2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
he tamam gülo bende çalışıp arada yazanlardanım ama içim taşıyo napemm paşam gelcekmiş ya sevindirik oldum

aman Rabbim nazarlardan korusun
ben hala öğrenemediğime kudurma modundayım daha neyse sağlıklı olsun da diyoruz eşimle elimizden başka bişiy gelmiyo

yaaa valla ben de acayip heyecanlıyım şubat biran önce gelsinnnnn

canımmmm demiştim ya kapattı bacaklarını 10 gün önce bugün bi baktık şak diye açmış dr.zorlamadan gösterdi ayy bi erkek dedi bi kıza benzetti ben artık buna bile inanamadım dönme şansı varmı diyorum hala ya dr.gülüyo bana yok kesin gördük artık pipisini diyo :)))hayırlısı kuzum en yakın zamanda açar seninkide dicem ama gerçi hertürlü 1 ay sonraya attı dimi dr.randevuyu?

canım benim hayırlı olsun inş. sağlıklı sıhatli olsun oğluşunnnnn çok sevindim canım

tşkler canım çok sağol hepimizin minikleri sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

canımmmm demiştim ya kapattı bacaklarını 10 gün önce bugün bi baktık şak diye açmış dr.zorlamadan gösterdi ayy bi erkek dedi bi kıza benzetti ben artık buna bile inanamadım dönme şansı varmı diyorum hala ya dr.gülüyo bana yok kesin gördük artık pipisini diyo :)))hayırlısı kuzum en yakın zamanda açar seninkide dicem ama gerçi hertürlü 1 ay sonraya attı dimi dr.randevuyu?

canım benim hayırlı olsun inş. sağlıklı sıhatli olsun oğluşunnnnn çok sevindim canım

tşkler canım çok sağol hepimizin minikleri sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

seninki kız olacak bacım ben öyle hissediyorum sağlıklı olsunda

amin canım inşallah hepimizinki sağlıklı olsun

valla herkes kız diyo da ben ne hikmetse hala erkek gibi hissediyorum :) 3 kez rüyamda erkek görmüştüm ondan sanırım. ama bak kız olursa bu patikleri örücem :) yani galiba ben de kıza hevesleniyorum adını da zeynep koyarım. offffffff offfff h ayırlısı heyecan bastı beni

teyzesi onun patiklerini yesin yesin o minnak ayaklarını Allahım hızlıca büyüyüp sağlıklı sıhatli doğsunlar

Yuvarlanıyoz desem oda değel anam göbek yok ama kilo var...Ne yapam..!..tombiişizz biz bebişimle
O yesin benden ben verem kilocukları yaww omaz mı ?

ilk bebişmi kuzu valla bizde tombişiz ne yapalım ben verdim ama gene alırım hatta almaya başladım bile

Yuvarlanıyoz desem oda değel anam göbek yok ama kilo var...Ne yapam..!..tombiişizz biz bebişimle
O yesin benden ben verem kilocukları yaww omaz mı ?

olmazmı kız ver hepsini ona o büyüsün o beslensin bizim ihtiyacımız yok kilocuklara aman sğalıklı olalımda napalım çııtı pıtı olamıyoruz işte ne edek

sızısı geçtiği içindir. ölçü olarak bi küçülme var mı ? yani sütyenin bol falan geliyo mu ki ?

ilk bebişmi kuzu valla bizde tombişiz ne yapalım ben verdim ama gene alırım hatta almaya başladım bile [/QUOTE]

Evet ilk bebiş valla...bende almamaya çalışıyom yoksa kesin top gibim yuvarlanırım herhal...!

olmazmı kız ver hepsini ona o büyüsün o beslensin bizim ihtiyacımız yok kilocuklara aman sğalıklı olalımda napalım çııtı pıtı olamıyoruz işte ne edek

Demi ama...Kocişe dedim hele bi doğuram gör zayıf gacı olcem emziriken zati dikkat ediyor olacağımdan yediklerime 2 taşla 1 kuş vurayım bari dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…