- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.601
afıyet olsunnnn ama salam cıss olmuş:)
günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bebişimle işte olmamıza rağmen süper bi kahvaltı yaptık.
Çeyrek ekmek arası beyaz peynir salam
Haşlanmış yumurta ( evde haşladım beslenme çantama koydum )
Bir bardak süt
2 tane kuru kayısı
2 tane Ceviz
şifa olsun kuzuma bal şeker olsun bebeğime Anneciğimmmmm seni çok seviyorum kuzum
afiyet olsuun yarasııınn... ben de keşke sabahları süt içebilsem iyi olur, kahvaltıda çay içmesem olmuyorr
günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bebişimle işte olmamıza rağmen süper bi kahvaltı yaptık.
Çeyrek ekmek arası beyaz peynir salam
Haşlanmış yumurta ( evde haşladım beslenme çantama koydum )
Bir bardak süt
2 tane kuru kayısı
2 tane Ceviz
şifa olsun kuzuma bal şeker olsun bebeğime Anneciğimmmmm seni çok seviyorum kuzum
bende her sabah zorla içiyorum sağolsun kafamda çok diktatör bi koca var her sabah sütü boldurur cevizi de verir başımda beklerbende süt içemiyorum hiç eşimde kızıyo haklı olarak içebilenler ne güzel valla
iştahımın yerinde olmasına rağmen hiç kilo alamadım hala 51 kilodayımama bebeğim 200 gram olmuş üzülimmi sevinimmi bilmiyorum ben kilo alıp göbeğimin büyümesini tombiş tombiş gezmek istiyorummm bu yaşıma kadar hep aynı kilodayımmm (
bende her sabah zorla içiyorum sağolsun kafamda çok diktatör bi koca var her sabah sütü boldurur cevizi de verir başımda bekler
iştahımın yerinde olmasına rağmen hiç kilo alamadım hala 51 kilodayımama bebeğim 200 gram olmuş üzülimmi sevinimmi bilmiyorum ben kilo alıp göbeğimin büyümesini tombiş tombiş gezmek istiyorummm bu yaşıma kadar hep aynı kilodayımmm (
bende her sabah zorla içiyorum sağolsun kafamda çok diktatör bi koca var her sabah sütü boldurur cevizi de verir başımda bekler
afiyet olsuun yarasııınn... ben de keşke sabahları süt içebilsem iyi olur, kahvaltıda çay içmesem olmuyorr
bende süt içemiyorum hiç eşimde kızıyo haklı olarak içebilenler ne güzel valla
Günaydın Kuzusunun Annesi...
Kuzuşuna çiğ et yedirme salam sucuk vs cnm...hatta çiğ ete dokununca bile ellerini iyi yıka...
bunlardan geçen baktericikler kucuğuna zarar verir...
Çok iyi pişsinler eğer canın çekerse....
amaan dert ettiğin şeye bak :)) bebişin çok şükür kilo alıyor ve sağlıklı maşallah gerisi teferruat .. sen de alırsın 6. aydan sonra bence.
anammm bak ben bunu hiç bilmiyodum sütü içip ardından ceviz yiyorum bundan sonra ara verim baridert ettiğin şeye bak canım bebiş sağlıklı olsun da daha kilo alacağımız aylar ilerde zaten
kuzummmm cevizle sütü aynı anda yeme. ceviz sütün demir emilimini azaltıyormuş. dr öyle demişti. aralarında 2 saat olmalıymış. yani sütü en iyisi tek başına içmek, içemiyorsan da kilo problemin yoksa çikolata ile içebilirmişsin
maşallah diyeyimde nazar değmesin :)))bende ilk hamile oldğum gün kalktım sabah sütümü içtim cevizler peynirler nasıl yeniyo ama şimdi fosss
canım benım doktorum bağımsız çalışıyor muayenhanesine gidiyorum benbizde baştan doktorla konuştuk taramalar için özelde yaptırma durumuzun olmadıgını dışarda yaptırsak kabul edermisiniz dedik şuan öyle yapıyoruz hayırlısı bakalım canım
canım ben erzurumda bugün 3 lüyü özel hastanede 30 doktor muane ücreti 10 da tahlil toplam 40 a yaptırdım detaylı ultrastonu samsunda yaptırmısıtım 50 ye yapıyolar bebeğin bütün organlarına detaylı bakıyolar bacağı kolu parmaklarına uygun bi yer bulup yaptırmanı tavsiye ederim
kuzummmm cevizle sütü aynı anda yeme. ceviz sütün demir emilimini azaltıyormuş. dr öyle demişti. aralarında 2 saat olmalıymış. yani sütü en iyisi tek başına içmek, içemiyorsan da kilo problemin yoksa çikolata ile içebilirmişsin
Günaydn kızlarsabah sabah kalktım ıspanaklı börek yaptım
ben tatildeyim sölemiştim buradaaz önce eşim sağlık ocağına gitti burada tetanoz aşısı yapmıolarmış kendi aile hekiminize gidini acelesi yok doğumdan 3 hafta önce yaptırırsınız demişler şaştım kaldım bişey olurmu geç olurmu sizce:26:doktoruma da ulaşamadım arıyorum ben söylendikce eşimde sinirlenio kapat sorun yapma dio
kızzz elevit lokontası da neydi ne kaçırdım ben:44::44::44: bu arada kızçem hareketli burdayım diyo o vurdukça rahatlıyom ana olmak güzelmiş bee deppiği bile zevk veriyoGunaydin kizlaaarrr
Bebikler kiprasik mi bugun? Benimki dun kipirdamadi bugun oynar insallah annennesini gorunce :)
Aksamki elevit lokantasi nasildi ama?adama caktirmadan cekecem diye ne kiliklara girdim sizin icin
Yok kiz ters solemissinsut urunleri demir emilimini azaltir.
Ama zaten cevizde demirden ziyade omega 3 ve folik asit var.
radyolojı uzmanı bakıyor canım doktor değil egepoldecanım benım doktorum bağımsız çalışıyor muayenhanesine gidiyorum ben
o yönlendirıyor ama bu kez kafam epey karıştı
çok karışığım çok ya izmirde egepole gideğim eğer radyoloji uzmanıysa bakan doktor
ya da 230 tl yi bayılacağım hayırlısı bakalım
teşekkür ederim cevaplarınız için
saka gıbısın kuzum derdın ebak keşke benımde oyle bı derdım olsa:)iştahımın yerinde olmasına rağmen hiç kilo alamadım hala 51 kilodayımama bebeğim 200 gram olmuş üzülimmi sevinimmi bilmiyorum ben kilo alıp göbeğimin büyümesini tombiş tombiş gezmek istiyorummm bu yaşıma kadar hep aynı kilodayımmm (
aranızda üçlü est yaptıran varmı ben yaptırdım 1/270 çıktı sonuç kendi doktorum araştırılsın dedi araştırma hastanesine gittiğimde doktor hersey normal dedi böyle ikilemde kalan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?