- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.401
cnm sen hangi kitabı almayı düşünüyosun, ben
d&r da öyle gezinirken bu kitaba bakmıştım
resimli flan die hoşuma gitti sen ne alacaksın
Eki Görüntüle 503373
kızlar ne zaman görürseniz bana bir cevap yazıverin....yardııımmmm...
ya bugün bana mı öyle geldi bilmiyorum eskisi gibi ağır değil sanki göğüslerim elimle tutup tarttığımda ağırdı. sanki küçüldü hafifleişti mi ne bana mı öyle geliyorr... offff iyice paranoyak oldum.. daha önce gebelik yaşayanların falan var mı böyle tecrübesi bu memeler sürekli büyür mü yoksa bir yerde durur mu küçülmesi anormal mi... offffffffffffffffffffffff.... ya 15 gün oldu göreli bebeğimi gitsemm i bir devlet hastanesine baktırsam mı iyi mi diye.... kafam allak bullakk... yardım ediin..............................
günaydııınnnnn
ohhh maşallah de kızzz nazar değmesin:)günaydın güzeller. herkese güzel bir gün diliyorum. çok şükür artık bulantılarımdan kurtuldum. düşük tehlikesi için progestan kullanıyorum salı günü kontrolüm var onu da sağlıklı bir şekilde atlatırsam değmeyin keyfime. hamileliğimin balaylarına başlıyorum artık. herkese mutluluklar
günaydınlarrr tüm bebişler ve güzel annelerine
kızlar ben bu kitabın 2012 basımını aldım ve çok memnunun bi arkadaşım tavsiye etmişti oğlu 3 yaşına gelene kadar kullandılar. ben de aldığım akşam hamilelik bölümünü bitirdim. ben de kitaptakiyle birlikte doğurdum o kadar gerçekçi ve güzel anlatıyor yanitavsiye ederim. ama 2012 basımını alın
Eki Görüntüle 503373
günaydın fıstıklar ve melekleriii
şimdi drdan çıktım cinsiyet kesinleşti: 'erkek'
3lü yaptıralım dedi bende tmm dedim 2li yaptırmamıştm değerlerimi bi görim inş güzel cıkar
öptüm kuzularr
Eki Görüntüle 503546
baakkk ne yaptım :)
Eki Görüntüle 503546
Eki Görüntüle 503546
günaydınlar
konuşsanıza dedin konuşuyorum bak
dün iyi değildim ben sol tarafımda bi yer ağrıdı durdu
annem oraya kafasını koymuştır yerleşiyodur dedi :) biz de eşimle tekme denemeleri yapıyodur ondan acıyodur dedik :) tabi olan bana oldu ama yattım dinlendim geçti çok şükür
ben taaaa ay sonu gidip görücem kızımı nasıl geçecek 1 ay bilmem
ayyy bak çenem açılmışken bişey sorayım bizim çocuk odamız ufak başka da bi oda yok alternatif olarak mecbur orası olcak evimiz de ufak zaten (kendi evimiz) başka bir eve geçermiyiz ilerki zamanda kısmet inşallah olur :) şimdi ben büyüyen beşik istiyorum bi daha bi daha oda almayalım diye peki yanına dolap mı alsam yoksa sadece şifonyer mi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?