diye yazınca üye olmuştum da ondan sordum...temmuzdaki eylülde geliyorsa benimki aralık gibi gelir o zaman neyse bebişim doğmadan gelsin de

ben de geçen gün herkes paketim gelmiş falan diye yazınca üye olmuştum da ondan sordum...temmuzdaki eylülde geliyorsa benimki aralık gibi gelir o zaman neyse bebişim doğmadan gelsin de

cnm daha çok kitapçıkla dvd biran önce gelsin die
bekliyorum yoksa kitap alcam acaba yine de alsammı
kararsız kaldım yoksa o kitapçıkla dvd yeterli mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…