- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.581
hemde ne hıssetmek bugun butun gun ayaktaydım ona ragmen kıpır kıpırdıben hiç bebeğimi hissetmiyorum herkes hissediyormuş nasıl birşey bu ya neden hissetmiyorum ki
ıyı geceler bekcılık yıne bende bu geceiyi geceler kısçeler:)
kızlar şimdi geldim :) ta gemlikten bursa zübeyde hanım doğum evine gittim desem:) merak ettim görmek istedim. piiissss bir oynuyor dansöz gibi :) beni telaşlandırdı oralara kadar sürüdü zımbır zımbır oynuyor :)))) ohh rahatladım yoksa çatlıcaktım... psikolojik deli oldum ben ya yok düzeltmem lazım kendimi..... :))))
kızlar erken daha almıcaz ama fikir olsun... şimdi ben yanımda olsun diye şöyle 150 liralık falan park yatak alıcam kesin. çocuğun odası için de ilk çocuk hiç tecrübem yok. bebek odası alsam zaten park yatakta yatacak 1 yıl kadar. beşikli takımlar var. büyüyen diyor ama anlamadım neresi nasıl büyüyor. ondan alsam yatmıcak zaten onda. normal genç odası gibi yatak mı alsam yani sormak istediğim ileriye dönük nasıl bişey alabilirim. resimle anlatır mısınız???
hemde ne hıssetmek bugun butun gun ayaktaydım ona ragmen kıpır kıpırdı
gunaydınnnnn
tuzemm günaydınnnnn........
günaydın kızlar bebişler nasıl :) ya ben artık hissetmek istiyorumm
bu arada benim meleğim kızmışşşşbabasıda cooooook sevindii
canım büyüyen beşik demek 3 yaşına kadar gördüğün gibi kullanabiliyorsun, 3 yaşından sonra yan korumalıkları ve öndeki dolap gibi olan şeyi çıkarıyorsun al sana tek kişilik normal yatak. o yüzden çok kullanışlı ve uzun ömürlü bir kere alayım diyorsan tercih edebilirsinkızlar erken daha almıcaz ama fikir olsun... şimdi ben yanımda olsun diye şöyle 150 liralık falan park yatak alıcam kesin. çocuğun odası için de ilk çocuk hiç tecrübem yok. bebek odası alsam zaten park yatakta yatacak 1 yıl kadar. beşikli takımlar var. büyüyen diyor ama anlamadım neresi nasıl büyüyor. ondan alsam yatmıcak zaten onda. normal genç odası gibi yatak mı alsam yani sormak istediğim ileriye dönük nasıl bişey alabilirim. resimle anlatır mısınız???
selam kızlargeçmişi kaç gündür hiç okuyamadım iyi değildim hiç kafamı toplayamadım da
4lü test sonucumu aldım bugün
biraz rahatlattı bizi binlerce kez şükürler olsunnn
ayrıntılı ultrason sonrası bir oh çekeriz inşallah
wilma dualarımda sen de varsın her zaman beraberce rahatlayacağız arkadaşım...
umarım sorun yoktur hiçkimsede
milupanın hamilelik rehberi kitapçığı ve cd si , nivea ıslak mendil , şampuan ve pişik kremi numunesi bi de prima ve nivea ürünlerine %25-30 civarı indirim çekleri var canımben de 1 2 ay öncesinden üye olmuştum.. acaba paketin içinde neler var??
bişey olmaz kuzum merak etme dr bizim sıpanın cinsiyetini öğrenmek için kıpırdatmaya çalışırken neler etti göbişimeiyi geceler kızlar nasılsınız ya az önce eşim yanlışlıkla kasığıma bastırdı aşırı sert değil ama ya bebeğime bişey olmuşmudur ya içime bi sıkıntı düştü nasıl anlarım ya ne yapmam lazım
gunaydınnnnn
günaydın kızlar bebişler nasıl :) ya ben artık hissetmek istiyorumm
bu arada benim meleğim kızmışşşşbabasıda cooooook sevindii
herkeslere günaydın kızlarrrrrhepinize günaydınlarrbenim bebiş bugünde kıpırdamadı beklemedeyim
afıyet olsunnnn ama salam cıss olmuş:)günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bebişimle işte olmamıza rağmen süper bi kahvaltı yaptık.
Çeyrek ekmek arası beyaz peynir salam
Haşlanmış yumurta ( evde haşladım beslenme çantama koydum )
Bir bardak süt
2 tane kuru kayısı
2 tane Ceviz
şifa olsun kuzuma bal şeker olsun bebeğime Anneciğimmmmm seni çok seviyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?