- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.481
hah işte arkadaşlar da öyle dedi sızısı geçtiği içindir sana öyle gliyordur dedi. geçer mi ki acısı sızısı zamanla... ben de durmadan büyüyecek hep sızlayacak sanıyordum. sızısı eskisi gibi değil. sütyen bol gelmiyor yok. ama ne bilim sızısı da hafifleyince şöyle elimle tutup kaldırınca sanki eskisi gibi ağır değil gibi geldi. ban< mı öyle geliyor. sürekli büyümesi gerekmiyor mu bilmiyorum...sızısı geçtiği içindir. ölçü olarak bi küçülme var mı ? yani sütyenin bol falan geliyo mu ki ?
ilk bebişmi kuzu valla bizde tombişiz ne yapalım ben verdim ama gene alırım hatta almaya başladım bile
bende de var kremsi akıntı doktoruma sordum kız bebeğe hamile olanlarda dha çok akıntı olur dediçekecez yani
e bana niye hafifledi gibi geliyor o baskı sızı gittiği için mi acaba... dolgun sıkı ağır değil gibi eskisi gibi sanki.. offfff... ölçseydim keşke karşılaştırırdım :))) ay güldüğüme bakmayın canım çok sıkılıyor gidip sigortaya baksamm ı bebeğime yaaaa... daha dr. randevum 25inde zırt pırt da ultrasona girmek istemiyorum ...b(((
Evet ilk bebiş valla...bende almamaya çalışıyom yoksa kesin top gibim yuvarlanırım herhal...!
Demi ama...Kocişe dedim hele bi doğuram gör zayıf gacı olcem emziriken zati dikkat ediyor olacağımdan yediklerime 2 taşla 1 kuş vurayım bari dedim...
kız valla güldürdün beni 2 taşla 1 kuş mu
o 1 taşla 2 kuş olmasın
bu arada benden duymuş gibi olma ama emzirme döneminde
çok enerji harcanıyomuş bundan dolayı da çok çabuk acıkıp çok
yiyolarmış ve emzirirken kilo vermeyi hayal etmeyin dediler
ben açlığa dayanamam yerim, şimdilik 2 kilo almışım
65im ama boyum 173 o yüzden iyiyim de sonradan
ne olacak ben de merak içinde bekliyorum :18:
maaşallah canım sana fazla almamışsın ben 1.70 im 7 kilo aldım :))))
hadi gözün aydın bacımm bi avazda kurtuluruz inşallah :)kızlarrrr oğluşumuz geliyomuş oy kurban olur annesi ona pipisini gösterdi hemen:)) hastaneden geliyorum şimdi 3 gündür olan ağrım içinde idrar tahlili verdim yarın çıkacak ama korkularım gitti çok şükür
65 kilocuk :):):)Ay kızlar kaç kilosunuz sorması ayıp ben 98 le kaldım hamiş ama Göbek falan yok walla..!!!
Söylemesem kimse anlamıyoooo....
öremicem die üzülme sakın benim kızçeme örersin senin erkek olursaamin canım inşallah hepimizinki sağlıklı olsun
valla herkes kız diyo da ben ne hikmetse hala erkek gibi hissediyorum :) 3 kez rüyamda erkek görmüştüm ondan sanırım. ama bak kız olursa bu patikleri örücem :) yani galiba ben de kıza hevesleniyorum adını da zeynep koyarım. offffffff offfff hayırlısı heyecan bastı beni
Eki Görüntüle 503667
bende de var o akıntı yaaabende de var kremsi akıntı doktoruma sordum kız bebeğe hamile olanlarda dha çok akıntı olur dediçekecez yani
hadi gözün aydın bacımm bi avazda kurtuluruz inşallah :)
65 kilocuk :):):)
öremicem die üzülme sakın benim kızçeme örersin senin erkek olursa
bende de var o akıntı yaaa
cnm iştahım çok açık benim git gide
daha da açılıyo kendimi nasıl franlerim bilmiyorum
şimdilik 2 ama asıl kiloyu 6 aydan sonra alacakmışız
hamileliğin sonuna kadar 10 kilodan fazla almayı hesaplamıyodum
ama bu iş hesap işi değilmiş anladım
eğer sen normalde zayıfsan 7 kilo çok da önemli olmaz bence.
cnm iştahım çok açık benim git gide
daha da açılıyo kendimi nasıl franlerim bilmiyorum
şimdilik 2 ama asıl kiloyu 6 aydan sonra alacakmışız
hamileliğin sonuna kadar 10 kilodan fazla almayı hesaplamıyodum
ama bu iş hesap işi değilmiş anladım
eğer sen normalde zayıfsan 7 kilo çok da önemli olmaz bence.
sorma valla şöyle uğraştıkça hemen çıkarasım geliyo şöyle öpmeye doyamicam sanki balım benim yaaaaaaa ayyyy duygusala bağladım bennnörerim gamzelim ayıp ettin avuç içi kadar bişe olcak zaten oyyy ben onun ayaklarını yerim yumuk yumuk olcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?