2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
haha süper olmuş

kız uyuyorum uyanıyorum tekrar uyuyorum ne bilim anlamadım ben yawww :) gece kuşu olduk sabahta 6 gibi uyanıyorum giyin hazırlan işe gel anam sonra işte uyukluyorum

aynen gece boyu defalarca uyan tekrar uyu noldğunu anlamadan sabahın 6 sı kalk off offf tekrar akşam olsun diye dua et sonrasında

Ya günlerdir ağlama krizlerine giriyorum geçen akşam bi başladım zırlamaya sabah 4 olmuş ben hala zırlıyodum durduramıyorum kendimi her gün bi posta ağlıyorum.Kim bana telefon açarsa bi postada ona ağlıyorum acaaiip alıngan oldum her laf batıyo nolucak böyle bilemedim.Bu durum hormanlarla mı alakalı acaba?

erkek bebişi olacak annişlerr unnado da bugün cars yani arabalar ın ürünleri var. acayip güzel şeyler var benim belli olsa heralde hepsini alırdım muhakkak bakın bi

Bende Oğluşuma PANÇO ve JUJUBE den ciciler aldım .Fiyatları ve kalitesi çok çok iyi tavsiye ederim annişler.5 li veya 3 lü takımları çok uygundu.Tanesi en fazla 10 TL gibi oldu. 3-6 ve 6-9 aylıkğa kadar aldık. 0-3 aylıklar genelde dar geliyormuş çünküm bebişler 3 kg ve üzeri doğduklarından. Sonrasında da o anki durumuna göre almamızı tavsiye ettiler.

Son düzenleme:

gecende banada aynısı oldu ortada hcbısebep yokken bı basladm aglamaya ama nasıl aglama durduramyrum kendımı esım geldı gozlerım sısmıs aglamaktan noldu bısımı oldu dedı yooo dedım bu seferde gulmeye basladm halıme hormonlardan canm :)

geçen hafta banada öyle olmuştu sinirlerim bozulmuştu en çok eşime karşı herşeyi batıyordu bana gerçekten zor bi durum ağlamak çare olsa neyse ağlardık geçerdi ama uyku düzenim bozuldu gece 3 saat zor uyuyorum gündüz baygın gibi dolaşıyorum

eşim beni o halde gördüğünde bende atıyorum hastayım karnım belim vs. ağrıyo diyorum napalım başka çare yok

İlk hamileliğini yaşayan kızlar kaçıncı haftada hissedebilirim bebisimi ve nası bisi? Asagida mı karnimdami hissedicem? Nolar biri tarif etsinnnnnn

hayırlı cumalar

az önce doktorum aradıDetaylı ultrason için Perinatoloji bölümünden randevu almış ayın 19 una3lü testimin sonucunu telde söleyim die yeltendim o öyle olmaz istatistik grafiğe bakmamız lazım dedidöndüğümüzde artık bakacak

İlk hamileliğini yaşayan kızlar kaçıncı haftada hissedebilirim bebisimi ve nası bisi? Asagida mı karnimdami hissedicem? Nolar biri tarif etsinnnnnn

canım ben ilk 14. haftamda hissetmeye başladım. ilk bebişim. böyle göbeğinin altından içerden biri kaşıyo gibi oluyodu, 17-18 haftada seyirmeler oldu. gözün seyirir ya aynı şey yine göbüşünün altında oluyor ama daha kısa 3-5 saniye falan. şimdi de yine göbeğimin altından göbek deliğime kadar (yeri sürekli değişiyor) tekme yiyorum bazen takla atıyor. Özellikle sabahları göbeğimdeki şişlikle yerini belli ediyor. ve cinsel ilişkiden sonra kıpır kıpır oluyor benim paşam babası da elini koyunca az da olsa hissettiğini söylüyor.

ay maşallahh yaaaaa ne kadar harikaaa :))) bende ne zaman hissetcem diye bekliyorum sabırsızlıkla :)

merhaba arkadaslar, doktordan geldim hersey iiyimis ama korkuyorum yine doktor fazla bakmadi kafasindan dogru bakdi resimde vermedi oyüzden korkuyorum sordum doktora hersey yollundami diye evt dedi.

Son düzenleme:

Ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıra bide ağlarkende ilgi bekliyorum eşim bu duruma sinirlendi geçen akşam ne hormondan anlıyo bu erkekler ne de duygudan naparsa yaranamıyo gerçi ama..Ben bu ağlamalar yüzünden ciddi sıkıntı yaşıyorum günlerdir böyleyim yüzüm gözüm şiş gezer oldum.Dün ablamı bile kırmışım farkında değilim kız isyan etti telefonu yüzüme kapattı ya..sonra yine ağladım

Ya eşiminde herşeyi bana batar oldu bilgisayarını eline alıyo ben deliriyorum,işleri çok yoğun benle iligilenmiyo yani ilgilenmiyo demek haksızlık olur belki ama benim beklediğim ilgi biraz daha fazlası aslında ama anlamıyo.gece sürekli uyanıyorum o da uyanıyo sabah söyleniyo uyutmadın beni diye al işte bi ağlama sebebi daha..bu hormanlar ne zaman düzelicek acaba?

Heheh ayy ne güzellik cok erken hisetmissinn. İnşallah bende hissederimmmmm :)))))

slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız

kizlar kacinci haftanisdasiniz ve ne ysiyorsunuz hamileliginizde agrilar ve cinsiyetini ögrenmeyen varmi benim gibi

ben varım ben beeeen 16. haftadayım ben de cinsiyetini öğrenemedim henüz kasık ağrılarım oluyor üşüdükçe ve rahim büyümesine de bağlı olarak.arada bir de hormon durumlarından baş ağrısı çekiyorum....onun dışında çok şükür bi ağrım olmuyor bi de bebiş hareketlenirse süper olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…