2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet kendisi RAdyoloji uzmanıymış
doktorumun yönlendirği doktor

hımm demek radyoloji bakıor olabilir detaylı ya :26:benim ilk hamilelik gunlerimde yumurtalıktaki kanamayı görmek için radyolojiye yollamıştı doktorum hem onlarınki renkli idi
özelden atarım sana msg merak etme

hadi gözün aydın canım bak boşuna sıktın canını ahh biz kadınlar ne de tez canlıyız böyleeee

Sorma canım yaaa ama gün sayıyoruz... koca ay stress yapıyoruz beklediğimiz şey zamanında olsun istiyoruz aksilik oluncada tamam... ben direk ağlama moduna geçiyorum zaten birde aşırı sinir var üstümde nedense... diyorum zaten benim bebişim güler yüzlü olmayacak ben böyle devam edersem

:))canım inanır mısın utanmasam elim göğüslerimde gezeceğim bu ne biçim şey yaaa çok tatlı kaşınıyor ama yaa

Madem konu hep göğüsten gidiyor, bende bir soru sorayım. Benimde göğüslerim acayip kaşınıyor, sürekli kaşısamm dur demeyeceğim yani. Acaba hamilelikten mi yoksa ben uyuz mu oldum?

canım tırnaklarınla kaşıma olur mu sanırım göğüslerin büyüdüğü için çatlıyor .tırnakla kaşırsan daha çabukl çatlıyormuş avcunun içiyle kaşımalıymışsın. benimde göbeğim kaşınıyor çünkü.

SYZ

ben geml,ikteyim ama burda dr. yok bildiğin gibi bursaya ziya çetin in özel muayenesine gidiyorum. istediğim hastanede doğum yaptırtcak. ben doruk u düşünüyorum. sen hangi dr. a gidiyorsun???

sabah bende sinirlendim ama eşimden zılgıtı yiyince sustum kaldımuzatma dedimmi tamamdır konu kapanmıştır bizde

bugün kocişimle okula gittik. eşyalarımı taşıttım sınıfıma :))) yoruldu kuzum yaaa :))) allah onları başımızdan eksik etmesin.....

SYZ

ben geml,ikteyim ama burda dr. yok bildiğin gibi bursaya ziya çetin in özel muayenesine gidiyorum. istediğim hastanede doğum yaptırtcak. ben doruk u düşünüyorum. sen hangi dr. a gidiyorsun???

evet doktor yok geçen sıra alayım dedim 20 gün sonrasına veriyo al dedim randevuyu bu sefer de 15 gun oncesınden randevu alamazsınız diyo şaka gibi :)
ben de zaman darlıgından aslında hem iş açısından hem de yolu gozum yemedıgınden (arabamız yok) uzmanlara gıdıyorum yalçın bey e memnumun ama doğum nerde olcak bılmıyorum daha hıc konusmadım hayırlısı artık

:))canım inanır mısın utanmasam elim göğüslerimde gezeceğim bu ne biçim şey yaaa çok tatlı kaşınıyor ama yaa

öff bilmem mi dün de ben böyleydim ama ne hikmetse hergün olmuyor

doğru canım haklısın ama hangimiz öyle değiliz ki kafamızda kuruyoruz kuruyoruz olmayınca da çatıyoruz valla :) neyse tatlıya bağlandı ya önemli olan o

merhaba kızlar...benim de dün göğüslerim çok kaşınıyodu arkasından da aynada bakınca kırmızı çizgiler gördüm az daha kalp krizi geçiriyodum şimdiden mi çatladı diye...meğerse bez sütyen yatarken katlanıp iz yapmış akşam akşam inme inecekti valla

Selam annecikler :)) çoook uzun zamandır girememiştim, eşim işten ayrıldı tatile çıktık. sonra da afyondan ankaraya taşınalım dedik, dedik de ev bulamadık :) sonra tekrar okullar açılana kadar tatile çıkalım dedik. budur yani girememe sebebim. oğluşum da ben de çok iyiyiz :) hatta bu mesajı yazarken tekme üstüne tekme yiyorum :))

allah senin iyiliğini versin emi izi çatlakla nasıl katıştırdın

ohhhhhh keyifler iyii allahım bana da tatil gönder çok değil şöyle bir ay yeter maşallah sana ve oğluşuna

canım ankaranın neresinden ev bakıyorsun. ankarada kiralık mı arıyosunuz. kiralık ev bulmak o kadar zor ki. arkadaşlarımıza baktık geçen hafta batıkentte filan bulamadık ama ege mahallesinde çok güzel dubleks buldular. sanırım ikeaya yakın.oralarda evler var yeni

ikea tarafı çok ters ya bi de mamakta olması ürkütüyor beni :) biz önce yıldız birlik sancak falan o taraflara baktık. ev ilanı görüyoruz ertesi gün arıyoruz ev tutulmuş. çıldırdık. 1 hafta gezindik. artık şehir içinde oturmayalım dedik biraz daha sakin yerlere bakınacağız dönünce, beysukent, beytepe, çayyolu falan bahçeli müstakil bi ev bakıcaz. okulların açılmasını bekliyoruz işte

evet canım bebişim ikizdi ama birinin kalp atışlarını duyamadık.. şimdi oğluşumla devam ediyorum yoluma..Rabbim sağlık versin bebişime..isimde aslında ben kararlı gibiyim..ama babamız beğenmiyor hiç bir şeyi bakalım göreceğiz...

geçmişi okuyayım dedim başaramadım.. çok kaynatıyorsunuz ne güzel.. ben işten geldikten sonra şaftım kayıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…