2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ALlah'a şükür verebiliriz hatta eşim de gerekliyse oaraya gidelim diyor
ama ben hani olayı çözmeye çalışıyorum bu kadar fark neden
yani yolunacak kaz olmak istemıyorm açıkçası

yaa hani yolunacak kaz olma durumu olmaz bence
çünkü bu kontrol bi anormallik ters giden bir durum var mı diye yapılıyor
damarlara kan akışına kalbe beyne her yere bakılıyor...
e anormallik de riskli gebelik uzmanlarının farkedebileceği bir şey Allah korusun...
ama bu demek değildir ki ona gitmezsen yandın bittin hiç gitmeyen bile bir sürü sonuçta...
Allah korusun hiç terslik çıkmasın hiç bozulmasın moralimiz...

ahande benimki kadar olmuş[/QUOTE]

ikimiz de sırf göbekten alıyoruz desene 3-4 kilo aldım hepsi aynı yerde

topik çok sessiz yaaaa :) nerde bu millet... neyse eğitimhane topiğine de gireyim bari... ne zamandır girmiyorum... bir orası bir burası yolum zaten :)))

Bugün oğluşumun ışığı hissettiğini farkettim. gölgede uzanıp kitap okuyordum. o sıra göbeğime güneş gelmiş farkında değilim. hop tekmeler başladı. babasına "oğlun uyandı" dedim. babası da güneş gelmiş ondandır belki deyince farkettim :) gölgeye geçince tık yok güneşte bir de ben yürürken halay çekmeye başlıyor :) bu arada ben de şişko hamile kalmama rağmen dün sabah elimi doktorun ultrasonu dayadığı yere koydum ve elimi tekmeledi sıpam :) zaten doktor ultrasona gittiğimiz zaman yerinde durmuyor deyip duruyordu. ben 20. haftada olmama rağmen tekmeyi taklayı ayırt eder duruma geldim :)) ben hep dedim 14. haftada hissediyorum hareketlerini diye, doktor bana inanmadı şimdi o hareketlerin daha güçlüsünü hissediyorum değişen bişey yok, babamızın kemikleri iri herhalde oğluşum da babaya çekecek :)

triptofan sen ankarada nerede oturuyorsun ve doktorun kim ya da önerebileceğin iyi bir doktor var mı? şimdiden düşünmeye başladım bu konuyu.

:))) ışıgı hıc denemedım deneyeyyım barı, benımkınede bu hafta dıkkat ettım sabahları uyandıgımda annesıne gunaydın opucugu verıyor muhakkak bırde ona bıseyler bakarken yada ondan bahsederken :)

triptofan sen ankarada nerede oturuyorsun ve doktorun kim ya da önerebileceğin iyi bir doktor var mı? şimdiden düşünmeye başladım bu konuyu.

doktorum balgat koru hastanesinde ümit korucuoğlu. memnun kaldım. aklımdaki soru işaretlerini de kk dan bi arkadaşa sordum orda doğum yapmış. o beni çok rahatlattı. tavsiye ediyorum. akropol hast var yine balgatta. orda ışın hanım varmış onu tavsiye ediyoalr ama gitmedim hiç. randevu almıştım ama vazgeçtim ümit hocada devam edicem. şans sanırım birazda okuldaki arkadaşlarımdam medicana da doğum yapan var memnundu. burda olumsuz yorumlar duydum. tobb için iyi diyolar ama okuldaki başka arkadaşaımdan da kötü şeyler duydum. şans sanırım.

slm hanımlar bugün okulda eski pantolonlarımdan giyindim çok rahatsız etti karnım ağrıdı bir süre acaba bebeğe zararı olmuşmudur

slm hanımlar bugün okulda eski pantolonlarımdan giyindim çok rahatsız etti karnım ağrıdı bir süre acaba bebeğe zararı olmuşmudur
bebege bısey olmamaıstır ama bebege gıden kan akısını etkılemıstır gıymemekte fayda var ben taytlarımın lastıklerını kesıp esnettım cokda rahat ettım

beli lastikli 3 tane bol pantolon aldım üfül üfül giyiyorum çok rahat geliyo :) şimdilik başka bişey almıcam zaten kış gelicek sonra sonra bakarız

bu ışın hanımı arkadaşımın annesi de tavsiye etmişti. doğru söylüyorsun aslında şans biraz ama genelde büyük doğumdan geçenleri tavsiye ediyorlar. bi taşınayım da artık doktor kime denk gelirsek :)

51 kilo ile başladım uzuuun zamandır kiloma bakmıyodum bugün bi baktım 55 olmuşum.. 20. haftadayım 4 kilo aldım.. garip geliyo.. eşim de annem de popomun büyüdüğünü söylüyo ( anne gibi görünmeye başlıyosun artık dedi annem.. iyi bişey mi dedi kötü bişey mi ben çözemedim

canım ben de 77 ile başladım, sonra 74 oldum şimdi 76 yım sürekli oynuyo :) zayıf hamile kalanlara 15-20 kilo arası almaları öneriliyormuş tabii bubilgi kulaktan :) doktorun kilo kontrolü yapıyorsa söyler zaten sana.kilo problem değil emzirdikçe gidiyormuş zaten :) bebişler sağlıkla gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…