2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sana birşey söyleyim mi canım kestir başında rahatlar benimde saçlarım belimdeydi kestirdim başım rahatladı eger kapalıysan yada açık saçı deyil toplu saçı seviyorsan baglanacak şekilde kestir hamilelikte iyi olur valla yinede sen bilirsin canım benimde şu sıralarda saçım aşırı dökülmeye başladı nedense önceden hiç birşeyim yoktu

ya biraz rahatladim ama cogu diyor doktora git. bundan iki ay öncede ayni leke olmusud doktora gitim kan gelmedigi sürece leke normaldir dedi , senindemi leke oldu suan 4 aylikim

canım benimde zaman zaman kahve lekelerim oluyor.sanırım arada oluyormuş.
önceleri tedirgin oluyordum ama artık rahatım .fazla kafana takma
imkanın varsa doktoruna danış genede.
ihmal etme .

Selam kuzlar nasilsiniz? Bebikler napiyo?

Bizim bebik bugun bizi cok mutlu etti kahvaltidan sonra uzandik esimle koltuga elini karnima koydu biraz bacagimi salladim bizimki kipirdanmaya basladi. Ben hissediyorum zaten ama esim de disardan benimle ayni anda hissetti hem de uc kereee

Biraz once de bi gidikladi karnimi guldum resmen kakir kakir. koydum elimi hemen ben de hem icerden hem disardan hissettim. Kocisi cagirdim ama iki kere yerinden kaldirdik adami o gelince durdu. Resmen oyun yapiyo babasina.

Darisi sizin kocislerin basina kizlar.:)))

Son düzenleme:
ya biraz rahatladim ama cogu diyor doktora git. bundan iki ay öncede ayni leke olmusud doktora gitim kan gelmedigi sürece leke normaldir dedi , senindemi leke oldu suan 4 aylikim

aynen öyle oldu canım kahferengi leke geldi korktum düşükmü yapıyorum diye doktora gidip sordum eger kahverengi lekeyse korkma dedi geçen hafta gitmiştim doktora kafanda soru varsa doktora git sen bilirsin canım

aynen öyle oldu canım kahferengi leke geldi korktum düşükmü yapıyorum diye doktora gidip sordum eger kahverengi lekeyse korkma dedi geçen hafta gitmiştim doktora kafanda soru varsa doktora git sen bilirsin canım

slm fıstıklar, tatiliniz nasıl geçti
biz dün annemle içli köfte yaptık, bugün de
kocişimle gezdik geldik ya lcw de geçen okul için pantolon
aramıştım yoktu bu kez gittiğimizde bi sürü hamilelik kumaş
pantolon vardı, krem rengi, lacivert, siyah, füme, beyaz
ama ben sadece füme alabildim çünkü 38 beden bi tek füme renginde vardı
diğerlerinde hep 38 beden bitmiş 42,44 kalmış
alışveriş merkezinde 2m arayla bebişli anneler babalar gördük ya
kucaklarında ya pusetlerde geziyolardı onları görünce hemen
doğurmak istedim, her yer kreş gibiydi ya inanamadık hepsi de
minicik çoğu 1 yaşında bile değildi.

canım benimde zaman zaman kahve lekelerim oluyor.sanırım arada oluyormuş.
önceleri tedirgin oluyordum ama artık rahatım .fazla kafana takma
imkanın varsa doktoruna danış genede.
ihmal etme .

senin kac aylarda basladi? bazilari diyor iliskiye girdikden sonra olabilirmis ama biz iliskiyede giremedik aksam. imkanim olsa gidecem ama bugün pazar hastaneye gidebilirim ama evde degilim annemdeyim kimseyi korkutmakda istemyiorum daha esmin haber yok ona bisey demedim üzülmesin diye

ayy ne güzel cnm yaa maşallah kuzuya bırak kocişi ben bile hissetmiyorum daha.. usg de kıpır kıpır ama bende tık yok

benimde bu ara heryerde cocuklu insanlar dikkatimi cekiyo sanki tek cocuksuz dolaşan benim herkesde bebişler boy boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…