2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kıslar yaaa ben hala beğen e tıkladığımda an error eccured hatası alıyorum. sizi beğenemiyorummmm (((( sanırım iş yerinde banladılar beni

günaydınnnnnnn Cumanız Mübarek Olsun kızlar bebişlerrrr öpüyorum sizi çokkkkk nasılsınız kahvaltımızı yaptıkkkk size bakalım dedikkkk bir yandanda çalışıyoruz işte öyle

günaydınnnnnnn Cumanız Mübarek Olsun kızlar bebişlerrrr öpüyorum sizi çokkkkk nasılsınız kahvaltımızı yaptıkkkk size bakalım dedikkkk bir yandanda çalışıyoruz işte öyle

afiyet bal şeker kaymak olsun :)) bizde kahvaltı yapıyoruz şuan bebişimin demir ilacını içtim sabah aç karnına şimdide kahvaltı keyfi

afiyet bal şeker kaymak olsun :)) bizde kahvaltı yapıyoruz şuan bebişimin demir ilacını içtim sabah aç karnına şimdide kahvaltı keyfi

teşekkür ederiz teyzesiiii bize demir ilacı vermedi doktorumuz elevit içiyoruz akşamları yatarken sadece sizede afiyet olsun

günaydin herkese, benim bir saat sonra doktor kntrolim var cok korkuyorum ins hersey iyidir dua edin bana en son 1 ay önce gitmisdim

günaydınn neden korkuyorsunnn güzelce kahvaltını yappp çikolatanı yemeyi unutma bak bebişin nasılda kıpır kıpır olacak annesi benimde yarın kontrolümmm 1 ay sonra göreceğim bende kuzumu

tşk.ediyoruz ben ve minik paşam

erkek bebişi olacak annişlerr unnado da bugün cars yani arabalar ın ürünleri var. acayip güzel şeyler var benim belli olsa heralde hepsini alırdım muhakkak bakın bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…