- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.941
Morcivertcim merak etme siz de nasi hissediceksiniz gor bak nasi deppikler aticak
Ben 3 kilo aldim 54ten 57ye. 7 ögün beslenme programim var ama kacamaklarim da varmesela biraz once lahmacun yedim
Ayyyy ne cok almissiiiiinnnn vaah vaaah vah!acil kilo vermen lazim sakin yeme bisey
selam arkadaslar
benimde kizim olacakmis dun ogrendik bu sene kiz senesi galiba :)
bugun pazar normalde olsa sorulur ama benimkisi prof çok acil durumda arıyorum ve bu ara çok aradım pazar gunude rahatsız etmek ıstemem hastaneye gıt dıyecek bana hemen
Şöyle yapabilirim bak bir özel hastane telefonu vereyım Batı bahat kadın doğum hastanesidir burayı ara ve acildeki doktorla lütfen telde görüştürün de görüştürürler durumunu anlat sana tavsiyede bulunur bu hastane iyi ve ilgili
0212 471 33 00
sana bu şekilde yardımcı olabilirim kendin derdini anlatman lazım başka türlü olmaz
bebegını hıssedenlerı okudukca heveslendm bende yazayım dedım bende bugun 20+3 um 1-2 haftadır oyle net hssedyrumkı hatta dun bıldgnz tam tekmelerdı bazen ıcerde gezıntıye cıkıo ozaman ıcım bır hos oluyo ama hssetmek cok guzel hatta konusyrum cok hareket edıo benmkı yawrum kızım kız dedgn hanım hanımcık olur oturur dıe ama tınlamıo harekete devam bır de bısıyı farkettık esımle yanı tesaduf degılse aksamları esım gelınce bebısıyle konusuo onun sesını duyunca daha bır hareketlenıo anında tepkı verıo sankı babacı olcak heralde
Sen bahat hospitalami gidiyorsun canım
Ay canim bizimki de oyle babasinin sesine hemen kiprasiyo.ozellikle kocam geceleri karnima kafasini yaklastirip masal okuyo.:) taniyo ayirt ediyo galiba artik. Ama bugun küs babaya galiba cnk ne zmndr masal anlatmiyo bize
Meltemcim ilk gebelik olunca insan ayirt edemeyebiliyor cnk direkt bir tekme bekliyosunsen ikinci oldugun icin ayirt ediyosun tabii ama. Tekme degil de kelebek kanadi karinca yuruyusu fln diyo ya deneyimliler onu bekliyon o da yok. Olan halbuki bir iki pitpit iste. Dolayisiyla yok bu diil heralde gaz barsak fln diye dusunuyo insan. Benim burulma dönme pitpit seklinde mesela. Devam ettikce ve guclendikce bebik oldugunu anlayabildim emin olamiyodum.
tüp bebekten önce normalde gidiyordum tetkiler sonrasında tüp bebek kararı verilince bıraktım geçen acile gittim canım prof var özel ona gidiyorum
tüp bebekten önce normalde gidiyordum tetkiler sonrasında tüp bebek kararı verilince bıraktım geçen acile gittim canım prof var özel ona gidiyorum
kızlar 17. haftadayım 77 kiloydum spora gittim 72 ye düştüm hamile kaldım sonra 3 kilo aldım şimdi 75 oda 1 hafta tatile gittim 2 kilosunu almışım( doktorun çok pis takıntısı var 13. haftada 72 idim halen oycak beni bakalım :)) hala hissedemedim ben 3 gun sonra kontrol cinsiyet öğrencez bakalım hayırlısı :)
Anladım canım bende sultangazideki bahat hospitala gidiyorum. 3yaşında kızım var onda hamza bahata gidiyordum bunda mustafa balık' a gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?