- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.841
günaydııınnn..
ya havalardan desem havalar aynı, neden anlamadım dünden beri böyle bir mutsuzum depresifim... offffff... niye böyle ki.... bir mutsuzluk hali var üzerimde....((( bir de ben hep kilo verdim deyip duruyordum 64 tüm 62 de kalmıştım hep. en son 15 gün önce de dr. da 62 çıktım. bugün bir tartıldım15 günde 1.5 kilo almışım. 63.5 olmuşum ((
Bebeğimin güzel teyzeleri hepinize günaydıııınnn..
ayyyyy :))) heyecan sardı beni ben hemen birazdan gidip bi deniyimm bunu çok çok sağolllll canımıniçi :)))canım şeker ye sırtüstü sessiz bi yerde uzan 10 dakika içinde kıpırdıyorlar :) ben ilk tekmeyi hissettiğimde koltukta bacaklarımı karnıma çekmiştim oturarak uyuyakalmıştım. öyle bi tekme yedim ki çığlık atarak uyandım. anneme sordum, sıkıştırmışsın torunumu, yer açıyo kendine özür dile çabuk dedi :)) sıkıştırmak da işe yarıyor sanırım ama ben bi daha denemedim bişey olur diye korktum :) bi de bende öyle bi göbek var ki :)) 76 kiloyum :) ona rağmen sırt üstü yatınca elimi koyduğumda (sadece sabahları) elimi tekmeliyor :)
hahahaha kız gülmekten koparttın beni bi an gözümün önüne geldi hehehecanm aslında risk yok.. yani normal hamileliğimi yaşıyorum işte.. ama ben kendim korkuyorum.. dedim ya denesem de..olmuyo..
korkuyoz ikimizde..kaptırırız da bir şey olur diye.. ne yapalım bizim süreç zorlu geçecek...benim adam 9 ay sonra bu halde olur..
merhaba kızlar güya bugün girmeyecektim ama dün bebişim tekmeleyince hemen paylaşmam lazım dedimevet dün ilk tekmemi yedim kızlar hatta toplamda 4 kere ilk önce bi tekme attı tekme miydi o gaz mıydı diye düşünürken sağlam bi tane daha yedim ve ne olduğu anlaşıldı biri daha söylemişti arayamadım geçmişten pantolonu dar geliyomuş tam bel kısmına tekme atmış bebişi, benimki de aynı oldu yanlışlıkla bol olan değil dar olan eşofman altımı giymişim tam dar olan bel kısmına tekme attı bebeğim ayyy çok mutluyum ne yapcağımı şaşırdım valla eşim de dünden beri eli göbeğimde ama o koyunca tekme atmadı morali bozuldu daha çok tekme yiycem mutlaka farkedersin falan deyince sakinleşti biraz ayyy sırıtıp duruyorum dünden beri ne değişik bişeymiş bu yaa çok mutluyum çooooooooookkkkkkkk
niye girmeycektin kıızzz? yaa bende istiyorum bendeee. hafif kıpırdıyo ama başka ses yok
20 hafta diolar ya tam hissetme dönemi bak ozaman hissedeceksin canım :)) benim 20 hafta bugun bitiyorhissediorum ben
geçen gün benide aradılar bende çok şaşırdım kilomu bebeğin durumunu sordu aşımı hatırlattı bende aaa ne güzel bi uygulama dedim taaaki kan tahlilllerimi yaptırmaya gidene kadareşim tutturdu bereber gidelim diye onun bişii tutturması hayra alamet değildir gerçi ama gittik hemşire dosyalarla uğraştı pis elleriyle kan almaya kalktı benden eşimde eldiven takmasını rica etti hemşire sanane diye cevap verdi pardon ne dediniz dedik kes sesini çık dışarı falan diye cırladı çatlak, eşim delirdi eşim hamile ve sağlığı için bunu yapmak zorundasın falan dediysede uzlaşamadık ortalığı birbirine kattık een sonunda sağlık bakanlığına şikayet ettik soruşturma başlatıyolarmış böyle davrananlar hakkında..kısaca o hemşirelerin soyu tükenmiyo maalesef sana düzgün olanı denk gelmiş
geçen gün benide aradılar bende çok şaşırdım kilomu bebeğin durumunu sordu aşımı hatırlattı bende aaa ne güzel bi uygulama dedim taaaki kan tahlilllerimi yaptırmaya gidene kadareşim tutturdu bereber gidelim diye onun bişii tutturması hayra alamet değildir gerçi ama gittik hemşire dosyalarla uğraştı pis elleriyle kan almaya kalktı benden eşimde eldiven takmasını rica etti hemşire sanane diye cevap verdi pardon ne dediniz dedik kes sesini çık dışarı falan diye cırladı çatlak, eşim delirdi eşim hamile ve sağlığı için bunu yapmak zorundasın falan dediysede uzlaşamadık ortalığı birbirine kattık een sonunda sağlık bakanlığına şikayet ettik soruşturma başlatıyolarmış böyle davrananlar hakkında..kısaca o hemşirelerin soyu tükenmiyo maalesef sana düzgün olanı denk gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?