- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.681
Selam annecikler :)) çoook uzun zamandır girememiştim, eşim işten ayrıldı tatile çıktık. sonra da afyondan ankaraya taşınalım dedik, dedik de ev bulamadık :) sonra tekrar okullar açılana kadar tatile çıkalım dedik. budur yani girememe sebebim. oğluşum da ben de çok iyiyiz :) hatta bu mesajı yazarken tekme üstüne tekme yiyorum :))
bacaklarım çok ağrıyooo.hiçbirşey yapmadığım halde acaba varismi olacak
aranızda üçlü est yaptıran varmı ben yaptırdım 1/270 çıktı sonuç kendi doktorum araştırılsın dedi araştırma hastanesine gittiğimde doktor hersey normal dedi böyle ikilemde kalan varmııı
çok karışığım çok ya izmirde egepole gideğim eğer radyoloji uzmanıysa bakan doktor
ya da 230 tl yi bayılacağım hayırlısı bakalım
teşekkür ederim cevaplarınız için
Kızlar günaydın ,
İstanbul Anadolu yakasında oturyorum. Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevumu almak gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de park yataklar dayanıksızmış, bebeğin omurgasına zarar veriyormuş diye duydum , araştırmak lazım ...
Bİr de Ayrtıntılı Ultr. ile 4 boyutlu renkli dopler aynı şeymi?
hangi hastanyı arasm bumu dediler rezil oldum:26:
kızlar ocak annelerine detaylıyı sordum da
orda birisi radyoloji uzmanı değil periantolog bakar demiş
bende oğluşumla tekmeleriyle iletişim kurmak istiyorum.. şimdi ben konuşuyorum o dinliyor.. kendi kendime "yahu bu çocuk beni hiç tınlamıyor" diyorum.. artık annesini duyduğunu göstersin lütfen...
bende oğluşumla tekmeleriyle iletişim kurmak istiyorum.. şimdi ben konuşuyorum o dinliyor.. kendi kendime "yahu bu çocuk beni hiç tınlamıyor" diyorum.. artık annesini duyduğunu göstersin lütfen...
selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
kızım tekmelese şöyle bol bol daha da iyi olacağız
yarın uçağa bineceğim zararı yoktu burdan okuduğum kadarıyla dimi?
hiç bir zararı yok canım için rahat olsun ben daha 6 haftalıkken binmiştim doktorum 7 aya kadar rahat rahat binebilirsin demişti iyi yolculuklar şimdiden
patlamaya hazır bomba gibi bacaklarım davul oldu resmen davull
az kaldı birkaç haftaya duble iletişime geçecez bebişlerimizle inşallah.. duymuyordur ama bende arada müzik dinletiyom alışsın şimdiden
ben ilk aydan beri dinletiyom müziği.. anlıyordur bence.. duyuyodur bizi..bizde onları duyalım değil mi ama ?çok güzel bir duygudur herhalde..bekliyoruz sabırsızlıkla...
tesadüfmü bilmiyorum benimkide hep eşimle konuşurken tekmeliyomu desem çırpınıyo mu desem. bebek olduğuna eminim. babasını daha mı çok sevecek nediryalnızken hiç tepki yok
tesadüfmü bilmiyorum benimkide hep eşimle konuşurken tekmeliyomu desem çırpınıyo mu desem. bebek olduğuna eminim. babasını daha mı çok sevecek nediryalnızken hiç tepki yok
anammmmm maş. kuzuya ne kadar çok büyümüşşşşş annemmmm
ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolar ya benim o mevzu olcek herhal ama bugün hiç yemedim turşu felan şişti herbiyerimçok mu tuzlu yedin yoksaaaaaa ??? benim turşu yiyince öyle oluyor
ahande benimki kadar olmuş
bebek kızsa babaya düşkün olur derler ya.. kız mı ki? sanırım cinsiyeti tam belli değil galiba...oğlan gibi gibi yazmışsın ya ondan dedim..ben hiç bir şey hissetmedim.. aslında sanki geçen gün hissettim gibi ama bana mı öyle geldi bilmiyorum ki?
canım kendi doktorun haklı gibi 4lü test uzman bir elde detaylı ultrason vs ile araştırılması gerekiyor..hiçbir şey çıkmaz ama önlem olsun diye..
canım maddi durumları bilmediğimden çekinerek yorum yapıyorum ama en önemli kontrol bu, eğer durumunuz varsa parayı ver derim ben
park yatakların içi çok sert luyor incecik bi sünger oluyor üstünde...genelde ortopedik yatak alıyorlar içine..bence de öyle yapılmalı..ben normal beşik almıştım ama arkadaşım park yatak alınca içine yatak almıştı
aynı şey olması gerek canım..
radyoloji uzmanındansa periantologlar bu konuda tecrübeli oluyorlar yaa o bakıdan daha güvenilir oluyor...fat akercan izmir de benim doktorum mesela..ultrason son model çok gelişmiş, bir de ters vakalarla çok karşılaşmış hani incelerken çok daha titiz davranıyor...detaylı için bu tarz bi doktor daha doğru geliyor bana
benimki 5 gün falan oldu tekme atıyor sözde ara ara..ama sabah bir tık akşam bir tık anca...normaldir herhalde diyorum ama zaten tembel bişi tekmeler güçlenince düzenli olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?