- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.721
gunaydın bebiş:)))))günaaaaayyyyddddınnnnnnnnnnnnnnnn
günaaaaayyyyddddınnnnnnnnnnnnnnnn
kıslar yaaa ben hala beğen e tıkladığımda an error eccured hatası alıyorum. sizi beğenemiyorummmm(((( sanırım iş yerinde banladılar beni
günaydınnnnnnn Cumanız Mübarek Olsun kızlar bebişlerrrr öpüyorum sizi çokkkkk nasılsınız kahvaltımızı yaptıkkkk size bakalım dedikkkk bir yandanda çalışıyoruz işte öyle
hehehe o da iyiymiş ben beğenirim senin yerine zuzuuuu
günaydin herkese, benim bir saat sonra doktor kntrolim var cok korkuyorum ins hersey iyidir dua edin bana en son 1 ay önce gitmisdim
afiyet bal şeker kaymak olsun :)) bizde kahvaltı yapıyoruz şuan bebişimin demir ilacını içtim sabah aç karnına şimdide kahvaltı keyfi
günaydin herkese, benim bir saat sonra doktor kntrolim var cok korkuyorum ins hersey iyidir dua edin bana en son 1 ay önce gitmisdim
saol bacım Allah razı olsun
inşallah canım büyüyordur kuzucuk napsınbir sorun yoktur inşallah içini ferah tut
teşekkür ederiz teyzesiiii bize demir ilacı vermedi doktorumuz elevit içiyoruz akşamları yatarken sadece sizede afiyet olsun
günaydınn neden korkuyorsunnn güzelce kahvaltını yappp çikolatanı yemeyi unutma bak bebişin nasılda kıpır kıpır olacak annesi benimde yarın kontrolümmm 1 ay sonra göreceğim bende kuzumu
kızlar yeni sloganım uykusuz her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?