2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ben devlet hastanesinde yaptıracagım ankara zekayi tahirde günü aldım 26 verdi bugün gittim hastaneye tahlilimi taramalarımı devlette, muayanemi özele gidiyorum özelde bunları yaptırılsa çok pahalı sordum tanıdıgım biri taramaları 450-500 civarı bulmuş

ben de aynen öyle
muayenemi özele gidiyorum
bir de salak gibi doktor oraya git dedi ben gitmezem oraya da başka bir yere gidersem bana bir şey diyecek diye çekiniyorum
çok salakça bir şey
ben ikiliyi 50 tl ye yaptırdım
3-4 lü istemedi zaten doktor direkt detaylı dedi
cevabın için teşekkür ederim canım

kızlaaarrrrr şu vitamin haplarınızın nerde üretildiğini buldum!!! bayaa sokak arası bi yer!!!

işte size ispatııııı :

heheheheheeee heheheheheeeeeeee

bizde baştan doktorla konuştuk taramalar için özelde yaptırma durumuzun olmadıgını dışarda yaptırsak kabul edermisiniz dedik şuan öyle yapıyoruz hayırlısı bakalım canım

bu taramalardan kastetiğiniz baştan beri oaln kan vs mi yoksa sadece bu haftalardaki ayrıntılı ultrason mu bu kadar pahalı.

iyi geceler kızlar nasılsınız ya az önce eşim yanlışlıkla kasığıma bastırdı aşırı sert değil ama ya bebeğime bişey olmuşmudur ya içime bi sıkıntı düştü nasıl anlarım ya ne yapmam lazım

çok sevindim cnm.inş yavrunu sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip eder Rabbim.tanımadığım bir insandan dua almak ne güzel.Allah senden de tüm dua edenlrden de razı olsun. siz de dualarımdasınız...

canım ben erzurumda bugün 3 lüyü özel hastanede 30 doktor muane ücreti 10 da tahlil toplam 40 a yaptırdım detaylı ultrastonu samsunda yaptırmısıtım 50 ye yapıyolar bebeğin bütün organlarına detaylı bakıyolar bacağı kolu parmaklarına uygun bi yer bulup yaptırmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracagım erken oldugunu biliyorum ama acaba beşikmi alsam park yatagımı diye düşünüyorum park yatagı alsam il dışına gittigimde memlekete, tatile, gittigimde iyi olur diye düşünüyorum biyandan onu bırakıp beşik alsam ilk çocugum diyorum iyisi olsun herşeyin diyorum kafam karışık gönül isterki çocuk takımı alayım kiracı oldugumuz için oyüzden şuan bakmıyorum sizce ne yapayım kızlar yardımcı olurmusunuz

bende park yatak alıcam evın ıcınde de tasıması rahat olsun dıye

aynı durumdayız canım ve ebnim yılda 2 ayım şehirdışında geçecek o yüzden park yatak alıcam. ilerde 2 yaşında filan zaten bunları kullanmayı bırakıyolarmış. o zaman duruma göre oda yapıcam yada bazalı yatak alıcam inş.ilk çocuk ama kullanışsız ve maddi anlamda gereksiz hiç bişe almamaya kararlıyım. sonuçta bebek modadan renkten vs anlamıyor biz yine kendi zevkimiz için alıyoruz.sabderedecem az büyüyene kadar.

bende park yatağı alıcam yazın 2 ay tatilimizi annemlerde geciriyoruz tasınabiliyor park yatakalrı her yere ayrı beşik alıp müsriflik yapmaya gerek yok diye düşnüyorm büyüyünce artık güzel bi oda alırım yatar prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…