- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.461
burdayımmmmmmmmmmesinuuuuu nerdesin cann?
98 idim şinci 101 kg oldum ya isyanlardayım...hahahah
burdayımmmmmmmmmm
çalışıyorum ben canım o yüzden arada bakıp cevap yazıp kaçıyorum
he tamam gülo bende çalışıp arada yazanlardanım ama içim taşıyo napemm paşam gelcekmiş ya sevindirik oldum
he tamam gülo bende çalışıp arada yazanlardanım ama içim taşıyo napemm paşam gelcekmiş ya sevindirik oldum
aman Rabbim nazarlardan korusun
ben hala öğrenemediğime kudurma modundayım daha neyse sağlıklı olsun da diyoruz eşimle elimizden başka bişiy gelmiyo
yaaa valla ben de acayip heyecanlıyım şubat biran önce gelsinnnnn
ben hala öğrenemediğime kudurma modundayım daha neyse sağlıklı olsun da diyoruz eşimle elimizden başka bişiy gelmiyo
canım benim hayırlı olsun inş. sağlıklı sıhatli olsun oğluşunnnnn çok sevindim canım
canım benim hayırlı olsun inş. sağlıklı sıhatli olsun oğluşunnnnn çok sevindim canım
seninki kız olacak bacım ben öyle hissediyorum sağlıklı olsunda
89 kilo ile hamile kaldım 84 kiloya kadar düştüm şimdi 85 kilo olmuşum bende pckan
maşalllahhh nörüyon anam bacım sen :)))))
amin canım inşallah hepimizinki sağlıklı olsun
valla herkes kız diyo da ben ne hikmetse hala erkek gibi hissediyorum :) 3 kez rüyamda erkek görmüştüm ondan sanırım. ama bak kız olursa bu patikleri örücem :) yani galiba ben de kıza hevesleniyorum adını da zeynep koyarım. offffffff offfff hayırlısı heyecan bastı beni
Eki Görüntüle 503667
Yuvarlanıyoz desem oda değel anam göbek yok ama kilo var...Ne yapam..!..tombiişizz biz bebişimle
O yesin benden ben verem kilocukları yaww omaz mı ?
Yuvarlanıyoz desem oda değel anam göbek yok ama kilo var...Ne yapam..!..tombiişizz biz bebişimle
O yesin benden ben verem kilocukları yaww omaz mı ?
kızlar yaaa... memelerim küçüldü gibi geliyor bana demiştim ama neyse bilginiz yok herhalde... iyice paranoyak oldum yaaa...
olmazmı kız ver hepsini ona o büyüsün o beslensin bizim ihtiyacımız yok kilocuklara aman sğalıklı olalımda napalım çııtı pıtı olamıyoruz işte ne edek
kızlar benden cok azda olsa iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geliyo sizdede var mı bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?