2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kıyamamm sana sende benım gıbısın esımle bıle dıdısır olduk fazla buyutuosun dıo ama elımde deıl sankı ben hosnutum bu durumdan en ıyısı dua edelım tatlmm

sahiplendikce bebeğe eziyet ediorsun ondaki benlik duygusunu harekete geçiriyorsun buda iyi değil..Bak kimseye sölemedim herkes duyacak bu dediğimiben bebek diorum karnımdakine benimsemiorum Rabbim bu bebeği sen verdin sen koru diorum...

bir şey olsa belirti olur tabi vucut gösterir işaretini..ben ilk hafta hastanede yattım gun gun kendimi dinledim kanama varmı kramp varmı die:26:doktorlarım devamlı soruyorlardı bana çünki bende evhamlı oldum o zamanlar kendimi dinliordum hepşimdi azaldı tabiki bizlerde merak edioruz acaba içerde bişey oluyormu dieher kötülüğün başı stres unutma

selam kızlaaaarr.. çoktandır giremiyodum siteye.. işten çıkarıldım ewde de internetim yok.. hem iş ilanlarına bakayım hem de sizlere bi selam vereyim diye kafeye geldim.. iyisinizdir inşallah sıkıntı yoktur kimsede? geçmişi okuyamıyorum fazla vaktim olmıcak.. ben de çok ewhamlıyım hep bebeğimi görmek istiyorum doktora gittim ama doktor ultrasona sokmadı en son 13 ağustosta ultrasona girmişsin 1 ay geçmeden bakmam zararlı bebeğine, 13 eylülden sonra gel dedi.. çok göresim vardı ama napalım.. ben de 14 üne randewu aldım hemen özledim oğluşumu :)

hakkında hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda iş bulursun

Arkadaslar, dun gittim doktora, oglusum geliyormus. 12.haftadaki ultrasonda "kız gibi gözüküyor, bakın poposu, çıkıntı yok" demişti doktor, biz de kendimizi kıza hazırlamıştık. Dün çok emin şekilde erkek dedi, hatta şeyini de gösterdi.Sevinsek mi şaşırsak mı anlamadım, hala da inanamıyorum, acaba bir sonraki kontrolde de farklı bir şey söylermi dedim. Yine de sağlıklı olsun da gerisi boş, zaten ilk gözağrım kızım 4,5 yaşında , şimdi bir de oğlum olacak....

ay şimdi ben evham yaptım çünkü 17 ağustosta doktora gitmiştim
dün tekrar başka bi doktora yine gittim ultrasona o zaman ben bebişime
zarar mı verdim ayrıca 14ünde tekrar gitcem yani nerdeyse 2 şer hafta araya
ultrasona girmiş oluyorum, şimdi de ben telaşlandım :18::18::18:

ya hiç umursamadı bile. ultrasonla baktı 2li teste gittiğimde 16 ağustosta. cinsiyetini görebiliyormusunuz dedim daha çok küçük şimdiden görülmez dedi.hiç umursamadı bile. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin de cinsiyetinde değilim valla ama kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum kuzumu

bazıları geç gösteriyor canım benim 3 haftan kalmış sabret kuzucuğummm
evet evet yanılmasınlar diye söylemiyorlarrrr benim hala söylemedi :) cumartesi inş. bakalım
sabır sabır bakalım :))) teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.

aile hekimliğinde de bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar.illa ultrasona girme bence.için rahat etsin.

hakkında hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda iş bulursun

inşallah canım saol. hamileyim performansım düşermiş, derslere giremezmişim, izin almak zorunda kalırmışım diye çıkardılar.. hayırlısı olsun ewet napalım bulabilirsem uygun bişey giricem,, yoksa oturcam ewde. yapcak bişey yok.

ya böle değişiklikler oluyormuş duyuyoruz etraftaninş. erkek tir nasıl olsa bir kızın varmışAllah hayırlı uğurlu etsin..

aile hekimliğinde de bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar.illa ultrasona girme bence.için rahat etsin.[/QUOTE]

aaa cidden mi ne cahilim bilmiyordum ... orda ultrason yok diye nasıl dinliyorlar neyle yani????

merhaba kızlar

benim aklıma takılan bi konu var
12. haftada bebeğin ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı ikili testi yaptırdık normal çıktı ve 3 lü yü istemedik biz
şimdi nette okuyorum afp testti diye bişey varmış biraz araştırdım ama ne yalan söylüyüm hiç bişey anlamadım
aft testi 3lüyle birliktemi yapılıyo acaba
gittiğim doktorlardan hiç biri bana bu testten bahsetmedi
22. haftada detaylı ultrasona giricez sonraki randevuda o kadar
bu arada oğlum olucağı kesinleşti çogunluk erkek gibi :)

Son düzenleme:

sevtapçım merhaba.. ben günlükten hatırlıyorum seni.. ikimizde ekşi yiyorduk.. ama oğluşları alacağız kucağımıza hayırlısıyla.. sen isim aramaya başlamışsın.. ben daha bakmıyorum bile...şimdi araştırayım bakalım...

benim 3lü test yapılmış sonuç çıkmış bile netten görüorum hastaneye giripyalnız dr ye daha ulaşamadım sorucam nedir sonuç die..bu arada AFP DİE TEST VAR LİSTEDE BİRDE FE3 DİE TEST YAPILMIŞ BANA ONLARIN KARŞISINDA DEĞERLER VAR..

aaa cidden mi ne cahilim bilmiyordum ... orda ultrason yok diye nasıl dinliyorlar neyle yani????
bir cihazları varmış. ben hamileliğimi bildirmeye gittiğimde ordaki ebe söylemişti. pazartesi hem kan alalım hem de kalp atışlarını dinletelim size diye. aaaa burda ultrason varmı ki dedim. var dedi ama görüntü yok sadece kalp atışını dinletebiliyoruz dedi. pazartesi gittim kan verdim ama telaştan kalp atışını dinlemeyi unuttum. o yüzden nasıl bir cihaz bilmiyorum.

pembetilki hoş geldin hayırlısı ile iş bulursun canım sıkma canını sen bi sağ salim kucağına al hele bebişini bi de

bengus hadi hayırlsı olsun

zuzumm çok sık ultrason bebeği rahatsız ediyor diye biliyorum ama o kadardan bişey olmaz heralde

kızlar bebiler için örgülere bakıyorum Allah'ım nasıl güzel şeyler var yaaa sabırsızlanıyorum vallahi

merhaba arkadaşlar.. bebişlerinize her şeyi almaya başlamışsınız ne güzel.. ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum..eşimde bekle diyor..ama çok şişmedende almak lazım...Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin..

bu arada izmir liler zuhal giyime gittim kemer altında.. çok pahalı ya... daha ucuz bir yerler yok mu?bir pantolon aldım sadece kemer altına girişte bir dükkandan.. ama üstte lazım...

ben örgü bilmiyom ki... anneannesinin elini öperiz artık...

defnecim ben de hatırlıyorum seni arada bir bakıyordum sana naptın nettin diye... evet kız olmadı erkekmiş. seninki de mi???? aaa ne güzel.. sağlıklı olur inşallaaahhh... isim düşünüyorum ama hergün değişiyor :)))) şuan kuzey :)))) yarın ne olur bilinmez... senin ikizdi şimdi tekti di mi??? iyi mi bebişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…