- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.781
ay evet ben de bakmaya başladım bazı listeler çok abartı, gereksiz eşya yani. teyzem yeni anne oldu ve evini gereksiz eşyalarla doldurdu. sebze haşlama makinesine gerek yok, mesela benim kuzenim hiç sebze yemedi, çorbasını da 4 aylıkken içti 5 aylıktan itibaren içmedi. tencerede haşlanır onlar :) en önemli cihazlar bebe diafonu, oda nemlendirici bence. en azından kafamda şimdilik bunlar var. sterilizasyon makineleri de saçma, haftada bir biberon kaynatmak bana daha mantıklı geliyor ve daha sağlıklı. biberon ısıtıcısı falan da saçma. o kadar para tuzağı var ki :)
o şafak sayıyor ne yapsın.. önce sadece 9 ayı hesapladı.. sonra üstüne lahusalığıda koyunca şok oldu biraz ama ne yapalım.. aslında denesem mi? ayyy.. ne biliyim ya.. korku işte...
slm fıstıklar yaa aşkı memnu
bitti yine üzüldüm final bölümüne sanki ilk defa izliyomuşum
gibi oldu yine içim bi garip oldu, keşke devamı olsaydı,
hayatımda ilk defa bi diziye bu kadar bağlanmıştım
bittiğinde sanki bi yakınım uzağa gitmiş de bir daha hiç
görneyecekmişim gibi hissetmiştim, çok saçma ama
öyle
bi de lohusalıktan sonrası da sıkıntı ki tam kendini kaptırıp gidecekken bebiş bi başlayacak ağlamaya hoppaaaaaa
tabi ki yine de sen nasıl için rahat edecekse öyle yap hatta istersen doktoruna danış senin durumunda risk olup olmayacağını en iyi o bilir..şahsen ben bu zamanları sanki kocamla başbaşa olabileceğimiz son aylar gibi olduğu için arada değerlendirme taraftarıyım. zaten kocamı da geç benim de canım istiyo ki nereye kadar sabredeyim
slm fıstıklar yaa aşkı memnu
bitti yine üzüldüm final bölümüne sanki ilk defa izliyomuşum
gibi oldu yine içim bi garip oldu, keşke devamı olsaydı,
hayatımda ilk defa bi diziye bu kadar bağlanmıştım
bittiğinde sanki bi yakınım uzağa gitmiş de bir daha hiç
görneyecekmişim gibi hissetmiştim, çok saçma ama
öyle
biberon ısıtıcısı mama için mi yoksa sağıp işe gidince filan biberonda anne sütü ısıtmak içinde kullanılır mı? ya aslında yazın 2 ay biz iş gereği otelde vs kalıyoruz orda lazım olabilir.ay evet ben de bakmaya başladım bazı listeler çok abartı, gereksiz eşya yani. teyzem yeni anne oldu ve evini gereksiz eşyalarla doldurdu. sebze haşlama makinesine gerek yok, mesela benim kuzenim hiç sebze yemedi, çorbasını da 4 aylıkken içti 5 aylıktan itibaren içmedi. tencerede haşlanır onlar :) en önemli cihazlar bebe diafonu, oda nemlendirici bence. en azından kafamda şimdilik bunlar var. sterilizasyon makineleri de saçma, haftada bir biberon kaynatmak bana daha mantıklı geliyor ve daha sağlıklı. biberon ısıtıcısı falan da saçma. o kadar para tuzağı var ki :)
canım ben ışın hanımdan ayın 29 una randevu almıştım. ama gitmeycem arayıp gelemeyeceğimi söyleycektim yer bulamazsan benim yerime sen git. neden iptal ediyorsun dersen 2 doktoru birarada idare edecektim hangisi normali istiyorsa ona devam edcektim. sonra bu doktorun samimiyetine normal doğumu gerçekten desteklediğine inanınca gerek kalmadı.aslında akropol daha uygun ama bi kere koruda başladıkvay vay vay hasta seçiyorlar yani :) haftaya tekrar geldiğimde gidicem zaten ışın hanımdan randevu almaya çalışayım bari. olmazsa da özel muayenehaneye giderim iyi bir doktor bulup. bakalım kısmet :))
canm aslında risk yok.. yani normal hamileliğimi yaşıyorum işte.. ama ben kendim korkuyorum.. dedim ya denesem de..olmuyo..
