2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben 3 kilo aldım. yavaş mı gidiyorum ki :18: az değil de mi kızlar ?

3 kiloda ben almışım ama doktorun asistanı çok almışsınız dedi manyakmıdır nedir kadını dövesim geldi orda hatta 10 gün önce demişti bunu bende psikolojikmidir nedir 1 kilo vermişim bugün baktım kadın diyoki vermişsiniz 1 kilo içimden deidm sayende

canım ya sen devlet hastanesinden mi randevu aldın detaylı ultrason için:26:20 gun sonraya vermişler randevuyubende arayım diorum bayağı uzak ara

slamlarrr, topıkk kalabalıkk masallah :) hanımlar ne dıcem ben bu ara cok gergınım sınırlıyım bırazz hassaslıgımda hatsafhada sızler ne durumdasınızz?

sedacığımmmm dolunay var bu aralar sinirli gergin agrasif olman çok normal canım benim

ayyy süpermiş çok beğendimmmm hemen alayım ya kız diğer filmleride yazsana bacım neydi onlar

hadi gözün aydın bebişin iyi olduğuna çok sevindim canım
sorma valla şöyle uğraştıkça hemen çıkarasım geliyo şöyle öpmeye doyamicam sanki balım benim yaaaaaaa ayyyy duygusala bağladım bennn

yaaaa bende öyleyim özlüyorum bebeğimi yanımda olsun göreyim dokunayım annem diye koklaya koklaya öpeyim istiyorum ne garip bir duygu yawww

kız devlette ayrıntılı ultrasyon varmı ki bizde yok

bende yok diye biliyorum canım ama vardır belkim

4üncü ayımıza girdik ama hala cinsiyetini söylemiyor doktor daha küçük diyor.koca çocuk oldu içerde.eylül sonunda söylerim dedi.çok mu lakayt bu doktor sizce

4üncü ayımıza girdik ama hala cinsiyetini söylemiyor doktor daha küçük diyor.koca çocuk oldu içerde.eylül sonunda söylerim dedi.çok mu lakayt bu doktor sizce

benim doktorumda ayın 22 sinde söledi cinsiyetini ama bir daha ki ay daha kesin sölerim demiştiyani eylule doğrubelkide kesin birşey demek istemiyordur çünki erkek bebeklerin testisleri geç buyuyormuş bazen yanılma oluyormuş

kızlarrr bu arada hediye işini ne yapıyoruz ocak annişleri gibi bizde yapçez mi

ayyyy yapalım yawww güzel olur bence hemde çok güzel olur

bazıları geç gösteriyor canım benim 3 haftan kalmış sabret kuzucuğummm

Görünmez oldum sanırım.

ben görüyorum seni bacımmmmm

evet evet yanılmasınlar diye söylemiyorlarrrr benim hala söylemedi :) cumartesi inş. bakalım

Son düzenleme:
kızlar göğüslerin yumuşamasıyla ilgili sağlık ocağındaki ebemi aradım. anlattım. olabilir yumuşayacak hassaslığı azalack gitgide ama büyüyecek dedi. gideyim mi dr. a dedim yok gerek yok dedi ama ne bileyim yaaa... dr umu aramaya da çekiniyorum zırt pırt adama sülük gibi yapışıp her haltı sormak da istemiyorum.. offfffffffffffffffffff.... hiç sevmiyrum böyle durumları...

KIZLAR... PEKİ SİZCE GİDİP DEVLETE DİNLESEM Mİ KALBİNİ?????? TAM 14 GÜN OLDU GÖRELİ. ÇOK MU GİRMİŞ OLURUM ULTRASONA... BİRŞEY SÖYLEYİN NE OLUR ONA GÖRE SİGORTADAN RANDEVU ALICAM...????????????????? NE YAPAYIM ZARARLI OLUR MU ????

ayyy süpermiş çok beğendimmmm hemen alayım ya kız diğer filmleride yazsana bacım neydi onlar

cnm biri "aramızda bebek var" ama tekrar yazayım müstehcen sahneleri
çok ve eğer normal doğumdan korkuyosan seni biraz daha korkutabilir :)
ayrıca ruhsal sorunlar da yaşabilirsin
diğeri de "başımıza gelenler" die bi film bunda doğum yok
sadece bi sonradan gelen bebiş var.
ay ben "dikkat bebek var" filmini nette ariyorum ama
hep fragman var 2012 olunca daha nete düşmedi galiba
dvd si çıktı mı ki ona da bakayım.

kızlarrr bu arada hediye işini ne yapıyoruz ocak annişleri gibi bizde yapçez mi

yapalım çok güzel olur ama alt ve üst sınır belirleyelim fiyat için kimseciklere haksızlık olmasın

bence o görememiştir de yiğitliğe şey sürdürmüyordur biz de daha öğrenemedik sıkma canını

Görünmez oldum sanırım.
ben görüyorum seniiii

ya nedir bu senin evhamınnnnnnnnnkendine eziyet ediyorsun bebeğinede 15 gun önce görmüşsün daha nesini görmek istiyorsun sen:26:eğer Allah korusun kötü bişey olsa bu zaman içinde mutlaka kanaman kramplı ağrın olacak kendii belirtecektirsen böle evham yaptıkca hormonlarını etkiliorsun bak sana söleyim rahat ol biraz Rabbim korusun bebeklerimiziRabbim verdi onları bu kadar bağlanmak iyi değil sana söleyim ''Benim '' die benimsemek Allah a saten şirk koşmaktır Çünki herşeyin sahibi O dur....Bana kızarsın belki ama yazmadan geçemedim sana

Selam kızlarrr ve bebişleri akşam bende ilk defa şu korkunç rüyalardan gördüm sonra gece 3 te uyandım baya kötü oldum sonra dua larımı tekrar okuyup yattım da uyumuşum hemen.. kilo muhabbeti oluncada gittim tartıldım karmın büyüdü ama hiç kilo almamışım iyimi kötümü anlamadım:26:normalde de zayıf değilim aslında neyse ....cuma ya az kaldı ama zaman da geçmek bilmiyor...

yok canım kızar mıyım hiç.... haklısın ama ne yapayım... aslında doğru ya benimde endişelendiğim bu kadar sahiplenmem aslında((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( peki bişey olsa kanama olurdu di mi ??? offffff allahımmmm.... ne yapayım endişelenmeden duramıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…