- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.441
Eki Görüntüle 503576
geçen çektiğim uyduruk fotomu da ekleyeyim dedim
kilolu olunca insan böyle birden şişiveriyo
maş. kuzummmm kocaman olmuş bebişin kız yesin onu teyzesi sorması ayıp kaç kilosun bacımmm bende kiloluyum ama benim göbiş çıkmadı kız
sağol teyzesi :)
ben 80 kiloydum burda
yavaş yavaş da kilo almaya başladım bakalım bi dahaki kontrolde kaç olucam
anam kilo alıcaz başka yolu yok dikkat edersek çok almayız diye düşünüyorum
ayyy sağol şekerim uğraştırdım seni bunlar pek güzel ölçüp biçip öyle almam lazım
ohhh maşallah paşayaa :) inşallah güzel çıkar sonuçlar
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl ayyyy morcivert canım hadi hayırlı olsun paşamız sağlıkla sıhatle olsun inş. ayyy bugünü saymazsam 2 gün var bebişimi görmeye Allahım çabucak cumartesi gelsinde miniğimi göreyim ve cinsiyeti kesinleşsinnnn
ah canımmm..gözünaydın...hayırlı olsun oğluşun..sonuçlar için bol şans..iyi haberlerini bekliyoruz...
Eki Görüntüle 503576
sela kızlar nasılsınız ya kızlar hamileliğin ilk aylarında kilo kaybetip yeni yeni almaya başlayanınız var mı yoksa sadece bende mi var ben gebeliğimi öğrendiğimde 56 kiloydum 17 haftalıkken tartıldım 51e düşmüşüm şimdide 52 kiloyum ya çok kötü demi sabahları pek bişey yiyemiyorum ne yapmam lazım kızlar sizce bebeğimin kilosu hep iyi çıkıyor ama benimde almam lazım demi
sela kızlar nasılsınız ya kızlar hamileliğin ilk aylarında kilo kaybetip yeni yeni almaya başlayanınız var mı yoksa sadece bende mi var ben gebeliğimi öğrendiğimde 56 kiloydum 17 haftalıkken tartıldım 51e düşmüşüm şimdide 52 kiloyum ya çok kötü demi sabahları pek bişey yiyemiyorum ne yapmam lazım kızlar sizce bebeğimin kilosu hep iyi çıkıyor ama benimde almam lazım demi
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bende varım bende 1 kilo almışım kuzum yeni hemde hamile olduğumdan bu yana zayfladım daha dün tartıldım hemencik 1 kilo almışım bile
yanlız değilim yani inşallah bizde kısa zamanda kilo alırız bebişlerimizde sağlıklı bişekilde gelir inşallah
maş. kuzummmm kocaman olmuş bebişin kız yesin onu teyzesi sorması ayıp kaç kilosun bacımmm bende kiloluyum ama benim göbiş çıkmadı kız
Eki Görüntüle 503576
Ay kızlar kaç kilosunuz soması ayıp ben 98 le kaldım hamiş ama Göbek falan yok walla..!!!
Söylemesem kimse anlamıyoooo....
65 kiloyum ben canım
Eki Görüntüle 503576
kızlar aramızda bebek varın sonunda barıstılarmı ayrıldılarmı muallakta kaldım ben:))) bır tane daha fılm soylemıstınız hangısıydı o?
Ay acep çocuğu yuttum mu ben hiç belli değil valla imrendim size...
Oğlan sivri göbüş oluyo belkim 6 ayda veya sonrasında belli olur hahaha...
:)))) ayy deli yaaa güldürdün beni sen kaç kilosunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?