2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi geldim :) ta gemlikten bursa zübeyde hanım doğum evine gittim desem:) merak ettim görmek istedim. piiissss bir oynuyor dansöz gibi :) beni telaşlandırdı oralara kadar sürüdü zımbır zımbır oynuyor :)))) ohh rahatladım yoksa çatlıcaktım... psikolojik deli oldum ben ya yok düzeltmem lazım kendimi..... :))))

ayy canım cok sevindimm iyi etmişsin o zaman gitmekle.. wayy oynak sıpa wayy ama canım sen cok pis pimpirikliymişsin yaa, insan göğsü küçülmüş gibi hissetti diye bunları yapar mı çok şükür valla rahatlığıma sağlık ben vurdumduymazım

günaydın kızlar nasılsınız.ben işe başladım artık,bu yüzden fazla siteye giremiyom.bu hafta salı günü konya tıpta üçlü testi yapırdım.hemen o gün sonuçları aldık.çok şükür iyi çıktı.ama ordaki doktor herkese muhakkak detaylı ultrasonu yaptırın dedi.detaylı için 4 ekim e randevu aldık.hayırlısı artık.umarım sizler iyisinizdir.herşey yolundadır...

mrb sevtaporhan iyi düşünmüşün benim oğlum 5 yaşında doğduğu zaman beşik almıştı annemler inan en fazla 1 yıl yattı içinde.şöyle 3-4 yaşına gelince şu araba yatak var ya bizimki ondan istemeye başladı.bence oyun parkını al şimdilik inan çocuk biraz büyüyünce istekleri oluyor.sende o zaman oğluşun ne isterse onu alırsın...

günaydın kızlar bebişler nasıl :) ya ben artık hissetmek istiyorumm
bu arada benim meleğim kızmışşşş babasıda cooooook sevindii

aranızda üçlü est yaptıran varmı ben yaptırdım 1/270 çıktı sonuç kendi doktorum araştırılsın dedi araştırma hastanesine gittiğimde doktor hersey normal dedi böyle ikilemde kalan varmııı

günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bebişimle işte olmamıza rağmen süper bi kahvaltı yaptık.

Çeyrek ekmek arası beyaz peynir salam
Haşlanmış yumurta ( evde haşladım beslenme çantama koydum )
Bir bardak süt
2 tane kuru kayısı
2 tane Ceviz

şifa olsun kuzuma bal şeker olsun bebeğime Anneciğimmmmm seni çok seviyorum kuzum

günaydınnnnnnn herkeseeee
afyon daki şehit haberleriyle uyandık. son olur inşallah
gününüz çoookkk güzel geçsin, bebişiniz bol bol tepsin

canım büyüyen beşik demek 3 yaşına kadar gördüğün gibi kullanabiliyorsun, 3 yaşından sonra yan korumalıkları ve öndeki dolap gibi olan şeyi çıkarıyorsun al sana tek kişilik normal yatak. o yüzden çok kullanışlı ve uzun ömürlü bir kere alayım diyorsan tercih edebilirsin

ohhh hadi gözün aydın canım inşallah ayrıntılı da tertemiz çıkar.

ben de 1 2 ay öncesinden üye olmuştum.. acaba paketin içinde neler var??
milupanın hamilelik rehberi kitapçığı ve cd si , nivea ıslak mendil , şampuan ve pişik kremi numunesi bi de prima ve nivea ürünlerine %25-30 civarı indirim çekleri var canım

bişey olmaz kuzum merak etme dr bizim sıpanın cinsiyetini öğrenmek için kıpırdatmaya çalışırken neler etti göbişime biz çok pinpirikliyiz bebişlerimiz sandığımızdan çok daha sağlam Allah ın izniyle bişey olmaz canım

afıyet olsunnnn ama salam cıss olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…