- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.621
kızlar bebişler için evet kalsiyum çok önemli hamilelikte hiç süt içmeyen bir annenin yıllarca depoladığı kalsiyumu bebiş alıp götürüyo neden anne hamilelikte kalsiyum almadığı için... peki sonrası anne ileriki yıllarda kemik erimesiyle karşılaşıyor. aslında bebiş bir şekilde kalsiyum gereksinimini karşılamış oluyo ama annenin en değerli yıllarca biriktirdiği kalsiyumunu alıp götürüyo. hani eskiler hep der her hamilelikte bir diş eksilir diye aslında düzenli süt içsek depolarımızdan eksilmemiş olur...o yüzden süt ve süt ürünlerini tüketelim tüketmeyenleri uyaralım
Gunaydin kizlaaarrr
Bebikler kiprasik mi bugun? Benimki dun kipirdamadi bugun oynar insallah annennesini gorunce :)
Aksamki elevit lokantasi nasildi ama?adama caktirmadan cekecem diye ne kiliklara girdim sizin icin
Yok kiz ters solemissinsut urunleri demir emilimini azaltir.
Ama zaten cevizde demirden ziyade omega 3 ve folik asit var.
Kızlar günaydın ,
İstanbul Anadolu yakasında oturyorum. Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevumu almak gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de park yataklar dayanıksızmış, bebeğin omurgasına zarar veriyormuş diye duydum , araştırmak lazım ...
haklısınız kızlar akşama başlıyım yatmadan önce içeyim bari bende zor mor bi şekilde içicem artıkınanammm bak ben bunu hiç bilmiyodum sütü içip ardından ceviz yiyorum bundan sonra ara verim bari
bi dikişte iç kuzum zorlanıyosun ama bebişler için katlancaz ne edek
ne ka güzel konuştun o ka güzel konuştun kuzum
syz canım senin bebişnin cinsiyeti bellimi
cnm ne kadar güzel tam hamile gibi görünüyosun
ben dar giyince göbişim çıkıyo ama daha ben buradayım demiyo :)
bu arada resmini göbiş topiğimize de ekleeeee...
cnm ikisi de özlüyo birleşiyo, peki nasıl buldun
filmi kocanla mı izledin tek mi
"başımıza gelenler" die de bi film var ama
bu biraz daha farklı yani romantik komedi dram karışık
bebiş var ama başroldekilerin bebişi değil o.
kızlar şimdi geldim :) ta gemlikten bursa zübeyde hanım doğum evine gittim desem:) merak ettim görmek istedim. piiissss bir oynuyor dansöz gibi :) beni telaşlandırdı oralara kadar sürüdü zımbır zımbır oynuyor :)))) ohh rahatladım yoksa çatlıcaktım... psikolojik deli oldum ben ya yok düzeltmem lazım kendimi..... :))))
ay kızlar 1 gün önce oğluşum bir kıpırdadı şimdide bekliyorumda kerata hissettirmedi... bakalım keyifleri nasıl isterse artıkın...ahh şöyle karnımızı dışardanda yamulduğunu bir an önce görsek ...
Günaydın kızlar benim yarın doktor randevum var hem cinsiyetine bakılacak hem 3'lü test yapılacak...eşim de benimle beraber gelsin diye öğleden sonra izin alacaktı ve biz 2 gibi randevu almayı düşünüyorduk...yarın o saatte gitsek kan alımı için geç bir saatmı ? illaki sabah erkenmi gitmem lazım ? test sonuçları aynı gün içinde verilebiliyormu? cevaplarsanız sevinirimmm
hadi hayırlısı temiz çıkar inşallah canım3 taramanın sonucunu doktora öglen götürecegim oyüzden sabırsızım hayırlısı
canım o hastaneye göre değişiyor ama aç gitmene gerek yok. benim 3 lü yapılmadı sadece 3 lünün içinde de bulunan AFP yapıldı. o bile 10 gün sonra çıktı.Günaydın kızlar benim yarın doktor randevum var hem cinsiyetine bakılacak hem 3'lü test yapılacak...eşim de benimle beraber gelsin diye öğleden sonra izin alacaktı ve biz 2 gibi randevu almayı düşünüyorduk...yarın o saatte gitsek kan alımı için geç bir saatmı ? illaki sabah erkenmi gitmem lazım ? test sonuçları aynı gün içinde verilebiliyormu? cevaplarsanız sevinirimmm
ay kızlar 1 gün önce oğluşum bir kıpırdadı şimdide bekliyorumda kerata hissettirmedi... bakalım keyifleri nasıl isterse artıkın...ahh şöyle karnımızı dışardanda yamulduğunu bir an önce görsek ...
canım sabah git ultrasyonda sıra bekle kanda sıra bekle sonuç aynı gün vermiyorlar bana diş ve göze gittinmi diye sordu dişe gittigimi göze gitmedigimi söyledim gözede gönderdi detaylı ultrasyon içinde c bloktan gün aldım .dün sabah 7 buçukta gittim eve 2 de döndüm cuma günü çıkar dediler ögleden sonra .hastanenin sitesine girdim üyeydim şimdi çıkmış ögleden sonra gitmeyi düşünüyorum
canım o hastaneye göre değişiyor ama aç gitmene gerek yok. benim 3 lü yapılmadı sadece 3 lünün içinde de bulunan AFP yapıldı. o bile 10 gün sonra çıktı.
Canım.. diş ve göz ne için lazım ?kusura bakma cahil kaldım bu konuya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?