2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Günaydın..Ben bi kaç haftadır öyleyim mutsuz,depresif.ağlak,alıngan..sabah kalkar kalkmaz bende tartıldım bende 1,5 kilo almışım moralim bozuldu hangi arada aldım onu bilemedim:44:

ayyyyy :))) heyecan sardı beni ben hemen birazdan gidip bi deniyimm bunu çok çok sağolllll canımıniçi :)))maşallahhh meleğineeee ve hepimizin meleklerine :) aminnnnnn :)
hahahaha kız gülmekten koparttın beni bi an gözümün önüne geldi hehehe

Gebe bir kadının karnındaki bebeğin hareketlerini ilk kez hissetmesine quickening denir. Bu hareket pekçok gebe tarafından baloncuklar, kelebeğin kanat çırpması ya da karnın içinde gaz dolaşması olarak algılanır. aaaaaa bak buldum. ben biliyordum zaten bunun bebek olduğunu :)))) ben bebeğimi hissediyormuşum meğerse birkaç haftadır.......... ay inanmıyorummmm :)))))))

gunaydınlar

karnımda ki hareketlenmeleri duyuyorum böleee dalgalanmalar oluyorrrayyy ayyy die bağırıyorum eşime diorum gitme yanımdanbirde pıtt pıttt vurma gibi

merhaba kızlar güya bugün girmeyecektim ama dün bebişim tekmeleyince hemen paylaşmam lazım dedim evet dün ilk tekmemi yedim kızlar hatta toplamda 4 kere ilk önce bi tekme attı tekme miydi o gaz mıydı diye düşünürken sağlam bi tane daha yedim ve ne olduğu anlaşıldı biri daha söylemişti arayamadım geçmişten pantolonu dar geliyomuş tam bel kısmına tekme atmış bebişi, benimki de aynı oldu yanlışlıkla bol olan değil dar olan eşofman altımı giymişim tam dar olan bel kısmına tekme attı bebeğim ayyy çok mutluyum ne yapcağımı şaşırdım valla eşim de dünden beri eli göbeğimde ama o koyunca tekme atmadı morali bozuldu daha çok tekme yiycem mutlaka farkedersin falan deyince sakinleşti biraz ayyy sırıtıp duruyorum dünden beri ne değişik bişeymiş bu yaa çok mutluyum çooooooooookkkkkkkk

merhaba kızlar güya bugün girmeyecektim ama dün bebişim tekmeleyince hemen paylaşmam lazım dedim evet dün ilk tekmemi yedim kızlar hatta toplamda 4 kere ilk önce bi tekme attı tekme miydi o gaz mıydı diye düşünürken sağlam bi tane daha yedim ve ne olduğu anlaşıldı biri daha söylemişti arayamadım geçmişten pantolonu dar geliyomuş tam bel kısmına tekme atmış bebişi, benimki de aynı oldu yanlışlıkla bol olan değil dar olan eşofman altımı giymişim tam dar olan bel kısmına tekme attı bebeğim ayyy çok mutluyum ne yapcağımı şaşırdım valla eşim de dünden beri eli göbeğimde ama o koyunca tekme atmadı morali bozuldu daha çok tekme yiycem mutlaka farkedersin falan deyince sakinleşti biraz ayyy sırıtıp duruyorum dünden beri ne değişik bişeymiş bu yaa çok mutluyum çooooooooookkkkkkkk

niye girmeycektin kıızzz? yaa bende istiyorum bendeee. hafif kıpırdıyo ama başka ses yok

günaydınnnn..mutlu sağlıklı bir hafta sonu herkese...artık ben de hissediyorum bebişimi..kızım,yavrum,canım benim...meleğimm..dört gözle bekliyoruz....ne güzel bi duygu yaaa...isteyen herkese yaşatsın allah....bayanlar bu arada topikte bir sessizlik,yavaşlama hakim...niye böyle olduk yaaaa..

meraba arkidişlerrrr.bir haftalık kısa bir tatilden sonra gene sizlerleyim.
hepinizi çok özledim.ne çok şey paylaşılmış gene..ben şimdiden başlayayım
geçmişi okumaya akşama ancak biter zaten :)))

böyle durumlarda direkt bakanlığa şikayet edin terbiyesizliklerinin cezasını çeksinler.SABİM hattı var sanırım oraya şikayet ediliyorr

böyle durumlarda direkt bakanlığa şikayet edin terbiyesizliklerinin cezasını çeksinler.SABİM hattı var sanırım oraya şikayet ediliyorr

arkadaşlar herkese merhaba,
topiği uzun süredir takip ediyorum ama bulantılarımdan ne üye olabildim ne yazabildim buraya, 2 aydır sürekli yatıyorum...16+6 dayım ve çıldırmak üzereyim, hala benim gibi olan var mı merak ediyorum, bir de doktorum zofran verdi, o rahatlattı, en azından bişeyler yiyebiliyorum,ilacı bırakmayı denedim ama ne çare, yediğimi kustum, ya da aç karna sürekli safra çıkardım..herhangi biriniz kullandı mı acaba bu ilacı ve ne kadar kullandı acaba? çok tereddütlü kullanıyrm, arada kaldım,kullanmasam bebeğim beslenemiyor diye üzülüyrm, kullansam acaba bi zararı olur mu korkusu...offf offff....kafayı yicem,hayattan bezdim resmen..bi de şu bulantı bileklikleri hakkında bilginiz var mı, bazılarında işe yarıyormuş, bazılarında banamısın dememiş...
bu arada kız geliyor bizim de hayırlısıyla bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…