- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.821
Bende en son 2 hafta önce gitmiştim banada %70 kız dedi bi sonraki kontrolüm 20 gün sonra bakalım kız olduğu kesinleşecekmi yoksa erkek mi dicek..Kız olucak diye bende çok alıştırdım kendimi bissürüde kız cicisi aldım.Rabbim hayırlısını versin inşallah..
kedıdır o kediiiiii:))))merhabalar.... ben geldiiim... bugün seminerin bir haftasını bitirdik şükür... çok yoruldum sınıf yerleştirmekten... daha yerleşmedi tabi bu hamile halimle... uykusuzum da geceleri uyuyamıyorum sabahın 5inde de gözü açıyorum :))) öğretmen arkadaşta toplandık bugün aşkı memnu nun finalini yaptık... sanki ilk kez izliyor gibi yorumlar :))))
ya kızlar bu arada bu bebek mi söyleyin ben artık iyice inanmaya başladım. bebeğim sol tarafta o kesin. dr. da öyle dedi. ultrasonda da hep sola bakıyor. e ben de bazen sol tarafımda böyle gaz toplanır ya gelir gelir bir yerde toplanır gibi bir şey kıvranıyor içimde yılan gibi ... elimi bir götürüuyorum şiş orası sonra kayboluyor. ya gaz olduğunu düşünmüyorum artık sonuçta bu gaz hep solda olacak değil ya!!! eeee böyle bebek hareketi olur mu ???? bebek mi bu???
ben de 12 de 12+1 de 16+4 de erkek dedı 3 farklı doktor artık yanılmıyolardır dımıben kendi doktoruma 12 haftalık gittiğimde büyük ihtimal kız demişti..15 haftalıkta başka doktora gittim kız dedi..17.haftada yine kendi doktorum kesin kızzzzz dedi...darısı başınız öyleyse....
listeye baktım da gamzeli hatun, ben , netli ve sevtaporhanın son adet tarihi aynı. bakalım önce kim bebişine kavuşacak?? ayyy çok şükür hiç korku yok bende doğuma dair. inşallah bu şekilde gider 5 ay daha.
herkese hayırlı akşamlar benim prenses paşaya dönüştü gecen hafta kıza benziyor dedi bu gün erkek dedi hatta pipisini gösterdi yüzde doksan erkek dedi onu nekadar beklediğimi ALLAH bilir kucağıma sağ sağlim allayımda kız erkek farketmiyor
merhabalar.... ben geldiiim... bugün seminerin bir haftasını bitirdik şükür... çok yoruldum sınıf yerleştirmekten... daha yerleşmedi tabi bu hamile halimle... uykusuzum da geceleri uyuyamıyorum sabahın 5inde de gözü açıyorum :))) öğretmen arkadaşta toplandık bugün aşkı memnu nun finalini yaptık... sanki ilk kez izliyor gibi yorumlar :))))
ya kızlar bu arada bu bebek mi söyleyin ben artık iyice inanmaya başladım. bebeğim sol tarafta o kesin. dr. da öyle dedi. ultrasonda da hep sola bakıyor. e ben de bazen sol tarafımda böyle gaz toplanır ya gelir gelir bir yerde toplanır gibi bir şey kıvranıyor içimde yılan gibi ... elimi bir götürüuyorum şiş orası sonra kayboluyor. ya gaz olduğunu düşünmüyorum artık sonuçta bu gaz hep solda olacak değil ya!!! eeee böyle bebek hareketi olur mu ???? bebek mi bu???
herkese hayırlı akşamlar benim prenses paşaya dönüştü gecen hafta kıza benziyor dedi bu gün erkek dedi hatta pipisini gösterdi yüzde doksan erkek dedi onu nekadar beklediğimi ALLAH bilir kucağıma sağ sağlim allayımda kız erkek farketmiyor
benım paşa da prensese dönüştü bugün :)) allahtan hayırlısı ,sağ salim sağlıkla gelsinlerr
Gözün aydın canım:) Bende 2 hafta önce gittiğimde %80 kız demişti,bugun gittim gene kesin kız diyemiyorum dediama ben kız olduğuna çok alıştırdım kendimi.Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza aldırır inşallah!
banada 2 hafta once yuzde 80 kiz demisti
simdide kesin kiz dedi:))
senin icindehayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?