2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maş. kuzummmm kocaman olmuş bebişin kız yesin onu teyzesi sorması ayıp kaç kilosun bacımmm bende kiloluyum ama benim göbiş çıkmadı kız

sağol teyzesi :)
ben 80 kiloydum burda
yavaş yavaş da kilo almaya başladım bakalım bi dahaki kontrolde kaç olucam

kızlar aramızda bebek varın sonunda barıstılarmı ayrıldılarmı muallakta kaldım ben:))) bır tane daha fılm soylemıstınız hangısıydı o?

anam kilo alıcaz başka yolu yok dikkat edersek çok almayız diye düşünüyorum

ben de öyle düşünüyorum ama sadece düşünüyorum çünkü ben de irade denen şey yok bilmiyorum
bu aralar da maşallah boğazım açılmış durumda
bi blogger var hamile o 30 küsür haftasında ve kilo almıyo ama diyet yapıyo bi sağlık problemi yüzünden
ben de böyle devam edersem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum planlı programlı yemem şart

ayyy sağol şekerim uğraştırdım seni bunlar pek güzel ölçüp biçip öyle almam lazım

evet canım ölç biç kendi evin nasıl olsa hatta bence hazır alma güvenilir bi marangoza yaptır.bizim de kendi evimiz benim kayınpederim marangoz biz şu an model bakma aşamasındayız cinsiyetimiz belli olunca dedeye teslim edicez artık fikir açısından belis in kataloğuna da bakabilirsin. güzel modeller var. biz bi kaç modeli karıştırıp bi model oluşturmayı düşünüyoruz bakalım kısmet

sela kızlar nasılsınız ya kızlar hamileliğin ilk aylarında kilo kaybetip yeni yeni almaya başlayanınız var mı yoksa sadece bende mi var ben gebeliğimi öğrendiğimde 56 kiloydum 17 haftalıkken tartıldım 51e düşmüşüm şimdide 52 kiloyum ya çok kötü demi sabahları pek bişey yiyemiyorum ne yapmam lazım kızlar sizce bebeğimin kilosu hep iyi çıkıyor ama benimde almam lazım demi

ohhh maşallah paşayaa :) inşallah güzel çıkar sonuçlar

ah canımmm..gözünaydın...hayırlı olsun oğluşun..sonuçlar için bol şans..iyi haberlerini bekliyoruz...

tşkler canlarımm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşş ananemiz dedemiz ve babanemiz teyzeler halalar dayılar pek bi hevesli artık alışverişe başlasınlar söyledim cinsiyeti

Eki Görüntüle 503576

geçen çektiğim uyduruk fotomu da ekleyeyim dedim
kilolu olunca insan böyle birden şişiveriyo

maşallah maşallahh bende baya bi şiştim ya ama bebek değil hep göbişş

bende 59 ile gebe kaldım 57 ye düştüm şu an 62 olmuşum en rahat kilo alınacak dönem valla sefamız olsun abartmadan tabi
benim bide midenin olduğu üst karın bölgesinde koca bi katım var ne cok şişiyorum ben yaa

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bende varım bende 1 kilo almışım kuzum yeni hemde hamile olduğumdan bu yana zayfladım daha dün tartıldım hemencik 1 kilo almışım bile

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bende varım bende 1 kilo almışım kuzum yeni hemde hamile olduğumdan bu yana zayfladım daha dün tartıldım hemencik 1 kilo almışım bile

yanlız değilim yani inşallah bizde kısa zamanda kilo alırız bebişlerimizde sağlıklı bişekilde gelir inşallah

Son düzenleme:
kızlarrrr oğluşumuz geliyomuş oy kurban olur annesi ona pipisini gösterdi hemen:)) hastaneden geliyorum şimdi 3 gündür olan ağrım içinde idrar tahlili verdim yarın çıkacak ama korkularım gitti çok şükür

Eki Görüntüle 503576

geçen çektiğim uyduruk fotomu da ekleyeyim dedim
kilolu olunca insan böyle birden şişiveriyo

cnm ne kadar güzel tam hamile gibi görünüyosun
ben dar giyince göbişim çıkıyo ama daha ben buradayım demiyo :)
bu arada resmini göbiş topiğimize de ekleeeee...

kızlar aramızda bebek varın sonunda barıstılarmı ayrıldılarmı muallakta kaldım ben:))) bır tane daha fılm soylemıstınız hangısıydı o?

cnm ikisi de özlüyo birleşiyo, peki nasıl buldun
filmi kocanla mı izledin tek mi
"başımıza gelenler" die de bi film var ama
bu biraz daha farklı yani romantik komedi dram karışık
bebiş var ama başroldekilerin bebişi değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…