- 18 Şubat 2011
- 186
- 34
- 318
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.801
prensese hoşgeldin diyelim o zaman...
slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız
diyelim canımm ama bu sene çok kız doğacak bence
slm bende bunu merak ediyordum okulda öğrendim bugün 24+0 da rapar götürüyomusuz. yani 24 ü doldurduktan sonra bize nöbet yok çoook şükür:)
çok şükür hiç öyle sorunlarım yok hatta eşim geçen gün sen bebiş tam ortasında ağlarsa bakmazsın bile amaaan bırak ağlasın bebek dediğin ağlar dersin dedi
hadi canım
slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız
selam arkadaslar
benimde kizim olacakmis dun ogrendik bu sene kiz senesi galiba :)
selam arkadaslar
kızlar az önce a.s. m. den hemşire aradı. artık sizin hemşirenizim kilonuz nasıl oldu tansiyonunuz ne ne kullanıyosunuz filan dedi. 20 haftadan sonra gelin tetanoz aşısı yapalım dedi.ayyy ne güzel bişeymiş bu uygulama ya insan kendini değerli hissediyor. ooo azarlayan hemşirelerin soyu tükeniyo mu ne?
Iyigünler kızlar bende 3 taramanın sonucunu ögrendim iyi çıktı
kızlar az önce a.s. m. den hemşire aradı. artık sizin hemşirenizim kilonuz nasıl oldu tansiyonunuz ne ne kullanıyosunuz filan dedi. 20 haftadan sonra gelin tetanoz aşısı yapalım dedi.ayyy ne güzel bişeymiş bu uygulama ya insan kendini değerli hissediyor. ooo azarlayan hemşirelerin soyu tükeniyo mu ne?
hadi gözün aydın için rahatlamıştır :34
evet canım ya içim rahatladı valla
selam arkadaslar
Gözün aydın canım:) Bende 2 hafta önce gittiğimde %80 kız demişti,bugun gittim gene kesin kız diyemiyorum dediama ben kız olduğuna çok alıştırdım kendimi.Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza aldırır inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?