2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
diyelim canımm ama bu sene çok kız doğacak bence

erkek senesi diyorlar bu sene... benim küçük erkekim geliyor mesela...

slm bende bunu merak ediyordum okulda öğrendim bugün 24+0 da rapar götürüyomusuz. yani 24 ü doldurduktan sonra bize nöbet yok çoook şükür:)

çok iyi ya.. gerçi daha 7 haftam var benim ama....

slm hanımlar öğretmen arkadaşlar bişey soracaktm biz kaçıncı haftadan itibaren nöbet tutmayacağız

Canım öğretmen arkadaşlar diye sormuşsun ama ben yinede cevaplayayım benim kurumumda ve genel olarak devlet memurları kapsamında 24. haftadan sonra nöbet yazılmaz

:) slm kıslar sizleri takip edemıorum artık maalesef :S pazartesiden beri ilk kez girebildim cok yogun bi haftaydı bugun de sınıflarımızı ve korıdorumuzu süsledik :) pazartesi gelecek minikler için ama çoook güzel oldu :):)
umarım herkes bebişleriyle birlikte sağlıklı ve mutludur :) hepinizi öpüorum hoşçakalın byesss...

kızlar az önce a.s. m. den hemşire aradı. artık sizin hemşirenizim kilonuz nasıl oldu tansiyonunuz ne ne kullanıyosunuz filan dedi. 20 haftadan sonra gelin tetanoz aşısı yapalım dedi.ayyy ne güzel bişeymiş bu uygulama ya insan kendini değerli hissediyor. ooo azarlayan hemşirelerin soyu tükeniyo mu ne?

selam arkadaslar
benimde kizim olacakmis dun ogrendik bu sene kiz senesi galiba :)

vay beee türkiyede yaşayanlar şanslı desenize telefonla kontroller falan kıskandım valla

geçen gün benide aradılar bende çok şaşırdım kilomu bebeğin durumunu sordu aşımı hatırlattı bende aaa ne güzel bi uygulama dedim taaaki kan tahlilllerimi yaptırmaya gidene kadar eşim tutturdu bereber gidelim diye onun bişii tutturması hayra alamet değildir gerçi ama gittik hemşire dosyalarla uğraştı pis elleriyle kan almaya kalktı benden eşimde eldiven takmasını rica etti hemşire sanane diye cevap verdi pardon ne dediniz dedik kes sesini çık dışarı falan diye cırladı çatlak, eşim delirdi eşim hamile ve sağlığı için bunu yapmak zorundasın falan dediysede uzlaşamadık ortalığı birbirine kattık een sonunda sağlık bakanlığına şikayet ettik soruşturma başlatıyolarmış böyle davrananlar hakkında..kısaca o hemşirelerin soyu tükenmiyo maalesef sana düzgün olanı denk gelmiş

merhaba bayanlar..ben de yogun bir hafta geçiriyorum...okuldaki sınavlar..gelen-giden..çarşı işi..derken zaman geçiyor..bu arada cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun..daha belli olmayanlara da biraz daha sabır diyorum..test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın olsun..
bu arada
aşkı memnu için ben de aynışeyleri hissediyorum.3.ye seyrettim..yine olsa seyrederim..
kendinize çok ama çok iyi bakın...sizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

selam arkadaslar
benimde kizim olacakmis dun ogrendik bu sene kiz senesi galiba :)

Gözün aydın canım:) Bende 2 hafta önce gittiğimde %80 kız demişti,bugun gittim gene kesin kız diyemiyorum dedi ama ben kız olduğuna çok alıştırdım kendimi.Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza aldırır inşallah!

Bende en son 2 hafta önce gitmiştim banada %70 kız dedi bi sonraki kontrolüm 20 gün sonra bakalım kız olduğu kesinleşecekmi yoksa erkek mi dicek..Kız olucak diye bende çok alıştırdım kendimi bissürüde kız cicisi aldım.Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…