2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

afiyet olsuun yarasııınn... ben de keşke sabahları süt içebilsem iyi olur, kahvaltıda çay içmesem olmuyorr

Günaydın Kuzusunun Annesi...

Kuzuşuna çiğ et yedirme salam sucuk vs cnm...hatta çiğ ete dokununca bile ellerini iyi yıka...
bunlardan geçen baktericikler kucuğuna zarar verir...
Çok iyi pişsinler eğer canın çekerse....

iştahımın yerinde olmasına rağmen hiç kilo alamadım hala 51 kilodayım ama bebeğim 200 gram olmuş üzülimmi sevinimmi bilmiyorum ben kilo alıp göbeğimin büyümesini tombiş tombiş gezmek istiyorummm bu yaşıma kadar hep aynı kilodayımmm(

amaan dert ettiğin şeye bak :)) bebişin çok şükür kilo alıyor ve sağlıklı maşallah gerisi teferruat .. sen de alırsın 6. aydan sonra bence.

dert ettiğin şeye bak canım bebiş sağlıklı olsun da daha kilo alacağımız aylar ilerde zaten

bende her sabah zorla içiyorum sağolsun kafamda çok diktatör bi koca var her sabah sütü boldurur cevizi de verir başımda bekler

kuzummmm cevizle sütü aynı anda yeme. ceviz sütün demir emilimini azaltıyormuş. dr öyle demişti. aralarında 2 saat olmalıymış. yani sütü en iyisi tek başına içmek, içemiyorsan da kilo problemin yoksa çikolata ile içebilirmişsin

afiyet olsuun yarasııınn... ben de keşke sabahları süt içebilsem iyi olur, kahvaltıda çay içmesem olmuyorr

kuzucuğummmm alıştır ama kendini olmaz böyle şuan bebişin kalsiyuma çok ihtiyacı var kemikleri gelişme aşamasında çünkü

bende süt içemiyorum hiç eşimde kızıyo haklı olarak içebilenler ne güzel valla

aaaaa bende kızıyorum şimdi sana olmaz içmeniz lazımmmmm

günaydın canım benimmmm doktor bana yeme falan demedi bende arada salam yiyiyorum toxoplazmamda sorun yok bebemmm ama tabii normalde bile yememek lazım ama tamam tamam yemeyeceğim bundan sonra

bende her sabah zorla içiyorum sağolsun kafamda çok diktatör bi koca var her sabah sütü boldurur cevizi de verir başımda bekler

en iyisini yapıyor helal olsun enişteye valla kız ben günde 1 litre süt içiyorum inek gibi :)

amaan dert ettiğin şeye bak :)) bebişin çok şükür kilo alıyor ve sağlıklı maşallah gerisi teferruat .. sen de alırsın 6. aydan sonra bence.

evet kiloyu sorun etmeyin kızlar 6. aydan sonra almaya başlayacağız nasıl olsa bebiş sağlıklı ise düşünmeyin sakın

anammm bak ben bunu hiç bilmiyodum sütü içip ardından ceviz yiyorum bundan sonra ara verim bari

maşallah diyeyimde nazar değmesin :)))bende ilk hamile oldğum gün kalktım sabah sütümü içtim cevizler peynirler nasıl yeniyo ama şimdi fosss

bi dikişte iç kuzum zorlanıyosun ama bebişler için katlancaz ne edek

bizde baştan doktorla konuştuk taramalar için özelde yaptırma durumuzun olmadıgını dışarda yaptırsak kabul edermisiniz dedik şuan öyle yapıyoruz hayırlısı bakalım canım
canım benım doktorum bağımsız çalışıyor muayenhanesine gidiyorum ben
o yönlendirıyor ama bu kez kafam epey karıştı

çok karışığım çok ya izmirde egepole gideğim eğer radyoloji uzmanıysa bakan doktor
ya da 230 tl yi bayılacağım hayırlısı bakalım
teşekkür ederim cevaplarınız için

Günaydn kızlar sabah sabah kalktım ıspanaklı börek yaptım

ben tatildeyim sölemiştim burada az önce eşim sağlık ocağına gitti burada tetanoz aşısı yapmıolarmış kendi aile hekiminize gidini acelesi yok doğumdan 3 hafta önce yaptırırsınız demişlerşaştım kaldımbişey olurmu geç olurmu sizce:26:doktoruma da ulaşamadım arıyorumben söylendikce eşimde sinirlenio kapat sorun yapma dio

Gunaydin kizlaaarrr
Bebikler kiprasik mi bugun? Benimki dun kipirdamadi bugun oynar insallah annennesini gorunce :)
Aksamki elevit lokantasi nasildi ama? adama caktirmadan cekecem diye ne kiliklara girdim sizin icin

Yok kiz ters solemissin sut urunleri demir emilimini azaltir.
Ama zaten cevizde demirden ziyade omega 3 ve folik asit var.

Berrakcim daha once hic yaptirmadiysan 3 doz falan yaptirman gerekiyo o yuzden 20. Haftada yaptirmaliyiz diye biliyorum. Yanlissa duzeltsin arkadaslar

Bu arada ellerine saglik keske bize de gonsersen canim cekti ben de yicem smd

kızzz elevit lokontası da neydi ne kaçırdım ben:44::44::44: bu arada kızçem hareketli burdayım diyo o vurdukça rahatlıyom ana olmak güzelmiş bee deppiği bile zevk veriyo

radyolojı uzmanı bakıyor canım doktor değil egepolde

saka gıbısın kuzum derdın ebak keşke benımde oyle bı derdım olsa:)

Son düzenleme:

cnmdiğer sonuçlar nasıl? 270 olan hangisinin değeri? benimkine yakın görünüyor ama diğerleri de önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…