2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bebişler için evet kalsiyum çok önemli hamilelikte hiç süt içmeyen bir annenin yıllarca depoladığı kalsiyumu bebiş alıp götürüyo neden anne hamilelikte kalsiyum almadığı için... peki sonrası anne ileriki yıllarda kemik erimesiyle karşılaşıyor. aslında bebiş bir şekilde kalsiyum gereksinimini karşılamış oluyo ama annenin en değerli yıllarca biriktirdiği kalsiyumunu alıp götürüyo. hani eskiler hep der her hamilelikte bir diş eksilir diye aslında düzenli süt içsek depolarımızdan eksilmemiş olur...o yüzden süt ve süt ürünlerini tüketelim tüketmeyenleri uyaralım

ne ka güzel konuştun o ka güzel konuştun kuzum

Kızlar günaydın ,

İstanbul Anadolu yakasında oturyorum. Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevumu almak gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de park yataklar dayanıksızmış, bebeğin omurgasına zarar veriyormuş diye duydum , araştırmak lazım ...

çok güldüm sabah sabah elevit e

canım emin misin ya bak dr bana şöyle bi liste vermişti ara öğünler için ?
gidince bi daha sorayım bakalım ay sonunda

-leblebi + kuru üzüm
-fındık + kuru üzüm
-ceviz + meyve
-peynir +ekmek + maydonoz
-yoğurt + maydonoz
-yoğurt + yulaf ezmesi
-meyveli probiyotik yoğurt
-ayran
-süt
-süt + bitter çikolata

ben de İzmir'de araştırmadıyım bir randevu aldım ama bakalım
radyolojii uzmanı olmasına dikkat edın
100tl ödeyecğim oraya gidersem

park yatak gerçketn öylemiymiş
nereden duydun canım?
araştırmak lazım

Bİr de Ayrtıntılı Ultr. ile 4 boyutlu renkli dopler aynı şeymi?
hangi hastanyı arasm bumu dediler rezil oldum:26:

ne ka güzel konuştun o ka güzel konuştun kuzum

canım bide yaşlı insanların fark edersek boyu kısalır derler kalsiyum eksikliğinden bide düşünün eskilerdeen 5 6 çocuğu olanların süte çok dikkat etmeyip ileride kemik erimesi sorunu çıkıyo o yüzden boyları zamanla gidiyor. haberlerde izlemiştim daha kız 17 yaşında hamile kalmış düzgün beslenememiş durumları iyi olmadığından 2 çocuktan sonra hastanede kemik erimesi raporu verilmiş kız bir zayıf anam yok her gün şartlandırdım ilaç gibi içiçiyorum... bir dikişte içiverin kızlar sağlığınız için...

günaydınnnnn
ayy dün netim bi gitti gidiş o gidiş ttnet ara ara ulaşamadım kimseye en son dediler alt yapı çalışması varmış te şimdi geldi

syz canım senin bebişnin cinsiyeti bellimi

canım doktorumuz kesin kız dedi

sağol canım tşk ederim resmi oraya da ekliycem

sen gemlikten misin hangi doktora gidiyosun bende gemliktenim de

Günaydın kızlar benim yarın doktor randevum var hem cinsiyetine bakılacak hem 3'lü test yapılacak...eşim de benimle beraber gelsin diye öğleden sonra izin alacaktı ve biz 2 gibi randevu almayı düşünüyorduk...yarın o saatte gitsek kan alımı için geç bir saatmı ? illaki sabah erkenmi gitmem lazım ? test sonuçları aynı gün içinde verilebiliyormu? cevaplarsanız sevinirimmm

ay kızlar 1 gün önce oğluşum bir kıpırdadı şimdide bekliyorumda kerata hissettirmedi... bakalım keyifleri nasıl isterse artıkın... ahh şöyle karnımızı dışardanda yamulduğunu bir an önce görsek ...

canım sabah git ultrasyonda sıra bekle kanda sıra bekle sonuç aynı gün vermiyorlar bana diş ve göze gittinmi diye sordu dişe gittigimi göze gitmedigimi söyledim gözede gönderdi detaylı ultrasyon içinde c bloktan gün aldım .dün sabah 7 buçukta gittim eve 2 de döndüm cuma günü çıkar dediler ögleden sonra .hastanenin sitesine girdim üyeydim şimdi çıkmış ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum

3 taramanın sonucunu doktora öglen götürecegim oyüzden sabırsızım hayırlısı
hadi hayırlısı temiz çıkar inşallah canım

canım o hastaneye göre değişiyor ama aç gitmene gerek yok. benim 3 lü yapılmadı sadece 3 lünün içinde de bulunan AFP yapıldı. o bile 10 gün sonra çıktı.

hayırlısıyla zamanında gelsinler de ben de çok sabırsızlanıyorum vallahi

Canım.. diş ve göz ne için lazım ?kusura bakma cahil kaldım bu konuya :26:

canım o hastaneye göre değişiyor ama aç gitmene gerek yok. benim 3 lü yapılmadı sadece 3 lünün içinde de bulunan AFP yapıldı. o bile 10 gün sonra çıktı.

Özel hastaneye gidiyorum canım ilk kan alımında sabah kan vermiştim öğlende almıştım.. 3lü aynı hızda çıkmıyor anladığım kadarıyla..

[QUOTBeE=pembeyim;26319473]Kızlar günaydın ,

İstanbul Anadolu yakasında oturyorum. Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevumu almak gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de park yataklar dayanıksızmış, bebeğin omurgasına zarar veriyormuş diye duydum , araştırmak lazım ...[/QUOTE]
Ben 11. Haftada Zeynep kâmile gittin ikili test icin dolurmuş vermediler ama doktor detaylı usg icin randevu alabilirsin makinalarımız cok iyi tavsiye ederiz dedi usg odasına gitti. Raddevuyu aldım sat ia göre onlar veriyor tarihi benimki 4 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…