- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.701
canım kendi doktorun haklı gibi 4lü test uzman bir elde detaylı ultrason vs ile araştırılması gerekiyor..hiçbir şey çıkmaz ama önlem olsun diye..
canım maddi durumları bilmediğimden çekinerek yorum yapıyorum ama en önemli kontrol bu, eğer durumunuz varsa parayı ver derim ben
park yatakların içi çok sert luyor incecik bi sünger oluyor üstünde...genelde ortopedik yatak alıyorlar içine..bence de öyle yapılmalı..ben normal beşik almıştım ama arkadaşım park yatak alınca içine yatak almıştı
aynı şey olması gerek canım..
radyoloji uzmanındansa periantologlar bu konuda tecrübeli oluyorlar yaa o bakıdan daha güvenilir oluyor...fat akercan izmir de benim doktorum mesela..ultrason son model çok gelişmiş, bir de ters vakalarla çok karşılaşmış hani incelerken çok daha titiz davranıyor...detaylı için bu tarz bi doktor daha doğru geliyor bana
benimki 5 gün falan oldu tekme atıyor sözde ara ara..ama sabah bir tık akşam bir tık anca...normaldir herhalde diyorum ama zaten tembel bişi tekmeler güçlenince düzenli olur inşallah
canım kendi doktorun haklı gibi 4lü test uzman bir elde detaylı ultrason vs ile araştırılması gerekiyor..hiçbir şey çıkmaz ama önlem olsun diye..
canım maddi durumları bilmediğimden çekinerek yorum yapıyorum ama en önemli kontrol bu, eğer durumunuz varsa parayı ver derim ben
park yatakların içi çok sert luyor incecik bi sünger oluyor üstünde...genelde ortopedik yatak alıyorlar içine..bence de öyle yapılmalı..ben normal beşik almıştım ama arkadaşım park yatak alınca içine yatak almıştı
aynı şey olması gerek canım..
radyoloji uzmanındansa periantologlar bu konuda tecrübeli oluyorlar yaa o bakıdan daha güvenilir oluyor...fat akercan izmir de benim doktorum mesela..ultrason son model çok gelişmiş, bir de ters vakalarla çok karşılaşmış hani incelerken çok daha titiz davranıyor...detaylı için bu tarz bi doktor daha doğru geliyor bana
benimki 5 gün falan oldu tekme atıyor sözde ara ara..ama sabah bir tık akşam bir tık anca...normaldir herhalde diyorum ama zaten tembel bişi tekmeler güçlenince düzenli olur inşallah
canım ALlah'a şükür verebiliriz hatta eşim de gerekliyse oaraya gidelim diyor
ama ben hani olayı çözmeye çalışıyorum bu kadar fark neden
yani yolunacak kaz olmak istemıyorm açıkçası
:))) ışıgı hıc denemedım deneyeyyım barı, benımkınede bu hafta dıkkat ettım sabahları uyandıgımda annesıne gunaydın opucugu verıyor muhakkak bırde ona bıseyler bakarken yada ondan bahsederken :)bugün oğluşumun ışığı hissettiğini farkettim. Gölgede uzanıp kitap okuyordum. O sıra göbeğime güneş gelmiş farkında değilim. Hop tekmeler başladı. Babasına "oğlun uyandı" dedim. Babası da güneş gelmiş ondandır belki deyince farkettim :) gölgeye geçince tık yok güneşte bir de ben yürürken halay çekmeye başlıyor :) bu arada ben de şişko hamile kalmama rağmen dün sabah elimi doktorun ultrasonu dayadığı yere koydum ve elimi tekmeledi sıpam :) zaten doktor ultrasona gittiğimiz zaman yerinde durmuyor deyip duruyordu. Ben 20. Haftada olmama rağmen tekmeyi taklayı ayırt eder duruma geldim :)) ben hep dedim 14. Haftada hissediyorum hareketlerini diye, doktor bana inanmadı şimdi o hareketlerin daha güçlüsünü hissediyorum değişen bişey yok, babamızın kemikleri iri herhalde oğluşum da babaya çekecek :)
triptofan sen ankarada nerede oturuyorsun ve doktorun kim ya da önerebileceğin iyi bir doktor var mı? şimdiden düşünmeye başladım bu konuyu.
hayırdır kuzu can sıkıntısı galıba:)
hamılelıkta normal bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyor buda reflu tarzı sıkayetlerı getırıyoriyi aksamlar benim bir sorum olacakdi ben 16. haftamdayim ve bu kac gündür asiri migde yanmasi var bende bogazimdada yanma var normalmi acaba???
bebege bısey olmamaıstır ama bebege gıden kan akısını etkılemıstır gıymemekte fayda var ben taytlarımın lastıklerını kesıp esnettım cokda rahat ettımslm hanımlar bugün okulda eski pantolonlarımdan giyindim çok rahatsız etti karnım ağrıdı bir süre acaba bebeğe zararı olmuşmudur
doktorum balgat koru hastanesinde ümit korucuoğlu. memnun kaldım. aklımdaki soru işaretlerini de kk dan bi arkadaşa sordum orda doğum yapmış. o beni çok rahatlattı. tavsiye ediyorum. akropol hast var yine balgatta. orda ışın hanım varmış onu tavsiye ediyoalr ama gitmedim hiç. randevu almıştım ama vazgeçtim ümit hocada devam edicem. şans sanırım birazda okuldaki arkadaşlarımdam medicana da doğum yapan var memnundu. burda olumsuz yorumlar duydum. tobb için iyi diyolar ama okuldaki başka arkadaşaımdan da kötü şeyler duydum. şans sanırım.
51 kilo ile başladım uzuuun zamandır kiloma bakmıyodum bugün bi baktım 55 olmuşum.. 20. haftadayım 4 kilo aldım.. garip geliyo.. eşim de annem de popomun büyüdüğünü söylüyo( anne gibi görünmeye başlıyosun artık dedi annem.. iyi bişey mi dedi kötü bişey mi ben çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?