- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.641
kızlar göğüslerin yumuşamasıyla ilgili sağlık ocağındaki ebemi aradım. anlattım. olabilir yumuşayacak hassaslığı azalack gitgide ama büyüyecek dedi. gideyim mi dr. a dedim yok gerek yok dedi ama ne bileyim yaaa... dr umu aramaya da çekiniyorum zırt pırt adama sülük gibi yapışıp her haltı sormak da istemiyorum.. offfffffffffffffffffff.... hiç sevmiyrum böyle durumları...
KIZLAR... PEKİ SİZCE GİDİP DEVLETE DİNLESEM Mİ KALBİNİ?????? TAM 14 GÜN OLDU GÖRELİ. ÇOK MU GİRMİŞ OLURUM ULTRASONA... BİRŞEY SÖYLEYİN NE OLUR ONA GÖRE SİGORTADAN RANDEVU ALICAM...????????????????? NE YAPAYIM ZARARLI OLUR MU ????
bir cihazları varmış. ben hamileliğimi bildirmeye gittiğimde ordaki ebe söylemişti. pazartesi hem kan alalım hem de kalp atışlarını dinletelim size diye. aaaa burda ultrason varmı ki dedim. var dedi ama görüntü yok sadece kalp atışını dinletebiliyoruz dedi. pazartesi gittim kan verdim ama telaştan kalp atışını dinlemeyi unuttum. o yüzden nasıl bir cihaz bilmiyorum.
kızlar bir şey soracagım erken oldugunu biliyorum ama acaba beşikmi alsam park yatagımı diye düşünüyorum park yatagı alsam il dışına gittigimde memlekete, tatile, gittigimde iyi olur diye düşünüyorum biyandan onu bırakıp beşik alsam ilk çocugum diyorum iyisi olsun herşeyin diyorum kafam karışık gönül isterki çocuk takımı alayım kiracı oldugumuz için oyüzden şuan bakmıyorum sizce ne yapayım kızlar yardımcı olurmusunuz
Offf kızlar sinir sistemim çöktü şuanhastaneyi aradım randevu için neymiş benim doktor kongreye gitmiş hey allahım yarabbim 1 aydır gün sayıyorum ben yaaa... birde pazartesiye değil taa salı ya randevu veriliyormuş (( yok ben sinirden ölecemm
e canım benim sen niye randevularını bu kadar geç alıyorsun ki ? muayeneden çıkar çıkmaz alsana bi sonraki randevunu. bi de 1 gün mü ötelediler bi hafta mı anlamadım canım. hayırlısı sıkma canını canım yaaOfff kızlar sinir sistemim çöktü şuanhastaneyi aradım randevu için neymiş benim doktor kongreye gitmiş hey allahım yarabbim 1 aydır gün sayıyorum ben yaaa... birde pazartesiye değil taa salı ya randevu veriliyormuş (( yok ben sinirden ölecemm
Madem konu hep göğüsten gidiyor, bende bir soru sorayım. Benimde göğüslerim acayip kaşınıyor, sürekli kaşısamm dur demeyeceğim yani. Acaba hamilelikten mi yoksa ben uyuz mu oldum?
Madem konu hep göğüsten gidiyor, bende bir soru sorayım. Benimde göğüslerim acayip kaşınıyor, sürekli kaşısamm dur demeyeceğim yani. Acaba hamilelikten mi yoksa ben uyuz mu oldum?
ben hiç bebeğimi hissetmiyorum herkes hissediyormuş nasıl birşey bu ya
kızlar ocak annelerine detaylıyı sordum da
orda birisi radyoloji uzmanı değil periantolog bakar demiş
off kötü olmuş ama napcaksın üzme kendini bebeşini de düşün üzme annesi onu da
Sorunu şimdilik çözdüm kızlare canım benim sen niye randevularını bu kadar geç alıyorsun ki ? muayeneden çıkar çıkmaz alsana bi sonraki randevunu. bi de 1 gün mü ötelediler bi hafta mı anlamadım canım. hayırlısı sıkma canını canım yaa
benim 2li testi perinatoloji uzmanı bakmıştı..az öncede doktorum detaylı için bana randevu alacak haber bekliorum alınca bana sölicek nereye gitmem gerektiğini o zaman sana yazarım inş. gun içinde arar....
Sorunu şimdilik çözdüm kızlaraynı hastanede olan başka bir doktordan randevu alabilirsin dedi oradaki bayan ...nasıl olsa test yapılacak daha sonra tekrar gelir kendi doktoruna sonuçları gösterebilirsin sorun olmaz dedi... Tabii bende atladım hemen :)) diğer doktor için yarın saat 2 ye aldım randevumu.. cinsiyetinide öğrenecem inşallah... rahatladım vallahi...
teşekkürler canım bilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?