2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tencerede haşlamak bence de daha mantıklı ya o kadar çok elektronik alet koymuşlar ki listelere sanırsın bebek kendi kendine büyüyecek ben bebek diafonu da almıycam yatak odama koycam park yatağını sonra ayrı odaya çıkarınca alırım belki lazım gelirse...oda nemlendirici cidden lazım bana da..sterilizasyon makineleri konusunda da sana can-ı gönülden katılıyorum.kaynar suda bekletiriz oldu da bitti..hayır yani zaten hepsini alırsam iflas ederiz

o şafak sayıyor ne yapsın.. önce sadece 9 ayı hesapladı.. sonra üstüne lahusalığıda koyunca şok oldu biraz ama ne yapalım.. aslında denesem mi? ayyy.. ne biliyim ya.. korku işte...

bi de lohusalıktan sonrası da sıkıntı ki tam kendini kaptırıp gidecekken bebiş bi başlayacak ağlamaya hoppaaaaaa
tabi ki yine de sen nasıl için rahat edecekse öyle yap hatta istersen doktoruna danış senin durumunda risk olup olmayacağını en iyi o bilir..şahsen ben bu zamanları sanki kocamla başbaşa olabileceğimiz son aylar gibi olduğu için arada değerlendirme taraftarıyım. zaten kocamı da geç benim de canım istiyo ki nereye kadar sabredeyim

aman kendini çok üzme bitti diye babannem de yaprak dökümüne öyle bağlanmıştı da 1 ayda zor sakinleştirmiştik

bende ilk aylarda öyleydim.. deli gibi istiyodum.. ama şimdi bekliyelim ne olcak diyorum.. utancımdan dr. da soramıyom.. oda serbest demiyo.. yuvarlanıp gidiyoz işte...
ben__
kocim_

Ay çok komik ama bende öyle bi kaptırmıştımki kendimi her işimi aşkı memnudan sonraya ayarlıyodum bittiğine tekrar üzüldüm..pazartesiden sonra abuk sabuk programlar başlıcak yine izlicek bişii bulamicam

biberon ısıtıcısı mama için mi yoksa sağıp işe gidince filan biberonda anne sütü ısıtmak içinde kullanılır mı? ya aslında yazın 2 ay biz iş gereği otelde vs kalıyoruz orda lazım olabilir.

vay vay vay hasta seçiyorlar yani :) haftaya tekrar geldiğimde gidicem zaten ışın hanımdan randevu almaya çalışayım bari. olmazsa da özel muayenehaneye giderim iyi bir doktor bulup. bakalım kısmet :))
canım ben ışın hanımdan ayın 29 una randevu almıştım. ama gitmeycem arayıp gelemeyeceğimi söyleycektim yer bulamazsan benim yerime sen git. neden iptal ediyorsun dersen 2 doktoru birarada idare edecektim hangisi normali istiyorsa ona devam edcektim. sonra bu doktorun samimiyetine normal doğumu gerçekten desteklediğine inanınca gerek kalmadı.aslında akropol daha uygun ama bi kere koruda başladık

kaptırırız derkene bacım. anaam kadın ateşli bunuda bildiği içinmiş korkusu. biz akıllı uslu yapıyok inş zararı olmaz.

bende ilk aylarda öyleydim.. deli gibi istiyodum.. ama şimdi bekliyelim ne olcak diyorum.. utancımdan dr. da soramıyom.. oda serbest demiyo.. yuvarlanıp gidiyoz işte...
ben__
kocim_

amaaaan sor gitsin doktorlar bugünler için var bunda çekinecek bişey yok ki.....ben de ilk 3 ay senin tam tersindim resmen zorluyodum kendimi ama o 3 ayı bi doldurdum..:82::82::82::92::92::128::128:

arkadaslar 16.haftamdayim ve bu kac gündür acayip migde yanmasi cekiyorum geceleri uyuyamiyorum bile bazen. migde yanmasi niye oluyor bilen varmi

gebelik hormonlarından ve rahimin büyüyüp mideye baskı yapmasından oluyor canım. bende de oluyor bazen doktorum gaviscon şurup verdi içince rahatlatıyo

arkadaslar 16.haftamdayim ve bu kac gündür acayip migde yanmasi cekiyorum geceleri uyuyamiyorum bile bazen. migde yanmasi niye oluyor bilen varmi

Hamilelikte normalmiş mide yanmaları bebiş baskı yapıyomuş mideye.. benim ciddi bi reflü sorunum vardı geçen gece midem çok yandı asitten öksürmeye başladım ve nefes alamadım tuvaletin başında yığılıp kalmışım sonra kusmaya başladım ama ölüyorum sandım..Ben mide yanması için hem bi hap hem bi şurup kullanıyorum bi nebzede olsa azaltıyo doktorunla bi görüş istersen

kız siz açıkış yapamazsınız he böle giderse:):):)

bende ilk aylarda öyleydim.. Deli gibi istiyodum.. Ama şimdi bekliyelim ne olcak diyorum.. Utancımdan dr. Da soramıyom.. Oda serbest demiyo.. Yuvarlanıp gidiyoz işte...
Ben__
Kocim_
bizim durum da seninki gibi aşağı yukarı

kızlar bende 4lü test için kan verdim bugün çarşamba alıcam sonuçlarımı doktorum 13. haftada bana erkek gibi gözüküyor demişti ama bugün %99 kız dedi şoktayımmmmmmmmmmmmm nasılda kendimi alşıtırmıştım oğlum olcak diye

gebelik hormonlarından ve rahimin büyüyüp mideye baskı yapmasından oluyor canım. bende de oluyor bazen doktorum gaviscon şurup verdi içince rahatlatıyo

bazilarida diyor bebegde sac, kil cikmaya basladimi migde yanmasi oluyor

prensese hoşgeldin diyelim o zaman...

çalışmalara başlayamazsınız böle giderse yani yok bebişe bişi olur lohusalık bebek ağladı misafir geldi karnım ağrıyo ...... gider bu liste

çok şükür hiç öyle sorunlarım yok hatta eşim geçen gün sen bebiş tam ortasında ağlarsa bakmazsın bile amaaan bırak ağlasın bebek dediğin ağlar dersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…