- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.761
yok canım erkek. yazıyı değiştirmeyi unutmuşum. aynı hissi bikaç kere daha hissedersen o bebektir artık. ben tombiş olmama rağmen hissettim demekki yaramaz olacak. ben yaramaz çocuk seviyorum dedim durdum sanırım başıma geldi.sizdede öyle mi sınıfımda yaramaz öğrencilerimi daha çok seviyorum
topik çok sessiz yaaaa :) nerde bu millet... neyse eğitimhane topiğine de gireyim bari... ne zamandır girmiyorum... bir orası bir burası yolum zaten :)))
canım ben ilk 14. haftamda hissetmeye başladım. ilk bebişim. böyle göbeğinin altından içerden biri kaşıyo gibi oluyodu, 17-18 haftada seyirmeler oldu. gözün seyirir ya aynı şey yine göbüşünün altında oluyor ama daha kısa 3-5 saniye falan. şimdi de yine göbeğimin altından göbek deliğime kadar (yeri sürekli değişiyor) tekme yiyorum bazen takla atıyor. Özellikle sabahları göbeğimdeki şişlikle yerini belli ediyor. ve cinsel ilişkiden sonra kıpır kıpır oluyor benim paşam babası da elini koyunca az da olsa hissettiğini söylüyor.
slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız
ayyy ben ilişkiye cesaret edemiyorum.. bebişime bir şey olur diye.. 9 ay kardeş olcaz biz kocamla...
bebişine hiç bişey olmaz merak etme yeni hamile değilsin ki sonuçta...bence eşini iyice delirtmeden vazgeç bu sevdadan
ay maşallahh yaaaaa ne kadar harikaaa :))) bende ne zaman hissetcem diye bekliyorum sabırsızlıkla :)
kızlar yavaş yavaş liste yapmaya başladım bebek için ne lazım olur diye ki elimde hazır bulunsun..buradaki forumları da inceliyorum ama çoğu gereksiz ve fazla abartılmış geliyor bana sebze haşlama makinesi diye bişey gördüm yaa :44:kafam çok karıştı valla ne alcam ne almıycam derken iyice sıyırcam galiba :18:
canım benim bebişim tüp bebek.. o yüzden de daha temkinliyiz.. zaten zor bulmuşum..korkuyom işte.. bir kere yeltendik.. ama yeni yetmeler gibiydik... yapamadık valla....
kızlar yavaş yavaş liste yapmaya başladım bebek için ne lazım olur diye ki elimde hazır bulunsun..buradaki forumları da inceliyorum ama çoğu gereksiz ve fazla abartılmış geliyor bana sebze haşlama makinesi diye bişey gördüm yaa :44:kafam çok karıştı valla ne alcam ne almıycam derken iyice sıyırcam galiba :18:
bu ışın hanımı arkadaşımın annesi de tavsiye etmişti. doğru söylüyorsun aslında şans biraz ama genelde büyük doğumdan geçenleri tavsiye ediyorlar. bi taşınayım da artık doktor kime denk gelirsek :)
yaa hakikaten neden bu kadar çok uyanıyoruz ki((
slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız
bebişine hiç bişey olmaz merak etme yeni hamile değilsin ki sonuçta...bence eşini iyice delirtmeden vazgeç bu sevdadan
sen de haklısın canım valla ne diyim...allah kocana bol sabır versin o zaman
ay evet ben de bakmaya başladım bazı listeler çok abartı, gereksiz eşya yani. teyzem yeni anne oldu ve evini gereksiz eşyalarla doldurdu. sebze haşlama makinesine gerek yok, mesela benim kuzenim hiç sebze yemedi, çorbasını da 4 aylıkken içti 5 aylıktan itibaren içmedi. tencerede haşlanır onlar :) en önemli cihazlar bebe diafonu, oda nemlendirici bence. en azından kafamda şimdilik bunlar var. sterilizasyon makineleri de saçma, haftada bir biberon kaynatmak bana daha mantıklı geliyor ve daha sağlıklı. biberon ısıtıcısı falan da saçma. o kadar para tuzağı var ki :)
canım.. artık her yerde herşey var.. bence bir anda odayı sıkış tepiş yapmak gereksiz.. yavaş yavaş alacağım ben... abartmayı düşünmüyorum..alınır her şey... sağlıcakla gelsin de bebişlerimiz...
bencede canım. ama tüp bebek filansa bilememde risk yoksa o zevkten mahrum kalma..
canım benim durumum biraz farklı..ben kıbrıstayım burada aradığın şeyi ya bulamıyosun ya da çok pahalıya buluyosun...o yüzden liste yapıp 10 gün sonra istanbula ailemin yanına gitiğimde taşıyabileceğim kadar bir kısmını almak istiyorum...
canm aslında risk yok.. yani normal hamileliğimi yaşıyorum işte.. ama ben kendim korkuyorum.. dedim ya denesem de..olmuyo..
korkuyoz ikimizde..kaptırırız da bir şey olur diye.. ne yapalım bizim süreç zorlu geçecek...benim adam 9 ay sonra bu halde olur..
doğurur doğurmaz "geç odaya kadın" deyip saçından çekip ahahahahha :))) düşününce komik geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?