korkuyoz ikimizde..kaptırırız da bir şey olur diye.. ne yapalım bizim süreç zorlu geçecek...benim adam 9 ay sonra bu halde olur..
bende ilk aylarda öyleydim.. deli gibi istiyodum.. ama şimdi bekliyelim ne olcak diyorum.. utancımdan dr. da soramıyom.. oda serbest demiyo.. yuvarlanıp gidiyoz işte...
ben__
kocim_
kaptırırız derkene bacım.anaam kadın ateşli bunuda bildiği içinmiş korkusu. biz akıllı uslu yapıyok inş zararı olmaz.
arkadaslar 16.haftamdayim ve bu kac gündür acayip migde yanmasi cekiyorum geceleri uyuyamiyorum bile bazen. migde yanmasi niye oluyor bilen varmi
arkadaslar 16.haftamdayim ve bu kac gündür acayip migde yanmasi cekiyorum geceleri uyuyamiyorum bile bazen. migde yanmasi niye oluyor bilen varmi
kız siz açıkış yapamazsınız he böle giderse:):):)tencerede haşlamak bence de daha mantıklıYa o kadar çok elektronik alet koymuşlar ki listelere sanırsın bebek kendi kendine büyüyecek Ben bebek diafonu da almıycam yatak odama koycam park yatağını sonra ayrı odaya çıkarınca alırım belki lazım gelirse...oda nemlendirici cidden lazım bana da..sterilizasyon makineleri konusunda da sana can-ı gönülden katılıyorum.kaynar suda bekletiriz oldu da bitti..hayır yani zaten hepsini alırsam iflas ederiz
Bi de lohusalıktan sonrası da sıkıntı ki tam kendini kaptırıp gidecekken bebiş bi başlayacak ağlamaya hoppaaaaaa
Tabi ki yine de sen nasıl için rahat edecekse öyle yap hatta istersen doktoruna danış senin durumunda risk olup olmayacağını en iyi o bilir..şahsen ben bu zamanları sanki kocamla başbaşa olabileceğimiz son aylar gibi olduğu için arada değerlendirme taraftarıyım. Zaten kocamı da geç benim de canım istiyo ki nereye kadar sabredeyim
bizim durum da seninki gibi aşağı yukarıbende ilk aylarda öyleydim.. Deli gibi istiyodum.. Ama şimdi bekliyelim ne olcak diyorum.. Utancımdan dr. Da soramıyom.. Oda serbest demiyo.. Yuvarlanıp gidiyoz işte...
Ben__
Kocim_
kız siz açıkış yapamazsınız he böle giderse:):):)
çalışmalara başlayamazsınız böle giderse yani yok bebişe bişi olur lohusalık bebek ağladı misafir geldi karnım ağrıyo ...... gider bu listeanlayamadım canım yaa hastane çıkışını mı diyosun??? :44:
gebelik hormonlarından ve rahimin büyüyüp mideye baskı yapmasından oluyor canım. bende de oluyor bazen doktorum gaviscon şurup verdi içince rahatlatıyo
Hamilelikte normalmiş mide yanmaları bebiş baskı yapıyomuş mideye.. benim ciddi bi reflü sorunum vardı geçen gece midem çok yandı asitten öksürmeye başladım ve nefes alamadım tuvaletin başında yığılıp kalmışım sonra kusmaya başladım ama ölüyorum sandım..Ben mide yanması için hem bi hap hem bi şurup kullanıyorum bi nebzede olsa azaltıyo doktorunla bi görüş istersen
kızlar bende 4lü test için kan verdim bugün çarşamba alıcam sonuçlarımı doktorum 13. haftada bana erkek gibi gözüküyor demişti ama bugün %99 kız dedi şoktayımmmmmmmmmmmmmnasılda kendimi alşıtırmıştım oğlum olcak diye
bazilarida diyor bebegde sac, kil cikmaya basladimi migde yanmasi oluyor
bazilarida diyor bebegde sac, kil cikmaya basladimi migde yanmasi oluyor
çalışmalara başlayamazsınız böle giderse yani yok bebişe bişi olur lohusalık bebek ağladı misafir geldi karnım ağrıyo ...... gider bu liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?