- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.521
yok canım kızar mıyım hiç.... haklısın ama ne yapayım... aslında doğru ya benimde endişelendiğim bu kadar sahiplenmem aslında((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( peki bişey olsa kanama olurdu di mi ??? offffff allahımmmm.... ne yapayım endişelenmeden duramıyorum((
yok canım kızar mıyım hiç.... haklısın ama ne yapayım... aslında doğru ya benimde endişelendiğim bu kadar sahiplenmem aslında((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( peki bişey olsa kanama olurdu di mi ??? offffff allahımmmm.... ne yapayım endişelenmeden duramıyorum((
selam kızlaaaarr.. çoktandır giremiyodum siteye.. işten çıkarıldım ewde de internetim yok.. hem iş ilanlarına bakayım hem de sizlere bi selam vereyim diye kafeye geldim.. iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede? geçmişi okuyamıyorum fazla vaktim olmıcak.. ben de çok ewhamlıyım hep bebeğimi görmek istiyorum doktora gittim ama doktor ultrasona sokmadı en son 13 ağustosta ultrasona girmişsin 1 ay geçmeden bakmam zararlı bebeğine, 13 eylülden sonra gel dedi.. çok göresim vardı ama napalım.. ben de 14 üne randewu aldım hemenözledim oğluşumu :)
benim doktorumda ayın 22 sinde söledi cinsiyetini ama bir daha ki ay daha kesin sölerim demiştiyani eylule doğru belkide kesin birşey demek istemiyordur çünki erkek bebeklerin testisleri geç buyuyormuş bazen yanılma oluyormuş
selam kızlaaaarr.. çoktandır giremiyodum siteye.. işten çıkarıldım ewde de internetim yok.. hem iş ilanlarına bakayım hem de sizlere bi selam vereyim diye kafeye geldim.. iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede? geçmişi okuyamıyorum fazla vaktim olmıcak.. ben de çok ewhamlıyım hep bebeğimi görmek istiyorum doktora gittim ama doktor ultrasona sokmadı en son 13 ağustosta ultrasona girmişsin 1 ay geçmeden bakmam zararlı bebeğine, 13 eylülden sonra gel dedi.. çok göresim vardı ama napalım.. ben de 14 üne randewu aldım hemenözledim oğluşumu :)
ya hiç umursamadı bile. ultrasonla baktı 2li teste gittiğimde 16 ağustosta. cinsiyetini görebiliyormusunuz dedim daha çok küçük şimdiden görülmez dedi.hiç umursamadı bile. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin de cinsiyetinde değilim vallabenim doktorumda ayın 22 sinde söledi cinsiyetini ama bir daha ki ay daha kesin sölerim demiştiyani eylule doğru belkide kesin birşey demek istemiyordur çünki erkek bebeklerin testisleri geç buyuyormuş bazen yanılma oluyormuş
sabır sabır bakalım :))) teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.bazıları geç gösteriyor canım benim 3 haftan kalmış sabret kuzucuğummm
evet evet yanılmasınlar diye söylemiyorlarrrr benim hala söylemedi :) cumartesi inş. bakalım
aile hekimliğinde de bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar.illa ultrasona girme bence.için rahat etsin.kızlar göğüslerin yumuşamasıyla ilgili sağlık ocağındaki ebemi aradım. anlattım. olabilir yumuşayacak hassaslığı azalack gitgide ama büyüyecek dedi. gideyim mi dr. a dedim yok gerek yok dedi ama ne bileyim yaaa... dr umu aramaya da çekiniyorum zırt pırt adama sülük gibi yapışıp her haltı sormak da istemiyorum.. offfffffffffffffffffff.... hiç sevmiyrum böyle durumları...
KIZLAR... PEKİ SİZCE GİDİP DEVLETE DİNLESEM Mİ KALBİNİ?????? TAM 14 GÜN OLDU GÖRELİ. ÇOK MU GİRMİŞ OLURUM ULTRASONA... BİRŞEY SÖYLEYİN NE OLUR ONA GÖRE SİGORTADAN RANDEVU ALICAM...????????????????? NE YAPAYIM ZARARLI OLUR MU ????
hakkında hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda iş bulursun
Arkadaslar, dun gittim doktora, oglusum geliyormus. 12.haftadaki ultrasonda "kız gibi gözüküyor, bakın poposu, çıkıntı yok" demişti doktor, biz de kendimizi kıza hazırlamıştık. Dün çok emin şekilde erkek dedi, hatta şeyini de gösterdi.Sevinsek mi şaşırsak mı anlamadım, hala da inanamıyorum, acaba bir sonraki kontrolde de farklı bir şey söylermi dedim. Yine de sağlıklı olsun da gerisi boş, zaten ilk gözağrım kızım 4,5 yaşında , şimdi bir de oğlum olacak....
yahu şu aramızda bebek var filmini kim tavsiye etmişti. film benim için çok güzeldi de adam benim görüş açımdan bakmıyor ki yahu.... tüm sex sahnelerinde ooo bak kadına sen yaptırmıyon, kadının dibi yaaaaaa falanlar... tüüüüüü.... izler miyim birdaha :)))))
merhaba kızlar
benim aklıma takılan bi konu var
12. haftada bebeğin ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı ikili testi yaptırdık normal çıktı ve 3 lü yü istemedik biz
şimdi nette okuyorum afp testti diye bişey varmış biraz araştırdım ama ne yalan söylüyüm hiç bişey anlamadım
aft testi 3lüyle birliktemi yapılıyo acaba
gittiğim doktorlardan hiç biri bana bu testten bahsetmedi
22. haftada detaylı ultrasona giricez sonraki randevuda o kadar
bu arada oğlum olucağı kesinleşti çogunluk erkek gibi :)
bir cihazları varmış. ben hamileliğimi bildirmeye gittiğimde ordaki ebe söylemişti. pazartesi hem kan alalım hem de kalp atışlarını dinletelim size diye. aaaa burda ultrason varmı ki dedim. var dedi ama görüntü yok sadece kalp atışını dinletebiliyoruz dedi. pazartesi gittim kan verdim ama telaştan kalp atışını dinlemeyi unuttum. o yüzden nasıl bir cihaz bilmiyorum.aaa cidden mi ne cahilim bilmiyordum ... orda ultrason yok diye nasıl dinliyorlar neyle yani????
pembetilki hoş geldin hayırlısı ile iş bulursun canım sıkma canını sen bi sağ salim kucağına al hele bebişini bi de
bengus hadi hayırlsı olsun
zuzumm çok sık ultrason bebeği rahatsız ediyor diye biliyorum ama o kadardan bişey olmaz heralde
kızlar bebiler için örgülere bakıyorum Allah'ım nasıl güzel şeyler var yaaa sabırsızlanıyorum vallahi
defnecim ben de hatırlıyorum seni arada bir bakıyordum sana naptın nettin diye... evet kız olmadı erkekmiş. seninki de mi???? aaa ne güzel.. sağlıklı olur inşallaaahhh... isim düşünüyorum ama hergün değişiyor :)))) şuan kuzey :)))) yarın ne olur bilinmez... senin ikizdi şimdi tekti di mi??? iyi mi bebişşşşşsevtapçım merhaba.. ben günlükten hatırlıyorum seni.. ikimizde ekşi yiyorduk.. ama oğluşları alacağız kucağımıza hayırlısıyla.. sen isim aramaya başlamışsın.. ben daha bakmıyorum bile...şimdi araştırayım bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?