2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar benim forum sapıttı. alıntı yapamıyorum, beğenemiyorum bi de yazıların altında facebook falan çıkıyo. sizde de var mı sorun ?

sızısı geçtiği içindir. ölçü olarak bi küçülme var mı ? yani sütyenin bol falan geliyo mu ki ?
hah işte arkadaşlar da öyle dedi sızısı geçtiği içindir sana öyle gliyordur dedi. geçer mi ki acısı sızısı zamanla... ben de durmadan büyüyecek hep sızlayacak sanıyordum. sızısı eskisi gibi değil. sütyen bol gelmiyor yok. ama ne bilim sızısı da hafifleyince şöyle elimle tutup kaldırınca sanki eskisi gibi ağır değil gibi geldi. ban< mı öyle geliyor. sürekli büyümesi gerekmiyor mu bilmiyorum...

ilk bebişmi kuzu valla bizde tombişiz ne yapalım ben verdim ama gene alırım hatta almaya başladım bile

Evet ilk bebiş valla...bende almamaya çalışıyom yoksa kesin top gibim yuvarlanırım herhal...!

Demi ama...Kocişe dedim hele bi doğuram gör zayıf gacı olcem emziriken zati dikkat ediyor olacağımdan yediklerime 2 taşla 1 kuş vurayım bari dedim...[/QUOTE]

Benim eşim kilona dikkat et deyip duruyorkesinlikle şişman istemiyorum seni diyor doğumdan sonra7 kilo aldım şimdiye kadarvalla takmıyorum ne derse desin ben kilo alıpta bebişim zayıf değil kontrollerde boyu posu normalden fazla çıkıyor bebişindoğumdan sonra emzirerek ve sıkı ama guzel bir diyetle zaman içinde veririm die düşünüorum özelliklede badem yiyerek sıkılaştırarak vercem yaaaaa

yok canım önceden çok sızladığında ellediğinde daha hassas olduğu için sana ağır gelmiş olabilirler. sürekli sızlamayacak diye biliyorum ben sadece ilk 3 ay süt bezleri hazırlandığı için sızlama ve hasaslık oluyo. ama bundan sonra büyümeye devam da edebilir. bir de son aylarda gerçek süt yapımına başlayacağı için vucüt yine bir sızı olacak diye biliyorum canım.

e bana niye hafifledi gibi geliyor o baskı sızı gittiği için mi acaba... dolgun sıkı ağır değil gibi eskisi gibi sanki.. offfff... ölçseydim keşke karşılaştırırdım :))) ay güldüğüme bakmayın canım çok sıkılıyor gidip sigortaya baksamm ı bebeğime yaaaa... daha dr. randevum 25inde zırt pırt da ultrasona girmek istemiyorum ...b(((

bende de var kremsi akıntı doktoruma sordum kız bebeğe hamile olanlarda dha çok akıntı olur dediçekecez yani

benim cinsiyet kesinleşmedi ama çok çok akıntım var :) kızım geliyor desenize kızlarrrrrrrrrrrrrr

sevtapcığımmmm canım çok düşünme böyle yok o öyle yok bu böyle hasta olursun valla dikkat et kendinede evham yapma bak bebişinde üzülür sonra

kız valla güldürdün beni 2 taşla 1 kuş mu
o 1 taşla 2 kuş olmasın
bu arada benden duymuş gibi olma ama emzirme döneminde
çok enerji harcanıyomuş bundan dolayı da çok çabuk acıkıp çok
yiyolarmış ve emzirirken kilo vermeyi hayal etmeyin dediler
ben açlığa dayanamam yerim, şimdilik 2 kilo almışım
65im ama boyum 173 o yüzden iyiyim de sonradan
ne olacak ben de merak içinde bekliyorum :18:

maaşallah canım sana fazla almamışsın ben 1.70 im 7 kilo aldım :))))

maaşallah canım sana fazla almamışsın ben 1.70 im 7 kilo aldım :))))

cnm iştahım çok açık benim git gide
daha da açılıyo kendimi nasıl franlerim bilmiyorum
şimdilik 2 ama asıl kiloyu 6 aydan sonra alacakmışız
hamileliğin sonuna kadar 10 kilodan fazla almayı hesaplamıyodum
ama bu iş hesap işi değilmiş anladım
eğer sen normalde zayıfsan 7 kilo çok da önemli olmaz bence.

hadi gözün aydın bacımm bi avazda kurtuluruz inşallah :)

Ay kızlar kaç kilosunuz sorması ayıp ben 98 le kaldım hamiş ama Göbek falan yok walla..!!!
Söylemesem kimse anlamıyoooo....
65 kilocuk :):):)

öremicem die üzülme sakın benim kızçeme örersin senin erkek olursa

bende de var kremsi akıntı doktoruma sordum kız bebeğe hamile olanlarda dha çok akıntı olur dediçekecez yani
bende de var o akıntı yaaa

hadi gözün aydın bacımm bi avazda kurtuluruz inşallah :)

65 kilocuk :):):)

öremicem die üzülme sakın benim kızçeme örersin senin erkek olursa

bende de var o akıntı yaaa

örerim gamzelim ayıp ettin avuç içi kadar bişe olcak zaten oyyy ben onun ayaklarını yerim yumuk yumuk olcaklar

Merhaba kızlarr ve minik melekler :)
Keyifler yerindedir umarım.

Benim birden bire göğsüm sızlamaya ve acımaya başladı.Böyle bir durum yaşayan ya da sebebini bilen var mı
Sadece uç kısmı bu arada.

Bir arkadaşım doğum yaptı bugün, saat 2de oğluşuna kavuştu.
Darısı sağlıkla hepimize.Ben bu sıralar hemen büyüsünde hep benimle olsun istiyorum

69 ile hamile kaldım

69 ile hamile kaldım

slamlarrr, topıkk kalabalıkk masallah :) hanımlar ne dıcem ben bu ara cok gergınım sınırlıyım bırazz hassaslıgımda hatsafhada sızler ne durumdasınızz?

slm kızlar bende bugün hastaneye gittim 3lü taramayı yaptırdım sonuçları cuma günü çıkacakmış 18+2 haftalık gözüküyormuşum bebek iyiymiş cinsiyeti bakmıya çalıştı doktor bizim bebiş göstermedi bacaklarını kapamış ögrenemedik detaylı ultrasyon için gün aldık ayın 26 sına gün verdi doktor göz polinigine yolladı kontrol oldum sorun çıkmadı hayırlısı bakalım

örerim gamzelim ayıp ettin avuç içi kadar bişe olcak zaten oyyy ben onun ayaklarını yerim yumuk yumuk olcaklar
sorma valla şöyle uğraştıkça hemen çıkarasım geliyo şöyle öpmeye doyamicam sanki balım benim yaaaaaaa ayyyy duygusala bağladım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…