- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.901
acılen ruzgar dogunca justın bıeber cd almam lazım esek sıpası yerınde duramıyor duyunca demekkı dogduktan sonra hjustınle susacak:)
ya bende tam soylenıyorudm bu cocugu kım begenıyo nesını begenıyo dıye esıme soyluyordum sonra oğlun sevıyormus dedim:)boşver yaa justin bieber dinliyceğine ağlasın
ya bende tam soylenıyorudm bu cocugu kım begenıyo nesını begenıyo dıye esıme soyluyordum sonra oğlun sevıyormus dedim:)
çok gec butun hayatını ızledık allahtan yası kucuktude konu azdı:)alemsiniz valla yaa değiştir hemen kanalı değiştir çocukcağız etkilenmesin
çok gec butun hayatını ızledık allahtan yası kucuktude konu azdı:)
günaydin arkadaslar benim sorum olacakdi sabah kalkdim tuvalate gittim hafifden kahverengi leke vardi az bisi demin gittim yine var kötü biseymi acaaba benim gibi olan varmi
valla ben masumum abıı hıc oyle degıl cok efendıııı bu couk nev-ı sahsına munhasır olacak
kızlarrrrrr.... hayatımın en cesur kararını vermiş bulunuyorum :)))) ömrühayatımda saçlarımı ilk defa kısa kestireceğim... hiç böyle bişey yapabileceğimi sanmıyordum ama karar verdim. ne diyorsunuz... saçlarım kabarık ve dalgalı aslında ama napim yaaa yapsınlar bişeyler... bıktım artık senelerdir yanlardan tel tokayla tutturup ören bayan gibi toplamaktan.. ay pişman olur muyum ki.... aaaaaaaaaaaa..... napsam yaaaaaa.....
biz demınden berı denıyoruz esımle hareketlı muzuıklerde hareketlenıyor:)ben daha müzik falan dinletmedim bebişe kendim de çok dinlemem zaten...acaba hareketlenir mi yaa denesem mi ki farkediyo mu acaba?
yok canım korkma hafift kahferengi lekeden bende sordum doktora korkmamam gerektigini söyledi
ya biraz rahatladim ama cogu diyor doktora git. bundan iki ay öncede ayni leke olmusud doktora gitim kan gelmedigi sürece leke normaldir dedi , senindemi leke oldu suan 4 aylikim
ya biraz rahatladim ama cogu diyor doktora git. bundan iki ay öncede ayni leke olmusud doktora gitim kan gelmedigi sürece leke normaldir dedi , senindemi leke oldu suan 4 aylikim
merhaba kızlarr gün içinde nasıl besleniyosunuz neler yiyosunuz kaç kilo aldınız
canım benimde zaman zaman kahve lekelerim oluyor.sanırım arada oluyormuş.
önceleri tedirgin oluyordum ama artık rahatım .fazla kafana takma
imkanın varsa doktoruna danış genede.
ihmal etme .
Selam kuzlar nasilsiniz? Bebikler napiyo?
Bizim bebik bugun bizi cok mutlu ettikahvaltidan sonra uzandik esimle koltuga elini karnima koydu biraz bacagimi salladim bizimki kipirdanmaya basladi. Ben hissediyorum zaten ama esim de disardan benimle ayni anda hissetti hem de uc kereee
Biraz once de bi gidikladi karnimi guldum resmen kakir kakir. koydum elimi hemen ben de hem icerden hem disardan hissettim. Kocisi cagirdim ama iki kere yerinden kaldirdik adami o gelince durdu. Resmen oyun yapiyo babasina.
Darisi sizin kocislerin basina kizlar.:)))
slm fıstıklar, tatiliniz nasıl geçti
biz dün annemle içli köfte yaptık, bugün de
kocişimle gezdik geldik ya lcw de geçen okul için pantolon
aramıştım yoktu bu kez gittiğimizde bi sürü hamilelik kumaş
pantolon vardı, krem rengi, lacivert, siyah, füme, beyaz
ama ben sadece füme alabildim çünkü 38 beden bi tek füme renginde vardı
diğerlerinde hep 38 beden bitmiş 42,44 kalmış
alışveriş merkezinde 2m arayla bebişli anneler babalar gördük ya
kucaklarında ya pusetlerde geziyolardı onları görünce hemen
doğurmak istedim, her yer kreş gibiydi ya inanamadık hepsi de
minicik çoğu 1 yaşında bile değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?