2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende oğluşumla tekmeleriyle iletişim kurmak istiyorum.. şimdi ben konuşuyorum o dinliyor.. kendi kendime "yahu bu çocuk beni hiç tınlamıyor" diyorum.. artık annesini duyduğunu göstersin lütfen...

canım kendi doktorun haklı gibi 4lü test uzman bir elde detaylı ultrason vs ile araştırılması gerekiyor..hiçbir şey çıkmaz ama önlem olsun diye..

çok karışığım çok ya izmirde egepole gideğim eğer radyoloji uzmanıysa bakan doktor
ya da 230 tl yi bayılacağım hayırlısı bakalım
teşekkür ederim cevaplarınız için

canım maddi durumları bilmediğimden çekinerek yorum yapıyorum ama en önemli kontrol bu, eğer durumunuz varsa parayı ver derim ben

park yatakların içi çok sert luyor incecik bi sünger oluyor üstünde...genelde ortopedik yatak alıyorlar içine..bence de öyle yapılmalı..ben normal beşik almıştım ama arkadaşım park yatak alınca içine yatak almıştı

Bİr de Ayrtıntılı Ultr. ile 4 boyutlu renkli dopler aynı şeymi?
hangi hastanyı arasm bumu dediler rezil oldum:26:

aynı şey olması gerek canım..

kızlar ocak annelerine detaylıyı sordum da
orda birisi radyoloji uzmanı değil periantolog bakar demiş

radyoloji uzmanındansa periantologlar bu konuda tecrübeli oluyorlar yaa o bakıdan daha güvenilir oluyor...fat akercan izmir de benim doktorum mesela..ultrason son model çok gelişmiş, bir de ters vakalarla çok karşılaşmış hani incelerken çok daha titiz davranıyor...detaylı için bu tarz bi doktor daha doğru geliyor bana

bende oğluşumla tekmeleriyle iletişim kurmak istiyorum.. şimdi ben konuşuyorum o dinliyor.. kendi kendime "yahu bu çocuk beni hiç tınlamıyor" diyorum.. artık annesini duyduğunu göstersin lütfen...

benimki 5 gün falan oldu tekme atıyor sözde ara ara..ama sabah bir tık akşam bir tık anca...normaldir herhalde diyorum ama zaten tembel bişi tekmeler güçlenince düzenli olur inşallah

selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
kızım tekmelese şöyle bol bol daha da iyi olacağız
yarın uçağa bineceğim zararı yoktu burdan okuduğum kadarıyla dimi?

az kaldı birkaç haftaya duble iletişime geçecez bebişlerimizle inşallah.. duymuyordur ama bende arada müzik dinletiyom alışsın şimdiden

selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
kızım tekmelese şöyle bol bol daha da iyi olacağız
yarın uçağa bineceğim zararı yoktu burdan okuduğum kadarıyla dimi?

hiç bir zararı yok canım için rahat olsun ben daha 6 haftalıkken binmiştim doktorum 7 aya kadar rahat rahat binebilirsin demişti iyi yolculuklar şimdiden

az kaldı birkaç haftaya duble iletişime geçecez bebişlerimizle inşallah.. duymuyordur ama bende arada müzik dinletiyom alışsın şimdiden

ben ilk aydan beri dinletiyom müziği.. anlıyordur bence.. duyuyodur bizi..bizde onları duyalım değil mi ama ?çok güzel bir duygudur herhalde..bekliyoruz sabırsızlıkla...

ben ilk aydan beri dinletiyom müziği.. anlıyordur bence.. duyuyodur bizi..bizde onları duyalım değil mi ama ?çok güzel bir duygudur herhalde..bekliyoruz sabırsızlıkla...

tesadüfmü bilmiyorum benimkide hep eşimle konuşurken tekmeliyomu desem çırpınıyo mu desem. bebek olduğuna eminim. babasını daha mı çok sevecek nediryalnızken hiç tepki yok

tesadüfmü bilmiyorum benimkide hep eşimle konuşurken tekmeliyomu desem çırpınıyo mu desem. bebek olduğuna eminim. babasını daha mı çok sevecek nediryalnızken hiç tepki yok

bebek kızsa babaya düşkün olur derler ya.. kız mı ki? sanırım cinsiyeti tam belli değil galiba...oğlan gibi gibi yazmışsın ya ondan dedim..ben hiç bir şey hissetmedim.. aslında sanki geçen gün hissettim gibi ama bana mı öyle geldi bilmiyorum ki?

ben geçmiş sayfaları okuyana kadar kimse kalmamış :)
bugün komik bişey yaşadım kızlar, okulda revirde hemşirenin
yanında oturuyoduk bütün bayan öğretmenler bi yandan çay
içip muhabbet ediyoruz ben de biraz acıkmıştım, bu sırada hemşire
dün bi sürü malzeme aldım bugün ben de güzel bi kısır yapalım
bol yeşilli yanında turşulu ayranlı flan die o sırada meleğimden bi tekme yedim ki
zaten son günlerde kendini küçük tekmelerle hissetiriyodu
bu çok daha net oldu ben de hemşireye dedim ben geliyorum valla
çocuğum acıkmış bana ordan uyarı verdi bu teklifi geri çeviremem
dedim

yok canım erkek. yazıyı değiştirmeyi unutmuşum. aynı hissi bikaç kere daha hissedersen o bebektir artık. ben tombiş olmama rağmen hissettim demekki yaramaz olacak. ben yaramaz çocuk seviyorum dedim durdum sanırım başıma geldi.sizdede öyle mi sınıfımda yaramaz öğrencilerimi daha çok seviyorum

canım ALlah'a şükür verebiliriz hatta eşim de gerekliyse oaraya gidelim diyor
ama ben hani olayı çözmeye çalışıyorum bu kadar fark neden
yani yolunacak kaz olmak istemıyorm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…