- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.861
arkadaşlar herkese merhaba,
topiği uzun süredir takip ediyorum ama bulantılarımdan ne üye olabildim ne yazabildim buraya, 2 aydır sürekli yatıyorum...16+6 dayım ve çıldırmak üzereyim, hala benim gibi olan var mı merak ediyorum, bir de doktorum zofran verdi, o rahatlattı, en azından bişeyler yiyebiliyorum,ilacı bırakmayı denedim ama ne çare, yediğimi kustum, ya da aç karna sürekli safra çıkardım..herhangi biriniz kullandı mı acaba bu ilacı ve ne kadar kullandı acaba? çok tereddütlü kullanıyrm, arada kaldım,kullanmasam bebeğim beslenemiyor diye üzülüyrm, kullansam acaba bi zararı olur mu korkusu...offf offff....kafayı yicem,hayattan bezdim resmen..bi de şu bulantı bileklikleri hakkında bilginiz var mı, bazılarında işe yarıyormuş, bazılarında banamısın dememiş...
bu arada kız geliyor bizim de hayırlısıyla bakalım...
canım burda herkes panikle yazısıo :):) ben fazlasıyla sakinim 18haftalık oldu cocuk daha saglık ocagına kayıt bile yaptıramadm toksoplazma testı falan yaptırmıs millet benm onlardan bile haberm yok :) doktora da cok sık gıtmıorum daha 2 kez gittim o da on gün içinde bedava oluo dıe kendı cagırıo toplam 4 kez yani... sana sorarım bu kadar telaseye panıge ince okuyup sık dokumaya lüzum var mı :) ben doğumdan da cok korkmuorum gibi gibi gibi amaepidural rahat oluo dıe tv de falan anlatıo bi de doktorlar nıe sana öle eziyet etmısler ki??
bende hissetmiyorum kuzum ılk hamılelık oldugu ıcın benım oglan cok hareketlı ama ben hıc hıssetmıyorum nedenseee 20. haftaya kadar normalmıs ama
niye girmeycektin kıızzz? yaa bende istiyorum bendeee. hafif kıpırdıyo ama başka ses yok
arkadaşlar herkese merhaba,
topiği uzun süredir takip ediyorum ama bulantılarımdan ne üye olabildim ne yazabildim buraya, 2 aydır sürekli yatıyorum...16+6 dayım ve çıldırmak üzereyim, hala benim gibi olan var mı merak ediyorum, bir de doktorum zofran verdi, o rahatlattı, en azından bişeyler yiyebiliyorum,ilacı bırakmayı denedim ama ne çare, yediğimi kustum, ya da aç karna sürekli safra çıkardım..herhangi biriniz kullandı mı acaba bu ilacı ve ne kadar kullandı acaba? çok tereddütlü kullanıyrm, arada kaldım,kullanmasam bebeğim beslenemiyor diye üzülüyrm, kullansam acaba bi zararı olur mu korkusu...offf offff....kafayı yicem,hayattan bezdim resmen..bi de şu bulantı bileklikleri hakkında bilginiz var mı, bazılarında işe yarıyormuş, bazılarında banamısın dememiş...
bu arada kız geliyor bizim de hayırlısıyla bakalım...
hoşgeldin cnm. benim de kızım olucak inş. bulantılarım 15-16 hafta çoktu hala ara ara oluyo.iştahsızlık da devam. ben yemekten önce emedur içiyorum bulantı olunca. yedikten sonra çıkmadın diye de renie şurup içiyorum (genelde durduruyor)ilaçtan korkup aç kalma. zararlı olsa dr vermez. Allah yardımcın olsun.acil şifa bul inş.:)
böyle durumlarda direkt bakanlığa şikayet edin terbiyesizliklerinin cezasını çeksinler.SABİM hattı var sanırım oraya şikayet ediliyorr
Oraya da bakanlığada şikayet ettik..Ben terbiyesizliğine takıldım öyle bi davranıyo ki karşısında aptal var falan zannediyolar..Düzgün konuş dedik bizimle gel gel döv beni yiyosa dövsene falan dedi yaa şaka gibi
şaştım kaldım ...
sinir hemşire yaaa iyi yapmışınız akıllarını başlarına almaları için şarttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?