2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız nasıl bebişler....
benım gıbı cinsiyeti kesinleşmeyen kaldımı içinizde....hala kıpırtısını hissetmeyen varmı:18:
ben artık endişelenmeye başladım hala hıssetmıorum kızlar ya sadece hafıf kasık agrısı oluo oda sagdamı soldamı olduunu tahmın edebılıorum.
ama hareket yok ne yatınca ne kalkınca..
11ınde kontrol az kaldı dıorum sabret ama içim içim kemırıo neden hıssetmedım dıe.2.gebelıklerde daha erken hıssedılırmişş bende hala tık yok 17hafta bıttı yani

Eki Görüntüle 503786 daha ortada bebek yoktu internetten buldum ördüm bende :) kızım olursa giydiririm inş.

çokk güzel olmuş kuuzummm valla eline sağlık buna ben de bayıldım kız olursa örücem hemen .
kız olmazsa da üzülmüyorum gamzelihatun talip ördüklerimize

varız canım hala 3-4 kişi varız öğrenemeyen
meraklanma canım inşallah iyidr kuzucuğun

kızlar erken daha almıcaz ama fikir olsun... şimdi ben yanımda olsun diye şöyle 150 liralık falan park yatak alıcam kesin. çocuğun odası için de ilk çocuk hiç tecrübem yok. bebek odası alsam zaten park yatakta yatacak 1 yıl kadar. beşikli takımlar var. büyüyen diyor ama anlamadım neresi nasıl büyüyor. ondan alsam yatmıcak zaten onda. normal genç odası gibi yatak mı alsam yani sormak istediğim ileriye dönük nasıl bişey alabilirim. resimle anlatır mısınız???

selam kızlargeçmişi kaç gündür hiç okuyamadım iyi değildim hiç kafamı toplayamadım da
4lü test sonucumu aldım bugün
biraz rahatlattı bizi binlerce kez şükürler olsunnn
ayrıntılı ultrason sonrası bir oh çekeriz inşallah
wilma dualarımda sen de varsın her zaman beraberce rahatlayacağız arkadaşım...
umarım sorun yoktur hiçkimsede

canım bende de o ilk günlerki berbat göğüs ağrısından eser yok
ama çevresinin rengi çok koyu oldu artık
yanı bir süredir öyle
korkma
her şeyi takmayalım kafamıza

hay allah razı olsun senden... ben de biraz daha iyiyim rahatım şimdi herşey allahtan ne yapayım hayırlısı...

ne demek canım
her şeyden tedirgin oluyoruz ben de öyleyim
işte başkasına akıl veriyoruz ama kendimiz de aynı şeyi yapıyoruz
sağlıkla kucağımıza alacağız ALlahın izniyle

canım bence şuan park yatagı yada beşik al bende öyle düşünüyorum dedigin gibi daha sonrada genç odası al mantıklı bende beşik alacagım büyüyen ve heralde öndende açılıyormuş yengem öyle almadıgına pişman olmuştu.yengem 15 aylıkken yenim beşikten kendini atıyormuş o yüzden şuan yere battaniye sermiş beşigin üstünü, battaniyenin üzerine koymuş oda genç odası alacakmış birde bizimkileri ilk oldugu için bunlara dikkat edelim yarın 2 çocuktada kullanırız beşigi

temmuzada kayıt olmuştum cnm
geçenlerde buraya yazmışlardı kızlar onlara gelmiş bende
kıskandım mail attım benim paketim ne zaman gelecek die
bana cvp vermişler neyse artık bekleyebilirim haberi aldım

ben de 1 2 ay öncesinden üye olmuştum.. acaba paketin içinde neler var??

kızlar detaylı ultrasonu nerede yaptırcaksınız
yani özelde mi ,devlette mi?
doktorum bir yere git dedi ama 230 tl
kimisi ver bu parayı önemli bir uygulama diyor
kimisi gerek yok daha ucuza yaptırabileceğin yer var diyor?

bu işlem nasıl bir işlem siz ne yapacaksınız?

kızlar neden cevap yazmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…