- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.501
ben 3 kilo aldım. yavaş mı gidiyorum ki :18: az değil de mi kızlar ?
hadi gözün aydın bacımm bi avazda kurtuluruz inşallah :)
aminnnnnnn bacım aminnn
slm kızlar bende bugün hastaneye gittim 3lü taramayı yaptırdım sonuçları cuma günü çıkacakmış 18+2 haftalık gözüküyormuşum bebek iyiymiş cinsiyeti bakmıya çalıştı doktor bizim bebiş göstermedi bacaklarını kapamış ögrenemedik detaylı ultrasyon için gün aldık ayın 26 sına gün verdi doktor göz polinigine yolladı kontrol oldum sorun çıkmadı hayırlısı bakalım
kızlar doktor detaylı ultrasyonda bebegin cinsiyetini söylüyormu devlet hastanesinde
kızlar doktor detaylı ultrasyonda bebegin cinsiyetini söylüyormu devlet hastanesinde
kız devlette ayrıntılı ultrasyon varmı ki bizde yok
slamlarrr, topıkk kalabalıkk masallah :) hanımlar ne dıcem ben bu ara cok gergınım sınırlıyım bırazz hassaslıgımda hatsafhada sızler ne durumdasınızz?
kuşlar bi film daha buldum ama şimdilik sadece
fragmanı var 2012 yapımı filmi bulmaya çalışıyorum
ama fragmanına bile bayıldımmmmmm
siz de bi bakın
Dikkat Bebek Var izle - Bedava Online Full Film izle - Romantik Filmler
slm kızlar bende bugün hastaneye gittim 3lü taramayı yaptırdım sonuçları cuma günü çıkacakmış 18+2 haftalık gözüküyormuşum bebek iyiymiş cinsiyeti bakmıya çalıştı doktor bizim bebiş göstermedi bacaklarını kapamış ögrenemedik detaylı ultrasyon için gün aldık ayın 26 sına gün verdi doktor göz polinigine yolladı kontrol oldum sorun çıkmadı hayırlısı bakalım
sorma valla şöyle uğraştıkça hemen çıkarasım geliyo şöyle öpmeye doyamicam sanki balım benim yaaaaaaa ayyyy duygusala bağladım bennn
kız devlette ayrıntılı ultrasyon varmı ki bizde yok
4üncü ayımıza girdik ama hala cinsiyetini söylemiyor doktordaha küçük diyor.koca çocuk oldu içerde.eylül sonunda söylerim dedi.çok mu lakayt bu doktor sizce
kızlarrr bu arada hediye işini ne yapıyoruz ocak annişleri gibi bizde yapçez mi
4üncü ayımıza girdik ama hala cinsiyetini söylemiyor doktordaha küçük diyor.koca çocuk oldu içerde.eylül sonunda söylerim dedi.çok mu lakayt bu doktor sizce
Görünmez oldum sanırım.
benim doktorumda ayın 22 sinde söledi cinsiyetini ama bir daha ki ay daha kesin sölerim demiştiyani eylule doğru belkide kesin birşey demek istemiyordur çünki erkek bebeklerin testisleri geç buyuyormuş bazen yanılma oluyormuş
ayyy süpermiş çok beğendimmmm hemen alayım ya kız diğer filmleride yazsana bacım neydi onlar
ben görüyorum seniiiiGörünmez oldum sanırım.
kızlar göğüslerin yumuşamasıyla ilgili sağlık ocağındaki ebemi aradım. anlattım. olabilir yumuşayacak hassaslığı azalack gitgide ama büyüyecek dedi. gideyim mi dr. a dedim yok gerek yok dedi ama ne bileyim yaaa... dr umu aramaya da çekiniyorum zırt pırt adama sülük gibi yapışıp her haltı sormak da istemiyorum.. offfffffffffffffffffff.... hiç sevmiyrum böyle durumları...
KIZLAR... PEKİ SİZCE GİDİP DEVLETE DİNLESEM Mİ KALBİNİ?????? TAM 14 GÜN OLDU GÖRELİ. ÇOK MU GİRMİŞ OLURUM ULTRASONA... BİRŞEY SÖYLEYİN NE OLUR ONA GÖRE SİGORTADAN RANDEVU ALICAM...????????????????? NE YAPAYIM ZARARLI OLUR MU ????
yok canım kızar mıyım hiç.... haklısın ama ne yapayım... aslında doğru ya benimde endişelendiğim bu kadar sahiplenmem aslında((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( peki bişey olsa kanama olurdu di mi ??? offffff allahımmmm.... ne yapayım endişelenmeden duramıyorumya nedir bu senin evhamınnnnnnnnnkendine eziyet ediyorsun bebeğinede 15 gun önce görmüşsün daha nesini görmek istiyorsun sen:26:eğer Allah korusun kötü bişey olsa bu zaman içinde mutlaka kanaman kramplı ağrın olacak kendii belirtecektir sen böle evham yaptıkca hormonlarını etkiliorsun bak sana söleyim rahat ol biraz Rabbim korusun bebeklerimizi Rabbim verdi onları bu kadar bağlanmak iyi değil sana söleyim ''Benim '' die benimsemek Allah a saten şirk koşmaktır Çünki herşeyin sahibi O dur....Bana kızarsın belki ama yazmadan geçemedim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?