- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.661
evet kendisi RAdyoloji uzmanıymış
doktorumun yönlendirği doktor
hımm demek radyoloji bakıor olabilir detaylı ya :26:benim ilk hamilelik gunlerimde yumurtalıktaki kanamayı görmek için radyolojiye yollamıştı doktorum hem onlarınki renkli idi
özelden atarım sana msg merak etme
hadi gözün aydın canım bak boşuna sıktın canını ahh biz kadınlar ne de tez canlıyız böyleeee
e canım benim sen niye randevularını bu kadar geç alıyorsun ki ? muayeneden çıkar çıkmaz alsana bi sonraki randevunu. bi de 1 gün mü ötelediler bi hafta mı anlamadım canım. hayırlısı sıkma canını canım yaa
allah seni ne güldüm var yauyuz olmadın canım büyüyoruz ondan kaşınıyoruz deri gerildikçe kaşınıyoruz ay hala gülüyorum
bol bol su iç canım bi de nemlendirici ya da bebe yağı kullan. yoksa kaşınmaktan çatleycen
Madem konu hep göğüsten gidiyor, bende bir soru sorayım. Benimde göğüslerim acayip kaşınıyor, sürekli kaşısamm dur demeyeceğim yani. Acaba hamilelikten mi yoksa ben uyuz mu oldum?
Sorma canım yaaa ama gün sayıyoruz... koca ay stress yapıyoruz beklediğimiz şey zamanında olsun istiyoruz aksilik oluncada tamam... ben direk ağlama moduna geçiyorum zatenbirde aşırı sinir var üstümde nedense... diyorum zaten benim bebişim güler yüzlü olmayacak ben böyle devam edersem
SYZ
ben geml,ikteyim ama burda dr. yok bildiğin gibi bursaya ziya çetin in özel muayenesine gidiyorum. istediğim hastanede doğum yaptırtcak. ben doruk u düşünüyorum. sen hangi dr. a gidiyorsun???
:))canım inanır mısın utanmasam elim göğüslerimde gezeceğim bu ne biçim şey yaaa çok tatlı kaşınıyor ama yaa
Sorma canım yaaa ama gün sayıyoruz... koca ay stress yapıyoruz beklediğimiz şey zamanında olsun istiyoruz aksilik oluncada tamam... ben direk ağlama moduna geçiyorum zatenbirde aşırı sinir var üstümde nedense... diyorum zaten benim bebişim güler yüzlü olmayacak ben böyle devam edersem
allah senin iyiliğini versin emi izi çatlakla nasıl katıştırdınmerhaba kızlar...benim de dün göğüslerim çok kaşınıyodu arkasından da aynada bakınca kırmızı çizgiler gördüm az daha kalp krizi geçiriyodum şimdiden mi çatladı diye...meğerse bez sütyen yatarken katlanıp iz yapmışakşam akşam inme inecekti valla
ohhhhhh keyifler iyii allahım bana da tatil gönder çok değil şöyle bir ay yeter maşallah sana ve oğluşunaSelam annecikler :)) çoook uzun zamandır girememiştim, eşim işten ayrıldı tatile çıktık. sonra da afyondan ankaraya taşınalım dedik, dedik de ev bulamadık :) sonra tekrar okullar açılana kadar tatile çıkalım dedik. budur yani girememe sebebim. oğluşum da ben de çok iyiyiz :) hatta bu mesajı yazarken tekme üstüne tekme yiyorum :))
Selam annecikler :)) çoook uzun zamandır girememiştim, eşim işten ayrıldı tatile çıktık. sonra da afyondan ankaraya taşınalım dedik, dedik de ev bulamadık :) sonra tekrar okullar açılana kadar tatile çıkalım dedik. budur yani girememe sebebim. oğluşum da ben de çok iyiyiz :) hatta bu mesajı yazarken tekme üstüne tekme yiyorum :))
allah senin iyiliğini versin emi izi çatlakla nasıl katıştırdın
hiç çatlak görmedim ki...bi de gece gece bi an kavrayamadım ne biliyim
canım ankaranın neresinden ev bakıyorsun. ankarada kiralık mı arıyosunuz. kiralık ev bulmak o kadar zor ki. arkadaşlarımıza baktık geçen hafta batıkentte filan bulamadık ama ege mahallesinde çok güzel dubleks buldular. sanırım ikeaya yakın.oralarda evler var yeni
defnecim ben de hatırlıyorum seni arada bir bakıyordum sana naptın nettin diye... evet kız olmadı erkekmiş. seninki de mi???? aaa ne güzel.. sağlıklı olur inşallaaahhh... isim düşünüyorum ama hergün değişiyor :)))) şuan kuzey :)))) yarın ne olur bilinmez... senin ikizdi şimdi tekti di mi??? iyi mi bebişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?