2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin cnm. benim de kızım olucak inş. bulantılarım 15-16 hafta çoktu hala ara ara oluyo.iştahsızlık da devam. ben yemekten önce emedur içiyorum bulantı olunca. yedikten sonra çıkmadın diye de renie şurup içiyorum (genelde durduruyor)ilaçtan korkup aç kalma. zararlı olsa dr vermez. Allah yardımcın olsun.acil şifa bul inş.:)

bana kalırsa hiç telaşa paniğe gerek yok ben çok gittim doktora son aylarda haftada bir gidiyordum cok kurcalamamak gerek bunu anladım epidurale gelince evet cok rahattı iyiki vardı çünkü doğumum suni sancı ile baslatılmıştı epidural olmasaydı yanmıstım :) benim doğum çok zor oldu doktorlar ebeler bir sürü kişi vardı doğum yaptığım odada 45 dk ıkındım cocuk cıkmadı bir yere takıldı dediler ama anlamadım yani o an onu düşünemedim sancı çekiyordum size tavsiyem hiç kurcalamaya gerek yok sadece allahtan hayırlısını isteyin doğumdan da korkma ben 3 buçuk atıyordum ama normal doğurdum ben yaptımsa herkes yapar :)

niye girmeycektin kıızzz? yaa bende istiyorum bendeee. hafif kıpırdıyo ama başka ses yok

ben de aynı senin gibiydim canım çırpınışlarını hissediyodum ama tekme falan yoktu. birdenbire oluyo zaten bunlar her an olabilir sende de..inşallah bir an önce yaşarsın çok güzel bişeymiş çünkü

ben kullanmadım ama bi arkadaşım ilk 6 ayını zofranla geçirdi hiçbir şey olmadı ilaçtan korkmana gerek yok çünkü içmezsen bebeğinin sağlığı tehlikeye girer özellikle de bebeğin kilo alması gereken 20. haftadan sonra...bahsettiğim arkadaşın oğluşu da 2 yaşına girdi maşallah hiçbişeyi yok tosun gibi doktorunun tavsiyelerine uy dediği ilaçları iç kafanı da rahat tut hiç bir sorun olmayacaktır.

merhaba arkadaslar benimde bebegim 16 haftalik ama hic bise hiss etmiyorum sadece bazen sol yada sag tarafda hafif bi agri olyuor sadece biyerde ama sonra geciyor mide karnimin tam ortasinda sanki bise cekiliiyor gibi acaba ne olyuor anlamadim normalmi acaba

arkadaşlar merhaba herkese. kızlar ben de sizin gibiyim bazılarına bakıyorum çok panik. rahatım ben. yok meyve saatim geldi yok süt saatim geldi diyenler var :d ben kendimi o kadar sıksam çocuk ne olur bilmem bugün doktora gittik. oğluşumuzu gördük 3 boyutluda. Allahım görmniz lazımdı bacaklarının üstünde zıp zıp zıplıyordu resmen. ama daha çok hissetmiyorum sadece seyirme gibi küçük küçük. bir an önce hissetsem ne güzel olacak. kimse kendini üzmesin. herşey Allahtan. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. hepinize iyi tatiller öpüyorum..

teşekkürler mesajın için wilma, seni hatırlıyorum çok bulantın olduğunu yazıyordun hep, ne güzel rahatlamışsın biraz, darısı başıma artık, kzın da hayırlı olsun, inşallah sen de rahatlar, istediğin gibi beslenebilirsin...

ben kullanmadım ama bi arkadaşım ilk 6 ayını zofranla geçirdi hiçbir şey olmadı ilaçtan korkmana gerek yok çünkü içmezsen bebeğinin sağlığı tehlikeye girer özellikle de bebeğin kilo alması gereken 20. haftadan sonra...bahsettiğim arkadaşın oğluşu da 2 yaşına girdi maşallah hiçbişeyi yok tosun gibi doktorunun tavsiyelerine uy dediği ilaçları iç kafanı da rahat tut hiç bir sorun olmayacaktır.[/QUOTE]

hadi ya, 6 ay...ben 1 aydır kullanıyrm, çok kullandım diyordum.mesajın rahatlattı beni inan ki.maaşallah arkadaşının oğluşuna da, çok saol cevabın için..

Selam kızlar bende 17 + 0 benim doktorum 12 haftalıkken bişey demedi dedirtemedim hiç taviz vermedi :) sonra hastaneye kusmalar yüzünden serum bağlandı 13. hafta özel hastane doktoru kız gibi dedi yüreğimiz pır pır etti eşimin gözleri dolmuş duyunca ama tabiki tam sevinemedik, neyse 4 gün sonra kendi özel doktorumun randevusu var ve artık söyleyecek ayrıca cd sini verecekler acaba ne diyecek diye çok merak ediyoruz aslında bu merak o kadar güzel ki hep şüphede olmak bilmemek, eşime ben vazgeçtim doktora sakın söyleme diycem diyorum kızdırıyorum :)) ayy acaba kızmı cicişleri hayal etmek bile güzel Allah kızda erkekte hangisi hayırlıysa onun nasip etsin inşallah, herkesin gönlüne göre versin. Ama genelde herkesin kızı olacakmış daha bir heveslendim :))

konua cevap ver dıyorsun aşagıda eklentı ekle ye tıklayıp sağ ustte dosya secı tıklıyorsun dosyaları sec deyıp uploads fılesı seceıp alttakı bıtıre basıyorsun

böyle durumlarda direkt bakanlığa şikayet edin terbiyesizliklerinin cezasını çeksinler.SABİM hattı var sanırım oraya şikayet ediliyorr

Oraya da bakanlığada şikayet ettik..Ben terbiyesizliğine takıldım öyle bi davranıyo ki karşısında aptal var falan zannediyolar..Düzgün konuş dedik bizimle gel gel döv beni yiyosa dövsene falan dedi yaa şaka gibi

şaştım kaldım ...

Ay sen bi de bizim şaşkınlığımızı görseydin daha neler eler dedi ya..kan alıyo benden eşime diyoki sen karını azcık düşünen bi adam olsan burda car car kavga etmezdin falan diyo..Halbuki beni düşündüğü için çıktı kavga ama onu bile idrak edemedi ya çok afedersin ama mahalle kadınları vardır ya herkesle kavga eden ağzı bozuk tipler bu da onun gibiydi.. ha bu arada herkese karşı böyle azarlıya azarlıya konuşuyo.bundan sonrasıyla o uğraşsın artık umarım bakanlık soruşturma başlatmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…