2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm cnm ben beslenmeme çok dikkat edemiyorum açıkçası sadece günde bir meyve yemeye 1büyük bardak süt ve bol su içmeye özen gösteriyorum şimdilik 2 kilo aldım

bende 3 kilo aldım sadece. önceden internette şimdiden 6-7 kilo alanları okuyunca çok moralim bozulurdu ama doktor 2-4 kilo alımının normal olduğunu söyledi. ben hamilelikten önce çok abur cubur yerdim artık yemiyorum çünkü o tarz şeylerin bebeğe hiçbi faydası yok boşuna kilo alır kendini şişirirsin dedi doktorum.

Yazdıklarını okurken inan dehşete düştüm ben büyük konuşmiim ama devlette asla doğurmam.ablam hamileydi doktoru prof.tu bakırköy kadın doğum hastanesine ultrason için çağırdı gittik.gitmez olaydım girdik içeri bütün kadınlar açmış bacakları doktorlar bızıktırıp bızıktırıp gidiyo.sinirlerim bozuldu ağlama başladım doktor hemen beni bi odaya soktu ama hayatımın şokuydu.Bence mutlaka sende şikayet etmelisin insan yerine koymayı öğrenirler belki..

aile hekimim iyi bi adam ilgili, hemşire değiştirme şansım var mı onu soriim bari.Ayy canım ya sağol

canım benım birinci ay başladı 2.5.aya kadar kanamam oldu.son ay geçti.ama arada gene oluyor.önce ilişki sonrası oldu.ama arada gene oluyor.

bu arada ben malesefffffffffff 3-3.5 kilo aldımmmmm :(((((((((((

canım benım birinci ay başladı 2.5.aya kadar kanamam oldu.son ay geçti.ama arada gene oluyor.önce ilişki sonrası oldu.ama arada gene oluyor.

ben 4 kilo aldim ;-). biyerde okudum plazenta asagda oldumu olabiliyormus lekelenme. bu durumda doktora gitmek lazimi acaba yarin gidecem bugün gidemicem cok korkuyorum yaa ilk bebegimin kalbi durmustu iki ayliken bu simdi ikinici hamileligim

Ben diyetisyen kontrolündeyim günde 6 öğün besleniyorum ve 5 kilo verdim 4 ayda.. son 1 haftadır kilo almaya başladım.beyaz ekmek yok şeker yok tuz yok haftada 1 tatlı yeme hakkın var 2 top dondurma mesela.öğlen mantı yiyebiliyorum yağzsız boool yoğurtlu.hiç aç kalmadan bebişide büyüterek rahat ettim.

sanırım 6 kilo ile en önde ben varım yarından sonra 20. haftamız başlıcak ama yine de fazla hiç mide bulantısı yaşamadım ve beslenmem gayet düzenli kiloyu nerden aldığımı inanın anlayamıyorum hamilelikten önce ne yediysem aynı şeyleri yiyorum ama kilo uçuşa geçti sanki:)

ben 4 kilo aldim ;-). biyerde okudum plazenta asagda oldumu olabiliyormus lekelenme. bu durumda doktora gitmek lazimi acaba yarin gidecem bugün gidemicem cok korkuyorum yaa ilk bebegimin kalbi durmustu iki ayliken bu simdi ikinici hamileligim

4.5 kilo ile onden gidiyorummm

ben daha 16.haftadayım veee 3.5 kilo aldım sonumu düşünemiyorumm.inş devamı fazla hızlı olmaz

maşallah ne güzelll

Morcivertcim merak etme siz de nasi hissediceksiniz gor bak nasi deppikler aticak

merhaba kızlarr gün içinde nasıl besleniyosunuz neler yiyosunuz kaç kilo aldınız
Ben 3 kilo aldim 54ten 57ye. 7 ögün beslenme programim var ama kacamaklarim da var mesela biraz once lahmacun yedim

Ayyyy ne cok almissiiiiinnnn vaah vaaah vah! acil kilo vermen lazim sakin yeme bisey

7 öğün beslenme programını merak ettim canım neler var listende.. ben de örnek alabilirim senin programından

4.5 kilo ile onden gidiyorummm
sen oyle san 20.Haftama gırıyorum ve 6 kıloooo:)
ama bugunun sevındırıcı olayı suydu oğlumun mevlutunde gıydıgım 38 beden elbısemı gıyebıdıgımı farkettım 4 ay sonra ılk defa denedım demekkı kıloların hepsı bana gıtmemış kılo alan gobegım olmuş:)

bıde sırf bebegın agırlıgı onemlı degılmış 9 ayın sonunda rahım plesanta su ve bebgın agırlıgı 6/7 kıloymus

Son düzenleme:
7 öğün beslenme programını merak ettim canım neler var listende.. ben de örnek alabilirim senin programından

1.Kahvaltida domates peynir iki dilim tam bugday ekmek ve iki ceviz sadece. Gun asiri da haslanmis yumurta. Sut veya acik sekersiz cay

2.bir porsiyon meyve mesela bir avuc kiraz ya da bir seftali gibi

3.iki kofte buyuklugu et ve 4 kasik sebze ile ogle yemegi

4.yogurt/ salata/meyve

5.peynir ekmek

6.ogle yemegi gibi aksam yemegi

7.yatmadan once meyveli yogurt

Yardimci olabildim mi acaba?:44:

thanks

inşallah cnm inşş gebelikten önce de en ilgimi çeken şey bebişin içerdeki hareketleriydi az kaldı kuzum depişcek inş yakında

Ben 16yi bitirmeme iki uc gun kala hissettim ilk o da yuzustu yatip sikistirinca oldu :) bir hafta sonra yatip dikkatimi verince hissetmeye basladim.

Ben 16yi bitirmeme iki uc gun kala hissettim ilk o da yuzustu yatip sikistirinca oldu :) bir hafta sonra yatip dikkatimi verince hissetmeye basladim.

Ben 19.haftama girdim hala hissetmiyorum sadece bu sabah küçük pıt pıt oldu ama bebeğin pıtı mı karnım çok açıkmıştı açlıkla ilgili bi pıt mı anlayamadım

oynamya basladıgındı acabanız olmuyor o oldugunu hemen anlıyoesunuz hatta ben bugun hafıftan kızdım ruzgara tam vajınama vuruyor her tekmesınde canım yandı tekmede değil sankı elınde tornavıda ıcerde tamırat yapyor gıbı buruldum canım acıdı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…