2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aşkolsun yaaaa:)))) ya canım bişey yemediğim halde aldım zaten.yesem kimse beni tutamazzzzzzzzzzzzz

selam arkadaslar
benimde kizim olacakmis dun ogrendik bu sene kiz senesi galiba :)

kris beni hatırlıyormusun topikten.. canım.. çok sevindim ikinci bebişin geliyor herhalde... bir ara çok umut olmuştun bana.. ama benim bebişim tüp bebek oldu.. Rabbim sağlık versin hepimizin bebişlerine..

benim gögüslerim küçüktü ve göbeğim yoktu popom vardı.o yüzden tüm kıyafetlerimin üst beden küçük alt büyüktü.
şimdi 3-4 kiloyu gögüs ve göbege aldımm.
ayın 22 sinde yakın arkadaşımın birinin 2 hafta sonrada diğerinin düğünü var.ve tabiki hiç bi kıyafetim olmuyor.
bizdiginiz güzel hamile kıyafetleri varmı?????????????????????
.uzun kapalı tarzda ama amele şeyler değilll istediğim.yardın lütfen.ankaradayım nereler bakmamı tavsiye edersizniz???????????

bebegını hıssedenlerı okudukca heveslendm bende yazayım dedım bende bugun 20+3 um 1-2 haftadır oyle net hssedyrumkı hatta dun bıldgnz tam tekmelerdı bazen ıcerde gezıntıye cıkıo ozaman ıcım bır hos oluyo ama hssetmek cok guzel hatta konusyrum cok hareket edıo benmkı yawrum kızım kız dedgn hanım hanımcık olur oturur dıe ama tınlamıo harekete devam bır de bısıyı farkettık esımle yanı tesaduf degılse aksamları esım gelınce bebısıyle konusuo onun sesını duyunca daha bır hareketlenıo anında tepkı verıo sankı babacı olcak heralde

Sen bahat hospitalami gidiyorsun canım

Ay canim bizimki de oyle babasinin sesine hemen kiprasiyo. ozellikle kocam geceleri karnima kafasini yaklastirip masal okuyo.:) taniyo ayirt ediyo galiba artik. Ama bugun küs babaya galiba cnk ne zmndr masal anlatmiyo bize

Meltemcim ilk gebelik olunca insan ayirt edemeyebiliyor cnk direkt bir tekme bekliyosun sen ikinci oldugun icin ayirt ediyosun tabii ama. Tekme degil de kelebek kanadi karinca yuruyusu fln diyo ya deneyimliler onu bekliyon o da yok. Olan halbuki bir iki pitpit iste. Dolayisiyla yok bu diil heralde gaz barsak fln diye dusunuyo insan. Benim burulma dönme pitpit seklinde mesela. Devam ettikce ve guclendikce bebik oldugunu anlayabildim emin olamiyodum.

kızlar 17. haftadayım 77 kiloydum spora gittim 72 ye düştüm hamile kaldım sonra 3 kilo aldım şimdi 75 oda 1 hafta tatile gittim 2 kilosunu almışım ( doktorun çok pis takıntısı var 13. haftada 72 idim halen oycak beni bakalım :)) hala hissedemedim ben 3 gun sonra kontrol cinsiyet öğrencez bakalım hayırlısı :)

benimki de tam tersi babayı henüz sallamıyo tam tekme attı diyorum eşim hemen elini koyuyo ama koyduğu anda tık yok kesiliyo direk

tüp bebekten önce normalde gidiyordum tetkiler sonrasında tüp bebek kararı verilince bıraktım geçen acile gittim canım prof var özel ona gidiyorum

Anladım canım bende sultangazideki bahat hospitala gidiyorum. 3yaşında kızım var onda hamza bahata gidiyordum bunda mustafa balık' a gidiyorum

tüp bebekten önce normalde gidiyordum tetkiler sonrasında tüp bebek kararı verilince bıraktım geçen acile gittim canım prof var özel ona gidiyorum

Bende 70 kilo hamile kaldım 1 kilo aldım ama iştahım çok bundan sonra asıl kilo alma başlıyor. Aman çokda dert etmiyorum açıkçasi bebeğim için herşeye değer 80le girsem doğuma süper olur. Zaten 7kilo gidiyo doğumdan 5gün sonrasina

bende kilolu hamile kalanlardanım bende 2 kilo almışım şuan için normal ama çok kilo almadan bitirmem lazım gebeliğimi biraz takıntım var bu konuda napıcam bilmiyorum

Anladım canım bende sultangazideki bahat hospitala gidiyorum. 3yaşında kızım var onda hamza bahata gidiyordum bunda mustafa balık' a gidiyorum

canım ben ikitellideki reşat bahat a gidiyordum oda buranın en meşhur kadın doğumcusu çok tatlı normal hamilelik olsa ona gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…