- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.421
yok cnm tahta kullandım mukavva çok ince kalıyooyy süper olmuş canım ya eline sağlık valla
Bişey sorucam o yuvarlak için ne kullandın ? Mukavva falan mı ?
ayyyyy canım benim ne güzel olmuşşşş ellerine sağlık becerikli hatun
sağolun kuzularrmarifetli hanımların hali bir başka valla ellerine sağlık
günaydınlar
konuşsanıza dedin konuşuyorum bak
dün iyi değildim ben sol tarafımda bi yer ağrıdı durdu
annem oraya kafasını koymuştır yerleşiyodur dedi :) biz de eşimle tekme denemeleri yapıyodur ondan acıyodur dedik :) tabi olan bana oldu ama yattım dinlendim geçti çok şükür
ben taaaa ay sonu gidip görücem kızımı nasıl geçecek 1 ay bilmem
ayyy bak çenem açılmışken bişey sorayım bizim çocuk odamız ufak başka da bi oda yok alternatif olarak mecbur orası olcak evimiz de ufak zaten (kendi evimiz) başka bir eve geçermiyiz ilerki zamanda kısmet inşallah olur :) şimdi ben büyüyen beşik istiyorum bi daha bi daha oda almayalım diye peki yanına dolap mı alsam yoksa sadece şifonyer mi ne dersiniz
ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz
fiyatar hakkında bilginiz var mı?
peki randevu baya önceden alınıyor orda dimi canımbence dolap da al kendi evinse ileride nasıl olsa alıcaksın çok büyük almazsın sadece
ben egepol e gideceğim 50 tl canım
yok cnm tahta kullandım mukavva çok ince kalıyo
sağolun kuzularr
günaydın fıstıklar ve melekleriii
şimdi drdan çıktım cinsiyet kesinleşti: 'erkek'
3lü yaptıralım dedi bende tmm dedim 2li yaptırmamıştm değerlerimi bi görim inş güzel cıkar
öptüm kuzularr
ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz
fiyatar hakkında bilginiz var mı?
ellerine sağlık...yapabilene bravo..benim hiç elbecerim yoktur...fikir çok da beceri yok ...Eki Görüntüle 503546
baakkk ne yaptım :)
bence dolap da al kendi evinse ileride nasıl olsa alıcaksın çok büyük almazsın sadece
peki randevu baya önceden alınıyor orda dimi canım
benım doktorum bir yere yönlenridri ama 230 tl veremem o kadar
veririm ama sıkıntı o kadar para yanı
peki doktor seçebiliyormuyuz
günaydınlar
konuşsanıza dedin konuşuyorum bak
dün iyi değildim ben sol tarafımda bi yer ağrıdı durdu
annem oraya kafasını koymuştır yerleşiyodur dedi :) biz de eşimle tekme denemeleri yapıyodur ondan acıyodur dedik :) tabi olan bana oldu ama yattım dinlendim geçti çok şükür
ben taaaa ay sonu gidip görücem kızımı nasıl geçecek 1 ay bilmem
ayyy bak çenem açılmışken bişey sorayım bizim çocuk odamız ufak başka da bi oda yok alternatif olarak mecbur orası olcak evimiz de ufak zaten (kendi evimiz) başka bir eve geçermiyiz ilerki zamanda kısmet inşallah olur :) şimdi ben büyüyen beşik istiyorum bi daha bi daha oda almayalım diye peki yanına dolap mı alsam yoksa sadece şifonyer mi ne dersiniz
tabi seçebilirsin ama bugün meltemden öğrendim. cumartesi günü gidip ben ayrıntılı yapmak istiyorum diyorsan 90 tl ye yapıyorlarmış.
normalde de randevulu gitsen zaten 50 usg + 37 muayene vericeksin yine aynı hesap olacak. hastanenin numarası 262 22 22 istersen bir bilgi al canım emin olmaz için
randevu için gökalp e bir iki aydan önce yer bulamazsın , dilek in de bir ayı dolu ama nezahat hanım da çok iyi diye duydum ben. onun yoğunluğu nasıl bilmiyorum canım. umarım yardımcı olabilmişimdir.
konuş anam konuş susmayın şimdi 18. haftada bebek doğum pozisyonu alıyormuş o yüzden ağrıların olması çok normal kafası aşağıya dönük oluyor hamilelik takviminde olduğu gibi :) ay hiç sorma ben geçen ayın 4 ünde gittim şimdi bu cumartesi gideceğim allahım zaman hiç geçmedi gibi dolabınıda al canım kıyafetlerini nereye koyacaksın bebenin
bence dolap da al kendi evinse ileride nasıl olsa alıcaksın çok büyük almazsın sadece
iş yerinden aldım kuzum hammaddenin içinden çıkıyo ayraç gibi tahta kullanıyolar :)e peki tahtayı nasıl o kadar muntazam kesebildin ? Amma meraklıyım di mi
Ben de kendim yapıcam ya öğreniyom böyle böyle işte
ellerine sağlık...yapabilene bravo..benim hiç elbecerim yoktur...fikir çok da beceri yok ...
hımm yerleşiyo demekki kuzucuk :)
ben de görmek için can atıyorum sen bi gör bakalım hayırlı haberlerini al annesi :)
dolap alayım ozman ben kıyafetlerini şifonyere yerleştirirm diye düşündüm ama olmaz sanırım neyse sıkış sıkış olmaz inşallah odamız :)
yaa aslında düşününce el kadar bebi tabi şifonyere de sığarsın ama ilkokula başlayana kadar :) sonrasında yine lazım olacak. kızlar güzel fikir vermiş nasıl olsa kendi eviniz beşini koyacağın duvar müsaitse yanlarına ve üstüne gelecek şekilde bile dolap yaptırabilirsin bak sana fikir olsun
Eki Görüntüle 503574
Eki Görüntüle 503575
kızzz ne güzel olmuş:)Eki Görüntüle 503576
geçen çektiğim uyduruk fotomu da ekleyeyim dedim
kilolu olunca insan böyle birden şişiveriyo
beyazı beyazdimmm gayet başarılıyaa aslında düşününce el kadar bebi tabi şifonyere de sığarsın ama ilkokula başlayana kadar :) sonrasında yine lazım olacak. kızlar güzel fikir vermiş nasıl olsa kendi eviniz beşini koyacağın duvar müsaitse yanlarına ve üstüne gelecek şekilde bile dolap yaptırabilirsin bak sana fikir olsun
Eki Görüntüle 503574
Eki Görüntüle 503575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?