- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.561
kızlar detaylı ultrasonu nerede yaptırcaksınız
yani özelde mi ,devlette mi?
doktorum bir yere git dedi ama 230 tl
kimisi ver bu parayı önemli bir uygulama diyor
kimisi gerek yok daha ucuza yaptırabileceğin yer var diyor?
bu işlem nasıl bir işlem siz ne yapacaksınız?
ben de aynen öylecanım ben devlet hastanesinde yaptıracagım ankara zekayi tahirde günü aldım 26 verdi bugün gittim hastaneye tahlilimi taramalarımı devlette, muayanemi özele gidiyorum özelde bunları yaptırılsa çok pahalı sordum tanıdıgım biri taramaları 450-500 civarı bulmuş
ben de aynen öyle
muayenemi özele gidiyorum
bir de salak gibi doktor oraya git dedi ben gitmezem oraya da başka bir yere gidersem bana bir şey diyecek diye çekiniyorum
çok salakça bir şey
ben ikiliyi 50 tl ye yaptırdım
3-4 lü istemedi zaten doktor direkt detaylı dedi
cevabın için teşekkür ederim canım
canım ben devlet hastanesinde yaptıracagım ankara zekayi tahirde günü aldım 26 verdi bugün gittim hastaneye tahlilimi taramalarımı devlette, muayanemi özele gidiyorum özelde bunları yaptırılsa çok pahalı sordum tanıdıgım biri taramaları 450-500 civarı bulmuş
selam kızlargeçmişi kaç gündür hiç okuyamadım iyi değildim hiç kafamı toplayamadım da
4lü test sonucumu aldım bugün
biraz rahatlattı bizi binlerce kez şükürler olsunnn
ayrıntılı ultrason sonrası bir oh çekeriz inşallah
wilma dualarımda sen de varsın her zaman beraberce rahatlayacağız arkadaşım...
umarım sorun yoktur hiçkimsede
iyi geceler kızlar nasılsınız ya az önce eşim yanlışlıkla kasığıma bastırdı aşırı sert değil ama ya bebeğime bişey olmuşmudur ya içime bi sıkıntı düştü nasıl anlarım ya ne yapmam lazım
ağrın var mı? ağrın 1 saat geçmezse acile gidin.
ben de aynen öyle
muayenemi özele gidiyorum
bir de salak gibi doktor oraya git dedi ben gitmezem oraya da başka bir yere gidersem bana bir şey diyecek diye çekiniyorum
çok salakça bir şey
ben ikiliyi 50 tl ye yaptırdım
3-4 lü istemedi zaten doktor direkt detaylı dedi
cevabın için teşekkür ederim canım
bende park yatak alıcam evın ıcınde de tasıması rahat olsun dıyekızlar bir şey soracagım erken oldugunu biliyorum ama acaba beşikmi alsam park yatagımı diye düşünüyorum park yatagı alsam il dışına gittigimde memlekete, tatile, gittigimde iyi olur diye düşünüyorum biyandan onu bırakıp beşik alsam ilk çocugum diyorum iyisi olsun herşeyin diyorum kafam karışık gönül isterki çocuk takımı alayım kiracı oldugumuz için oyüzden şuan bakmıyorum sizce ne yapayım kızlar yardımcı olurmusunuz
kızlar bir şey soracagım erken oldugunu biliyorum ama acaba beşikmi alsam park yatagımı diye düşünüyorum park yatagı alsam il dışına gittigimde memlekete, tatile, gittigimde iyi olur diye düşünüyorum biyandan onu bırakıp beşik alsam ilk çocugum diyorum iyisi olsun herşeyin diyorum kafam karışık gönül isterki çocuk takımı alayım kiracı oldugumuz için oyüzden şuan bakmıyorum sizce ne yapayım kızlar yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?